1702
  • Csesza
    Liveos menü? ezmiez?

az Mp3as csengőhang meg nem gáz ha nem lehet de ha van rá megoldás akko yó :P
  • Csesza
    10ruppó

de mivel muter OTP-s ezér vszeg lesz kedvezmény a tarifára azé veszem ott
  • Kit--Kat
    úgy mennyibe kerül?
  • hmhm
    egy headset mennyibe kerül hozzá?

a régi elveszett sajnos.
  • Sonajk @:o)
    Liveos menü és feltöltött MP3 csengőhangként nem használható és nem küldhető tovább más telefonra. Erre van megoldás :)
  • Csesza
    vodafonnaál veszem, és nekem előfizetéses kell

milyen korlátozás???
  • Kit--Kat
    De ott már csak előfizetésre lehet venni.
  • Bandee1987
    Sztem nagyon fasza teló. Én főleg a rádiót használom belőle, az egész jó minőség, a füllhallgatója is fasza (naná, hisz SONY Ericsson). Többi funkció is elég jó, a játékok közül király a super real tennis :). Sok hasznos dolgot is rejt. 1-et sajnálok nagyon: nem bővíthető a memóriája, mint a k750i-nek, így a 41 mega hely csak pár mp3 számhoz elég max.
    Nemtom vodánál van -e még olyan akció, hogy adnak hozzá ingyen bluetooth headsetet, de ha van, érdemes, hisz az a headset 20 ezer ft értékű.
  • Kit--Kat
    vodafone
  • Rage47
    úgy tudom vodafone-nál, vagy pannonnál vannak korlátozások...
  • Rage47
    ja és milyet veszel? tmobile, stb..
  • Kit--Kat
    Headsettel simán jó(ami alap tartozék).
  • Csesza
    köszönöm az infokat - akkor nincs más hátra mint hogy megvenni :P

na hali még1x kösz
  • Rage47
    egy drágább mp3 lejátszó biztosan jobb hangzásban:) de lehet rajta hangszínt is állítani, így kicsit fel lehet nyomni a basszust, és akkor picit javul a minőség. nekem inkább videók vannak fenn,amiket pc-n konvertáltam át.
    ja és még azt tapasztaltam, hogy nagyon egyszerű kezelni.
  • Csesza
    köszi a linkeket
  • Csesza
    jah igen ezt akartam kérdezni hogy az MP3-at rendesen lejátsza? minőségbe akkor nincsen vele gond igaz?
  • Kit--Kat
    Nekem ami a lényeg, hogy letudja játszani az MP3at és ez nagyon jó. Hátránya talán, hogy nem lehet memót bővíteni.
  • Rage47
    nekem nagyon bevált. mindent tud amit kell, legalábbis számomra. BT, meg a rádió a legjobb benne számomra, ami hirtelen eszembe jut. de van egy csomó teszt róla, meg leírás pl itt vagy itt. Jah és ha veszel, akkor ne usb-s kábelt vegyél a PC-hez, hanem BT adaptert sztem. legegyszerűbb összeköttetés a teló és sz.gép között.
  • Csesza
    Hali

Bocsi emberek, de nem naon szeretnék visszaolvasni 11oldalt - csak annyit szerettem volna kérdezn hogy érdemes e ilyen telefont vegyek mert most arra készülök hogy ilyet vegyek. Előnyei? Hátrányai? Mit érdemes hozzá külön venn? Kezelhetőség? ...stb.stb...
  • kcsbubi
    Hali!
    Tud vki abban segiteni hogy honan tudnék szerezni az usb adatkábelemhez vmi drivert/ szoftvert???
    Mert a mobile edit-et használnám, csak nem tudja feltelepiteni a telót / kábelt.,

Thx
  • Stann
    BT-s alkalmazás/játékról nem tud senki???
  • Kit--Kat
    Bluetoothal, annyi?
    Nekem kábellel 1óra, de havernak samsungos telója és kábellel 5 perc.
  • Rage47
    nekem is annyi idö alatt átjön BT-al.
  • Kit--Kat
    áhh akkor valamit nagyon elcsesztek sonyéknál, haverom Samsungja 5 perc alatt áttölt gépről mobilra egy 4megás mp3at:S
  • Rage47
    ja ez ugyanaz mint nekem. a vezérlőpultossal nem lehet cserélgetni fájlokat csak beállitásokat végezni.
  • Kit--Kat
    a desktopos my phhonenal teszek - szedek, de az elkeserítően lassú:(
    a vezérlőpultossal is lehet ilyet csinálni?
  • Rage47
    Nekem Vezérlőpultban megjelent egy ilyen ikon: Phone Monitor Options, mikor felismerte a telómat a winxp. aztán desktop-on is van egy progi amivel lehet eccerre több fájlt is másolni.
  • Kit--Kat
    HAHÓÓÓ!!!!
  • Atika :o)
    Cak jar kiterjesztesu fajlokat tudok feltenni telefonra es azokat futtatni???
    ok meglesem koszike
  • Rage47
    esetleg itt?-én nemtom
    Sziasztok nem tudja valaki hogy honnan lehet k700 ra Bomberman -es java jatekot lehuzni??
  • Kit--Kat
    pont tosítok, találtam azt a parasztos megoldást, amikor 1ik mappából a másikba huzogatok, de az 1 mp3 esetében akár 1 óráig is eltarthat:S
    Valami más gyorsabb lehetőség?
  • Bandee1987
    Most voltam Szlovákiában, a k700i Relax 100-as csomagban 490 korona (1 korona 6.8 ft)
  • Kit--Kat
    Csá, pontosan melyik progit használjam a fájl cserékhez a gép és a mobil között?
  • Stann
    Létezik BT-s csetprogi, játék, vagy akármilyen progi, amelyik BT-s hálózatot használja? Ha igen, és linket nemis, nevet írjatok már lécci...
  • laci 700
    Ha tudtok küldjetek e-mail-ben 3D, kizárólag JAVA játékokat!!!
    e-mail: [email protected]
    Előre is köszönöm!
    (Soni Ericsson K700i-hez.)
  • koTOM
    kikapcsolod a hangot!
    Nekem bejött!
  • szita zoltan
  • szita zoltan
    hi! Igaz hogy k508i-m van, de nem tudja valaki hogyan lehet a kamera hangot levenni? Mert nagyon idegesít!