Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Aki nem boltival játszik miért a launcherrel indítja a játékot?
Pacal17
Csak akkor tudom magamból kiszedni a golyókat ha kritikusan meg vagyok sebezve?

Prince23
Végre már egy korrekt értékelés, én 7-et adnék rá 😄

grebber
Igen ezt én sem értem, hogy miért húz porcsíkot esõben a verda. Ráadásul ha már poros út, az út lehetne egy idõ után sáros is, de mondjuk ezen nem akadok fent, de poén lenne. Amúgy pedig ami iszonyat jól sikerült a játékban a grafikán kívül, az Afrika hangulata. Bnõm járt ott annak idején (Tanzániában) és azt mondta, hogy amit a játékban látsz, az tényleg így van. Ilyen kis szottyadt helyeken élnek, ami kiesik a kezükbõl az ott lesz még 10 év múlva is. A hús tényleg 2 perc alatt romnlik és a 3-ik percben már döglegyek százai lepik be. Amikor ezt megláttam a játékban nem tudtam sírjak vagy nevessek. 😊 Szóval ez teljesen átjön. De tény, hogy a respawn miatt halál unalmas. Nomeg a kocsikázás része is 1 idõ után szívás, hogy baromi lassúak a kocsik, még a Jeep is. Viszont ami gyors az a hajó, viszont ott is milyen hülyeség már a sok õrhely, szóval ehhhh... Inkább végig tolom újra a Spiderman - Web of Shadows-t, az legalább végig pörög és jó a story is. 😊 Fallout 3 se jön be igazán, szóval már csak a GTA4-ben bízom, hogy ütni fog. 😊 Addig Mass Effect a király.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Frank99
Én nem erõltettem magam a végigjátszással, 19 óra, 10 nap, 46% vártam, hátha +jelenik végre magyarul.
De gy nem fogom megvenni, mert az utolsó 10%-nál esetleg megjön.
Sajnálom, ennyit a fordításról...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Gunner
oks, akkor add el a géped és vegyél konzolt

pontosabban nem tudod megmondani?
nem a vram-ra vagyok kiváncsi

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Stefling
Remélem 11-én már megjelik, mert az agyam eldobom, hogy a hülye magyarok miatt már 3. hete késik...azért ez már felháborító. Nem tudja valaki véletlenül, kik fordítják a játékot? Szívesen írnék nekik, hogy mi a jó *************** -t kell pöcsölni.. akkor adjanak meg 2009.01.05.-ei megjelenési dátumot, és akkor tudja az ember, hogy vagy akkor jön vagy ESETLEG hamarabb... de akkor ne hitegessék az embereket,

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

a.carkey
NVidia

A medve nem játék.

Gunner
nézz fel

Gunner
esetleg egy videókártya típus?

Shield
Srácok, tudja valaki, hogy mikor adják már ki lokalizálva?

Prince of Máté
Akkor már inkább Crysis Warhead a multija és a szinkron miatt 😊

Freddycom
az nem kiszáradás ellen van, hanem ha felveszed, akkor kapsz plusz egy egység életet.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Shep
Én még esõt sem láttam benne, nálam mindig csak süt a nap. A sivatagban amúgy ki lehet száradni, mert vannak mindenfele ilyen vizespalacknak látszó tárgyak amik ugyanúgy villognak, mint a felszedhetõ tárgyak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

annyira, de annyira unalmas a single player...
Tud valaki Hamachi szobát a játékhoz?
Gyilkolni akarok és nem õzikéket.. <#violent>
profi vok
Apus
én egyébként frankón vártam, hogy mászkálok a susnyába és megtámad egy kígyó mint a Boiling Pointban 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

elite
A következõket akarom benne:
elefánt
zsiráf
oroszlán
hiéna
viziló
kígyók
skorpiók
<#hehe>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

saxicola
Ez a te véleményed. Nekem nagyon tetszik a game és meg is veszem. A 7000Ft-os ár nehogy már sok legyen. Nem hogy örülnénk neki, hogy ilyen kedvezõ áron, lokalizálva jelenik meg a játék.
Ezenkívül nem egy pár óra alatt végigvihetõ alkotásról van szó.
Megérdemli, hogy sikeres legyen. Sztem.

www.gportal.hu/bioshock

Prince23
Megcsinálhatták volna úgy a küldetésrendszerét mint a Crysis-ba. Baromi nagy csalódás e terén a játék, csak hát a szép táj mindent visz ugyebár. top 20-ba belefér 2008-ba, kb. a 12. hely nálam ez a játék. Mass Effect 2008 4ever! 😊
pedig minden adott ajátéknál, gyönyörû reggeli, délutáni afrikai napok, ami kellõen hangulatot áraszt, de a küldetések monotonsága hazavágja a gémet. Legalább lenne akkor félezer mellékküldetés benne. Bár ezt nem tudhatom, mert nem vittem végig, csak a magyar lokalizálással vagyok hajlandó. Amúgy sok mellékküldi van benne? vagy mind ilyen baromi hülyeségek: tisztisd meg ezt az õrhelyet (ahol pár perc múlva respawn van, szakadjanak meg az alkotók), vagy a fuvarozókat elimináld. Gondolom ilyen végig a mellékküldetés😄 ilyen trutyik.
Nagy kár érte, a játékért😞 A Grafika nem minden, meg a táj sem x idõ múlva😞
na sry, h megint kifejeztem csalódottságomat a játék iránt😞
De még 6900- ft-ot sem ér. és ez igen is wareztermék a minõsége miatt! Sõt a lokalizált termék is késik nálunk, szal😄

ma nem tudok írni reménykedjünk

hát talán reménykdjünk<#szomoru1>

zorrobomber
fejlesztõk részérõl szvsz nem, esetleg fan made

Nekem például az nem tetszik hogy ha esik az esõ miért veri fel a port a kocsi mert ha már tudtak csinálni egy egész zép esõt ezt miért nem lehetett volna megoldani. Amúgy szerintem a story egy hulla de gépigényt nézve szerintem a táj jó lett és imádok össze vissza csatangolni a térképen viszont az újraéledõs baromság engem is kikészít szerintetek lesz olyan Patch ami ezt kijavítja majd?

Nem maradt más hátra rakd újra a Windows-t hátha megoldódik a probléma.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Shep
Az mi-vel nekem nincs gondom szépen körbekerülnek azt sem tudom honnan lõnek. De ez az újraéledõsdi elég gáz. STALKER-ban legalább ha lelõttem mindenki akkor a térkép elejérõl kezdek el visszaszállingózni. Itt meg lehetne mondjuk a legközelebbi õrhelyrõl, vagy jöhetnének busszal 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Respawn rendszerre kéne egy nagy orbitális patch, mi-re is!

Shep
Az a baj ,hogy ok ,hogy a szavannán tényleg "üresség" van amivel nincs is gond, lehet bóklászni világba, de az azért röhej, hogy ezt az unalmasságot úgy próbálták oldani, hogy lelövök itt x embert odébb megyek 50m-t a házikóig, benyitok, kilépek visszasétálok és megint ott van ugyanaz az x ember akit lõhetek megint le, hát óriási játékélmény. Akit 1x lelövök az pusztuljon már meg. Az, hogy majd késõbb megint ott lesz x ember az ok, de ne 1 perc alatt. A földbõl nõnek ki, vagy mi van?

Shep
Nekem olyan gondom van ,hogy Pista alatt ha a Bloom ki van kapcsolva DX10-ben egyszerûen nincs kép, fekete az egész képernyõ, csak a célkereszt látszik, ha visszakapcsolom egybõl van kép. Pedig hát a bloom kell a francank. Ötlet?

a.carkey
Eredeti verzióm van, de egyszerûen nem képes továbblépni a loading screenen a legutolsó official Nvidia driverrel sem. (A Béta 180-asokat fel sem akarja pakolni.)
Egy régebbi driverrel (175.19) is kipróbáltam, akkor specko elindult, betöltötte a megérkezést, majd a maláriás rész elejét, picit mászkáltam, így "na, végre" - gondoltam. Viszont ki kellett lépnem, mert meló volt.

Mikor újra leültem elé visszatölteni már nem töltötte az állást, megakadt a loading screennél.

Ezután próbáltam utána még patch nélkül (régi és új driverrel) becsiholni, majd patchel (régi és új driverrel), de sikertelenül. Levettem a dxnél/sound résznél a csúszkát, stb. (amiket olvastam), de még egyszer nem tudtam újból becsiholni sem a mentett állásom, sem újból elindítani az egészet.

Tud valaki valamit amit még nem próbáltam és esetleg az lehet a gond vagy ennyi volt?

A medve nem játék.

Dante73
1; FarCry-hoz hogyan lehet egyáltalán hasonlítani? Közük egymáshoz semmi, max a név, és a kiadó.
2; Unalmas FPS, lõni kell egy szabad területen.... Ha egy csövön kéne végigmenni, mindjárt jobb volna, mint mondjuk a CoD4....
Hogy többet is ki lehetett volna hozni a témából, az tuti. Viszont napi 1-1 órára baromira le tudja kötni az embert, megcsinálsz egy-két küldit, fejlesztgeted a fegyvered, keresgélsz töltényeket, bámulod a csodásan sikerült tájat, ha elunod magad, egy két õrposztot eltörölsz a föld szinérõl stb.

