Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
2058, ez nekem is teccik... lol Teljesen mindegy, hogy át tudok-e méretezni egy jpg-t vagy sem, ha megveszek egy játékot, akkor a nyilvánvaló hibáit jogom van fikázni. Neked meg jogod van kussolni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

zorrobomber
Egyik ami eszembe jutott, hogy emberkék, ti ismertéteka anno a Robinson's Requiem címû (sci-fi) rpg-t? Na abban az esõben meg lehetett fázni, le tudtad amputálni a saját lábad(rohadt macerás és nehéz volt), ha az elfertõzõdött.

Más. Nyomtam most egy kört és a sok szarság ellenére nagyon sok kellemes pillanat adódik. Most azon szakadtam hogy irtom az egyik tábort, sniperrel osztom az ólmot, már kb mindenki elfogyott, nézem a hegy oldalán megy felfele egy nagy fehér pötty. Távcsõ zoom, azthittem megszakadok a röhögéstõl, napszemüveges maffiózó bácsi Forest Gumpként cipeli hátán a sebesült bajtársát. rofl volt rendesen.

Úristen, te tényleg ennyire fogyatékos vagy? Bedobtam egy akármilyen dátumot te szerencsétlen, írhattam volna 2012, 2020, 2033, vagy akármilyen dátumot. Nem azon volt a lényeg, hanem azon, hogy ilyen debilek szaladgálnak a neten, akik azt kifogásolják, hogy a homoknak nincs részecskékre lebontott fizikája. 😄

Éééérteeeed???

www.gamedroid.hu

Gunner
kezdünk elvonulni a fõtémától emberek...

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

extra sensory
Wazzz... ember vonulj az óvodába. 2058-as hardverrõl neked fogalmad sincs milyen lesz, akkor honnan veszed, hogy egy ilyen kell ahhoz, hogy rendesen meganimálják a homokot? Gratula. <#hehe>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Hello!
Valaki ha tud segítsen plz! A Farcry2 mindig újraindítja a gépet kék képernyõ kíséretében amint kinyitok egy egészségügyi ládát!<#confused> Mi lehet a problémája??Drivert már 1 halommal kipróbáltam és semmi, mindegyikkel ugyanazt csinálja.<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
😄DDD

A homok fizikája... .D Te, figyelj, ugye azt vágod, hogy ez egy 2008-as játék, és nem egy 2058-as? 😄 Mekkora szánalom arcok vannak már, beszarok! 😄 Közben egy családi jpg-t nem tud átméretezni, itt meg a homok fizikájáért nyávog, hát kész! 😄

www.gamedroid.hu

Frank99
ugye!

ennyit arról, hogy kinek mi hiányzik egy játékból, és vannak akiknek az Isten faxa sem elég.....

már bocsánat...<#worship>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Vagy tökönrúgni, Postal óta ez hiányzik a gamekbõl.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

elitehun
Az maga lenne a mámor
Frank99
Engem az zavar, hogy felkelés után nem tudok h*gyálni menni.
a nagyobb dologról meg ne is beszéljünk.....

milyen jó lenne valakit xarás közben tökön lõni a budin...

<#vigyor1><#ravasz1>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

elitehun
Idézõjelbe akartam rakni de lemaradt
Prince23
Jaja, most vettem észre... pedig mikor elõször írták, ott far cryként olvastam, de elithunnál észrevettem. na mindegy😄

tobias88
õ csak szemétkedett <#vigyor>
Prince23
Far cry, te!

Pacal17
te se 😊

elitehun
Nov 5.-tõl magyar felirattal is megvásárolható lesz a rar cry 2.
ui.: itt senki nem tud írni? (tisztelet a kivételnek)
Prince23
nem lesz hozzá... hiszen gyárilag jön (banner alatt)

tobias88
far cry 2, és amikor a magyar verziót kiadják!
SZilaJMaGGoT
"
Amúgy ezeket az okosságokat magatoktól írjátok, vagy valaki segít nektek ???? 😄DDD" Ez kegyetlen!!! LOOOL XDD <#eljen>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Nme tudja vki megmondani nekem,hogy mikr készül el a magyarytás a rar cry 2-hez?

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

elitehun
Mármint az ágyon
elitehun
Egyvalamit kihagytál. Nincs takaró a játékban! pedig este k***a hideg.
Scouser
Ja meg reggel amikor felkel a karakterem nem ásít, pedig én szoktam és ez eléggé elrontja a játékélményemet, hiszen így nem tudok azonosulni vele.

