Sony Ericsson K700i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sorry azt már nem tom
jonnie
Kösz, ha a nyelvet normál ABC-re állítom, tényleg sokkal több karakter fér egy sms-be<#vigyor4>. (már csak az lenne az érdekes hogy miért van ez)

Le van szarva az a rohadt csóró!!! (azóta mindig visszamegyek a deák térre amikor útba esik, és ha meglátom péppé verem😉
Amik ezeken a belinkelt oldalakon vannak azok tutti mennek k700i-n?(amúgy van vmi orosz oldal amin nagyon sok jó játék van, eddig az a legjobb oldal amit láttam és k700i-s) A k500i.atw az egyszerûen tökéletes oldal(amikor k500i-m volt minden nap felmentem oda olyan eszméletlen jó, mp3 csengõhang is van dögivel szóval érdemes meglátogatni)
Sonajk @:o)
Dobj fel egy hirdetést, miszerint "szívesen visszalopnád az eltulajdonítótol" 😊
(bocs)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Vmit asszem nemzetközi karakterekre kell állítani!(de ez eggyáltalán nem biztos, mert most épp el van lopva😊 a mobilom és így nem tudom megnézni!)
Én vhol azt olvastam hogy az ékezetek miatt de azt vhogy ki lehet kapcsolni!
Jó bocs! Már végignéztem sztem a legtöbb linket/problémát/képet/játékot...!
De szerintetek melyik a legjobb oldal?(ahol a legjobban vannak összeválogatva a letöltések) Amúgy két hete a saturnban 40 rugó volt most meg már 54...
jonnie
Hali
Szép és tényleg jó ez a K700i, de valaki megtudja mondani nekem hogy miért kerül 2 sms-be egy 120 karakteres szöveg<#falbav>? Ha jól tudom 1 sms 160 karakter lehet? És ha lehet hogy lehet ezt elkerülni? Kösz!!

Rage47
45-ér elekroworldben újan lehet kapni. legalábbis múlt héten még lehetett...
Ha kicsit visszaolvasol, rájössz majd, hogy nagyon sok linket tettünk fel ide a fórumba. Kérlek, vedd a fáradtságot és ne csak nekünk kelljen azon fáradoznunk, hogy mindenkinek, aki hozzád hasonló, linkelgessünk. (Üzenetem célja nem a megbántás, csak a figyelem felhívás volt.). Köszönöm.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Az az 5 3d-s játék nagyon komoly, de szerintem még élõ ember nem töltötte le soha!
Egyénként 2 hete vettem eggyet 45ért használtan(nagyon gondolkoztam a k750i-n de végül ezt vettem), és 5 napja ellopták a deák ferenc téren szóval holnap vehetek egy újat...
-Ja és az benne a legidegesítõbb,hogy ennyi pénzbõl már vehettem volna újonnan k750i-t.......
Hello! Tudtok mondani olyan oldalakat ahonnan ingyen tudok témákat/képeket/játékokat letölteni?
maozedong
htx a szótárat!!!!!!!!4

Resurrection!

😊 mondjuk én újonnan a k750it pcztem ki magamnak, az is kegyetlen egy teló. és szerintem még kinézetében is veri a k700it. de 2 évigúccse cserélhetem le, ez az átka ha valaki ügyészségit vesz!!!
Az nem baj. Én szívesen elkapok majd még egy párat, csak dobálják 😊

fasza, nesokára mi is eljutunk odáig, h úgy dobálják utánunk a k700iket😞((
Ma néztem egy friss Vodafone árlistát és azon még szerepel. 15-16 e. Ft. az ára.

hogy kell azt a media playeres cuccot felrakni a telóra? mer nem .hidbe megy át, meg aúgy is az egyébbe rakja
na visszajöttem. brutális volt ez a nyaralás, legalábbis az eleje...

nem tudja valaki h mi van, és mit lehet ilyenkor csinálni: nem csináltam vele semmi olyat amitQl ezt kéne mqvelni, de eddig elég sokat írhattam 1 oldalny smsbe, most meg alig enged néhány karaktert!!!!
Arsenal18
Remélem hogy igen, mert ez a teló eddig a hallottak alapján bejött, olcsó és jó 😊

Arsenal18
K700i hez szerintetek szeptember végén még hozzá tudok majd jutni???

Rage47
Hi! hány db betüt lehet smsben irni? Nekem ezelõtt 3510i-m volt s ott kiírta hány betüt irhatok még…
stp4trick
A francnak 60 játékot felrakni?<#fejvakaras>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Rage47
nekem fogalmam sincs.talán más válaszol majd késõbb.60 játék azért nem semmi😊nekem most 5 van de azokkal sem játszok😊)
hali!
Két problémám van, az egyik hogy csak 60játékot enged felrakni a telóra! Erre nincs valami unlock?

