Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
még mindig nem tudni, hogy hogy kell leölni a helyörséget? mert elvileg lelehetne
koschwarz
ha ezen fennakadsz, akkor hagyd is abba<#hehe>

ja, mindenhol lõni fognak rád...<#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az miért van hogy minden egyes keresztezõdésnél lõnek rám?

Az oké hogy ez egy ellenséges környezet, de ami itt van az már túlzás.

elitehun
Kicsi több infó kéne a gépérõl
elitehun
És hogy vered le? Személyesen vagy levélbombával <#idiota>
Szánalmas hogy MO-n még mindig nem jelent meg a game. Legalább angol verziót adhatnák. Ezek után komolyan leverem azt a kiadót azt aki a letöltések miatt sír...

Sziasztok, már láttam más fórumban is jelezték a hibát, hogy induláskor feldobja a far cry 2 képernyõt, aztán kilép és sehol semmi. Nálam tökéletesen megy, havernál meg ugyanaz a példány és nem indul. Nvidia itt is ott is 8800GT 512MB. Ötlet?
zorrobomber
sárkányrepülõvel

Komoly? Mintha azt olvastam volna, hogy lehet repülõvel is menni.
zorrobomber
nem lesz

Hi!

Emberek,12 %-nál tartok és érdeklõdnék, hogy a megyek-post-gyilok-on kívûl lesz még valami? Na, most ezt nem fikázásból kérdezem.
hát az update nél az 56 K modemesek nek a legjobb , nem tudom mekkora a patch de mondjuk egy 8 MB s nettel gondolom elég hamar lejön😊 Még jó hogy nekem csak 1 😛😄 Szóval vigyázni

gduck
Na kíváncsi leszek rá van-e vmi javulás a multiban 😉 Megyek is... <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gunner
akkor jó <#idiota>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Frank99
áááááááááááááááá, dehogy...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Gunner
átverõsek?

Doomista
a tokban far cry dvd helyett fogsz találni egy üres cd-t.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
tudom hogy nincs hol megvennii !!!! de nemsokára lesz hol megvenni !!! fogd már fel !!!! farcry2 kocka -.-"

Gunner
itt mi az átverés?

TitaniumRR
Csak halkan jegyzem meg, hogy bizony más játékokból okulva, melyekre "naponta" dobálják ki a patcheket, MOD-okat, érdemesebb az eredeti nyelvû verziót megvenni. Illeszkedés gondok miatt vagy nem indulnak el egyes módosítások, vagy simán szét..ssza a szövegezést összefüggéstelen hieroglifákká.

Captain Sonar 2024 Remake

elitehun
De fogd már fel hogy nincs hol megvenni!!!
(hozzátenném én azért meg fogom venni)
Prince of Máté
Fixed Dolby 5.1 support for most sound cards.

Csak ennyi kellett, már töltöm is.

Doomista
ha ráányomsz az még nem gond,az a gond ha letöltötted,azaz 100%ig ment el.én 2%ig töltöttem,hopppá eszembejutott hogy nem szabad,gyors quick és ennyi.

Gunner
reinstall<#mf1>

Shodan
rányomtam az updatera <#falbav>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Doomista
jaj minta dead spacenél,durva lenne 😄 erre azt tudom mondani,hogy miaz már hogy a dead spacenél he ? mánem farcry2nél he ? igazságtalan a tesco világa ! =(

kirol
Írjatok, a Tesco -nak, hogy legyen Tesco Gazdaságos Far Cry 2, akarom mondani Tesco Színes Far Cry 2 2990 HUF-ért! Hátha!

Doomista
öcsém már,megkell venni,7 k-ért szrtm eléggé megéri,legalábbis már nekem a multis része megéri annyiért...fll magyar...megéri bszmeg megéri xD

lac coo
Ki köll húzni a dugót! 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\My Games\Far Cry 2

Itt nézegettem hátha kilehet kapcsólni az auto patchet de nem sikerült....
Assasin's Creed be is igy volt, max mindig exitet nyomsz vagy mit
elitehun
Na és honnan okostojás? Úgy gondoltam hogy addig hogy lehet kikapcsolni<#nezze><#wow3>
Megveszed az eredetit!<#idiota>

elitehun
És ezt hogy lehet kikapcsolni?
Doomista

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy letöltött játékot sose updatelj...ez egy krv fontos szabály.én tudtam nem szedtem le és megy.majd persze megfogom venni magyarba,és nem lesz ilyen gond.

