Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Nagyon idegesítõ a srác, folyton ijeszteget a beszólásaival. Nehogy már vinyót kelljen formázni egy játék miatt, meg tönkremenjen az egész op. rendszer... lol
Sztem is a videókártyája szar különben nem lenne ennyi gondja vele.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tegnap este már rákérdeztem, de nem érkezett válasz, ezért újból megtenném:

Nektek bejön az editor? Mert nálam csak a töltõképernyõig és némi tücsögciripelésig jut osztán annyi. Pedig a játék maga csodásan fut.

www.gamedroid.hu

Mert amit veszel az megbízhatóbb pl

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

Kösz Grebber!!

grebber
Csak vegyél egyet akkor lesz a feladat teljesítve!

Next PC upgrade: 2022

de mindegyik fajta van akkor minek vegyek?

Igen, nekem is ezt írja ki, hogy Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000001d)...

Szerinem, bár nem értek hozzá, és jó lenne ha valaki súgna ez ügyben, nem a processzor miatt van? Mert hogy nem támogat valami SSE2õt vagy mit.
Halottám már róla, hogy emiatt nem megy, lehet.

De aki ért hozzá, az jó lenne ha megerõsítene , hogy ez a SSprocesszor dolog miatt nem mûködik.

grebber
Leülsz a számitóhéphez és megveszed a fegyvert ami kell ennyi!

Hát, az a quest h vegyél fegyvert nem ? Ha csak az akkor ülj le a géphez és vedd meg, utána pedig mellette fel is veheted.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

E ? 😊

mike's hoz kell menni a fegyvereshez.
elmegyek és nincs ott
már három idõpontba elmentem és utána semmi
ilyenkor mi a teendõ?

HD JOHNNIE
Sziasztok! Most kezdtem el játszani vele én is, azonban már az elején elakadtam 😊 A legelsõ küldetésnél, bent az épületben mituán felébredek van egy G3 fegyó, azt hogy lehet felvenni? Mutatja a nyíl is de bármit nyomok nem veszi fel.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Encore
Mellesleg a free roam játékoknak az egyik jellemzõje a sok utazgatás, szerintem segíti a beleélést, akit zavar hogy sokat kell utazni az játszon hagyományos lineáris FPS-sel.
Az élsimítástól mennyivel lesz szebb a játék?

én ugyan nem😊..ha már magyarul adják ki,megvárom😊
Encore
Akit zavar a sok kocsigázgatás az használja a buszt. Az egész térképet úgymond behálózza a buszjárat, szóval mindenhova el lehet jutni és nem kell húsz perceket vezetni. Kocsi meg minden buszmegállóban van szóval még megerõltetni sem kell magad hogy jármûvet szerezz. Ha pedig belefutsz valami ellenõrzõ pontba (keresztezõdéseknél majdnem mindig van) akkor ki kell kerülni és kész.
elitehun
Mert amilyen helyet én ismerek ott csak 5-tõl lehet
elitehun
Ki vette meg a játékot belföldrõl?
Sziasztok!
A játék -nálam legalábbis- csak sztereóban szól. Mindenkinek vagy csak nálam áll fen ez a hibajelenség?
X-fi-m van + 5.1-es hangfalak WinXP társaságában, de a hátsó hangszórók meg sem mukkannak. Mi lehet a gond?
Elõre is THX a segítséget!
Ne már.... Ezt most miért kell??? Nálam a Stalker is itt halt meg. Akkor ezsem lesz hosszú életû játék, szerintem amellett hogy embertelenül amatõr "megoldás" ez a respawn, még egy unfair patkányság is.

