Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg lett kajáltatva a kártya a WarHead-del, minden Ultra Highon természetesen, kivévve az élsimítás, mert 1900x1200 ban nem kell 24 colos monitorhoz. Reccenésmentesen futott.
Bucser
Infamous szinten próbáld ki. Kíváncsi vagyok úgy mi a véleményed az AI-ról. (bekerít, különbözõ helyekrõl jönnek és fedezékbõl fedezékbe szaladnak sniperfedezet mellett.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A leírtak alapján megy a kavarás rendesen. Választanod kell, hogy mit csinálsz, kinek dolgozol. Rajtad múlik. 😊

www.gamedroid.hu

Nem nekem kell ilyen, hanem a Warheadnak. 😄

Egyébként én elvagyok még a sajátommal, de már látom a végét ennek a konfignak, még esetleg fél évet kihúzok vele aztán kalap-kabát. 😞

www.gamedroid.hu

Hm, lenne 1 kérdésem.

Ott vok h valami oázisban van arany, aminek a helyét meg kell mondanom a munkaadómnak, ámde beugrottam az orvoshoz és õ azt mondta h inkább öljem meg az uralkodót és szerezzem meg a gyûrûjét.
Na most itt mi van ? Valaki le tudná írni h pontosan mi a szitu ? Mert én eléggé nem értem :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Csináld, amit én: Felejtsd el a verdás közlekedést. Sokkal élvezetesebb a susnyásban osonni és lesbõl lecsapni a táborokra. Most is bementem fél órára, végig gyalogoltam, embertelen nagy a hangulata. Elértem valami sivatag széléhez, találtam egy buggy-szerü verdát, elindultama homoktenger belsejébe, de elkezdett rosszul lenni a karakterem, ezért nem mertem tovább menni.

A közelben találtam egy safehouse-t, úgy láttam meg, hogy az ottani csókák tüzet raktak és a füstoszlop messzirõl látszott. Odamentem, leosztottma az arcokat, pihiztem. Nem sokkal arrébb volt egy kis tábor három arccal, gyémántjuk is volt, hát nem kerültem ki õket. 😄

Egyelõre nem is küldetéseket csinálok, csak játszom a játékkal, nézelõdök, ismerkedem a milliõvel. Ami egyébként odaver Stalkernek és Crysisnak egyaránt. Eszméletlen hangulatos minden pillanat, az ember szinte beleolvad ebben a játékba.

Most azon vagyok, hogy felmérjem, milyen sûrün és milyen gyakran respawnolnak a táborokban az arcok, ha csinálják ezt egyáltalán. Megpróbálom kiiktatni a mozgó járõröket, hátha azokból megy az utánpótlás.

Letáboroztam egy út mellett, eddig egy jeep ment el két figurával, kilõttem õket, negyed órát várakoztam, de nem jött új kocsi. Valahogy ki akarom deríteni, hogy vna e rendszer a respawnban, mert esetleg lehetne taktikázgatni az ellenfél vobulási útját, idõszakosságát kiismerve.

Na, szóval azt hiszem pár hétig elleszek ezzel a játékkal. 😄

www.gamedroid.hu

elitehun
Akkor neked ez a gép kell
hardcore-on nyomd,vagy fölötte eggyel..nem lesz panaszod az AI-ra,én tegnap 53 percen át csak a legelsõ küldetésnél szivattam agyon azt a 4 katonát😊
Kajáltasd meg a nemszar kártyáddal a Warheadet VH beállításokon és rájössz. 😊

www.gamedroid.hu

tonyr
nekem is 9600gt-m wan és highon megy 2x aa-val... nem fagy

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Akkor is gyenge, mit mondjak még erre. Nekem is egy most már szar (8800GT) VGA-m van, ennyi. Ami szar és gyenge, az szar és gyenge, ennyi.

www.gamedroid.hu

LackoMester
azt tudom,h.9600GT-n csinálja de kiváncsi lennék ATI karikon is lefagy?szerintem ez valami harware hiba...

