Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Amit arms dealernél veszel az megbizható.
Tuti a hanggal vannak komoly bugok, mert ha nincs semmilyen hangkártya engedélyezve gyönyörûen megy... nagyon elegem van már ebbõl a szarból. Más játék minden pöccre hibátlanul megy,
WTS: FC2 vagy kispolszki motorblokkra cserélném<#falbav>#falbav><#gonosz2>#gonosz2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
www.gamedroid.hu
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Operating System: Windows® XP (with SP2) or Windows Vista® (with SP1)
Processor: Intel® Pentium® 4 3.2 Ghz, Intel® Pentium® D 2.66 Ghz,
AMD Athlon™ 64 3500+ or better
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video card: NVidia™ 6800 or ATI™ X1650 or better
256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX®
9.0c–compliant card with Shader Model 3.0 or higher
See Supported List 1.1.3 for more information.
DVD-ROM: DVD-ROM
Hard Drive Space: 6 GB
Sound: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
Internet: Broadband connection and service required for multiplayer mode
Windows-compatible mouse required
Recommended Configuration:
Operating System: Windows® XP (with SP2) or Windows Vista® (with SP1)
Processor: Intel® Core® 2 Duo Family, AMD Athlon™ 64 X2 5200+,
AMD Phenom™ or better
RAM: 2 GB
Video card: NVidia™ 8600 GTS or better, ATI™ X1900 or better
512 MB of graphic memory
See Supported List 1.1.3 for more information.
DVD-ROM: DVD-ROM
Hard Drive Space: 6 GB
Sound: DirectX® 9.0c Compatible Sound Card 5.1 with Latest Drivers
Internet: Broadband connection and service required for multiplayer
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Ha közelitesz hozzá gyorsabban villog, ha közvetlen odaérsz folyamatosan világit. Igy tudod megtalálni õket.
am. picit crysis gyanús nekem a növényzet felépítése, szinte ugyan azok a típusú fák-bokrok stb.-k vannak. afrikától mást vártam.
persze afrika is hatalmas, van benne dzsungel-sivatag-szahara-szavanna stb.
u dont have to listen anybody else but me
Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Eddig mindenféle állattal találkoztam, még csordában is, amik Afrikában fellelhetõek.
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
élet a legjobb méreg
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
de élvezetes amúgy, az utóbbi évek fps-eihez képest meg nagyon is jó.
csónakkal robogok, meglátok egy kecót a parton, motor leallit, suhanok a vizen tovább, rámarkolok a gépágyúra a csónak orránál, és ledarálom az egész kócerájt, repkedenek a fadarabok, az emberek, vér. és paff. enyém a ház 😊
mindezt éjjel, lesbõl a sötétbõl, jó !
Eddig nagyon jó a game!
Nincs benne ilyen?
Ne már, hogy csak befixált kis völgyekben mehessek!
egyenlõre jó 😊 nagyon!
élet a legjobb méreg
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Optimalizálás isteni.A Razoros crack is tökéletes,csak lehet hogy egy fake-es oldalról szedted le.Amúgy aki csak csökkentett módban tud windowsba visszalépni,az törölje a vga drivert,és tegyen újat.Atisok persze az ehhez kiadott hotfixet.Én is szívtam vele de megérte
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
wapolok
ezt hogyan tudom visszaállitani teljesképernyõre?
wapolok
2. játékuk az UBI-nak ami iszonyatosan nagyot üthetett volna, és elcseszik a monotonitással, csak hogy szabad legyen a játékmenet. Máshogy nem tudták volna megoldani ezt a szabad mászkálást. Kezek bepöccenni az UBI-ra, régen kedveltem õket, de lesûlyednek az EA szintjére. Minden a pénz, a játékos meg le van szarva.
amúgy mikor közel van a gyémánt, az a hang nagyon hasonlít az AC-re 😊
Bekapcsolás után az erdõbe dobott molotov káprázatos erdõtüzet okozott."
Hát ez qrvára nem az. Ez egy hardwer, ventillátorok és fények pl. Ha fúj a szél akkor fúj a ventillátor, ha molotovot dobsz akkor villan a lámpa, stb stb EZT JELENTI.