U2

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nICE COVER! (i Still haven\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'t found...)
http://www.youtube.com/watch?v=DdmXL8klBLM

---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en
Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Érdekes album. Nekem az a bajom vele, h túl melankolikus. Maguk a harmóniák, olyan mollosak sokszor :).

Carloska
U2-No_Line_On_The_Horizon-2009-GiELBEELEN

Egyetértek Naeroval, a topon nekem is kb ezek a számok vannak
sziasztok!
Én új vagyok itt, és ez annak tudható, hogy frissen estem át a "tûzkeresztségen"...:)...U2-ilag...
G04LK33PeR
Ezt nagyon jól látod!

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

gercse
Ja, nagy kár, hogy kevesen írnak, pedig maga a zenekar is óriási, illetve Bono is hatalmas tiszteletet érdemel

amúgy télleg The Saints Are Coming a legjobb
újjabb kihalt fórum
G04LK33PeR
sztem az az egyik legjobb album

gercse
az sem rossz,(Green Day-jel közösen elõadott daluk?)
nekem kb az egész How To Dismantle An Atomic Bomb album bejön, meg úgy még rengeteg szám:D

G04LK33PeR
The Saints Are Coming a legjobb!

Miracle Drugs - kedvenc

Királylány
Volt valaki Station koncerten?

nearo
Amúgy a top 5 U2 nálam: Vertigo, Elevation, Beautiful day, City of blinding lights, Stuck in a moment.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Jah, jó ez a U2, a Guns mellett a kedvenc zenekarom:), jó a zenéjük, meg minden, bár a tesóm azt hiszi, csak azért szeretem, mer' õ is ezt hallgatja:)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Super Mario
Én csak a The Corrs iránti rajongongásomból adódó szolidaritásból szeretem, de vannak nagyon jó számaik.

https://supermario4ever.wordpress.com

BONO
Én a leghiresebbet mindközüllük ismerem az nem más mint a Station!

Királylány
Ismeritek azokat a magyar zenekarokat, akik U2-t játszanak?

Miss Lucifer
Imádom õket!

négyszázgát

BONO
Én is kb ilyen idõsen szerettem meg ezt az eggyüttest azóta is rabja vagyok! <#smile>

Én azaóta imádom a U2-t mióta apukám leültettett (nagy nehezen) egy 2000 Boston elevation turné videó elé. Én nem voltam túl lelkes de mikor végighallgattam az ELEVATIONT-t egyszerûen elállt a lélegzetem. Aznap még vagy 8x végighallgattam azt az egy számotmert a többi amit hallottam nem fogott meg annyira. Ezek után megvettem néhány CD-jüket (All that you can't leave behind) és ahogy egyre többször hallgattam úgy ragadott meg belölük egy-egy részlet. Fõleg THE EDGE gitár játéka és szólói fognak meg egy-egy számban (Gone, Beaultiful Day,) A motani kedvencem az In the city of blinding lights. És még csak 13 éves vagyok.

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

Amúgy azért nem jön a u2 magyarországra, mert amikor még nem jelent meg az új cdjük (vertigo), egy magyar rohadt szemtét..... hacker elcsórta a netrõl a rajta levõ számokat. Monnyuk nem hinném, hogy ez olyan nagy akadály lenne.
Szntem inkább csóró magyarok nemtudják kifizetni õket.

Ha nincs jegyed, akkor már nem fogsz a mostani turnén ott lenni, mivel már elsõ héten mindenhol minden jegy elkelt!!

kedden lesz élõ jutu koncert az m1en. Asszem 9kor. De nemtom pontosan.

TommyC
jöttem bexélgetni a U2-ról :P

(habár már lht késõ :D)

dixitque deus fiat lux

Gyiik
U2 úgy hibátlan, ahogy van. Bononak hihetetlenül jó hangja van, és iszonyat tiszteletreméltó EMBEREK mind a 4-en.
Élvezetbõl zenélnek, és nem a lóvé miatt (az csak a melléktermék), lehet errõl vitatkozni, vajon van olyan, aki másképp gondolja?

....................................................................................................

Thanks Bono&U2!!!
Gyerekek szuper volt!!!<#taps>

BONO
Nem megyek Bécs-be mert éppen nyaralok és olyan hellyen amit nem szívesen mondok le egy koncert kedvéért ez a hely Bécs!:D

nem igazán mocorgok ebben a zenei mûfajban, de azért van egy két kedvenc tõlük:
One, Fly, Staring at the sun stb...

Királylány
Nem lesz koncert Bp-n.
Mész Bécsbe?

BONO
hát persze, hogy jó és állítólag jönnek magyarországra júniusban én biztos ott leszek de eddig ugy nézki 450 € lesz egy jegy!

De ez engem most nem érdekel vazzeg mert ott kell lennem!<#shakehead><#worship>

manoG
Jó ez a jutu!

BONO
Akkor dumcsizzunk róla cimbik!!!<#wink>

burkusdió
én szeretem...

tigeroo
Nekem tetszik az elevation, meg a Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me.
Van tõlük vagy 20 számom;)
BONO
Gyertek beszélgetni a U2-ról senki sem szereti a U2-t?<#nemtudom>

BONO
És még melyik a másik kettõ?<#nemtudom>

BONO

az tényleg nagyon komoly számuk az All that you can leave behind cimû lemezükön van rajta az elsõ szám!!!<#eljen>

Narcotic Syntax
+ u

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
beatiful day:)

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

BONO
Fogadjunk, hogy az egyik az ELEVATION-s igaz?<#nemtudom><#fejvakaras>

BONO
Melyik az mond meg!!!<#nemtudom>

Sephi
En nem vagyok U2 fan de azert van az a 3 szam ami eszmeletlen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BONO
BONO
BONO
"Talán nem ártana külön Gyepesre is állítani egy védõt.."

VAN EBBEN VALAMI IGAZSÁG!!!<#alien2>

BONO
Persze, hogy jó hangja van mikor össze ált a bandával nem is tudott énekelni szóval volt mit bepotolnia és ugy látszik sikerült neki!!!<#smile>

Narcotic Syntax
jo hangja van bono-nak.

Oldal 1 / 2Következő →