1702
  • tsongezz
    Sziasztok!
    Valaki elárulja nekem,miért van az,hogy a kamera üzemmódon kicsit tul sok a piros a képen???Már volt szoftverfrissitésem is!!
  • ulukai
    Sziasztok!
    Nekem is ilyen telefonom van. Szerintetek miért csinálja azt hogy ledob a hálózatról aztán ki kell kapcsolnom oszt be, mivel a hálózat beállításoknál nem hajlandó visszaállítani.
  • Atika :o)
    ok koszi
  • Rage47
    nem értek adatlábelhez. de sztem vegyél bluetooth-t, ugyanolyan usb-s, és gyorsabb, kényelmesebb...
  • Rage47
    nem lehet, de van egy trükk:
    telefonálás közben nincs hangja-nem a nagszórón szól...-
  • zoviet
    Hello!Vettem adatkábelt, virtuális COM3 portot csináltam, de a file-ok másolása 10-15 kB/s korul van... Mit kezdjek vele? Nincs esetleg programotok, amivel nem kell COM portot csinalni?
  • Atika :o)
    Sziasztok en azt akarom megkerdezni hogy ki lehet kapcsolni a telefonban a fenykepezo hangot valahogy???
  • Bandee1987
    jó kérdés, nézz meg a sonyericsson weboldalát
  • Stann
    Huh, már jött ki uj szoft a telóhoz?
    Most melyik a legujabb?
  • tsongezz
    Sziasztok!
    Valaki elárulja nekem,miért van az,hogy a kamera üzemmódon kicsit tul sok a piros a képen???Már volt szoftverfrissitésem is!!
  • Pete Small
    Hi!

Hogy növeljem a felesleges hozzászólások részt elmondom: nekem is ilyen telóm van és imádom!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Gergő te meg szerezz egy blúsztúszot a géphez és tegyél rá oylan szexi képet amilyet akarsz én is azt tettem! :D Mikor nincs helyben az ember barátnője elviseli háttérképnek bár most egy sapkásmacska van benn :)
  • derFleischer
    Én meg mér nem tudom másik telóval használni a bluetoothomat? Mer felveszem a listára, aztán kér v.mi jelszót, ami elvileg gyárilag 0000, de akármit írok be, kiírja h a kapcsolódás sikertelen. Aztán ha más akar küldeni nekem dolgokat, akkor ő nem talál meg engem (igen, be van kapcsolva a btm), eddig egy telóról tudtak nekem küldeni.
  • FutoSrac
    Sziasztok! Miért van az hogy a MOBILedit! nem ismeri fel a "Játék" és az "Alkalmazások" mappáimat??? De nem csak ez a progi hanem egyik sem ismeri fel. Szerintetek ez Telefon hiba??? Ha igen hogy lehet beállitani vagy átállitani?? K700i-m van!
    Légyszives SEGITSETEK!!!
  • kozak1
    udv
  • CéZé
    A voda márkaszerviz nem szed ki semmit csak a saját gányolt szoftját frissíti, ami a rakás...
    Keress egy gsm boltot ahol tesznek rá eredeti SE szoftot, de akkor a garancia ugrik. Ha valami gondom lenne a teloval inkább fizetem a szervizt mint a vodás garancia.
  • Bandee1987
    De itt a bp-i teljes lista:
    Márkaszervizeink

Budapest 1045 A.Coline Kft. Széchenyi tér 9.
    Tel.: 1/272-07-08, Fax: 1/425-5237 Nyitva: H-P: 09-12, 13-16
    Budapest 1102 E-Care Solutions Kft. Szent László tér 20.
    Tel.: 1/431-81-20, Fax: 1/425-5237 Nyitva: H-P: 09-16

Kérjük, mielőtt személyesen felkeresed a szervizpontot, érdeklődj
  • Bandee1987
    Budapest 1102 E-Care Solutions Kft. Szent László tér 20.
    Tel.: 1/431-81-20, Fax: 1/425-5237 Nyitva: H-P: 09-16

Hivatalos voda márkaszervíz, szoftverfrissítést tudom, hogy csinálnak, csak nemtom hogy mennyibe kerül, meg hogy egyáltalán vállalják -e. Gondolom a gari maradna rajta.
  • zsoltez
    Hol lehet kiszedetni a voda-s szoftvert? Ettől nem vész el a garancia?
  • zsoltez
    Köszi szépen!
  • Bandee1987
    igen, szedd(esd) ki a vodás szoftver belőle gyári se-re.
  • cyrus #797
    ha vodás akkor DRM packager-t használj, ha nem akkor passz.
  • zsoltez
    Sziasztok!

Felraktam a telefonra mp3-akat, de nem tudom berakni csengőhangként. Van valami kritérium, hogy mit csináljak?
  • Rage47
    nem lehet.
  • gergő992
    szeintem nem
  • kritttt
    A K700i-be lehet külön még memóriát rakni? A rosz gyanúm ,hogy nem.
  • gergő992
    :)
    köszi
  • Rage47
    itt van, hogyan kell szétszedni.
  • The Fugitive
    néztem én is, de elb**ni nem akarom... :) akkor keresgélek vissza
  • cyrus #789
    egyébként nem nagy ördöngősség, magadtól is rá tudsz jönni, könnyű :D
  • cyrus #788
    olvass vissza, volt ien oldal itt valahol :|
  • The Fugitive
    Hali!
    nem tudtok egy olyan oldalt, ahol le van írva, hogy hogyan kell levenni a telóról ez elő- és hátlapot? most volt szervizben a mobil, és ezek a genyók telerakták nekem porral a kijelzőt, miközben a joystickot meg a billentyűzetet kicserélték. ez engemet idegesít, és kellene egy oldal, ahol le van írva, hogyan lehet szétszedni. valaki pls help!
    thx
  • gergő992
    HÁT SAJNÁLHATSZ IS
  • cyrus #785
    akkor sajnállak, menj máshova keresni.
  • gergő992
    KURVA ÉLETBE VISSZA OLVASTAM! TALÁLTAM IS DE .........NINCS OTT OLYAN AMILYETÉN AKAROK.AMUGY ................................
  • cyrus #783
    mondom durvábban : senki nem azért jön ide hogy a picsádat nyalja és a kívánságaidat lesse, meg lett mondva hogy olvass vissza ebben a szájbabaszott topikban bazdmeg, fogsz találni eleget !
  • gergő992
    HAHÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gergő992
    akkor tudsz olyan oldalt mondani ahol sexi lányos témát találok
  • gergő992
    ez mi akkar leni??????
  • Rage47
  • gergő992
    témát nem háteret :D