Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
Segítene valaki? Egy Rueben nevû fickóval kell a Marina bárnál találkoznom, de nincs ott!
Csak ez a küldetés van, semmi más lehetõséget nem ajánl fel! 88% nál vagyok, már nagyon kiváncsi vagyok a végére, erre itt bolyongok a bár körül, a térkép ide jelzi a célt, kettõnk jele fedi egymást mégsincs sehol!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Prince23
😄 most vettem észre a banner alatt, miután idézõjelbe tetted 😄
sry a hülye kérdéstõl

davidka003
"A magyar feliratos játék megjelenési dátuma 2008.11.05-e!"

Ma jelenik meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Prince23
Akkor holnap jelenik meg magyarul, igaz e?

Lockheed
Köszönöm.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Miért ne lehetne nálad mind a kettõ?

Speckó fegyvernek beraksz egy nehéz géppityut, primary-nek meg egy snipert! Én mindig így mentem..
Esetleg még secondary fegyver lehet egy UZI, vagy gránátvetõ oszt csókolom!

BattleTag: zydar#2910

newszepiking
segítetek?
a fegyverek megszerzését, megszerezhetõségét nem értem.
egy-egy tipusú fegyverbõl mindig csak egy lehet nálam?
hogy mûködnek a fegyverraktár ládák? soha semmit nem tudok belerakni, mert csak egy van abból a kezemben (legalábbis mintha azt mondaná). többet meg nem tudok felvenni. Nem lehet egyszerre sniperem meg géppisztolyom?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

grebber
Semmi ha kiirtod õket késõbb ugyanugy ottlesznek.

Next PC upgrade: 2022

Lockheed
Sziasztok lenne egy kérdésem. Vannak ezek a guard postok az utakon. Ezek minden alkalommal ok nélkül elkezdenek rám lõni ? Ha kitakarítom õket akkor ebbõl származik -e valami hátrányom késõbb ?

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

grebber
Volt olyan is! A játék várható magyarországi megjelenése: 2008. november csak így szimplán.576.hun van November 5.
Aztán hogy ma megjelenik e az nagy kérdés.

kirol
Nem ma? Ma van 5.-e!

grebber
Valamikor novemberben!

Patch is jön majd valamikor!

akkor most mikor lesz a magyar verzió?
<#action><#action><#action>

Tib
Oda, ahova a ScreenShot-okat is menti #6408
Pontosabban 1 könyvtárral visszább

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

zorrobomber
költsd angol tanfolyamra a spórolt pénzt 😉

gduck
Hát jól m****opatták a hazai forgalmazókat azzal, hogy késõbb jelenik meg a magyar változat egy vacak felirat miatt <#falbav> Így sajnos sokkal kevesebbet fognak belõle eladni <#shakehead> Nem értem miért nem lehetett már ezt alapból belerakni, hiszen év eleje óta béta fázisban volt már a játék, szal idõ lett volna rá bõven!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Apus
köszi a választ!

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Majd késõbb lehet, mert a slotokba egyre több féle fegyvert tudsz venni.
Sziasztok

Én a Magyar felirat után szeretnék érdeklõdni, hogy esetleg az interneten , megtalálható-e , vagy esetleg majd , aki megveszi , fel tudja-e tölteni az internetre... 😊 Elõre is köszönöm.

Most ezzel lehet , hogy egy mocskos , szemét , játék céget nem tisztelõ , ember vagyok , de igenis az vagyok. Halomnyi eredeti játékom van , régebben mindent megvettem , de aztán ahogy telnek az évek , rájöttem , hogy a pénzt amit megkeresek , költhetem sokkal értelmesebb/komolyabb dolgokra is.
Tudom , hogy nagyon olcsó...sõt... , és hogy egy tökéletes játék , de szerintem akkor se fogom már megvenni...
Elõre is bocs mindenkitõl... ha esetleg , lenne bárki , kinek nem tetszik a hsz-em nyugodtan töröljétek.

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

lac111
Hali!

