Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem kidobál az asztalra 20% körül járok egész 18% -ig semmi gond nem volt viszont mos 5-20 perc után kitesz az asztalra
miért? crack? vagy "old driver"?
Köszönöm a segítséget.
Encore
Aha értem, tehát nem értek a fegyverekhez, nem tûnik fel pár apróság, ebbõl az következik, hogy vérpisti vagyok?
Pajti, ezt a fajta gondolkodást úgy hívják , hogy tyúklogika. És ne vedd sértésnek. 😛
zorrobomber
Szíved joga utálni. Én nem (emiatt) teszem <#idiota>

elite
Ez nem a törés miatt lesz?<#lookaround>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Sziaszok!
Én 73%-nál elakadtam, csak a városba van küldi (csillag jel), de ha bemegyek akkor minden ajtó zárva és nem lehet tovább menni. Itt mit kellene csinálni? :S
davidka003
Régi a géped, pontosabban a processzorod régi. Nem fog elindulni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Helló tudna valaki segíteni?
A játék a következõ hibaüzenettel indul (vagyis nem indul):

FarCry2.exe alkalmazáshiba
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000001d)

A konfigom nagyon a minimálkövetelmény alján van.

Elõre is köszönöm.
mármint mindig a csáóvnál ébredek fel aki a küldit adja

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

utána felébredek de hát így sehová se tudok eljutni,mert mindig kifekszem

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Gunner
jaj, múltkor voltam sivatagban, megtámadtak és felrobbantottam minden autót véletlen^^ na nemvolt más lehetõség és futni kellett, de megütött a hõ, gutát kapott a faszim és elájult, aztán felkeltem az út mellett és pont jött egy autó 😊 lelõttem õket és mentem tovább ^^

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
és game over? mert lehet utána felébredsz

üdv!
még a legelején tartok,most jön a diamond trackeres külkdetés - de! állandóan elõjönnek ezek a maláriás rohamok vagy mik. a csávó azt mondja a safe house-nál hogy menjek mike bárjába,de egyszerûen nem tudok odáig se elérni,mert még elõtte eszméletemet vesztem

Gunner
Hát akkor én nem <#eljen>

davidka003
Én is.<#eljen>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

elite
Egyetértek! <#eljen>

bacsobalint
hát én most járok 42%-nál ez nagyon bejött eza játék😄
sokkal jobb mint a crysis😄
bár az is tetszett...
fõleg itt amikor a homokviharba elájultam az nagyon angy rész😄😄

Köszi a gyors választ. 😊

davidka003
"Elõször azt h változik-e az idõjárás a játékban"

Változik. Néha pl elkezd esni az esõ.

"bejárható terület ugyanolyan üres mint a Crysisben, vagy vannak benne állatok pl. ?"

Van sok fajta állat: pl zebra, gnú

dronkZero
Változik az idõjárás, és kívánni fogod a Crysis ürességét kb fél óra játék után.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

zorrobomber
elõzõ erre volt válasz sry

zorrobomber
értem a poént, de az nem biztos hogy vicces hogy beirod hogy spoiler oszt közbe nem is az 😊 vagy kitudja. csecskenõcs

Sziasztok! Mielõtt megvenném a játékot szeretnék megkérdezni pár dolgot. Elõször azt h változik-e az idõjárás a játékban, a másik h a bejárható terület ugyanolyan üres mint a Crysisben, vagy vannak benne állatok pl. ?

davidka003
Tanulj meg szöveget értelmezni. Teljesen egyértelmû, hogy Bucser a DLC-re gondolt.

elite
Én is leszarom, hogy nem pontos a fegyver modellje. Nekem így is tökéletesen megfelel. ÉLJENEK A VÉRPISTIKÉK!!! <#banplz>

"miért is konzol forever te nagyon hülye?? ez PC-re is érkezik..."

ebbõl egyáltalán nem lehet következtetni a DLC, h te arra gondoltál

dronkZero
"de nekem még csak fel sem tûnt, hogy tükörképei az igazinak. "

Ugye, megmondtam, hogy "hülye vérpistikéknek jó lesz ez így is"? 😛
Ne szívd mellre, nem személyes. Csak pont errõl a jelenségrõl beszéltem. Hogy "szarjuk le, nagy többségnek úgysem tûnik fel". És ez szerintem igénytelenség a készítõk részérõl.

