1702
-
#902 Szerintem ennek a fényképezője is bőven jó, nézd csak meg lejjeb a képeket.
Csak 1 hiányossága van, nem lehet a memóriát bővíteni, de szerintem nem zavaró. -
#901 hát k750-ben 2 megapixeles kamera van,tény,h jobb,viszont sokkal drágább.
sztem ha k700i-t veszel,azt sem bánod meg -
Realtibi #900 ideje már vennem egy telefont aztán azon gondolkodok hogy milyet vegyek
sony ericssson k 700 i t vagy a 750 et vegyek szerintetek?
a k750 jobban megéri? -
#899 Np, de állítólag van valami program ami az mp3at oylan formátumra alakítja át amit berakhatsz oda. -
#898 amugy thx:) -
#897 hehh lol.kapják be -
#896 Mer Vodafoneos vagy, és ott csangőhangnak csak pénzest lehet berakni. -
#895 thx:)
és az mért lehet,h átrakok eg ymp3-at(nem hosszú,28mp),de nem képes berakni csengőhangnak? -
#894 lehet, h a játék xar...sztem ott kérdezd meg, ahonnan letöltötted. -
#893 Hi!
nem tudja vki ,h mér van az: leszedtem egy játékot http://se-k700i.uw.hu/ <- innen,átraktam telora,de a képe nem jó,mintha gépen nem vinn el teljesen a 3D kartya,és nem látsz lényegében semmit. plz help -
#892 a kamera zajra sztem nincs megoldás egyiknél sem.
#818 -ban leírtam, tmobile-osnál hogyan lehet levenni a hangot. -
#891 ...nem kamra, hanem kamera :) -
#890 Hali!
1, Egy (akár több) okos ember válaszoljon nekem, hogy honnan tudok k700i-re eredeti SE firmware-t szerezni.
2, Voda lájvos telónál már van valami megoldás arra a k***a kamra zajra?
Válaszoljatok plííííííííííííííz!
Thx! -
#889 nem igaz h nem ismeritek a guglit... de most megkönyörülök rajtatok:) itt van... -
gatesz #888 Ez engem is érdekeln nem tudtok linket? vagy elküldeni esetleg? -
#887 engem az érdelelne hogy honnan tudom letölteni.
Ott csak a program neve van.
(Bocsi a sok kérdezősködésért!!!) -
#886 még kezdő vok,a Java játék,ugye nem wapról fut? -
#885 Amúgy kipróbáltam kocsiban, és ugyanolyan hatékonysággal működött. -
Csesza #884 csak gondoltam hátha van itt valaki Tolna m-ből v. akörűl és ezért hátha az a valaki megtudja mondani hogy neki fogja e?! -
#883 Hát mondjuk de tényleg, mi honnan tudnánk, hogy fogja-e azt a Gongrádiót???:/ -
#882 az kurvara nema telfontol függ,hanem,h a rádió meddig sugároz,nem?!kis városom faluját az életben be nem fogo debrecenben,pedig itt 108.5 ... -
#877 -
#880 Ja és internet oldal is kéne ahonnan LETÖLTHETEM!!!
-
#879 Mégegyszer de még mindig nem utoljára!
Hogyan lehet a videót 3GP-be tömöríteni???
Elöre is köszi!!! -
#878 nem tudom. somogy megyében müxik:) -
#877 2 progiról tudok:
MMConverterPro
Mobile Media Maker
-
Csesza #876 jah igen lenne még 1 kérdés:
ugye ebben a telo-ban van rádió? ha igen akkor mekkor sávszélességet lehet befogni? pl. Tolna megyéből - Kecskeméti Gongrádió ??? -
#875 Mégegyszer de nem utoljára!
Hogyan lehet a videót 3GP-be tömöríteni???
Elöre is köszi!!! -
#874 Én itthon a szám és kép felrakásokon kívül sose foglalkozom telóval, szal ilye dolgoj mindíg útközbe vagy más helyen jönnek elő, és szvsz a fülpucoló nem túlságosan hatásos. -
#873 Művészet? Egy fülpucoloval ki törölni??? Akkor művész vagyok.:DDDDDDDDDDDDD -
#872 megfelelö fényerönél rohatt jó képeket csinál.. -
#871 Hogyan lehet a videót 3GP-be tömöríteni???
Elöre is köszi!!! -
#870 Halál éles a képed, lehet enyém lencséje bekoszolódott. Egyedül ergonómiailag az nem teccik a telefonba, hogy olyan mélyen fekszik a lencséje, hasztlan por és koszfogó, és a tisztítása külön művészet. -
#869 Mit, hogyan? -
#868 ezt hogyan????????????? -
#867 ezt ezzela telefonnal?:O
naggyyon zsiiir:P
thx!asszem holnap megyek a boltba:) -
#866 Én is beteszek 1-et.
-
#865 Tess ezeket nem rég csináltam 1 ismerősnél.
-
#864 Hy!
Tudna vki berakni ide egy - két képet,amit ilyen telefonnal csinalt?
Egyébként mennyire bírja telefon 1 feltöltéssel?ugye ez nem aza típus,ami 1 év után beszarik?
előre is thx:) -
#863 Asszem van valami átalakítós sony program amivel már engedi hogy beletegyed.