Nyolc warezszervert kapcsoltak le a miskolci rendőrök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megfigyelted errõl nem problémáztam, elfogadom hogy annyi, fizetésünk meg szar, és ennek megfelelõen könnyen meg lehet számolni, hogy mennyi játékot veszek meg, ettõl függetlenül a kínálatot hiányolom, illetve nehezményezem hogy a dzsunka fapados szart adják annyiért amennyiért a kézikönyves változatot illene...
Magyarországon süket duma az, hogy a játékok drágák, majd ha 1000 forint lesz (normális az olyan, aki ilyeneket mond???), akkor megveszi.
Túrót. Akkor sem fogja megvenni, mert pénzt kell adni érte, de õ ingyenesen hozzájuthat az internetrõl.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Tessek, adva van a lehetoseg, h Te is ferrarival jarj, fejlessz jo jatekot, addig kussdepofabe...
Ez a gondolat is.
Arról megy a nyálverés, hogy miért 12 rugó a játék erre te meg a normálisnál drágább Collector's Edition-öket hiányolod? Na ne...
Mellesleg aki szerint egy játék túl drága, azon is elgondolkodhatna, hogy miért érez kényszert arra, hogy megvegye mind. Ha meg csak egy-két igazán érdekeset, akkor mirõl is van szó?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Meg gondolom több száz vagy ezer embert csak nem keresnek meg.
ma benn lesz a TV-ben is este.
Csak a hülye hagyja ezek után a dolgait elöl...
összepakolod az illegális cuccost, és átviszed egy net nélküli ismerõshöz pár napra megõrzésre.
ha ki is mennek a zsaruk, hát vigyék amit találnak.
shit happens
Egyébként pedig nem myfusion hanem mindfusion.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
más munkáján nyerészkedõ senkiházik ... remélem jol seggbek*rják mindet 😞
Forza.
Ha nem lenne ez az orszag is ilyen szegeny akkor sokkal kevesebben warltos accountokat. Az allam bacsinak kell a megoldast megkeresnie.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
max a release groupok nfojaban. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Mellesleg olyanok is vannak ugye, akik azt mondják, hogy ha nincs rá pénzed, ne használd. Napersze. És a sulival mi a helyzet? A géptermek folyamatosan foglaltak, vagy nincs fönt a program, ami kell. Nekünk csak a fõiskolához kellett egy windows, office, Delphi, C++Builder, pascal, c, c++, java, rational rose, oracle, orCAD, meg a faxomtuggyami. Kiváncsi lennék, ez hány millió, mert a tanerõ szerint csak a Rational Rose védelme 20millába kerül példányonként, plusz a progi ára. Namost annyit a 20millás védelemrõl, hogy a félév kezdete után nem sokkal már mindenkinek meg volt otthon a cucc...
Azannyát de gyors ez a moderátor!
Kiskomám neked meddig tart a munkaidõd?
Szal azóta letöltöttem egy freeware anyagot, mindenki ezt használja.
Szal ez is egy pofátlanság. Kiadnak egy félkész anyagot, moddolási opcióval, majd a lekes amatõrök befejezik ingyen.
A I-war2 tipikusan ilyen játék volt. a kvékekrõl dúmokról nem is beszélve!!!!"
vigyazz NEXUS6 kitorolnek😊)))
Azannyát de gyors ez a moderátor!
Kiskomám neked meddig tart a munkaidõd?
Szal azóta letöltöttem egy freeware anyagot, mindenki ezt használja.
Szal ez is egy pofátlanság. Kiadnak egy félkész anyagot, moddolási opcióval, majd a lekes amatõrök befejezik ingyen.
A I-war2 tipikusan ilyen játék volt. a kvékekrõl dúmokról nem is beszélve!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs