Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
De gy nem fogom megvenni, mert az utolsó 10%-nál esetleg megjön.
Sajnálom, ennyit a fordításról...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
pontosabban nem tudod megmondani?
nem a vram-ra vagyok kiváncsi
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tud valaki Hamachi szobát a játékhoz?
Gyilkolni akarok és nem õzikéket.. <#violent>#violent>
profi vok
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
elefánt
zsiráf
oroszlán
hiéna
viziló
kígyók
skorpiók
<#hehe>#hehe>
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Ezenkívül nem egy pár óra alatt végigvihetõ alkotásról van szó.
Megérdemli, hogy sikeres legyen. Sztem.
www.gportal.hu/bioshock
pedig minden adott ajátéknál, gyönyörû reggeli, délutáni afrikai napok, ami kellõen hangulatot áraszt, de a küldetések monotonsága hazavágja a gémet. Legalább lenne akkor félezer mellékküldetés benne. Bár ezt nem tudhatom, mert nem vittem végig, csak a magyar lokalizálással vagyok hajlandó. Amúgy sok mellékküldi van benne? vagy mind ilyen baromi hülyeségek: tisztisd meg ezt az õrhelyet (ahol pár perc múlva respawn van, szakadjanak meg az alkotók), vagy a fuvarozókat elimináld. Gondolom ilyen végig a mellékküldetés😄 ilyen trutyik.
Nagy kár érte, a játékért😞 A Grafika nem minden, meg a táj sem x idõ múlva😞
na sry, h megint kifejeztem csalódottságomat a játék iránt😞
De még 6900- ft-ot sem ér. és ez igen is wareztermék a minõsége miatt! Sõt a lokalizált termék is késik nálunk, szal😄
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy régebbi driverrel (175.19) is kipróbáltam, akkor specko elindult, betöltötte a megérkezést, majd a maláriás rész elejét, picit mászkáltam, így "na, végre" - gondoltam. Viszont ki kellett lépnem, mert meló volt.
Mikor újra leültem elé visszatölteni már nem töltötte az állást, megakadt a loading screennél.
Ezután próbáltam utána még patch nélkül (régi és új driverrel) becsiholni, majd patchel (régi és új driverrel), de sikertelenül. Levettem a dxnél/sound résznél a csúszkát, stb. (amiket olvastam), de még egyszer nem tudtam újból becsiholni sem a mentett állásom, sem újból elindítani az egészet.
Tud valaki valamit amit még nem próbáltam és esetleg az lehet a gond vagy ennyi volt?
A medve nem játék.
2; Unalmas FPS, lõni kell egy szabad területen.... Ha egy csövön kéne végigmenni, mindjárt jobb volna, mint mondjuk a CoD4....
Hogy többet is ki lehetett volna hozni a témából, az tuti. Viszont napi 1-1 órára baromira le tudja kötni az embert, megcsinálsz egy-két küldit, fejlesztgeted a fegyvered, keresgélsz töltényeket, bámulod a csodásan sikerült tájat, ha elunod magad, egy két õrposztot eltörölsz a föld szinérõl stb.
Megértem, ha valakinek nem tetszik, de a FarCry-al összehasonlítani, butaság, másrészt úgy hozzáállni, mint az FPS-ek nagy többségéhez, szintén. Itt a táj nem fog változni, ez Afrika, a küldetések sem, hiszen alapvetõen egy lövöldözõs játék. Ha így nézzük, egész jól összerakott kis "szösszenet"...
http://www.freetvmaci.info/
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Az Amerikai Egyesült Államok PC-s piacán a Ubisoft afrikai szafárija mászott fel a dobogó legfelsõ fokára.
1. Far Cry 2
2. Spore
3. Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy
4. World of Warcraft: Battle Chest
5. The Sims 2: Apartment Life Expansion Pack
6. Dead Space
7. The Sims 2: Double Deluxe
8. Warhammer Online: Age of Reckoning
9. World Of Warcraft
10. Civilization IV: Colonization
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
ritka jó vége van mit ne mondjak...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Köszi.
Teljesen igazad van, benned van a hiba.
www.gamedroid.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
esetleg felpeccselted?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Honnan ez az infó?
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"