A HD-DVD-t választotta Hollywood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most komolyan: tényleg van erre igény? (valós, nem a pr által gerjesztett)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
persze, jolenne, ha a konténerforma nem az lenne, és akkor lehetne wmv10 kép és ac3/dts hang ...
Forza.
" There are also dual-layer versions of the discs that can hold 50GB."
Valószínüleg az zavart meg, hogy sok cikkben 25GB maximális kapacításról beszélnek, de most jobban utánnaolvastam és ez az írható lemezekre vonatkozik, bár gondolom ott is idõvel megjelennek a 2 rétegûek...
Szal jobban jártam volna, ha kussolok :)
(de lehet, hogy alul vagyok informálva)
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Ez esetben visszavontam az elõzõket!!
Mert akkor már úgy is lehetne mondani, hogy egy 10 korongos DVD váltóval akár már 500GB....:)
Egyik formátumot sem szeretem jobban, de próbáljunk a tényeknél maradni...
A bajom csak az, hogy 2 van belõlük!
Lemaradtam valamirõl?
Forza.
Az eleinte hozzáférhetõ 15gb irhato hddvd szarra sem lesz elég :(
Arrol pedig nem beszélek, hogy a elenlegi WMV nem tartalmazhat DD/DTS hangot, hanem csak a szar saját mikroszoftos fémes szutykot, amit 6 analog(!!!!) kábelen kell az erõsitõbe vinni ...
Remek jövõ :(
Forza.
BomBa
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Egyébként nincs még DXVA-s codec, vagy lejátszó, ami kihasználja a DX9-es videokártyák video-gyorsítását? (Ahhoz elég egy fele olyan gyors proci is.)
Aztmondod 3Ghz? Hát az megeszi a vasat reggelire.
Astro 19.2 - 12168 MHz - 27500 SR - Vertical - FEC AUTO - Video PID 308 - Audio PID 256
ASTRA HD
Astra 19.2 - 12441 MHz - 27500 SR - Vertical - FEC AUTO - Video PID 133 - Audio PID 134
HD mûsor... SkyStar2-vel is nézhetõ (ProgDVB vagy DVBViewer) a 3.0 GHz-s gépemen szuperul mûxik... <#smile>#smile> ja és a felbontás tényleg lenyûgözõ... 1920x1200 as monitoron.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A másik, hogy az újabb TV-k képe, még ha nem is HD felbontásúak, elég jó ahhoz, hogy látszon a különbség az SD (hagyományos TV adás, DVD) és a HD között. Ez úgy lehetséges, hogy az SD anyagok nem használják ki a teljes felbontást, egy kis 1-pixeles blur (elmosás) van rajtuk alapból, azért, hogy soha se látszódhasson, hogy pixelekbõl áll a kép. Így, ha HD anyagot engedünk rájuk, picit élesebb tud lenni a kép. (Már próbáltam.)
A hozzászólásoddal azt hiszem kicsit vissza is huppantunk a földre :))
BD (szerintem semmi baj a névvel) tárolókapacitásra megeszi keresztbe.
psn: TasManHUN
"ez a technológiaváltás egy évtizedre biztosan meghatározza a jövõt"
3 ev mulva itt lesz a "magenta ray" :) vagy akarmi mas
a HD-DVD a regi gyartosoron mehet -> lenyegesen olcsobbak lesznek a korongok
a HD-DVD legalabb normalis nev, "kek nyalab" eleg erdekes, johogynem "korty viz" vagy "szelet kenyer" lesz az uj filmlejatszo neve
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
De ez lehet, h ogy csak egy álom...
Mellesleg a hirhez hozzaszolva, nekem sem igazan tetszik a dolog. Igy kette lesz osztva a piac, nem lesz egy egyseges szabvany, pedig mar ugy nezet ki a BD megeszi regellire ezt a HD-DVD-t... :P
a multkor hir óta, mikor a HP is a blu ray oldalára állt azthittem eldõlt a verseny, kész, a BD gyõzõtt (egyébként én is BD párti vagyok, kell a kapacitás)
a játékoknak meg igenis kell a tárterület, már ma is egyre több játék jelenik meg DVDn, és ez a technológiaváltás egy évtizedre biztosan meghatározza a jövõt
Hogy jön ez a tárolókapacitáshoz?! A mai játékok kis százaléka jelenik csak meg sima DVD-n is. Attól, hogy több tárterület áll a rendelkezésére a gyártóknak, még nem csinálhatnak hú-de-brutálisan-állat-jó grafikájú játékokat, mert nem tudna velük játszani senki (hardware). Szal ez így (jelenleg) hülyeség.
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.