Ha már ilyen szép terjedelmû a fórum, érdemes használni a lenti keresõt. Bízom benne, hogy legközelebb így teszel, ezért megmondom:

Igen, nagyon hamar visszatérnek az õrök, sajnos túl hamar. Próbáld meg elkerülni õket, esetleg gyorsan áthajtani rajtuk. + ha este közlekedsz kevesebben vannak, és nehezebben vesznek észre.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

xotyi
Egy kérdés,miért nem lehet nálunk egyszerre egy gépfegyver meg egy mesterlövész puska? Vagy csak én rontottam vmit el vhol?

Trance&Friends nothing more..

grebber
Összesített eladási lista!

1. Fallout 3
2. FIFA 09
3. Wii Fit
4. Fable II
5. Pro Evolution Soccer 2009
6. Far Cry 2
7. Quantum of Solace
8. Mario Kart Wii
9. Saints Row 2
10. LEGO Batman

Endiman
azt szeretném kérdezni, hogy a savegame-t hova rakja a gépen!

Apus
Üdv urak!
Ma kezdtem és azt szeretném kérdezni, hogy a guard postokon tényleg újraspawnol az ellenfél ilyen sûrûn? Kinyírtam õket, odébbmentem 50 métert, vissza és megint ott dekkoltak. Ez normális?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Tib

Afrika, szavanna, forróság, vadvilág, állatok, vadászat...
Ha a játék közben szerinted egy érdekes szituáció adódott, ha találtál egy eldugott helyen valami furcsaságot (easter egg), vagy ha felfedeztél egy hibát a programban, csinálj róla egy képet, hogy láthassák mások is!

A képek beküldési címe: ScreenShot fc2 hu
ScreenShot-ot játék közben az F12 gomb megnyomásával készíthetsz, majd utána itt találhatod meg:
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\Far Cry 2\Screenshots\

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

radeer
Elkészült a Chips & Cola magazin 2.száma melyben a Farcry 2 játékot is teszteltem. Hát igen még csak az elején vagyok de azért felfedte ez a játék a benne rejlõ szépségeket. Az oldalon lehetõség van 3gp vagy PSP változat letöltésére így útközben is megnézhetitek vagy elvihetitek a suliba vagy akárhova megmutatni mivel játszotok manapság.

Chips& Cola magazin 02 benne Farcry 2 videóteszt ( Jó szórakozást !)

Jó lenne ha lenne valaki olyan akinek tetszik a game és van véleménye a játékról felvenné velem a kapcsolatot mert készül a Podcast 02 rádiómûsor amiben errõl a játékról is beszélni szeretnék!!

Megtaláltok :
MSN : [email protected]

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Quki
hamachival kapcsolatban....ha már valaki feljött hamachira...akkor csináljon is valamit meg válaszoljon....ha meg nem játszik akkor lépjen le a hama szerverrõl...

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Ha csinálsz küldetéseket a fegyverboltosnak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MerlinW
Nem tudom hogy csinálod, nekem már 6%-nál 8+ fegyverem volt.
Raktár melletti bódéban a számítógépnél lehet vásárolni.

[merlinw.org]

Sziasztok!

28%-nál vagyok de a fegyverboltban még mindig csak egy két fegyvert lehet megvenni, pedig már van 80 gyémántom! ezt miért van? mikor lehet a többi fegyvert megvenni???
MerlinW
Valaki kérdezte mit tud a DX10.1:

Sok mindent, de többek között az alábbiakat:

"A legfontosabb újítás, hogy a vezérlõk egyénileg definiált alpha-to-coverage eljárást használhatnak, mellyel szebb képminõség és nagyobb sebesség érhetõ el az átlátszósági információt hordozó textúrák éleinek simításánál. Ezenkívül a Shadow Map számításáért felelõs rutinok megváltoztatása további sebességelõnyt hozhat a Radeon HD 3000 és 4000 szériát birtokló felhasználók számára. A nyert teljesítményt az Ultra képminõség opció bekapcsolásával rögtön el is lehet költeni a napsugarak és az árnyékok részletességének növelésére."

(PH)

[merlinw.org]

A neten találtam, ha valaki nagyon ráér kipróbálhatja, hogy mûködik-e Pc-n.

