Nyolc warezszervert kapcsoltak le a miskolci rendőrök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Arról megy a nyálverés, hogy miért 12 rugó a játék"

Ha megfigyelted errõl nem problémáztam, elfogadom hogy annyi, fizetésünk meg szar, és ennek megfelelõen könnyen meg lehet számolni, hogy mennyi játékot veszek meg, ettõl függetlenül a kínálatot hiányolom, illetve nehezményezem hogy a dzsunka fapados szart adják annyiért amennyiért a kézikönyves változatot illene...

Dynamic
TV2-n most volt, ott nem mondtak árat😊
De az rtl 2700/db-on még mindig röhögök😊
Még csak nem is azzal van a baj, hogy letölti és játszik a warezzel, hanem azzal, hogy akkor sem veszi meg ha tetszik.

Magyarországon süket duma az, hogy a játékok drágák, majd ha 1000 forint lesz (normális az olyan, aki ilyeneket mond???), akkor megveszi.
Túrót. Akkor sem fogja megvenni, mert pénzt kell adni érte, de õ ingyenesen hozzájuthat az internetrõl.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

akyyy
és még olaszországban strikolnak LOL

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Demon Eyes Kyo
Demo tetszik, megveszem, kiderül, hogy szar -> kidobott 12 Ft. Utána talán nem akarok több játékot venni. A demo nem mindig mérvadó.

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

"Mellesleg aki szerint egy játék túl drága," drága is. A duron 1.6 -om olcsóbb volt ,pedig abba is van tudás és munka. Nem utolsó sorban pedig sufniba nem lehet elõállítani ,nem kevés pénz kell a gyártósorhoz. Na mind1 , a lényeg hogy drága.
"Ja, amíg a játékfejlesztõk ferrárival járnak (legalábbis a jenkik), addig kussdepofabe..."

Tessek, adva van a lehetoseg, h Te is ferrarival jarj, fejlessz jo jatekot, addig kussdepofabe...
Demon Eyes Kyo
Vagy valamelyik elkapott dvd díler gépén találtak 1-2 ftp-t.

viszont annyira nem tartják piacnak az országot, hogy egy nyûves Collectors edition-t forgalomba hozzanak...ez szerintem erõs ellentét.

Ez a gondolat is.

Arról megy a nyálverés, hogy miért 12 rugó a játék erre te meg a normálisnál drágább Collector's Edition-öket hiányolod? Na ne...

Mellesleg aki szerint egy játék túl drága, azon is elgondolkodhatna, hogy miért érez kényszert arra, hogy megvegye mind. Ha meg csak egy-két igazán érdekeset, akkor mirõl is van szó?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dynamic
...akkor már majdnem mindegy, ha pistike megveszi a boltban.Ennyit a híradók pontos informálásáról.
rtl: 2700 - lol😊 tv2?
Dynamic
Aszongya, darabonként 2700 Ft-ért lehetett letölteni a cuccot.LOL...Biztos...😄
Most mondták az rtl-en. Amatörök voltak ,ennyi
Jöhetnek , most döglött meg a vinyóm ,ha találnak rajta valamit még meg is köszönöm.
neked elõre szólnak, ha jönnek hozzád igaz?
CalebJoe
Szerintem fontosabb nekik, hogy lebuktatták a forrásokat.
Meg gondolom több száz vagy ezer embert csak nem keresnek meg.
Cormoran
sztem már jöttek volna, ha akartak volna.

ma benn lesz a TV-ben is este.
Csak a hülye hagyja ezek után a dolgait elöl...

Demon Eyes Kyo
az nem pár nap lesz :-)

cSuwwi
miértis?
összepakolod az illegális cuccost, és átviszed egy net nélküli ismerõshöz pár napra megõrzésre.

ha ki is mennek a zsaruk, hát vigyék amit találnak.

shit happens

Demon Eyes Kyo
Miért is? 😊

Egyébként pedig nem myfusion hanem mindfusion.

Demon Eyes Kyo
szerinted a money nem scene tag?

miért?
Igencsak izgul6 mindenki akinek számítógépe van (90%) és rendszeresen használja is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

skorpio7
Na most igencsak izgulhat az, aki az INSANE fizetõs ftp-nek volt a tagja.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Szélmalomharc ez mindkét részrõl!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

artschi
mmint a fent leírt 3-on kívül?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
lehet tudni, hogy kiket kaptak el?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

arty
minõségibb szolgáltatás a pénzedért? az smsweb meg a minõségi szolgáltatás hol találkoznak ? 😄

más munkáján nyerészkedõ senkiházik ... remélem jol seggbek*rják mindet 😞

Forza.

z5oTtu
En ugy latom, hogy a szegeny orszagokban megy a warez leginkabb. Kina Ukrajna Brazilia Hungary stb,.
Ha nem lenne ez az orszag is ilyen szegeny akkor sokkal kevesebben warltos accountokat. Az allam bacsinak kell a megoldast megkeresnie.
vissza a kommunizmust? azért ne.
CalebJoe
insane, dakota, myfusion ezek tényleg lebuktak?
és az elófizetõknek van okuk félni?
Én a helyetekben nem vitatkoznék mit miért meddig hanem ha valaki innen fenn volt valamelyiken akkor az ftp miket loggolhatott??????És az alapján kihez és hova jutnak el.......

