Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

16gaborm
ÉS ezt az elementett mappát hol találom meg?vagy hogyan tudom "közössé" tenni?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

gduck
Multiban igen 😉 Szépen letöltõdik mindenkinek (a Documents\My Games\Far Cry 2\user maps\downloads mappába) és mehet a gyilok 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

16gaborm
Ha Editorral csinálok egy mappot akkor azon majd lehet játszani?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Annyi szöveg van benne, mint egy átlag FPS-ben. Szerintem a HL2-ben több a duma, pl.

Ott van pl. az adótornyos, torz hangú pasas, akivel telefonon kommunikálunk - tök ugyanazt a szöveget mondja el minden alkalommal. 😊

Ennyit a honosítókról.

www.gamedroid.hu

snowkid16
Ki melyik "párttal" játszik? 😄

kirol
Ja, hogy holnap jelenne meg. 😄
Na majd jól elhalasztják. Tényleg röhej a köbön, amit mûvelnek!

És bár én alig játszottam vele, de nem hinném, hogy egy regénnyi szöveg lenne benne.

koschwarz
és félek, hogy a végén még ebbõl is teljes árú kiadás lesz...mert a 7k most nagyon vonzó, de mire oda jutunk...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

M@TriX
Valaki nem tapasztalta véletlenül azt a hibát, hogy látszik a modelleken szvsz az egész világon a wireframe?

Az irodai gépen csak 640x480-ban megy igaz 4x FSAA-val, akkor már annyira nem látszik, de FSAA nélkül baromira. Mit kellene beállítani, hogy ne látszódjon? a Geometry-t felvettem HIGH-ra még bírja a gép és mégannyira sem látszik, de még mindig fel-fel tûnik. 5tlet?

(Friss Driver, Nvidia)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Prince23
Lesz az meég dec. 6 vagy január 3 .D Röhej.

gduck
Tudom hogy csúszik, éppen azért mondom, hogy várom a többieket <#wave>

"Ez a hazai forgalmazó szégyene." Hát ez így nem igaz! Majd 1 éve "csücsülök" itt a fórumban és a külföldi FC2 oldalakon, napi rendszerességgel! Ez a játék már január végén - hivatalos infó szerint - tartalmilag teljesen elkészült és BÉTA fázisba került! 9 hónap alatt simán megcsinálhatták volna, hogy pár feliratot beleraknak a játékba!!! Ez 100%-osan az UBI hülyesége! Ma már nem lehet kiadni egy játékot csak angol nyelven <#shakehead> Ez nem kis veszteség nekik, de hát õk tudják <#falbav>

Ez a hazai forgalmazó szégyene. Három hete csúszik a honi megjelenés, még jó, hogy nem látsz senkit multiban.

Én tegnap értem a játék végére, de ha egyszer talán megjelenik, akkor megveszem, ez természetes.

Már alig várom, hogy most, az utolsó pillanatban változzon az online shoppoknál a felirat 11. 11.-rõl 11.20.-ra, ezek mindenre képesek csak érdemi munkára nem... Nevetséges.

Aztán csodálkoznak, hogy nem lesz eladásban siker a Far Cry 2, õk lékelik meg ezt a legjobban...

www.gamedroid.hu

koschwarz
"A magyar feliratos játék megjelenési dátuma 2008.11.11-e!Vagy nem 😄"

<#hehe>egyébként ekkora "baszást"...már mindenki végigtolja kis hazánkban, mire kijön...még szerencse hogy sikerült egy tasco gazdaságos dead space-hez hozzájutnom, hogy elüssem az idõt. na az egy tényleg jól sikerült játék, pedig nem is terveztem, hogy egyáltalán játszani akarok vele. meg fallout3 is van már.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem mindig azt veszi le amire célzol... azt nézd, hogy milyen ikont rajzol ki. Simán le lehet venni a felsõt is.
gondolom megvennék,ha nem csúszott volna a megjelenés,ami még mindig nincs listában sem rendes dátummal<#hehe>
ez jobb vagy rosszabb mint a crysis. én azt gondoltam egyébként, hogy a farcry egyenesági folytatása a crysis széria, úgy ránézésre úgy tûnt

Miért van az hogy ha 3 fegyver van függöleges sorban a fegyverraktárban , a legfelsöt nemtudom leszedni ??? Ez valami bug ?? A legfelsõ polcrol nem engedi leszedni a fegyvert egyszerüen nem érem el . Ez progi hiba ? Patch javitja ???
gduck
Remélem sokan megveszik, mert eddig még csak 1! magyarral találkoztam "hivatalos" szerveren <#shakehead>

Prince23
Paul Ferencet igazán betehetted volna e helyére😊
😄

Örm
Kösz a segítséget!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Bent van a középsõ épületben nem az APR és nem az UFFL hez kell menni hanem egy független kis felkiálltójel jelzi.

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Örm
Palán hol van? Pont most mentettem egyet Palán. A pause menûben írja az underground missiont, de a térkép nem jelzi sehol.

Palán kívül fingom nincs hol van a következõ ilyen küldi mert még nem tartok ott!

