Sony Ericsson K700i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amik ezeken a belinkelt oldalakon vannak azok tutti mennek k700i-n?(amúgy van vmi orosz oldal amin nagyon sok jó játék van, eddig az a legjobb oldal amit láttam és k700i-s) A k500i.atw az egyszerûen tökéletes oldal(amikor k500i-m volt minden nap felmentem oda olyan eszméletlen jó, mp3 csengõhang is van dögivel szóval érdemes meglátogatni)
(bocs)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
De szerintetek melyik a legjobb oldal?(ahol a legjobban vannak összeválogatva a letöltések) Amúgy két hete a saturnban 40 rugó volt most meg már 54...
Szép és tényleg jó ez a K700i, de valaki megtudja mondani nekem hogy miért kerül 2 sms-be egy 120 karakteres szöveg<#falbav>#falbav>? Ha jól tudom 1 sms 160 karakter lehet? És ha lehet hogy lehet ezt elkerülni? Kösz!!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
-Ja és az benne a legidegesítõbb,hogy ennyi pénzbõl már vehettem volna újonnan k750i-t.......
nem tudja valaki h mi van, és mit lehet ilyenkor csinálni: nem csináltam vele semmi olyat amitQl ezt kéne mqvelni, de eddig elég sokat írhattam 1 oldalny smsbe, most meg alig enged néhány karaktert!!!!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Két problémám van, az egyik hogy csak 60játékot enged felrakni a telóra! Erre nincs valami unlock?
A másik hogy a feltett gammákat hogyan törölhetem tömegesen, mert eggyenként elég hosszadalmas, file managgerek meg nem mutatják a jatékok és alkalmazások könyvtárat.
Szóval???
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Érdemes megnézni
Demo
Kattintsatok rá fent a
VW Jetta II 1,8T
Honnan lehetne letölteni?/megvan valakinek?
Cloud Commander 3D
Itt egy kisfilm a játékról: cloud_commander.wmv (1,9M😎
ger-hun - ~34 000 entry/bejegyzés
hun-eng-big - ~100 000 entry/bejegyzés
hun-eng - ~45 000 entry/bejegyzés
eng-hun-big - ~110 000 entry/bejegyzés
eng-hun - ~80 000 entry/bejegyzés
Download SkriDict HUN-ENG smaller (254Kbyte)
Download SkriDict ENGLISH-HUNGARIAN (Angol-Magyar) (550Kbyte)
Download SkriDict ENG-HUN smaller (300Kbyte)
Download SkriDict Hungarian Names (Magyar nevek) (50Kbyte)
Download SkriDict HUNGARIAN-CIGANY (Magyar-Cigány) (25Kbyte)
Download SkriDict ENGLISH-SPANISH (Angol-Spanyol) (250Kbyte)
Download SkriDict SPANISH-ENGLISH (Spanyol-Angol) (240Kbyte)
Download SkriDict ENGLISH-ITALIAN (Angol-Olasz) (180Kbyte)
Download SkriDict ITALIAN-ENGLISH (Olasz-Angol) (154Kbyte)
Download SkriDict ENGLISH-GERMAN (Angol-Német) (480Kbyte)
Download SkriDict GERMAN-ENGLISH (Német-Angol) (530Kbyte)
Download SkriDict HUNGARIAN-GERMAN (Magyar-Német) (250Kbyte)
Download SkriDict GERMAN-HUNGARIAN (Német-Magyar) (260Kbyte)
De azért még van ami idegesítû. Például hogy nem fér ki egy rohadt név a telefonra, nem értem miért nem lehet lejjebb venni a betûméretet!?(vagy ha lehet akkor please help!)
+ ami csak csak felidegelt hogy a videót nem játsza full screenen!! ÉS mé nem?
Nem került volna semmibe sem!!!
És ez az hogy progit meg nem találni hozzá!
Amit eddig találtam az mind használhatatlan, vagy totális marhaság mint például az alcohol calculátor!
Viszont játék van dögivel!<#nyes>#nyes>