élet a legjobb méreg

Egyrészt én is emberbõl vagyok, ebbõl következõen képes vagyok felhúzni magam amúgy piti hülyeségeken. Mint pl. amikor ügyeletes hülyegyerek bezengi, hogy a 9600-as kártyája nem is olyan szar, merhogy neki is olyanja van. De szar. Nem, tényleg nem szar, hanem egyszerüen nem gamer kártya, egy gyenge fos, és ez biza' tény, végképp akkor, ha összehasonlítjuk az igazi gamer karikkal. Azokhoz képest egy tucatszar.

Igen, csak erre van pénze. De ettól még szar, hát istenem, neki a szarra van pénze, van ez így. De ettõl még nem lesz az a fostalicska jó, mert neki az van. Meg kéne tanulni elfogadni a tényeket és helyükön kezelni a dolgokat.

www.gamedroid.hu

grebber
Amúgy a fõ küldetéseket milyen idõközönként lehet észlelni vagy hogy tudom hogy na ez most fõ küldetés??Mert elején csináltam 5-öt azt azóta kuss van fõküldetések sehol nincsenek csak ilyen fos mellékküldetések amiket már nagyon unok.

Next PC upgrade: 2022

morphologu
Hát srácok elég frankó ez a játék nagyon tetszik a fegyverberagadás, ahogy küszködik a fegyoval, de az AI elég lehangoló. Amugy kinézetre pompás. <#eljen><#taps>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Seth
Hát nem is neked mondtam,ne keverd már XD

PSN ID.: Beegabor

lalakov
odamegyek megcsinalom, uj mission valahol menni kell...
hi! van különbség a DX10 és DX9 között grafikai és sebesség szempontból ? vagy ez is ugyanazt a grafikát adja DX9-ben mint 10-ben és még gyorsabb is ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

lalakov
Miért akarsz visszamenni?? Nem az a feladat.
Egyikkel sem jó. XP sp3, és egy Vista Ultimate 64bit. A menüig eljut, kiválasztom a szereplõt, elkezdi betölteni az elsõ pályát, forog a folyamatjelzõ a bal felsõ sarokban, közben képeket mutogat. Eljut a harmadik képig, itt kifagy.. de úgy hogy a windowst sem tom visszahozni. Nyomok egy RESET-et, és alig akar elindulni a Windows. Valami miatt eltûnik egykét dll fájljuk de csak azután miután elindindítom ezt a játékot. Más játékkal semmi baj nincs.
Arra kell menni amerre a zöld pötty legjobban villog, és akkor találsz 1 aktatáskát benne 1 gyémánttal.
bertino
mekkora durva, az árnyékok mindenen ottvannak <#wow1>
utolsó fûszálakon is.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LackoMester
XP vagy Vista alatt jön a kékhalál?

élet a legjobb méreg

Senki nem beszélt itt ATI9600-ról! Hol láttál má abból 512-megásat? Még 256-osba sincs vaze... Valami miatt nem indul ez a szar, és nem csak nekem! Van SSE2 van SSE3 egy processzorban van Shader Model 4.0 és akkó sem indul na... nincs itt semmi ATI a shader 2.0-jával.... nem keverek össze semmit!
Szevasztok!

Az úton található ellenõrzõpontokon végig lõni fognak ránk??
Tök mind1 kinek dolgozol...
Mert a safe house-nál még megértem, de bárhova mész, még ha zasztavával is
és bõven megállsz elõttük, akkor se kérdeznek semmit rögtön lõnek.
A küldetesek meg nem is hasonlítanak, ahhoz amit mondanak.. Mindig meg kell ölni mindenkit..???!!

még az A-B menetel nem is lenne annyira elviselhetetlen, de így hogy mindenkit meg kell ölni útközben, és visszafelé is, mert újranõnek😊..