HD JOHNNIE
No megcsináltam én is. Nagyon bejött a game! Szerintem végig fogom tolni az összes karakterrel : ) Korábban volt szó vmi krokodilos részrõl, errõl lemaradtam, na majd legközelebb.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Elvileg mielõtt kifogy a gyógyszered elõtte szólnia kell, hogy csinálj meg egy underground mission-t. Az esc-et nyomni kell idõnként mert ott írja.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Örm
Csak azért kérdem, mert már üres a doboz és kéne egy ilyen küldetés, de nem tudom, hogy hol van.

na ez a végleges

Apus
ahogy csinálod a többi küldetést, meg fog jelenni.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Örm
Kösz, de nekem a térképen nincsenek underground missionök. Csak a fegyverboltos, az adótornyos és a frakciós küldetések vannak jelölve.

Apus
a fegyverek a fegyverboltok melletti raktárakban érhetõk el, gyógyszert meg majd késöbbi missziók során szerezhetsz (underground missions)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Örm
Kösz! Azok a fegyverek amiket megveszek azok hova kerülnek? A PALA falun kívül hol lehet még ghxógyszert szerezni?

A fegyverek kategóriára vannak osztva ugyanazon kategóriájú fegyverbõl csak egy lehet nálad tehát elvileg sehogy.Bogyót pl PALA falucskában a központi épületben beválalsz egy küldetést ahol az egyik generalhause-hoz kell elvinni útleveleket.Na ott kapsz gyósszert..

Örm
Hello!
Hogy lehet egyszerre több fegyvert vinni (pl shotgun és gépfegyver)? Malária gyógyszert hol lehet venni? Kösz a segítséget!

Akik a magyart várják.....

Dancing xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Apus
oks. köszi a választ!

Csinálj pár fõquestet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Apus
srácok eddig 2 fegyverboltos missziót csináltam meg, aztán nyomtam a fõszálat meg az adótornyos hülyeséget, viszont eltûnt a fegyverkereskedõ. vissza fog valamikor térni? Jó lenne már pár új fegyvert unlockolni.

Tudtok valamilyen console parancsról amivel lehetne mondjuk repülni (noclip). Végigtoltam a játékot és szeretnék vele egy kicsit hülyéskedni.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Shep
Aha értem, tök életszerû, hogy x katona nem tud 3-4 védtelen embert legyûrni egy bádogbódéban. Akkor az egész ország úgy néz ki, hogy vannak a gonosz katonák mindenhol, van a pap és haverjai kb. 5 ember, vannak az Afrika jeles fazonok ebbõl is van 5 ember a városban+akik a küldetést adják, vannak a csillagos jelûek ezek is 5+küldetés adók, meg van 2-3 haver? Szidták a Mercenariest, de ott azért minden csoport küzdött a másikkal, ráadásul ha nem feltûnõsködtem nem szúrtak ki kapásból.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

snowkid16
Igaz , ehhhhh<#szomoru1><#mf2> Akkor menjen oda, hogy õ milyen fasza legény, hogy õ razor crackjével szuperizál.. Én kérlek szépen a Marson élek. 😄

lac111
Azért mert azt a házat betámadták a katonák. Akik bent vannak azok meg jóarcok mert vittél nekik passpotot, hogy el tudjanak menekülni, vagy hasonló...

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Shep
Nem értem ezt a játékot, mindegy kinek segítek, mindig lõ rám mindenki aki meglát, idióta egy játék, akinek segítek az ne lõjön már, vagy városon kívül mindenki idegen? Most is elfogyott a gyógyszer, megyek a paphoz. Elküld északra, hogy vigyek el valami könyveket a bújdosóknak, a ház elõtt megint ott egy köteg ember meglátnak éjszaka 100m-rõl, hogy a bokorban osonok (jó szemük van) lõnek rám ledarálom õket, erre bent meg úgy fogadnak mintha 1000 éves cimborák lennénk. Akkor ez most, hogy van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Te melyik bolygón laksz? Ezer éve van Warez topikja ott van a bannerban<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

snowkid16
A mondj nemet a warezra mit értessz ezalatt? Grebber, csinálsz egy FC2-s warezes témát?<#violent>

Légyszi valaki a 6433 ra segítsen! Köszi!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Shep
Haver most csörgött rám, hogy itt nálunk az egyik boltban 5e-ért lesz a játék a BIA szintúgy 5e.

Hello!
Olyan problémám van, hogy helyi hálón játszanánk haverommal. Kb 10* kell rácsatlakozni a játékra, hogy egyszer beengedjen, aztán meg játék közben feljön egy ablak, hogy valami hálózati gond van, pörög a cucc a tetején, aztán meg vége a meccsnek. Ez miért lehet? Másnál is van ilyen? Mi a megoldása?
Próbáltuk a tûzfalat kikapcsolni, az se jött be.

snowkid16
Nem értelek...Miért nem veszed meg? Szép, olcsó, nem Crysis, hogy sokak gépén nem egy, azért warezolta le.

snowkid16
Szó se róla, hogy a magyarítás miatt késik, hanem azért, mert lerobbant a kamion XD. Már várom nagyon

HD JOHNNIE
Hi!

Olvastam egy másik fórumon, hogy van vmi glider (mi is ez pontosan?) a landing zone-n és hogy elvileg csak a prisonon keresztül lehet eljutni oda. Nos a prisonon keresztül nekem nem sikerült és máshogy nem lehet, mert az egész egy bazi nagy heggyel van körülvéve.
Tud errõl vki vmit ?