Changes and fixes in v1.01

- Fixed Dolby 5.1 support for most sound cards.
- Fixed mission objectives marker after a loading a save game.
- Fixed for difficulty level not changing health when updated.
- Fixed Jackal Tapes and Partner Tapes pages.
- Fixed Field Manuals not unlocking after game mode change.
- Fixed glider key remapping.
- Fixed keyboard controls remapping in single mode that didn't carry into multiplayer mode.
- Prevent a buddy from getting stuck when healing him while receiving damages.
- Fixed stats of favorite weapon not properly reset between loaded save games.
- Fixed the mortar moving the player through wall.
- When creating a dedicated server with PunkBuster enabled then close it to create another but this time with PunkBuster disabled, PunkBuster will still be considered ON, on this new server.
- Display server's IP address in lobby, beside the match’s name (for direct IP join to work)
- Fixed a problem where a player could get stuck (and couldn’t get killed) after pressing the interaction key while wounded and getting rescued by a teammate at the same time.
- Fixed vehicles not being respawned if they were never used.
- A ranked match that is already started will not be listed in the match list.
- Fixed users not being able to see a match if the host switched match mode after a rank. Prevent the host from changing the server setting in a Ranked Match through the console.
- Fixed a glitch that could make a player invisible to another.
- Improved match start conditions. Ranked games can now also start if the player max is attained and everybody but the host is ready.
- Fixed if a user has too many user maps and tries to enter the map rotation menu in a Player or Ranked match, he would get disconnected.
- Fixed incorrect check for negative values when adjusting diamond count.
- Fixed a problem where a player would render through objects if healing a wounded playing while being wounded at the same time.
- Fixed players with same name by using identifiers instead of names.
- Always validate the diamond pool after class upgrades, reset or rank up to avoid getting more diamonds than the player is supposed to for his rank.
- Fixed reload not being interrupted on the host when a client picks a weapon while reloading.
- Fixed crash when creating a LAN game without a network cable.
- Fixed a random crash when joining a game.
- Fixed to make sure game is minimized in order to show the website when clicking on ubi.com
- Fixed crash in editor when deleting many objects in very rapid succession.
- Fixed crash in editor during parsing of the map headers.
- Fixed a random crash that could happen when pressing ESC to cancel a Benchmark run.
- Added CPU Intensive benchmark test run.
- Allow launching the Dedicated Server Launcher in command line.
kijött valami peccs az Autopatch mos tölti:
http://static3.cdn.ubi.com/far_cry_2/far_cry_2_1.01.exe
bacsobalint
basszus mikor beakartam lépni magátol leszedett vmi pachet és feltelepitettem most meg kér serialt de nem tok...:S:S
valaki enm adna egy serialt

ja és a magyar oldalon a hírek között van ATI kártyákhoz hotfix. Szóval ez jó is valamire vagy csak fõként dísznek jó? Egyébként azért kérdeztem mert meg akarom venni a játékot és nemet mondok a warezra de nem akarom megvárni a magyar verziót mert még szerintem sokáig elhúzódik és mihamarabb szeretném játszani<#buck> szóval azért kérdeztem hogy olyan is lesz hozzá amit az eredeti angol verzióra lehet feltenni? Bocs ha hülyeséget kérdezek

Szóval akkor még nem lehet megvenni sehogy sem? Angolul sem?

Doomista
A JÁTÉK CSAK 6.900,- Ft MAGYARÍTVA! MONDJ NEMET A WAREZ -RA!
A magyar feliratos játék megjelenési dátuma 2008.11.05-e!

Sziasztok! Eléggé tájékozatlan vagyok Far Cry 2 terén de megkérdezem hogy lesz olyan magyarosítás (vagy magyarítás kinek hogy tetszik) amit az a ngol játékra lehet feltenni mert egy kicsit elsiettem és megvettem az angol kiadást de szeretném magyarul is játszani. Köszi a segítséget elõre is

Ócska nyamvadékok az egyszer biztos. Azt ne mondják nekem hogy ezt nem tudták már pár napja hogy késni fog. Ugyan ezt csinálták a Clar Sky-al is hogy rohadnának meg!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Az a gáz, hogy ez a Far Cry 2 :S Tényleg csak cserélgeni tud és + fegyót nem bír már el vagy mi?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hol is van a megjelenés?😄

amugy hogyan tudok betteni két gép fegyvert? meg kell nyomni valamit vagy mi?
TitaniumRR
Ha majd megunjátok a szavannás, maláriás, átvezetõ elemek között "semmisem-történõs" hangulatot érdemes visszatérni, vagy beszerezni az elsõ részt. Új fegyverekkel, ultra-high beállítással. Izlések és... <#awink>

M4-hangtompítós, távcsöves
1-1 MP7 mindkét kezedben
Steyr AUG
P99-hangtompítós, távcsöves
AK47 (lecseréli az M4-et)

Captain Sonar 2024 Remake

Prince23
Mert fogyatékosak.
az én szlogenem még mindig: a világ legjobban várt gémek minddig késnek ITTHON! Ennyit a nagy hype-olásról, Magyarország mindig megszívja a megjelenéssel 😄

persze ez a gém nem jön be, de azért magyarul kiszeretném próbálni mégegyszer.

Na kapják be most már,delelõt néztem akkor még 5-e volt a megjelenés,mért az utolsó pillanatba kel átírni.<#felkialtas>

Ja, 576-on kijavították 11.11.re...

Ultra szánalom, amit ezek mûvelnek. Elítélem a warezt, egyszerû lopásnak tartom, de a magyar forgalmazási szerencsétlenkedést látva arra bíztatok mindenkit, hogy ezek után nyugodtan töltse le a játékot, ezek meg csukják be a kaput. Majd a következõ tanul a fogyatékosságukból.

www.gamedroid.hu