1702
-
Csesza #862 Liveos menü? ezmiez?
az Mp3as csengőhang meg nem gáz ha nem lehet de ha van rá megoldás akko yó :P -
Csesza #861 10ruppó
de mivel muter OTP-s ezér vszeg lesz kedvezmény a tarifára azé veszem ott -
#860 úgy mennyibe kerül? -
#859 egy headset mennyibe kerül hozzá?
a régi elveszett sajnos. -
#858 Liveos menü és feltöltött MP3 csengőhangként nem használható és nem küldhető tovább más telefonra. Erre van megoldás :) -
Csesza #857 vodafonnaál veszem, és nekem előfizetéses kell
milyen korlátozás??? -
#856 De ott már csak előfizetésre lehet venni. -
#855 Sztem nagyon fasza teló. Én főleg a rádiót használom belőle, az egész jó minőség, a füllhallgatója is fasza (naná, hisz SONY Ericsson). Többi funkció is elég jó, a játékok közül király a super real tennis :). Sok hasznos dolgot is rejt. 1-et sajnálok nagyon: nem bővíthető a memóriája, mint a k750i-nek, így a 41 mega hely csak pár mp3 számhoz elég max.
Nemtom vodánál van -e még olyan akció, hogy adnak hozzá ingyen bluetooth headsetet, de ha van, érdemes, hisz az a headset 20 ezer ft értékű. -
#854 vodafone -
#853 úgy tudom vodafone-nál, vagy pannonnál vannak korlátozások... -
#852 ja és milyet veszel? tmobile, stb.. -
#851 Headsettel simán jó(ami alap tartozék). -
Csesza #850 köszönöm az infokat - akkor nincs más hátra mint hogy megvenni :P
na hali még1x kösz -
#849 egy drágább mp3 lejátszó biztosan jobb hangzásban:) de lehet rajta hangszínt is állítani, így kicsit fel lehet nyomni a basszust, és akkor picit javul a minőség. nekem inkább videók vannak fenn,amiket pc-n konvertáltam át.
ja és még azt tapasztaltam, hogy nagyon egyszerű kezelni. -
Csesza #848 köszi a linkeket -
Csesza #847 jah igen ezt akartam kérdezni hogy az MP3-at rendesen lejátsza? minőségbe akkor nincsen vele gond igaz? -
#846 Nekem ami a lényeg, hogy letudja játszani az MP3at és ez nagyon jó. Hátránya talán, hogy nem lehet memót bővíteni. -
#845 nekem nagyon bevált. mindent tud amit kell, legalábbis számomra. BT, meg a rádió a legjobb benne számomra, ami hirtelen eszembe jut. de van egy csomó teszt róla, meg leírás pl itt vagy itt. Jah és ha veszel, akkor ne usb-s kábelt vegyél a PC-hez, hanem BT adaptert sztem. legegyszerűbb összeköttetés a teló és sz.gép között. -
Csesza #844 Hali
Bocsi emberek, de nem naon szeretnék visszaolvasni 11oldalt - csak annyit szerettem volna kérdezn hogy érdemes e ilyen telefont vegyek mert most arra készülök hogy ilyet vegyek. Előnyei? Hátrányai? Mit érdemes hozzá külön venn? Kezelhetőség? ...stb.stb... -
#843 Hali!
Tud vki abban segiteni hogy honan tudnék szerezni az usb adatkábelemhez vmi drivert/ szoftvert???
Mert a mobile edit-et használnám, csak nem tudja feltelepiteni a telót / kábelt.,
Thx -
#842 BT-s alkalmazás/játékról nem tud senki??? -
#841 Bluetoothal, annyi?
Nekem kábellel 1óra, de havernak samsungos telója és kábellel 5 perc. -
#840 nekem is annyi idö alatt átjön BT-al. -
#839 áhh akkor valamit nagyon elcsesztek sonyéknál, haverom Samsungja 5 perc alatt áttölt gépről mobilra egy 4megás mp3at:S -
#838 ja ez ugyanaz mint nekem. a vezérlőpultossal nem lehet cserélgetni fájlokat csak beállitásokat végezni. -
#837 a desktopos my phhonenal teszek - szedek, de az elkeserítően lassú:(
a vezérlőpultossal is lehet ilyet csinálni? -
#836 Nekem Vezérlőpultban megjelent egy ilyen ikon: Phone Monitor Options, mikor felismerte a telómat a winxp. aztán desktop-on is van egy progi amivel lehet eccerre több fájlt is másolni. -
#835 HAHÓÓÓ!!!! -
#834 Cak jar kiterjesztesu fajlokat tudok feltenni telefonra es azokat futtatni??? -
#833 ok meglesem koszike -
#832 esetleg itt?-én nemtom -
#831 Sziasztok nem tudja valaki hogy honnan lehet k700 ra Bomberman -es java jatekot lehuzni?? -
#830 pont tosítok, találtam azt a parasztos megoldást, amikor 1ik mappából a másikba huzogatok, de az 1 mp3 esetében akár 1 óráig is eltarthat:S
Valami más gyorsabb lehetőség? -
#829 Most voltam Szlovákiában, a k700i Relax 100-as csomagban 490 korona (1 korona 6.8 ft) -
#828 Csá, pontosan melyik progit használjam a fájl cserékhez a gép és a mobil között? -
#827 Létezik BT-s csetprogi, játék, vagy akármilyen progi, amelyik BT-s hálózatot használja? Ha igen, és linket nemis, nevet írjatok már lécci... -
#826 Ha tudtok küldjetek e-mail-ben 3D, kizárólag JAVA játékokat!!!
e-mail: [email protected]
Előre is köszönöm!
(Soni Ericsson K700i-hez.)
-
koTOM #825 kikapcsolod a hangot!
Nekem bejött! -
szita zoltan #824 -
szita zoltan #823 hi! Igaz hogy k508i-m van, de nem tudja valaki hogyan lehet a kamera hangot levenni? Mert nagyon idegesít!