Meg azt sem értem, hogy miért nem lesz allergiás amikor abba a magas fûben mászkál, mert én tuti az lennék tõle és ez is zavar. A malária mellé ez jól jött volna elményjavítónak, hogy Claritine Akutt gyógyszerért is kellene szaladgálni.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe, ami nagyon zavar...

You\'ll Never Walk Alone

lac coo
Az...
És az esõ sem cseppekbõl van, a faleveleken nem látok bogarakat, az autóban nem forog a fõtengely, nem futnak az ékszíjak.... Gagyiság !

Amúgy ezeket az okosságokat magatoktól írjátok, vagy valaki segít nektek ???? 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Bokafix2
Homok nagyon el lett rontva. Mikor a sivatagban lelövöm az ellent, még csak bele sem süpped mikor elesik, hozzá sem ér, hanem úgy csúszik rajta, mintha jég lenne. Pedig jól néz ki a homok... csak hát a fizikája vacak.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

elite
Töröld ki ezeket (vagy legalább mozgasd máshova) a windows könyvtáradból:

d3d10.dll
d3dx10.dll
d3dx10_33.dll
d3dx10d.dll
d3dx10d_33.dll
dxgi.dll
Nucleus.dll

Pontosan nem tudom melyik alkönyvtárban vannak, de megtalálod õket biztosan...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

elite
Pfff, akkor passz, valami nem stimmel a Windowsodban akkor.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

elitehun
Mért is?
Gunner
csaló

elitehun
Én láttam videóban
Gunner
hát... én csak kiváncsiságból benéztem másik házba... meg azt hiszem mondták is..

1000 thx xD erre elsõre rá kellett volna jönnöm? vagy másnak sem volt ennyire nyílvánvaló? 😄
elitehun
A bolt valamelyik oldalán van 1 másik ház. na oda bemész és ott lesz a falon
hali all ! Azokat a fegyókat amiket a weaspon shopban vettem hol vehetem fel?
végre mûködik 😄 XD
elitehun
Jó volna ha használnál spoilert!!!
Egyébként dx websetupot is lefutattam már...
kopogj <#nyes>
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=ea4894b5-e98d-44f6-842d-e32147237638&DisplayLang=en
Elnézést, az elõzõ linket elszúrtam, ezt szedtem le.
178.24-es tök jó, ez a legfrissebb (az a híres 180-as csak béta, még nem végleges)
dx dolgában szerintem nem kell külön letöltögetni sehonnan, ha szükséges a játék magába foglalja
http://download.microsoft.com/download/8/d/1/8d1e0a50-45c4-4049-b0df-7166e71aa7ad/DXSDK_Aug08.exe
Ezt a directX et raktam fel most. Nem tudom ,hogy ez megfelelõ-e directX frissítés céljának. Amúgy videó kari drivernek a 178.24 van fennt.
És ha a városba a csillaggal jelölt épületen belül ahol a küldit szoktad vállalni, az az ajtó van csukva? akkor mi a teendõ? 😊
azért azt be kell ismerni, hogy az utolsó pályán, a völgyben lévõ mocsáros területen az a krokodilos rész tök para volt ... háromszor futottam neki, mire megcsináltam
velem elõfordult, hogy a domb mindkét oldalán volt tábor ... nekimegyek az egyiknek (mindenkit kinyúvasztottam) és nekem sem nyílt az ajtó ... gondoltam, nem baj átmegyek a másikhoz, majd megint visszajövök ... átmentem (kész) ... visszatértem, megint lekûzdöttem az elõzõ tábort és láss csodát, az ajtó most kinyílt
lac111
Esetleg egy diretx+driverfrissítés combót tudko javasolni.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

elitehun
arra a megmentésre gondolok hogy elfogy az életem. de már értem kösz
NVIDIA GeForce 8600Gt
lac111
Általába felhívnak telefonon és kínálnak egy alternatívát a fõküldetést megoldásához. Kékkel jelzi a térképen. Ha folyamatosan a kéket csinálod, akkor okés, ha nem besértõdnek, és basznak felújjítani a házakat.

A cimbik pedig akkor mentenek meg, ha véletlen összetalálkozol velük egy Safehouseba, meg ha jól emlékszem írja is a menübe hogy melyik a Rescue Buddy(ha van).

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

elitehun
de a cimbik maguktól mentenek meg? mert én már meghaltam 1X