biztos én vok a láma,plz help😊

Thx
Csöcs
Kandurex
Eddig tartott a szépmûvészeti hozzáállás a fórumon? <#ravasz1> ...így még a 10% -ból is kiesel...😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hmmm elsõ küldetésnél vagyok, megjavítottam az autót, de nem tudok visszamenni az emberhez, hogy kell kinyitni az ajtót ?😄

Szasza20
Mondjuk a 9600 GT mér lenne szar, nekem is az van és símán elfut rajta a gém, sztem még mindig nem kéne leszarozni a 9600 GT-t és ráadásul jó ár/érték aránya van! Na mindegy, ne offoljunk!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Szili08
Csakis..😄

Seth
ez Geforce 9600 nem Ati 9600, azért ne keverjétek már

PSN ID.: Beegabor

BiG G
sziasztok!

a második pályán vagyok, pont miután kigyógyultam a maláriából (lol), és ott vagyok az elsõ mentõ-helyen (villog egy doboz, gondolom azzal lehet menteni), de nem tudok megmozdulni, és HUD sincsen.

már kétszer próbáltam, de mindkétszer ez lett a jutalom. a legújabb hotfixes videokártya driver van fenn. mitõl van ez, mit kell csinálni?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

buldozer99
Mér lép ki a játék állandóan?:S

Forca Barca

Bucser
Kék halál eltûntethetõ, ha a dxdiagban a sound fülön a hardveres gyorsítást full accelerationrõl leveszed az alatta lévõ fokozatba.

Ez UBISOFT betegség egy pár játékuknál. Jellemzõen az alaplapi chipsetek hangchipjei és a creative chipeket nem szeretik a játékok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Eddig végülis csak kétszer szerepelt az elmúlt 1 oldalon...
mama 2
Hello. http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/f_rkr_j.JPG
Itt mi a fészkes fenét kell csinálni?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Bucser
Egyetlen dolog rettenetesen idegesít. Nincs lean az objectek mögül. Nem lehet kihajolni jobbra balra.. (szerintem ez egy FPS-ben ma már elvráható lenne). Egyébiránt a játék infamous szinten kifejezetten szórakoztató. (nincs célkereszt, 1 shotgun találattól behalsz, de pár lövedék az assault rifle-kbõl is hidegre tesz símán.)

Magától is változik, realtimeban.
Vagy a safehouseban az ágynál át tudsz aludni órákat.
urbijoe
a kocsi persze hogy full gázon indul mert a billentyün nincs analog gomb
játsz kontrollerrel

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
az este meg a nappal magátol válltozik?
mert volt egy hely ahol egy orát kellett tekergetni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Kandurex
<#eljen>

Szili08
Sz.tem az irányitással semmi gond nincs. Ugyanis ezt elsõsorba PC-re tervezték. CSak a kocsi nem tetszik, mármint beleülök nyomom a gázt és egybõl végsebesség:/ Ezt kicsit elrontoták. értékelésem szerint 10/9.

Igen, köszi...hát ööö...legalább tudom, csak ügye..azt hittem menni fog, mert jó pár játék ment ami mostanában jelent meg, hát...azért bosszantó.

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

SSE2 kell neki

elitehun
Ezeket jelenti
Mit gondolsz miért ilyen az irányítása? 😄
"Incubation " az mi???<#fejvakaras>

grebber
Igen jött.

Next PC upgrade: 2022

Valakin lefagyott az utorrent és zárolta az egész vinyóját, az se votl semmi 😄

btw far cry 2 jött konzolokra?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kandurex
Közbe én is megnéztem, a grafika, jó, csak a játékmenet nem tetszik, unalmas A-B. Viszont felraktam a gépemre ismét az Incubation -t! <#vigyor3> Kíváncsi vagyok a másik nagyobb névre, a Fallout3 -ra, mit fog hozni és azt hiszem ennyi, ez évben már nem is jön játék amire kíváncsi lennék. (GTA IV. -et még az év elején kitoltam)