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

A scene csapatok nfojaba aligha van.
max a release groupok nfojaban. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Demon Eyes Kyo
Akkor nem menne ilyen jól a szgép boltoknak :-)

Nem hiszem csak álmodozok. 😊 Minyá beírom az aláírásomba hogy "Vesszen a profitorientált világ!!!"

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

RelakSfromhome
Ja, én is ezen agyaltam egyszer kb fél percig (<#idiota>), hogy mi lenne, ha nem lenne hirtelen warez? Megszûnne a konkurrencia, ami ingyér adja a gamét, szal lehet többért adni, amennyiben a szomszéd kiadót már sikeresen megfolytották

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Demon Eyes Kyo
Igen, szóval ne csodálkozzanak ha nem veszik meg hanem letöltik. Egyébként a scene csapatok nfo-jában is ottvan, hogy ha tetszett vegyed meg és én is ezt mondom. Én egy játékot vettem, az ak vs. dr-t, de annyira rövid volt, hogy el is adtam, valszeg többet sem fogok játékot venni.

Demon Eyes Kyo
Ismerõs, egyébként wint és office-t lehet a suli miatt szerezni (campus program v. mi), de cad-et és a többit nem. Szóval elég nevetséges.

te komolyan azt hiszed, hogy olcsobban adnák ha nem lenne kalozkodás? a kiadók a profitmaximalizálásra törekszenek, kiszámolják az optimumot, ahol még ugyan ellopnak párat, de sokan megveszik. A keresztfinanszirozás sokkal inkább a játékok között müxik, tehát 1 piaci siker 3-4 bukást simán eltart, erre törekszenek.

RelakSfromhome
Ja, amíg a játékfejlesztõk ferrárival járnak (legalábbis a jenkik), addig kussdepofabe...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

NEXUS6
hahó

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Demon Eyes Kyo
Az áfa az államnak megy, a mobilcég adót fizet,stb.. warezszervernél senki sem fizet adót, csak a netszolgáltató :>

Szerintem meg azért (is) olyan drágák az eredeti játékok, mert ezzel akarják behozni a szoftverkalózkodás okozta hátrányt. Nem hogy adnák olcsóbban (Egy HL2 Collectors edition gyártási költségei <2e ft nagykereskedõknek és erre 20e), így is jutnának haszonhoz...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

RelakSfromhome
Ebben a hl2-es szivatásban felnéztem a steampowered-re. Ott verte a nyálát a burzsuly amcsi, hogy miért érdekes, hogy utána megvetted, elõtte elloptad, szóval bûnös vagy. Nameg hogy elmész a boltba, lenyúlsz egy csokit, ízlik, majd visszamész, kifizeted, az milyen lenne? No comment.

Mellesleg olyanok is vannak ugye, akik azt mondják, hogy ha nincs rá pénzed, ne használd. Napersze. És a sulival mi a helyzet? A géptermek folyamatosan foglaltak, vagy nincs fönt a program, ami kell. Nekünk csak a fõiskolához kellett egy windows, office, Delphi, C++Builder, pascal, c, c++, java, rational rose, oracle, orCAD, meg a faxomtuggyami. Kiváncsi lennék, ez hány millió, mert a tanerõ szerint csak a Rational Rose védelme 20millába kerül példányonként, plusz a progi ára. Namost annyit a 20millás védelemrõl, hogy a félév kezdete után nem sokkal már mindenkinek meg volt otthon a cucc...

Macc
NFS Underground... ja aztan a szuper leultetett auto kereke meg atmaszik a motorhazteton, bocsi, de ennyiert ez gaz...

Demon Eyes Kyo
Az EA játékok árai is nevetségesek.

Macc
Ja mar ertem. Nekem mazlim van, alapbol USB-s a billem es egerem.

Macc
"Én is megzakkantam, amikor a frissen megvásárólt online játék opciós gáméval nem tudtam az ubisopsz szájtjára menni.

Azannyát de gyors ez a moderátor!
Kiskomám neked meddig tart a munkaidõd?

Szal azóta letöltöttem egy freeware anyagot, mindenki ezt használja.

Szal ez is egy pofátlanság. Kiadnak egy félkész anyagot, moddolási opcióval, majd a lekes amatõrök befejezik ingyen.

A I-war2 tipikusan ilyen játék volt. a kvékekrõl dúmokról nem is beszélve!!!!"

vigyazz NEXUS6 kitorolnek😊)))

Játszottál halo-t xboxon pl? Én igen, pc-s verzió elõtt, hát számomra az nem megfelelõ, namost ha tele aggatom billentyûzettel egérrel, stb, ami kell ahhoz, hogy jól el irányítgassam, akkor lassan ott tartok, hogy már oprendszert is tehetek rá, és lassan kész a pc.

NEXUS6
Én is megzakkantam, amikor a frissen megvásárólt online játék opciós gáméval nem tudtam az ubisopsz szájtjára menni.

Azannyát de gyors ez a moderátor!
Kiskomám neked meddig tart a munkaidõd?

Szal azóta letöltöttem egy freeware anyagot, mindenki ezt használja.

Szal ez is egy pofátlanság. Kiadnak egy félkész anyagot, moddolási opcióval, majd a lekes amatõrök befejezik ingyen.

A I-war2 tipikusan ilyen játék volt. a kvékekrõl dúmokról nem is beszélve!!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs