Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Köszi. Magyar vagy angol?
Sziasztok!

Ha valakinek szüksége lenne végigjátszára, itt megtalálja!

grebber
Német top 10:

1. Sacred 2: Fallen Angel
2. FIFA 09
3. Football Manager 09
4. Far Cry 2
5. Warhammer Online: Age of Reckoning
6. Command & Conquer: Red Alert 3
7. Pro Evolution Soccer 2009
8. Sacred 2: Fallen Angel CE
9. Spore
10. Fallout 3

Next PC upgrade: 2022

16gaborm
Leszedtem a legújabb Radeon Drivert,de nem engedi telepíteni mert azt irja ki hogy nem kompatibilis pedig XP 32biteset szedtem le,a gyári drivert meg nem merem törölni mert multkor úgy jártam hogy letöröltem mindent és semmilyen drivert nem engedet felrakni és Uninstall XP<#rinya><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

16gaborm
Jött ki Far Cry 2,Brother In Arms,Stalker Clear Sky...játékokhoz fõképpen RADEON DRIVER NOV 3.ai!!

Gunner

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
1600x1200 very high, 3 ghz körüli 2 magos proci (lehetõleg intel c2d), 2 giga memó minimum

Tudna-e valaki valami Far Cry 2 jatékleirás linket ? Hogy mit hogyan csináljon az ember , minek mikor mi a jelentõsége ? Pl : most csak a Mike Bar-ban felvehetõ missziokat csinálom az a Buddies-ben növeli a pontszámokat ( valami Warren Claide nevü figurának) csak azt nem tudom mi ennek a jelentõsége mert gyémántot nem kapok érte és nemtudok ujjab fegyvereket venni.
snowkid16
Nem csekély, adjuk meg a tiszteletet, bocsánat, hanem valami NEM NASA GÉP-re gondoltam xD

snowkid16
Ááááá, megveszem a FC2-t <#vigyor3>. Lesz új monitorom is 1600x-ba fogom nyomni. <#bee1>. Tényleg olyan tûrhetõ a gép igény? High-ra azt írták a hivataloson, hogy elég 8800GTS, meg valami csekély gép xD. Tényleg? vagy etetnek? és milyen felbontásban? Nah, mindegy fog menni oszt jó lesz 😄DD.

Gunner
nálam meg 60%-on pörög a proci, max 85%-on a vga játék közben... vajon mit használ 100% hogy limites vagyok? <#zavart1>

16gaborm
Hali Olyan gondom lenne hogy van egy AGP-s Radeon Hd 2600XT 512 DDR3 hotfix-es drvier el,és a játékban a HDR és a Bloom funkciót nem tudom egyszerre hazsnálni mert elkezd illogni a képernyõ!Mitõl lehet ez?

Doomista
😄DDDDDDD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sziasztok. A broblémám az,hogy csinálok hamachiba szobát haverom belép, csinálok a játékba LAN-os szervert és nem tud belépni.Fordítva is ugyan ez, hiába csinál õ is én sem tudok belépni. Tudjátok mi lehet a gond? Elõre is THX
elitehun
Nézd meg jobban. vagy rakj be ide egy képet a térképrõl
Én csak a gránátot dobtam, a puskát nem 😄
Bajban vagyok! Elfogyott a gyógyszerem, és már túl vagyok két maláriás rohamon úgy, hogy a térképen egyetlen Underground küldetés sem érhetõ el?

Meg fogok holni? 😄 De ez most miért alakult így? Eddig két Underground küldim volt, mindkettõt megcsináltam. Most meg sehol semmi és szédelgek, mint pingvin a szaharában!

www.gamedroid.hu

mila69en
nekem is csinált ilyet😄 nvidiával geometry-t vedd lejebb aztán tedd vissza fullra... utána nekem jó volt

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Gunner
dx9-ben a hotfix-es drivernek semmi értelme, kivéve ha BiA Black Friday pályát akartad átvinni, ezesetben vidd át, aztán pakold vissza sima 8.10

macleody
Tyû, az szép.
16gaborm
Élsimítást ha beállítom ilyenek a falevelek<#rinya> Mi lehet a gond?Hotfixes driver van fent!SP3 XP

Freddycom
Kösz papirzacsi.

