Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja... és az enemitõl összecsórt sznájpereket ne használja senki, mert pár lövés után tönkremennek. Mondj nemet a warezra és vedd meg a kereskedõtõl. <#vigyor>#vigyor>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A Scrap Salvage nevû területre kellett bejutni, és elrontani a kompresszort a roncstelepen, visszafelé segíteni a buddymnak, aki szinte a kapunál harcol. Bementem, elrontottam, jövök vissza segíteni, jönnek az Ai-k, lelövök párat, de még nem jelezte a game, hogy megvan a feladat.Látom haver fekszik a földön, és az utolsókat rúgja.Odarohanok, segítek rajta egy adak gyógyszerrel, aki ezután felpattan, és rohangál körbe keresve az ellenfeleket. Lelövök még 2-t, de semmi. A feladat nincs elfogadva. Gondoltam megkeresem azt a fránya maradék niggert és lelövöm ,hogy meglegyen a feladat.
Végülis visszakavarodtam a roncstelepre (aminek szinte a kapujában védtem elöbb a buddymat). És mit látok, a roncstelep újra televan Ai-val. Nosza, leöltem õket megint, mikor végeztem, újra elindultam a kijárathoz, és hallom buddym megint irtja az ellent. Közelebb érve látom megint a földön hever, és haldoklik. Elõzõeken tanulva nem segítettem neki amíg meg nem lett a kiírt feladat. Összes feka halott, megyek gyógyszerezni a havert, de nem bírta és meghalt, pedig 3-szor is megszurkáltam.:-D Na most ezek után a program a hülye, vagy a programozók nézik hülyének a felhasználót ezzel a respawn dologgal, ami ráadásul egy deja vu szerû újrajátszásba torkollik?:-O
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Felül Speciális
Speciális beállítások
és itt feljebb lehet rakni a Hamachi-t a kapcsolatok között
hátha.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Van pár játékom amit hamachival használok a lan party érdekében.
Jelen esetben a far cry 2...., akármit is próbálunk, csatlakoztunk haverral egymáshoz(hamachival), de nem látjuk a lan módban a kreált szervert. Milyen hiba lehet ez?
Kikapcsoltam a tûzfalat, vírusirtót is... ugyan úgy nem látja.
Wireles-es router mögött vagyok amúgy, esetleg amiatt? vagy a vista?
Remélem tudtok segíteni, vagy csak pár tippet adni, hátha.
sziasztok..
MEGVAN AZ ELSÕ VADÁLLLATTTTTTTTT 😄
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Next PC upgrade: 2022
Kellene egy kis segítség!
Elakadtam az egyik gyémánt-nál. Elvileg a hegyen van és gõzöm sincs, hogy hogy lehet oda feljutni.
Kép
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
aki végigvitte spoilerben leírhatná
GOOBY, pls
mármint mivel tudnám visszavarázsolni õket? csomó mindent nyomkodtam már, de semmi D:
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
élet a legjobb méreg
Annyit szeretnék kérdezni ha megveszem a Camo Suitot akkor azt egybõl megkapom vagy azt is fel kell venni mellette mint a fegyvereket?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
pedig smooth kivan kapcsolva... ha bekapcsolom akkor meg olyan mintha egy cérnán húznám a célkeresztet...
a fc1-ben tökjól meg volt oldva, általában lopakodtam
bokorba sunnyogtam, mp5-tel egy lövés fejbe azt hali
itt valahogy nem mûködik nekem
az elsõ fegyó amit megvettem a silent mp5 volt, de minek...
hiába sunnyogok a dzsindzsában, 100 m-rõl kiszúrnak, és mindenki odajön
ha vkit sikerül fejbelõnöm hangtompítóssal, hiába, mert az összes ember elkezd lõni
próbáltam a dart riflét is, ugyanez..
sõt megvettem a sunnyogósrucit is kemény 43(?) gyémántért, feleslegesen
na mindegy
csak jobban is kidolgozhatták volna
GOOBY, pls
Csak felhozom a Dead Space-t 8 óra a végigjátszása de abban 1 percet nem unatkoztam olyan hangulatot áraszt magából a game.
Itt meg alig várja az ember végre véget érjen már!
Én most vagyok 10 óránál és 73% de még van 10 fõküldetés.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Csak fõ questek. Dart Rifle, hangtompítós pisztoly. Csak még végigjátszom rendesen elõtte.