Sony Ericsson K700i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem már nem... Július végéig lehetett...
16e ért vodánál meg lehet venni a telót, és még kapsz egy HBH 600 Bluetooth headset-et is... 😊
a vodafone select elõfizus csomag még elég kedvezõ is ráadásul...
szval szerintem én megveszem a telót ezzel a csomaggal ha lesz pénzem 😊
Ja és akartam kérdezni, hogy hogy tetszik nektek ez a teló???
mennyire mûxik ill van valami baj vele???
illetve vodafone mit tilt le a saját szoftware cuccával, mert én úgy hallottam hogy eredeti mp3 file-okat akart csak kezelni a teló voda. live -al
na jó mára ennyi elég belõlem <#vigyor>#vigyor> a válaszokat meg elõrre is köszi!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A videoban meg nem zoomoltál véletlenül és azért nem látsz annyi mindent?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Sikerült nekem is beszereznem egy ilyen telót, úgyhogy én is csatlakozok a klubbhoz.
Méghozzá az electroword ben vettem 40k ért. És semmi csalafintaság vagy átverés. Biztos sok volt nekik vagy nem tom miért adták ilyen olcsón, de köszönöm szépen!
És tökre meg vagyok vele elégedve. CSak az akku, az egy cseppet gyengusz.
De a kijelzõ szerintem gyönyörû.
Nem tudjátok hogy lehet a videót full sreen re hozni? Mert baromira idegesít hogy elhagy egy csomó részt. Alig látszik valami. Vagy nincs valami lejátszó vagy ilyesmi.
Szinte alig találtam pár software-t rá (azoknak sincs semi értelme, vagy fizetõs), míg játék, téma az van dögivel.
Simán kihúzod.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
kaptam új kijelzöt!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
szerintem úgyse lesz belöle semmi...
lehet holnap meg lesz a telóm!!!
Sonny E t610-röl akarom az(beérkezö) MMS-képeket lementeni de sehogyse tom mijen progival csinaljam vagy hogy ???
BF:2-3-4(oORedstarOo)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
sokoo, na most akkor mi van? meg lehet Qket hallgatni? jó, mer az én telefonom spec. nem tud velük mit kezdeni.
DOWNLOAD (rdmclient.jar)
Van valakinek ehhez serial-ja? vagy crack vagy valami?