A másik hogy a feltett gammákat hogyan törölhetem tömegesen, mert eggyenként elég hosszadalmas, file managgerek meg nem mutatják a jatékok és alkalmazások könyvtárat.
Szóval???
Rage47
tmobilos a telom. nem lesz gond ha frissitem a szoftverét?
reaper4
nem semmi... <#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Rage47
köszi müxik😊
peteragoston
Még lépj egyel kiljebb és csak húzd rá az egérrel, majd berakja magától a játékok mappába

Rage47
hi! hogy kell játékot feltenni BT-vel? látok Egyéb Hangok Képek Témák Videók mappákat, de Játékok-at nem.
peteragoston
Ezekbõl betudjátok szerezni valamelyiket? Nagyon profik...
Érdemes megnézni
Demo
Kattintsatok rá fent a -ra

peteragoston
Egy jó téma K700i-re

peteragoston

peteragoston

Raho
Nekem nem müködik a linked.

VW Jetta II 1,8T

peteragoston
Megnezted a kisfilmet? nagyon kiraly jateknak nez ki...

Raho
Én most keresgéltem, de sehol nem tuttam letölteni, és ha valamelyik oldalon jól értelmeztem akkor ez egy multiplayeres gém

VW Jetta II 1,8T

peteragoston
Ezt a játékot keresem...
Honnan lehetne letölteni?/megvan valakinek?

Cloud Commander 3D

Itt egy kisfilm a játékról: cloud_commander.wmv (1,9M😎

Rage47
nm.
Raho
Köszi.

VW Jetta II 1,8T

peteragoston
hun-ger - ~31 000 entry/bejegyzés
ger-hun - ~34 000 entry/bejegyzés
hun-eng-big - ~100 000 entry/bejegyzés
hun-eng - ~45 000 entry/bejegyzés
eng-hun-big - ~110 000 entry/bejegyzés
eng-hun - ~80 000 entry/bejegyzés

peteragoston
Download SkriDict HUNGARIAN-ENGLISH (Magyar-Angol) (360Kbyte)
SkriDict HUN-ENG bigger (750Kbyte)
Download SkriDict HUN-ENG smaller (254Kbyte)
Download SkriDict ENGLISH-HUNGARIAN (Angol-Magyar) (550Kbyte)
SkriDict ENG-HUN bigger (750Kbyte)
Download SkriDict ENG-HUN smaller (300Kbyte)
Download SkriDict Hungarian Names (Magyar nevek) (50Kbyte)
Download SkriDict HUNGARIAN-CIGANY (Magyar-Cigány) (25Kbyte)
Download SkriDict ENGLISH-SPANISH (Angol-Spanyol) (250Kbyte)
Download SkriDict SPANISH-ENGLISH (Spanyol-Angol) (240Kbyte)
Download SkriDict ENGLISH-ITALIAN (Angol-Olasz) (180Kbyte)
Download SkriDict ITALIAN-ENGLISH (Olasz-Angol) (154Kbyte)
Download SkriDict ENGLISH-GERMAN (Angol-Német) (480Kbyte)
Download SkriDict GERMAN-ENGLISH (Német-Angol) (530Kbyte)
Download SkriDict HUNGARIAN-GERMAN (Magyar-Német) (250Kbyte)
Download SkriDict GERMAN-HUNGARIAN (Német-Magyar) (260Kbyte)

Rage47
pill keresem hol találtam..😊
Raho
Megosztanád velünk a szótár progit???<#conf>

VW Jetta II 1,8T

Rage47
a 6600 tök rondaaa!meg súlya is nagyobb és kevesebb memoria. erre meléxem amit régebben olvastam róla...találtam szótár progit k700-hoz ami sztem igencsak használható
Hát a havernak 6600 ja van és hát aszt kell mondjam, bár ezért nem leszek szimpatikus ebben a topicban, hogy messzemenõen okosabb a nokia + 50x több progi van rá, de cserébe bazi lassú. Hihetetlen hogy akár perceket kell néhoz várni rá, ezért örülök hogy a k700i mellett döntöttem!

De azért még van ami idegesítû. Például hogy nem fér ki egy rohadt név a telefonra, nem értem miért nem lehet lejjebb venni a betûméretet!?(vagy ha lehet akkor please help!)
+ ami csak csak felidegelt hogy a videót nem játsza full screenen!! ÉS mé nem?
Nem került volna semmibe sem!!!

És ez az hogy progit meg nem találni hozzá!
Amit eddig találtam az mind használhatatlan, vagy totális marhaság mint például az alcohol calculátor!
Viszont játék van dögivel!<#nyes>
Rage47
nekem már megvan a teló csak szervizben.haver kérdezte tölem..azóta már megkérdezte ott is.és azért köszi a választ.