Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
És, hogy lehet cimbivel csinálni a fõküldetést? Nekem egyszer segített egy, a rendõrfõnök legyilkolásánál.

-végre -.-

végre képek a topikban 😊 jó nézegetni õket 😊

Holnap meglesz a gém végre 😊

elite
Milyen VGA kártyád van?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

HD JOHNNIE
Ezer köszönet! <#worship> A k*** anyját tudtam én hogy ott kell menni csak nem jött össze eddig 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Üdv!

Amikor elindítom a játékot a bin mappában, ahol az exe. van létrehoz egy txt fájlt, amiben ez áll:
Log (NuContext): Setup
Log (NuContext): Setup
Error (NuCore): Unsupported function called from 01CA23F6: IDXGIAdapter_CheckInterfaceSupport

Ez mit jelent és mit csináljak ,hogy ez megoldódjon ha ez probléma ???
lac111
Konzolos verzióknál nincs quicksave, elsõsorban nekik lett kitalálva. De ha a cimbikkel csinálod a fõküldetéseket, maguktól felújítódnak, Kapsz medkit-et, lõszert, és ládákat is vehetsz a fegyverárusnál..

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Ha éppen nincs semmilyen küldetésed, akkor a térképen a lehetséges helyekem egy felkiáltójel jelzi a küldetés lehetõségét. A városabn 2 helyen tudsz felvenni küldit, és mindkét ajtó elõtt áll egy ember aki miután elmondta a szövegét, megmotoz és bemehetsz. Egyébként még felvehetsz küldit, a rádiótornyoknál, vagy fegyverboltban.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Itt vannak a képek a fortnál található gyémántról:

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Danecay
Hi!
A Safe House, a napszakok módosításán, és néhány mellékküldetés felvételén kívül a cimbitõl, való még valamire? Akkor látnám még nagyobb értelmét a dolognak, ha nem lenne Quick Save lehetõség a játékban, így egy küldetési helyszínhez közel elfoglalnánk egy Safe House-t ahol még a csim-bumm elõtt elmenthetnénk a játékot.

Már végigvitték? Akkor nektek van ötletek miért nem nyílik ki egyik ajtó se? Csak 2 helyen tudok küldit felvenni, egyik a csillag jel a városba, de ott nem nyilik ki az épületbe az ajtó, ha már bementem, illetve az adóvevõ tornyok, de azzal meg nem jutok semmire. Pls help!
Én mike bárját választottam. Nyirj ki 1-2 embert és rohanj be a bárba az ajtón. Ne ijedj meg ha véletlen meghalsz. <#eplus2><#idiota> A halálod után a sivatagban ébredsz.

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Half life franchise XD

gduck
Én speciel nem nagyon haladok vele, mert egyenlõre még multizok 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lac111
Ezt nem értem, hogy miért mindenképpen az a jó játék, ami 1:1 lemásolja a valóságot?! Játékoknál pont az a lényeg, hogy Te lehetsz a Hero, aki még a 19. bekapott golyó után is vidáman rohangászik 4 fegyverrel a hátán(hegynek felfelé). <#nyes>
És igen, jól mondtad, túlságosan fegyverbuzi vagy, mert az, hogy a felhúzókar nem ergonomikus a játékban szereplõ karakter számára, valahogy nem üti meg az ingerküszöböm. <#pardon1>
Far Cry 2 igenis jó játék, vannak hibái, de hát istenem, mutass vmit ami hibátlan.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

HELP!!!!#5855

mapi
Hi! Ha valaki már 31 % felett van,akkor meg tudná mondani ,hogy itt mit kell csinálni? A térképen 2 helyszín van jelölve Mike bárja és Pala,Mike bárját megtámadták.

Encore
Már sokan végigvittük, én már másodszorra nyomom.
A Rambo AI nálam rendesen fedezékbevonul, ketten fedezõtüzet zúdítanak rám, míg mások ezalatt mellémkerülnek vagy mögém. De temérszetesen akad olyan is, amelyik mit sem törõdve rohan felém mint az állat.
Ha a fort háta mögül mész, a kis ösvényen, akkor a fort elõtt pár méterrel jobb oldalt van egy szikla, oda felugrasz, és mész minnél magasabbra, majd átugrasz a szakadékon a másik sziklára.

Hy! Én már megcsináltam az egyik frakció küldetéseit(legalábbis nem jelez újat), akkor a másik frakció küldijeit kell csinálnom?? Nem számít az árulásnak??( mert olvastam vhol, hogy el lehet árulni másokat, meg ilyenek), ha tõlük is vállalok el küldiket, nem lesz baj?

Gunner
sajnos a rambo AI miatt sosincs lehetõségem hallgatni a szövegüket... lövöldözés közben meg nem hallok semmit, cseng a fülem 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
ilyen nincs... user error

Szerintem senki se vitte végig, valaki tovább tart 73%-nál? Mivel nálam ott van a gubanc...
Nathan66
épp ez az, hogy nemírja, hogy menjek feladatért...
folyamatosan egyik a másik után jön és nincs pihenö.
Nem én kérem a feladatot, hanem egybõl kapom a másikután... Ezmiatt pedig, nem tudok a fegyver boltoshoz menni küldetésért.