Megértem, ha valakinek nem tetszik, de a FarCry-al összehasonlítani, butaság, másrészt úgy hozzáállni, mint az FPS-ek nagy többségéhez, szintén. Itt a táj nem fog változni, ez Afrika, a küldetések sem, hiszen alapvetõen egy lövöldözõs játék. Ha így nézzük, egész jól összerakott kis "szösszenet"...

http://www.freetvmaci.info/

Abszolute az év csalódása a valóságos, de unalmas Afrikai sztori.
Iszonyatosan unalmas játék lett. A sztorija is egy nulla. Hol van a Far Cry 1 izgalma és változatossága?
ÖÖÖ már látom 11-ike lett a magyarv....vagy nem....<#guluszem1><#guluszem1><#rinya>

Prince23
Utolsó mondatoddal teljesen egyetértek!

Azért az elsõ 1-2 óra játék után rájön az ember, hogy tényleg unalmas hosszú távon mindig kinyírni a helyõrségeket, állandóan órákat kocsikázni ide-oda (tudom, van busz is...). Persze élvezetes amikor új tájat látsz meg minden, de a játékmenet monoton nagyon, ez tény. Én már csak a story miatt végig fogom tolni, de nem köt le annyira sajna. Szép a játék szó se róla, de én kicsit többet vártam. Az év csalódása címre azért esélyes még játékmenet téren. :S

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

grebber
USA TOP 10 PC - A szavanna bûvöletében.

Az Amerikai Egyesült Államok PC-s piacán a Ubisoft afrikai szafárija mászott fel a dobogó legfelsõ fokára.

1. Far Cry 2
2. Spore
3. Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy
4. World of Warcraft: Battle Chest
5. The Sims 2: Apartment Life Expansion Pack
6. Dead Space
7. The Sims 2: Double Deluxe
8. Warhammer Online: Age of Reckoning
9. World Of Warcraft
10. Civilization IV: Colonization

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

A megtalált kazettának van-e valami jelentõsége ? Mert a gyémántból lehet vásárolni de ez mire jó ?
Gunner
tudnám mit szórakoztak egysek 70-80% környékén... azon vettem magam észre h már végig is toltam ^^
ritka jó vége van mit ne mondjak...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
odamegyek és megcsinálom amit Jackal kér, aztán talán meg is ölöm, nade mégse, inkább segítek neki... és õt se ölöm meg, és õtse inkább õt, heh.... jó kis története volt, de imádtam robbantgatni ^^

koschwarz
öööö, talán ne ugrálj ott már 4 napja, hanem próbálkozz mással...<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ny Papa
Sziasztok. Mondja már meg vére valaki,hogy kell a második objektumnál felmászni a sziklára.már négy napja csak ugrálok és semmi értelme.

Köszi.

"Biztos bennem van a hiba, de asszem uninstall..."

Teljesen igazad van, benned van a hiba.

www.gamedroid.hu

SgtChris
Ott tartok, hogy 9-10%..., de már csak akkor töltöm be, ha aludhatnékom van... :-) Valahogy nagyon lapos az egész...majdnem azt mondtam, hogy sztori, de egyenlõre nem akar összeállni, hogy mire akartak kilyukadni a fejlesztõk. Biztos bennem van a hiba, de asszem uninstall...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Danecay
Úgy látom Single Player-hez nem sok javítást raktak a PATCH-be, pedig lett volna bõven, de legalább a a RESPAWN és egy 2 fonntosabb dolgot kijavíthattak volna.

koschwarz
hát úgy értem, "elromlott". van ilyen. de ez nem biztos, csak találgatok. ilyenkor nem szokta egy játék betölteni a mentett állást...

esetleg felpeccselted?

nesto
az alatt mit értessz hogy korrupt? eddig jó volt, 54%nál jártam. és most adta meg magát

lac111
Ezt az elvileg le lehetne dolgot kifejthetnéd bõvebben is... <#confused>
Honnan ez az infó?

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

koschwarz
valszeg korrupt a mentésed<#fejvakaras>

koschwarz
<#fejvakaras><#nemtudom>mivan?

nesto
heló! valaki tudna segíteni? a mentésem nem akarja betölteni a játék. Ha új játékra nyomok akkor betölti az új játékot, de az én mentésemet nem akarja folytatni. csak tölt meg tölt, de semmi. 😞