Sony Ericsson K700i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arsenal18
hi
szerintem már nem... Július végéig lehetett...
16e ért vodánál meg lehet venni a telót, és még kapsz egy HBH 600 Bluetooth headset-et is... 😊
a vodafone select elõfizus csomag még elég kedvezõ is ráadásul...
szval szerintem én megveszem a telót ezzel a csomaggal ha lesz pénzem 😊

Ja és akartam kérdezni, hogy hogy tetszik nektek ez a teló???
mennyire mûxik ill van valami baj vele???
illetve vodafone mit tilt le a saját szoftware cuccával, mert én úgy hallottam hogy eredeti mp3 file-okat akart csak kezelni a teló voda. live -al
na jó mára ennyi elég belõlem <#vigyor> a válaszokat meg elõrre is köszi!

Rage47
hi!
elektroworld-ben nem tudjátok 39e-ér lehet még kapni?
Hehe, ez pc-re is egész jó kis játék 😊

peteragoston
Ez se rossz:
K700i fullscreen tested

(98.74 Kb)

peteragoston
K700i fullscreen tested:

(260.98 Kb)

Felraktam, hatha orul neki valaki... <#smile>

Rage47
Most kicsit ideges vagyok. Voltam a boltban, ahol vettem a telót, megkérdezni, megjött-e a szervizbõl. Felhívta az eladó a szervizes srácot, erre azt mondja, hogy mivel nincs alkatrésze(joy) a héten nem tudja megcsinálni, talán jövõ hét közepén. Mondtam nyaralni megyünk nemsokára-nem tud mit csinálni… 1 hete megígérték, hogy péntek délután, vagy szombat délelõtt. Aztán rám is akart sózni egy másik telot. Nem tudok micsinálni várok😞(
Rage47
hm reklam.elöször azt hittem nem a te oldalad...
reaper4
nem szóltam, csak firefox alatt nem úgy mûxik az oldal ahogy kéne

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
a jó cuccok alatt mit értesz? majd ha kész lesz az oldal..... <#nemtudom>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Jó cuccok vannak rajta nézzétek meg: Büdös Bogarak
stp4trick
Az aksid javulni fog. Az enyém -míg megvolt <#szomoru1> - az elsõ két 7ben igen ramatyul muzsikált, majd ahogy 1re többet használtam kikupálódott.
A videoban meg nem zoomoltál véletlenül és azért nem látsz annyi mindent?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Rage47
üdvözöllek a klubban😊)
Hali!
Sikerült nekem is beszereznem egy ilyen telót, úgyhogy én is csatlakozok a klubbhoz.
Méghozzá az electroword ben vettem 40k ért. És semmi csalafintaság vagy átverés. Biztos sok volt nekik vagy nem tom miért adták ilyen olcsón, de köszönöm szépen!

És tökre meg vagyok vele elégedve. CSak az akku, az egy cseppet gyengusz.
De a kijelzõ szerintem gyönyörû.

Nem tudjátok hogy lehet a videót full sreen re hozni? Mert baromira idegesít hogy elhagy egy csomó részt. Alig látszik valami. Vagy nincs valami lejátszó vagy ilyesmi.

Szinte alig találtam pár software-t rá (azoknak sincs semi értelme, vagy fizetõs), míg játék, téma az van dögivel.
peteragoston

BlueTooth Mp3 player K700i

Hol lehet ilyet olcson szerezni?

peteragoston
PowerDVD

peteragoston
Media Player 10

peteragoston
BsPlayer remote control

peteragoston
Winamp .hid profil (HID remote control)

Rage47
ja pc-böl köszi!!
stp4trick
A PC-bõl a BT dongle-t?
Simán kihúzod.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Rage47
hi!
hogy kell lecsatlakoztatni a bluetooth adapter?simán lehuzom, vagy ugy, mint a pendrive-t?
elvileg, cagy csak nemtudták mi a baja, aztán raktak bele egyet, mert ugye szoftvert mindenképpen frissítettek... aztán lehet az elég volt, mint a fedönek...

Amiatt nem indult el? 😊

már meg is van😄

kaptam új kijelzöt!
most indulok!!!! Kész!! meglesz!!! ÍRtak! végre visszakapom!!!!
Sonajk @:o)
kis pesszimista 😞((

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

na, a nagy nap!!!!
szerintem úgyse lesz belöle semmi...
az utóbbi 2 hétben sajna egy ilyen telót kell h birtokoljak, és ha én rámegyek a képre, a tovább gomb alatt nekem ott van a mentés...

lehet holnap meg lesz a telóm!!!
Belton
Hali kellene egy kis help!!
Sonny E t610-röl akarom az(beérkezö) MMS-képeket lementeni de sehogyse tom mijen progival csinaljam vagy hogy ???

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Rage47
mentünk balcsira, de a kocsirádio épp nem volt jos nem volt nálam a telo rádioja, mert szervizben van a telo😞( -csakhogy irjak😊-
Úgy legyen 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

<#ravasz1>
na, az biztos!!! És ha minden igaz, holnapután visszakapom a telóm!!!!!
Meleg van 😊)))

ezt a nyüzsgést...
Rage47
hmm erre kiváncsi vok beválik-e
rage! én szerdán!<#nyes> bementem a vodához, mer h hamarabb kéne, uyge nyaralás, aztán megígérték, h elintézik h hamarabb kapjam vissza. osz h mi lesz belQle...

sokoo, na most akkor mi van? meg lehet Qket hallgatni? jó, mer az én telefonom spec. nem tud velük mit kezdeni.
Rage47
thx😊
sokoo
Fogadd együttérzésem..

This is the beginning of the end.

Rage47
jövö hét pénteken kapom vissza a telomat szervizböl<#rinya>
sokoo
meg lehet hallgatni õket, pl 😊

This is the beginning of the end.

egyébként lehet egy ilyen telóval kezdeni v.mit, h lejátssza a real media fájlokat?
peteragoston
vagy terkepet tudtok mobilra?

peteragoston
Remote Desktop for Mobiles

DOWNLOAD (rdmclient.jar)

Van valakinek ehhez serial-ja? vagy crack vagy valami?

peteragoston
tudtok GPS programot a telefonra?

? ez komoly? csak mer nem gondoltam rá... de most úgysem esedékes próbálkozni hála a vodának
peteragoston
na sikerult... csak kis betuvel kell irni a vegen a kiterjesztest .hid es mar nem is az egyebb mappaba rakja...<#taps><#taps><#taps>

na ezt nem tudom én se!!!!
peteragoston
na de hogy rakom fel a telefonra a .HID -eket ugy h. mukodjon es ne az egyebb mappaba rakja?

én mondjuk infrával...