Encore
Jól megcsinálták az ellenfelek szövegeit is. Egy roncstelepszerûségre belopóztam és valahol középtájon elbújtam egy nagy csõben. Néha kiléptem és mesterlövésszel elszedtem valakit, erre a többiek elekzdtek keresni de mindig visszabújtam. Mikor a közelemben mászkáltam hallottam, hogyan dumálnak: hol lehet? hogy került ide? stb.. aztán mikor nem arra néztek kidobtam egy gárnátot mire futás közben kérdezték, hogy ez meg honnan jött? Ki van itt? 😄
ezek az apróságok sokat dobnak a feelingen.
grebber
Vannak már egypáran ilyenek.

Next PC upgrade: 2022

elite
Tényleg, végigvitte már valaki PC-n?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Randelz
Épphogy nemjelenik meg. Énis arra gondoltam hogy nemöltem meg mindenkit. Csak már 5x jártam körbe a házat ugyhogy gondoltam megkerdem 😊.

elitehun
A kéz megjelenik? ha nem akkor nem öltél meg mindenkit vagy valamit elrontottál
Randelz
Valaki tudja hogy miért lehet az hogy bárhogyan próbálkozok sehogysem tudom kinyitni az egyik ajtót?...pedig 99% hogy oda kell menni. az egyik kuldetésben kaptam.

Boltban veszel fegyvert.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hali
azt szeretném tudni hogy a fegyverberagadás ellen lehete tenni valamit?
ugy értem hogy olyan sürün ne ragadjon be!!
mit tudok csinálni??(az"R"gombot ismerem!!)
Gunner
akkor legközelebb próbáld meg a warez topicban feltenni az ilyen kérdéseket

Nemgáz, csak gondoltam ha meglehet oldani akkor megpróbálom...
Gunner
boltból nov 5-e után, de szerinted õ nagyon szeretné megvenni ilyen hsz után? 😊

elitehun
És honnan vegye meg? én is csak nov 5.-én fogom megvenni
Gunner
vedd meg, ahhoz adnak key-t, azt beirod és fogsz tudni

most jön az a rész h te csóró kisfiú vagy és nemtudod megvenni én meg buzi bunkó h ilyet mondok blabla, ugorjuk át...

Gunner
sztem megtudod szabni, elég nagy gyerek vagy, h amikor éppen azt írja h kéne vmi küldi, akkor nem a városba mész hanem fegyverboltosnak csinálod a küldetéseket

Nathan66
szeretnék több fajta fegyvert, de így nem fog menni...

Nathan66
nekem már ott az arc a fegyver bolt pultjában, de folyamatosan kapom a missziókat megállás nélkül és nem tudok eljutni a fegyver boltoshoz, vagyis igen, de nincs ott a tag, mert misszión vagyok. Piros nyíl van állandóan. Semmi freeride. Foyamatosan adja a feladatokat úgy, hogy nem is megyek felkiálltójeles helyre misszióért.<#help><#nemtudom><#unalmas>

Jah bocs, 73%-nál vok 😄 akkor még azért nem volt neked ilyen.
elitehun
Elõször is tanulj meg írni. és a fényképezésnek az az értelme hogy látszani fog a térképen
elitehun
Mi itt a gond?
16gaborm
Olyan gondom lenne hogy még nagyon az elején visza mentem egy olyan épületben ahogy megnyûzott disznõk vagy marhák vannak megnyúzva ott vettem fel 2 új fegyver beszéltem a csávóval,és után kijöttem és a GPS-el kell csinálnbi vmit,1-2 képet tudtam fényképezni,de a többit nem tudom hogy mit kell,meg mi értelme ennek a GPS-es fényképezkedésnek?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

SeanJRRussel
Nekem nem volt ilyesmi problémám.Lehet h szar a játékod(rossz a másolat).havernak volt ilyesmi Assasins Creedel.
A Razoros biztos megy me nekem az van és 56% járok

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Itt a gond: (remélem jól csináltam a képfeltöltést)
Papirzacsi
A többiek által leírtakon kívül még köd is van benne. Egyik alkalommal mikor kiléptem a savehouseból, akkora köd fogadott, hogy az amúgy keskeny "folyó" túlpartját sem láttam. Aztán kis idõvel késõbb feloszlott a köd, és elõderengett az õrposzt pont velem szemben a túlparton. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

dronkZero
"Aha értem, tehát nem értek a fegyverekhez, nem tûnik fel pár apróság, ebbõl az következik, hogy vérpisti vagyok? "

Nem, ettõl még nem, csak ha ezek után magadra veszed, és belázadsz ellene, akkor már egyértelmûen.

Egyébként annyit mondtam, hogy "hülye vérpistikéknek jó ez így is". Ez nem azonos azzal az állítással, hogy "mindenki, akinek jó ez így is, az vérpistike". Úgyhogy ezt csúnyán benézted.

Biztosan logikáról akarsz beszélgetni?

Továbbiakban felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy teljes mértékben az én dolgom, hogy kit és miért tartok vérpistinek, illetve hogy van egy olyan közmondásunk, hogy "akinek nem inge, ne vegye magára".

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Magh
Én értek a fegyverekhez, mégsem zavar különösebben. Sokszor fel sem tûnik, nem szoktam a fegyvermodellt nézni. Ami sokkal zavaróbb, hogy a karakterisztika is pocsék, mert ezt nem lehet nem észrevenni.

Én is saccoltam a törés miattra amit esetleg egy késöbbi patch megoldhat (mint pl Bioshock), de reméltem hátha valamit én tolok el és tovább lehet jutni. Hát akkot nincs mese, várás a frissítésre =(