Bonus missions

Enter "2Eprunef", "6aPHuswe", "96CesuHu", "Cr34ufrE", "JeM8SpaW", "sa7eSUPR", "SpujeN7x", "tar3QuzU", "THaCupR4", "tr99pUkA", or "zUmU6Rup" as a case-sensitive code to unlock the "The Georgian", "The Bolivian", "Special Delivery", and "Le Français" missions. If you entered the correctly, the message "You have successfully unlocked the missions" will appear. Start a new game or continue a saved game. Pause the game, and display the "Map Legend" menu. You will see a new envelop legend labeled "Special Mission". Successfully complete the tutorial and a few missions. You will eventually get a phone call from a distorted voice that sends you on your "predecessor's tracks". Go to the envelop map legend location to find an old bus that is now a shack, and continue.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Ilyen jellegû kérdésekkel inkább HOZZÁJUK fordulj!

Üdv 😉

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

16gaborm

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Szerintem nem ad gyógyszeres küldetést addig, amig nincs szükséged rá.
Freddycom
Nem tudjátok, a gyógyszereket lehet halmozni?
Szóval mehetek egymás után 2 gyógyszeres küldetésért, vagy várjam meg, amíg elfogy az egyik dobozzal, és csak aztán menjek?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Ja és még az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet LAN ra csinált mapot betenni?
Igen az 1.0.1.5 ös Hamachi verzió van fent mind a kettõnknek csak neki Vista-ja van nekem meg XP de egyikõnk sem látta a másik szerverét. Majd szólok neki hogy nézze meg ezt a megoldást.THX
Danecay
Én is kérdeznék. Elmentem egy antennabázisra küldetést felvenni mert a térképen is ott volt a sárga felkiáltójel, de amint odaértem, elkezdek rám lõni, de miután elintéztem a bandát, nem találtam semmilyen küldetés felvételi lehetõséget. Elhagytam a bázist, majd egy perc múlva visszatértem és természetesen ismét tele volt enemyvel. Hogy lehet itt küldetést felvenni? Egyébként az elsõ térkép jobb felsõ sarkához közel található ez az állomás.

Danecay
Mivel nem írtad, hogy milyen OP rendszerrel próbálkoztok, valamint milyen verziójú HAMACHI-val, elég nehéz egyértelmû választ adni. Mindenek elõtt az 1.0.1.5-ös vagy annál korábbi verzióval kell próbálkozni és érdemes végigfutni EZEN is. Amennyiben így sem mûködne és VISTA oprendszer van, akkor a Vezérlõpult / Területi és nyelvi beállítások / Felügyelet alatta, a Területi beállítások módosítását át kell állítani angol (Egyesült Államok)-ra és restart. Amikor én próbálkoztam akkor én a Területi és nyelvi beállítások-nál a helyet is megváltoztattam, de nem hiszem, hogy azt kell, de az is megér egy próbát.

Sziasztok.A broblémám az,hogy csinálok hamachiba szobát haverom belép, csinálok a játékba LAN-os szervert és nem látja hiába keresi a LAN os szerverek közt.Fordítva is ugyan ez, hiába csinál õ is én sem látom.Tudjátok mi lehet a gond? Elõre is THX
UnknownAsshole
te mi a rákról beszélsz ?
Prince23
PES most nagyon jó lett... csak angol kommentár van

davidka003
1 Ft-ot nem ér a FIFA 09. Rakás szar lett a konzolos verzióhoz képest. Far Cry 2 a best buy. Olcsó és szvsz kurva jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Természetesen magyar😛

grebber
Nem mindenki warezhuszár valaki vásárol is gameket!

UnknownAsshole
FIFA 09...
úristen ilyen játékokat még értékelnek valamire ? nevetséges
Nem egyszer be lett már rakva a topikba.
Attelee
Kár h regisztrálni kell azért a végigjátszásért!
Persze ennyi tisztelet biztos jár annak aki irta,de nekem elég lenne egy
Gyémántlelöhelyes térkép a második térképröl!
Valaki nem tud ilyet?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller