Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Ott van pl. az adótornyos, torz hangú pasas, akivel telefonon kommunikálunk - tök ugyanazt a szöveget mondja el minden alkalommal. 😊
Ennyit a honosítókról.
www.gamedroid.hu
Na majd jól elhalasztják. Tényleg röhej a köbön, amit mûvelnek!
És bár én alig játszottam vele, de nem hinném, hogy egy regénnyi szöveg lenne benne.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az irodai gépen csak 640x480-ban megy igaz 4x FSAA-val, akkor már annyira nem látszik, de FSAA nélkül baromira. Mit kellene beállítani, hogy ne látszódjon? a Geometry-t felvettem HIGH-ra még bírja a gép és mégannyira sem látszik, de még mindig fel-fel tûnik. 5tlet?
(Friss Driver, Nvidia)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Ez a hazai forgalmazó szégyene." Hát ez így nem igaz! Majd 1 éve "csücsülök" itt a fórumban és a külföldi FC2 oldalakon, napi rendszerességgel! Ez a játék már január végén - hivatalos infó szerint - tartalmilag teljesen elkészült és BÉTA fázisba került! 9 hónap alatt simán megcsinálhatták volna, hogy pár feliratot beleraknak a játékba!!! Ez 100%-osan az UBI hülyesége! Ma már nem lehet kiadni egy játékot csak angol nyelven <#shakehead>#shakehead> Ez nem kis veszteség nekik, de hát õk tudják <#falbav>#falbav>
Én tegnap értem a játék végére, de ha egyszer talán megjelenik, akkor megveszem, ez természetes.
Már alig várom, hogy most, az utolsó pillanatban változzon az online shoppoknál a felirat 11. 11.-rõl 11.20.-ra, ezek mindenre képesek csak érdemi munkára nem... Nevetséges.
Aztán csodálkoznak, hogy nem lesz eladásban siker a Far Cry 2, õk lékelik meg ezt a legjobban...
www.gamedroid.hu
<#hehe>#hehe>egyébként ekkora "baszást"...már mindenki végigtolja kis hazánkban, mire kijön...még szerencse hogy sikerült egy tasco gazdaságos dead space-hez hozzájutnom, hogy elüssem az idõt. na az egy tényleg jól sikerült játék, pedig nem is terveztem, hogy egyáltalán játszani akarok vele. meg fallout3 is van már.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Hogy lehet egyszerre több fegyvert vinni (pl shotgun és gépfegyver)? Malária gyógyszert hol lehet venni? Kösz a segítséget!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Olyan problémám van, hogy helyi hálón játszanánk haverommal. Kb 10* kell rácsatlakozni a játékra, hogy egyszer beengedjen, aztán meg játék közben feljön egy ablak, hogy valami hálózati gond van, pörög a cucc a tetején, aztán meg vége a meccsnek. Ez miért lehet? Másnál is van ilyen? Mi a megoldása?
Próbáltuk a tûzfalat kikapcsolni, az se jött be.
Olvastam egy másik fórumon, hogy van vmi glider (mi is ez pontosan?) a landing zone-n és hogy elvileg csak a prisonon keresztül lehet eljutni oda. Nos a prisonon keresztül nekem nem sikerült és máshogy nem lehet, mert az egész egy bazi nagy heggyel van körülvéve.
Tud errõl vki vmit ?