Eddig akartam megvenni ezt a játékot, ha tényleg respawn van benne, akkor viszont csá.

www.gamedroid.hu

Aha. Csak CoD4-ben izgalmas az a "drótkötélpálya" itt meg kurvára idegesítõ, hogy bepattanok kocsiba, elkocsikázok a világfaszára, jön 3 autó, szarrálövik a kocsimat, mehetek vissza gyalog. Ok, ez még belefér. De hogy állandóan ez van! Már kibaszott idegesítõ, sõt olyan is volt, hogy kiszálltam kinyirni 3-4 embert, visszafordultam nincs ott a kocsi... Nem tom a FarCry 1 sokkal de sokkal jobb volt. Grafika jó, AI egy hányadék sztem.

Mr Manson
GPS-el mit csinaljak ha csak villog és nem ad fel a térkép semmi célt?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

grebber
Aki irta hogy szar a ..... mert kékhalál meg vinyót kell formázni miatta stb attól kérdezem.
Ha olyan gépe van mint a láblécében akkor nem is csodálom GF 9600pro - Ez valami hibrid lehet vajon?
Ilyenrõl nem halottam még. A játéknak sm3-asVGA kell tehát ha ez Ati 9600pro akar lenni akkor nem is fog menni soha.

Hm, mégse, nekem lesznek ott megint :S Így viszont semmi értelme.

---------------------------
FarCry2.exe - Alkalmazáshiba
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000001d). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.
OK
Mit tegyek?Megfelel a gépem a minimális követelményeknek!
<#falbav><#falbav><#boxer><#gun><#gun><#falbav>

Prince of Máté
Nekem is tetszik a játék, még csak 1 órát játszottam vele.
Hangulata odaver, és tetszik ez a GPS rendszer 😊
Hangok baromi jók, élethûek , de azt nem értem, hogy miért csak sztereó ?<#szomoru1> Egy 2008-as játékban hogy lehet ilyen hibát elkövetni? Gondolom 5.1 csak a nem integrált kártyáknál van... Egyébként jól optimalizálták a játékot, az én gépemen így megy 40 fps-sel:

Viktorr
Köszi a válaszokat skacok,ez érdekelt igazából,még az elején tartok,ha lesz kérdésem vagy elakadok jövök ujra😊

gduck
Csak külföldön! Én ITT vettem meg a gyûjtõit, 24 óra alatt ért ide (Párizsból!!!) Akkor mikor elõrendeltem még nem volt postaköltség, most nem tudom hogy van-e! Angol nyelvû!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Heló. nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor elkezdtem a játékot, bevettem azt a safehause-t, utána elmentem egy másik helyre, ott kiszabadítottam egy embert, majd visszamentem oda, ahonnan indultam, beszéltem a taggal, és kiírja a gép h nyomjam meg az 5-öst a maphoz, és vmi flash-light-ot ír, a mapon meg nincsen az a piros jel, h hova kell mennem, mit tegyek?

Ha megölsz mindenkit és kiszállsz akkor kiírja h camp scouted, és sztem innentõl kezdve nem lesz ott ember.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

elitehun
Elég hülye kérdés de honnan lehet megvenni?
Multiról van valahol bõvebb infó? Pl hogy lesz e linux ds...
Nkrissz
És olyan jól van optimalizálva ,hogy még az én gépemen is gyönyörû.

Balumann
Nekem alaplapi hangkártyával simán megy, még a hardveres gyorsítást sem kellett levennem.

VRSDM
még egy hatalmas elõnye van.
rányomom hogy quit, és rá 1másodpercre hopp, kinntvan és a gépem tele van erõforrástartalékkal. más játékoknál meg várhatok míg tölt. aztán még lassú a win. stb.stb.

nagyon jó.
meg az egész játékmenet tetszik. át kellett mennem a térkép túlfelére, de épp nem volt autóm, hát mondom okés elindulok gyalog, hallok valami zajt, kocsibúgás, elbújok a fûben, kezemben már ott hever a csipa, csõre töltve, kocsi elhalad, rálövök egyet hogy megálljon, megáll, paff egyik kiszedve de beragad a zár :S gyorsan futás, közbe átváltok pisztolyra, a sofõr meg száguld utánam, bementem egy fa mögé, õ nekiszállt egy kõnek, aztán pisztollyal fél méterrõl a mellkasába. pafpapfafpafpafpafpafpafpaf és fröcsög a vér.

