Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem is a videókártyája szar különben nem lenne ennyi gondja vele.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nektek bejön az editor? Mert nálam csak a töltõképernyõig és némi tücsögciripelésig jut osztán annyi. Pedig a játék maga csodásan fut.
www.gamedroid.hu
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Szerinem, bár nem értek hozzá, és jó lenne ha valaki súgna ez ügyben, nem a processzor miatt van? Mert hogy nem támogat valami SSE2õt vagy mit.
Halottám már róla, hogy emiatt nem megy, lehet.
De aki ért hozzá, az jó lenne ha megerõsítene , hogy ez a SSprocesszor dolog miatt nem mûködik.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
elmegyek és nincs ott
már három idõpontba elmentem és utána semmi
ilyenkor mi a teendõ?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
A játék -nálam legalábbis- csak sztereóban szól. Mindenkinek vagy csak nálam áll fen ez a hibajelenség?
X-fi-m van + 5.1-es hangfalak WinXP társaságában, de a hátsó hangszórók meg sem mukkannak. Mi lehet a gond?
Elõre is THX a segítséget!
Eddig akartam megvenni ezt a játékot, ha tényleg respawn van benne, akkor viszont csá.
www.gamedroid.hu
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ha olyan gépe van mint a láblécében akkor nem is csodálom GF 9600pro - Ez valami hibrid lehet vajon?
Ilyenrõl nem halottam még. A játéknak sm3-asVGA kell tehát ha ez Ati 9600pro akar lenni akkor nem is fog menni soha.
Next PC upgrade: 2022
FarCry2.exe - Alkalmazáshiba
---------------------------
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000001d). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.
OK
Mit tegyek?Megfelel a gépem a minimális követelményeknek!
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#gun>#gun><#falbav>#falbav>
Hangulata odaver, és tetszik ez a GPS rendszer 😊
Hangok baromi jók, élethûek , de azt nem értem, hogy miért csak sztereó ?<#szomoru1>#szomoru1> Egy 2008-as játékban hogy lehet ilyen hibát elkövetni? Gondolom 5.1 csak a nem integrált kártyáknál van... Egyébként jól optimalizálták a játékot, az én gépemen így megy 40 fps-sel:
Köszi a válaszokat skacok,ez érdekelt igazából,még az elején tartok,ha lesz kérdésem vagy elakadok jövök ujra😊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
rányomom hogy quit, és rá 1másodpercre hopp, kinntvan és a gépem tele van erõforrástartalékkal. más játékoknál meg várhatok míg tölt. aztán még lassú a win. stb.stb.
nagyon jó.
meg az egész játékmenet tetszik. át kellett mennem a térkép túlfelére, de épp nem volt autóm, hát mondom okés elindulok gyalog, hallok valami zajt, kocsibúgás, elbújok a fûben, kezemben már ott hever a csipa, csõre töltve, kocsi elhalad, rálövök egyet hogy megálljon, megáll, paff egyik kiszedve de beragad a zár :S gyorsan futás, közbe átváltok pisztolyra, a sofõr meg száguld utánam, bementem egy fa mögé, õ nekiszállt egy kõnek, aztán pisztollyal fél méterrõl a mellkasába. pafpapfafpafpafpafpafpafpaf és fröcsög a vér.
izgalmas 😊 élményekkel teli.
szerintem amúgy van egy nagy gond.
az egy dolog hogy a játékok is egyre butábbak, egyszerûbben unalmasabbak, de az sem mindegy hogy ki hogy játsza meg õket, nem csodálom hogyha unják egyesek hogy küldi-küldi-küldi-küldi-küldi...
én alig autózo gyalogosan császkálok, felvedezek mindent és élvezem a játékot, nem csak küldi-küldi-küldi.
u dont have to listen anybody else but me
- grafika gyönyörû
- AI zseniális (én legnehezeb fokozaton tolom)
- afrikai hangulat ötös
- "megyek-lövök-megyek" ??? Hát nem errõl szól az összes FPS? COD4-es "drótkötélpályával" 10 percet se bírtam játszani <#idiota>#idiota>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
btw sztem elég gáz h nem lehet fát vágni =|

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
www.gamedroid.hu
Ám, akkor sehogy se lehet elérni h útközben ne essen nekem mindenki?
Néha, ha megszorulsz, egyszer csak felbukkannak a semmibõl a harc közepén. Nem mondom, hogy nem örülök neki, de azért ebben a formában elég illúzió romboló.
www.gamedroid.hu
Hozzáteszem, nem próbáltam, mivel nekem a sima 8.9-cel ultrán AA nélkül szépen megy.
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De azt még én se tudom, hogyan hivjam õket, vagy hogy jutok vissza hozzájuk.