VRSDM
miféle többi jó ötlettel való szenvedésre gondolsz?

u dont have to listen anybody else but me

Encore
"Ebben az esetben "hülye vérpistikéknek jó lesz ez így is" hozzáállást látom."

Akkor nem szenvedtek volna a többi jó ötlettel, ami a játékban van. Én nem értek a fegyverekhez annyira mint egyesek de nekem még csak fel sem tûnt, hogy tükörképei az igazinak. Nehogy már ez határozza meg a játékélményt. Mert ha ez egy OfP vagy ARma szerû játék lenne, akkor ké, de ez csak egy FPS.
dronkZero
Jól van, neked nem szempont.

Szerintem meg egy jó indikátor, hogy mennyire veszik komolyan a dolgukat a készítõk.
Ebben az esetben "hülye vérpistikéknek jó lesz ez így is" hozzáállást látom. Ahogy nézem, sok esetben be is jött nekik. Hát nálam nem.

Alapvetõen ez egy "realisztikus" FPS. Ha scifi, vagy fantasy setting lenne, leszarnám, hogy ûrvibrátorral, vagy varázsbottal kell nyomulni. De itt nem. Itt kibaszottul illúzióromboló, csökkenti a beleélés faktort. Bár nem csak ez, sok egyéb dolog is kurva gagyi benne, de most a fegyverekrõl van szó...

mondjuk nem sok köze van a játékban hallható mjúúúúzikákhoz, de azért hallgatható
Ki a f.szt érdekel hogy mennyire hitelesek a fegyverek modelljei benne? 😄 Nehogymár ez egy szempont legyen...
Bucser
nem a játék te idióta, hanem a DLC....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dronkZero
"És hogy legyen valami köze ennek a hsz-nek a játékhoz is: Észrevettétek már hogy majdnem minden fegyver tükörképe az eredetieknek?"

Ha még csak tükörképe lenne. De ez ilyen mixelt szar, a fele meg van tükrözve, a másik fele nincs, a részletek sem stimmelnek... Pl az M16nak a forward assist és a hüvelykivetõ nyílás a jobb oldalon van, a tûzváltó a balon. A játékban mindhárom a bal oldalra került. A felhúzókar a valóságban kellemesen lekerekített, itt szögletes.

Biztosan én vagyok a kelleténél jobban fegyverbuzi, de az ilyenektõl hányok. A faszért kell az idióta grafikusoknak minden egyes rihes játékban újramodellezniük a fegyvereket? Fasznak nem töltik le valahonnan, biztos, hogy az utolsó csavarig pontos fegyvermodellek százai vannak ingyen a neten.

Na persze akkor sokkal többet szoptak volna az unjam animációknál.

Áh, szar ez az egész, nem is tudom, minek idegesítem magam rajta, Uninstall-del lesz a megoldás asszem.

SOUNDTRACK: http://www.pcdome.hu/letoltes/3538/far_cry_2_pc

háááát ez baromi YOOO 😊
most kimondom amit egybõl eszembejutott: anyád a hulye!

Nem mondod, h kijött pc-re is a játék ?! Húú wáááá aztaa nemtudtam -.-

SeanJRRussel
Látom vannak új arcok is a topicban.Vki nem tudja h az általam készített mapot hova lehet feltölteni vagy ilyesmi??