Itt van egy ki képcsokor, ilyen easter egg féleségekrõl

A Jackal tiszteletét tette

Sok vért vesztett

Elaludt a drága

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Hali
Hamachi:csoki11 jelszó:1234
Itt sokan vagyunk fent esténként,gyertek.
Gyémánt szerzösre van rakva😊
Igazából seggbelõtt 1 dzsipp 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

extra sensory
És mindezt a macsetével csináltad? <#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Nekem ez a kedvence, autó így beállt rendesen 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

vérpocok
Dehogy, de ez csak egy játék 😊

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

elitehun
Vagy te a valóságban is mindig tudod ki hol van? <#fejvakaras>
elitehun
De akkor nem lenne élethû<#wow3>
vérpocok
Üdv
Engem az bosszant, hogy az ellenfelek annyira beleolvadnak a környezetbe, hogy sokszor alig lehet kiszurni õket. Nem egyszer kb. 5-10 perc is eltelt mire észrevettem az ellenfelet, aki folymatosan lõtt és így el kellett használnom egy csomó medkitet. Elkelt volna ide is egy jelzõrendszer, ami mutatja az npc-k helyzetét, hogy könnyebb legyen megtalálni õket, mint ami a Crysisban is van.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Papirzacsi
Tegnap belinkelt ide vki egy official guide-ot. Abban le van írva minden.;-)
A marksmans a mesterlövész puskához, a másik pedig a géppuskákhoz, ha jól emlékszem.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Freddycom
Azt ki tudja, h a Marksmans bandolier és a Gunner pack, mihez ad plusz töltényt?

Van-e jelentõsége a sztorivonalon hogy frakciofönökhöz vagy Mike-s bárba veszem fel elsõnek a küldetést ??
Doomista
ez kamu az agyban...regisztrálsz,de nem kapsz semmit amugy sem.csak arra megy ki a játék,hogy minnél többen regisztráljanak.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ez valami piactér lett itt baszd meg?
mihez NINCS neked pofád köcsög?

Because fuck you. That\'s why.

Ja, hogy ez az a színes izé? Valamelyik játék bemutatójánál már láttam ezt. Wáháháhá ilyenem nincs sajnos 😊 akkor kikapcsolom. Köszi

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

zorrobomber
nem realista játékot akarok hanem szórakoztatót...sok hardcore pistike felejti el hogy ez szórakozás, nem valóság. attól hogy egy játék nehéz még nem jó. elég ha a kihívás illúzióját megteremti+egy jó sztori és nekem már el is van adva.

zorrobomber
vévévé.ambx.com

Doomista
jöjjön már ki nálunk is a fc2 nem igaz mán :o már a kezemben akarom látni a tokját...<#schmoll2>

Még 1 kérdésem lenne 😊

Ezt mi a pék: Options / Game options / amBX ???

Valaki esetleg?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Freddycom
De ha belegondolsz neked is kell elég sok ólom, h megdögölj. <#vigyor>

Attól függ milyen fegyverrel mész nekik 😊

Az assault gránátvetõ pl elég effektív már, egy tárral megszórom õket, és nincs is több dolgom 😄
mapi
Hi!Ha a játék már végig lett tolva és a Credit -et is megmutatták,akkor már nem lehet visszatérni?

zorrobomber
Senki sem mondta hogy nehéz, hanem azt hogy bosszantó. Hasonló vita folyik egyébként FM2008-nál FM2009 apropóján még ha tök más játék is. Ott is azzal érvelnek hogy ok, legyen nehéz, verjen meg egy harmadosztályú csapat, de szögletgóllal verjen meg, ne úgy hogy a falusi hentes lefutja Cristiano Ronaldo-t.

zorrobomber
És mégis szenved vele az ember. Én ennyi idõ után általában már dobom sutba a cuccokat, ezt pedig még nem. Ennek ellenére veled értek egyet. Bosszantó hogy nagyon kevés kellene ahhoz hogy egyszerûen FUN legyen. Lehet az õrjáratokat is elviselném ha nem kellene 80 lövés egy figurának. Igen, fejlövésbõl elég 1, na de gyomorba ne kelljen már 6-7 😊

HD JOHNNIE
Kikerülni egy ilyen post-ot tovább tart mint leölni õket 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

dronkZero
Nem nehéz, hanem kurva unalmas. Nekem 2x 3-4 óra alatt elment a kedvem a mindig ugyanott mindig ugyanolyan "csaták"tól. Ráadásul a küldetések is valami rettentõ primitívek.

Pofás, csilli-villi, de sekélyes és unalmas játék ez.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

HD JOHNNIE
Nálam megjeleníti. Próbáld jobb egérgomb kép megjelenítése.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Tib
Nem tudom miért kell fennakadni az õrposztok ottlétén... Könnyen el lehet bánni 3-5 emberrel, fõleg ha ésszel csinálod:
- az autón elhelyezett géppuska gyors, erõs, lõszertakarékos megoldás
- számos helyen van felrobbantható hordó
- a gránát komoly veszteségeket okoz
- tüzet gyújtva bevédheted az egyik oldaladat, így csak a másik irányra kell figyelned
- este kevésbé vesznek észre, akár jármûvel (lekapcsolt lámpával) is

Számtalan módon lehet gyilkolni benne, ráadásul a "szurik" gyakorlatilag 1-1 teljes életet biztosítanak...
Akinek ez túl nehéz játék, az inkább Tetris-ezzen...

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

zorrobomber
Attól hogy elbaszta még meg lehet nézni.