izgalmas 😊 élményekkel teli.

szerintem amúgy van egy nagy gond.
az egy dolog hogy a játékok is egyre butábbak, egyszerûbben unalmasabbak, de az sem mindegy hogy ki hogy játsza meg õket, nem csodálom hogyha unják egyesek hogy küldi-küldi-küldi-küldi-küldi...

én alig autózo gyalogosan császkálok, felvedezek mindent és élvezem a játékot, nem csak küldi-küldi-küldi.

u dont have to listen anybody else but me

gduck
Na végigolvastam a majd 200 hozzásszólást tegnap óta <#nyes> Háát úgy látom elég vegyes fogadtatásban részesült a játék... Nekem továbbra is az a véleméntem hogy:

- grafika gyönyörû
- AI zseniális (én legnehezeb fokozaton tolom)
- afrikai hangulat ötös
- "megyek-lövök-megyek" ??? Hát nem errõl szól az összes FPS? COD4-es "drótkötélpályával" 10 percet se bírtam játszani <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nem respawn van, hanem ha marad járõrcsapat autón, és az el tud jutni oda, akkor visszafoglalják a pontot.
kemotox
Közben már megtaláltam, meg is próbáltam de semmi :S

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Aham, azt vágja vki h bozótvágó késsel van-e instant kill ? Mert mikor a földön vergõdnek már akkor lehet 1bõl ölni, de mikor álnak akkor csak kaszabolni :S

btw sztem elég gáz h nem lehet fát vágni =|

Szasza20

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Nem. Rambózd ki õket. Értsd: Kocsiról biztonságos távolságban ki, sunyíts a susnáysban, felméred ki hol van,a ztán ledarálod õket. Kivárod az utánpótlást és azt is kivérezteted. Remélhetõleg nem lesz respawn ha totál mindenkit kinyírsz a körzetben, ha igen, részemrõl pont olyan uninstall, mint a stalker.

www.gamedroid.hu

Szerintem nem, mindkét dx módban mást jelent az ultra high.
Nekem olyan volt h harcoltam, aztán egyszer csak 1 bumm, pici ájulás, és a haver vonszolt és harcoltunk 1ütt. Aztán kiderült h nekemjött autóval, azért volt bumm 😄

Ám, akkor sehogy se lehet elérni h útközben ne essen nekem mindenki?

Viktor9202
Amugy az Ultra High lenne a DX 10?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Engem az egyik kurvára egijesztett. Bevettem egy safehouse-t, két arcot kellett ezért a mennybe küldenem. Lefekszem aludni, reggel kelek, erre mikor az ajtó felé fordulok, hogy kimegyek megfejni a kecskét, és ott áll az egyik cimbim és néz a pofámba. Jobban megijedtem, mint egy horror játékban. 😄

Néha, ha megszorulsz, egyszer csak felbukkannak a semmibõl a harc közepén. Nem mondom, hogy nem örülök neki, de azért ebben a formában elég illúzió romboló.

www.gamedroid.hu

ATI Xtreme-G Catalyst 8.9

Hozzáteszem, nem próbáltam, mivel nekem a sima 8.9-cel ultrán AA nélkül szépen megy.

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

berczely
Nah rájöttem!
Nekem a DX10-es módot nemszereti nemtudom miért...na mind akk 9ben nyomom.

Tinman
:-(( Köszi a válaszokat... akkor nem tudom... feltolok egy Vistát azt hiszem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Elvileg az egyik azt mondta, hogy kisegit ha hivod. A másik meg gyógyszert tud.
De azt még én se tudom, hogyan hivjam õket, vagy hogy jutok vissza hozzájuk.