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

áááááá...megtaláltam a pc-dome oldalon 😊
A játék zenéje megszerezhetõ valahonnan? Esetleg a feltelepített cuccosból valamilyen barbatrükkel elõcsalogatható?
koschwarz
mellesleg a dlc is ugyanúgy létezik pc-n, hahó, welcome in the real world!<#integet2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Bucser
miért is konzol forever te nagyon hülye?? ez PC-re is érkezik...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mint mindennél, itt is az "E" - gomb a jolly joker <#vigyor2>

megközelíted hátulról ... megjelenik a kéz szimbólum ... "E"
köszi ... kipróbálom (kamikazeeeee) <#worship><#law>
Konkrét dolgoban segíteni nem tudok, de azért GYÉMÁNT dolgában javaslom:

természetesen a gyémántos-táskák megtalálása a játék részét alkotják és szükség is van rájuk a felszerelésünk bõvítéséhez/fejlesztéséhez ... viszont ez az egész csak mellékvágány (tudom: 221 megszerezhetõ darabról szól a "fáma") ... nagyon sokat kellene keresztül-kasul, méterrõl-méterre, össze-vissza mászkálni a pályákon, hogy mindet begyûjtsük (végkifejlethez persze semmi köze az egésznek)
segítésbõl ott van a két szembenálló fõmuftitól felvehetõ feladatok, amikért alapból egy csomó gyémántot kapunk fizetségül, így a már elõbb említett tuningolásokat eltudjuk végezni
persze ha valaki alapos és törekszik az összes gyémánt megkeresésére, akkor azokat:
-vagy a meglévõ tereptárgyakat megmászva, azokat esetleg átmozgatva, gépjármûvel odaállva és azon felugrálva, szomszédos magasabb lehetõségrõl átugorva, csövek tetején - kerítések élén végigmenve, vagy a sárkányrepülõ használatával lehetséges (egyszer sikerült úgy meghalnom, hogy a baráti újraélesztés alkalmával a gyémánt mellett tértem magamhoz) és végül volt, amit robbantással tudtam megszerezni
bacsobalint
valaki azt megmondaná nekem h h kell beszálni a sárkányrepülõbe mert nem engedi h beszáljak.....?
vagy be lehet egyentalán...?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A legvegen amikor a Jackal valasztasi lehetoseg ele allit az akkumlatort valaszd, ne a gyemantos taskat, es akkor te robbantod fel a volgyet es meghalsz, felaldozod magad. De lenyegeben ugyanaz a vege.
HD JOHNNIE
Sziasztok!

Sajnos még mindig nem tudtam megoldani ezt a gyémántos témát... 😞

Tudna vki segíteni? Elõre is köszönöm!

Lsd: #5719 hsz-t két kép pedig 2-vel felette.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Amúgy a Tequila nem csak a kék-agave miatt Tequila .... ez olyan mint a Cognac, vagy a Tokaji és a Pálinka .... mind-mind védjegyek és kizárólag egy bizonyos területen megtalálható növények párlatára használhatóak.
Agave-párlatot bárhol készíthetnek, de csak a mexikói Tequila.
<#nezze><#vigyor2><#nyes>
Ha az elejétõl figyelemmel kísérted volna a játék készítésérõl szóló híreket, még videót is láthattál volna arról, hogy a készítõk nem csak az asztal mögül próbálták meg elképzenli Afrika tájait, hanem elutaztak a helyszínre.
Nem megbántani akartalak és még csak kioktatni sem, csak alaposságra intenélek a megszólalás elõtt. Ha már az általad említett általános mûveltséggel takarózol (amelynek megszerzése azért a regedet tekintve nem is volt olyan régen), illett volna a keresõdbe olyan kulcsszavakat beírni, amikkel megpróbáltál élcelõdni, mert így sajnos semmi vicces nem volt a hozzászólásodban, mint inkább butaságnak tûnt az egész.
De még egyszer elnézésedet kérem, semmi rossz szándék nem vezérelt.
Részemrõl a vita lezárt <#worship>
VRSDM
hogyan tudok az editorban különféle talajszínt festeni? csak nekem nem megy? :$

u dont have to listen anybody else but me