Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítene valaki? Egy Rueben nevû fickóval kell a Marina bárnál találkoznom, de nincs ott!
Csak ez a küldetés van, semmi más lehetõséget nem ajánl fel! 88% nál vagyok, már nagyon kiváncsi vagyok a végére, erre itt bolyongok a bár körül, a térkép ide jelzi a célt, kettõnk jele fedi egymást mégsincs sehol!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Ma jelenik meg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Speckó fegyvernek beraksz egy nehéz géppityut, primary-nek meg egy snipert! Én mindig így mentem..
Esetleg még secondary fegyver lehet egy UZI, vagy gránátvetõ oszt csókolom!
BattleTag: zydar#2910
a fegyverek megszerzését, megszerezhetõségét nem értem.
egy-egy tipusú fegyverbõl mindig csak egy lehet nálam?
hogy mûködnek a fegyverraktár ládák? soha semmit nem tudok belerakni, mert csak egy van abból a kezemben (legalábbis mintha azt mondaná). többet meg nem tudok felvenni. Nem lehet egyszerre sniperem meg géppisztolyom?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Aztán hogy ma megjelenik e az nagy kérdés.
Next PC upgrade: 2022
Pontosabban 1 könyvtárral visszább
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Én a Magyar felirat után szeretnék érdeklõdni, hogy esetleg az interneten , megtalálható-e , vagy esetleg majd , aki megveszi , fel tudja-e tölteni az internetre... 😊 Elõre is köszönöm.
Most ezzel lehet , hogy egy mocskos , szemét , játék céget nem tisztelõ , ember vagyok , de igenis az vagyok. Halomnyi eredeti játékom van , régebben mindent megvettem , de aztán ahogy telnek az évek , rájöttem , hogy a pénzt amit megkeresek , költhetem sokkal értelmesebb/komolyabb dolgokra is.
Tudom , hogy nagyon olcsó...sõt... , és hogy egy tökéletes játék , de szerintem akkor se fogom már megvenni...
Elõre is bocs mindenkitõl... ha esetleg , lenne bárki , kinek nem tetszik a hsz-em nyugodtan töröljétek.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Ha már ilyen szép terjedelmû a fórum, érdemes használni a lenti keresõt. Bízom benne, hogy legközelebb így teszel, ezért megmondom:
Igen, nagyon hamar visszatérnek az õrök, sajnos túl hamar. Próbáld meg elkerülni õket, esetleg gyorsan áthajtani rajtuk. + ha este közlekedsz kevesebben vannak, és nehezebben vesznek észre.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Trance&Friends nothing more..
1. Fallout 3
2. FIFA 09
3. Wii Fit
4. Fable II
5. Pro Evolution Soccer 2009
6. Far Cry 2
7. Quantum of Solace
8. Mario Kart Wii
9. Saints Row 2
10. LEGO Batman
Next PC upgrade: 2022
Ma kezdtem és azt szeretném kérdezni, hogy a guard postokon tényleg újraspawnol az ellenfél ilyen sûrûn? Kinyírtam õket, odébbmentem 50 métert, vissza és megint ott dekkoltak. Ez normális?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Afrika, szavanna, forróság, vadvilág, állatok, vadászat...
Ha a játék közben szerinted egy érdekes szituáció adódott, ha találtál egy eldugott helyen valami furcsaságot (easter egg), vagy ha felfedeztél egy hibát a programban, csinálj róla egy képet, hogy láthassák mások is!
A képek beküldési címe: ScreenShot
ScreenShot-ot játék közben az F12 gomb megnyomásával készíthetsz, majd utána itt találhatod meg:
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\Far Cry 2\Screenshots\
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Chips& Cola magazin 02 benne Farcry 2 videóteszt ( Jó szórakozást !)
Jó lenne ha lenne valaki olyan akinek tetszik a game és van véleménye a játékról felvenné velem a kapcsolatot mert készül a Podcast 02 rádiómûsor amiben errõl a játékról is beszélni szeretnék!!
Megtaláltok :
MSN : [email protected]
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Raktár melletti bódéban a számítógépnél lehet vásárolni.
[merlinw.org]
28%-nál vagyok de a fegyverboltban még mindig csak egy két fegyvert lehet megvenni, pedig már van 80 gyémántom! ezt miért van? mikor lehet a többi fegyvert megvenni???
Sok mindent, de többek között az alábbiakat:
"A legfontosabb újítás, hogy a vezérlõk egyénileg definiált alpha-to-coverage eljárást használhatnak, mellyel szebb képminõség és nagyobb sebesség érhetõ el az átlátszósági információt hordozó textúrák éleinek simításánál. Ezenkívül a Shadow Map számításáért felelõs rutinok megváltoztatása további sebességelõnyt hozhat a Radeon HD 3000 és 4000 szériát birtokló felhasználók számára. A nyert teljesítményt az Ultra képminõség opció bekapcsolásával rögtön el is lehet költeni a napsugarak és az árnyékok részletességének növelésére."
(PH)
[merlinw.org]
Bonus missions
Enter "2Eprunef", "6aPHuswe", "96CesuHu", "Cr34ufrE", "JeM8SpaW", "sa7eSUPR", "SpujeN7x", "tar3QuzU", "THaCupR4", "tr99pUkA", or "zUmU6Rup" as a case-sensitive code to unlock the "The Georgian", "The Bolivian", "Special Delivery", and "Le Français" missions. If you entered the correctly, the message "You have successfully unlocked the missions" will appear. Start a new game or continue a saved game. Pause the game, and display the "Map Legend" menu. You will see a new envelop legend labeled "Special Mission". Successfully complete the tutorial and a few missions. You will eventually get a phone call from a distorted voice that sends you on your "predecessor's tracks". Go to the envelop map legend location to find an old bus that is now a shack, and continue.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Szóval mehetek egymás után 2 gyógyszeres küldetésért, vagy várjam meg, amíg elfogy az egyik dobozzal, és csak aztán menjek?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Persze ennyi tisztelet biztos jár annak aki irta,de nekem elég lenne egy
Gyémántlelöhelyes térkép a második térképröl!
Valaki nem tud ilyet?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller