Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Más. Nyomtam most egy kört és a sok szarság ellenére nagyon sok kellemes pillanat adódik. Most azon szakadtam hogy irtom az egyik tábort, sniperrel osztom az ólmot, már kb mindenki elfogyott, nézem a hegy oldalán megy felfele egy nagy fehér pötty. Távcsõ zoom, azthittem megszakadok a röhögéstõl, napszemüveges maffiózó bácsi Forest Gumpként cipeli hátán a sebesült bajtársát. rofl volt rendesen.
Éééérteeeed???
www.gamedroid.hu
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Valaki ha tud segítsen plz! A Farcry2 mindig újraindítja a gépet kék képernyõ kíséretében amint kinyitok egy egészségügyi ládát!<#confused>#confused> Mi lehet a problémája??Drivert már 1 halommal kipróbáltam és semmi, mindegyikkel ugyanazt csinálja.<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
A homok fizikája... .D Te, figyelj, ugye azt vágod, hogy ez egy 2008-as játék, és nem egy 2058-as? 😄 Mekkora szánalom arcok vannak már, beszarok! 😄 Közben egy családi jpg-t nem tud átméretezni, itt meg a homok fizikájáért nyávog, hát kész! 😄
www.gamedroid.hu
ennyit arról, hogy kinek mi hiányzik egy játékból, és vannak akiknek az Isten faxa sem elég.....
már bocsánat...<#worship>#worship>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a nagyobb dologról meg ne is beszéljünk.....
milyen jó lenne valakit xarás közben tökön lõni a budin...
<#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ui.: itt senki nem tud írni? (tisztelet a kivételnek)
Amúgy ezeket az okosságokat magatoktól írjátok, vagy valaki segít nektek ???? 😄DDD" Ez kegyetlen!!! LOOOL XDD <#eljen>#eljen>
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
Meg azt sem értem, hogy miért nem lesz allergiás amikor abba a magas fûben mászkál, mert én tuti az lennék tõle és ez is zavar. A malária mellé ez jól jött volna elményjavítónak, hogy Claritine Akutt gyógyszerért is kellene szaladgálni.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe, ami nagyon zavar...
You\'ll Never Walk Alone
És az esõ sem cseppekbõl van, a faleveleken nem látok bogarakat, az autóban nem forog a fõtengely, nem futnak az ékszíjak.... Gagyiság !
Amúgy ezeket az okosságokat magatoktól írjátok, vagy valaki segít nektek ???? 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
d3d10.dll
d3dx10.dll
d3dx10_33.dll
d3dx10d.dll
d3dx10d_33.dll
dxgi.dll
Nucleus.dll
Pontosan nem tudom melyik alkönyvtárban vannak, de megtalálod õket biztosan...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Elnézést, az elõzõ linket elszúrtam, ezt szedtem le.
dx dolgában szerintem nem kell külön letöltögetni sehonnan, ha szükséges a játék magába foglalja
Ezt a directX et raktam fel most. Nem tudom ,hogy ez megfelelõ-e directX frissítés céljának. Amúgy videó kari drivernek a 178.24 van fennt.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
A cimbik pedig akkor mentenek meg, ha véletlen összetalálkozol velük egy Safehouseba, meg ha jól emlékszem írja is a menübe hogy melyik a Rescue Buddy(ha van).
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"