Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
469484788743

Megtudná valaki adni a Far Cry 2 Serial kódot? Elõre is köszi.
grebber
TOP 10 PC játék eladás

November 1-jével bezárólag az új játékok hatalomátvételt gyakoroltak a PC eladási listák élén, legalábbis az USA-ban. A Fallout 3-ból közel 5 milliót szállítottak világszerte, s ha így folytatja a Bethesda által feltámasztott klasszikus, akkor szép lassan fel is éli a menhelyen még meglévõ készleteket. Szorosan mögötte a kissé felemásra sikerült Red Alert 3 integet zavarodottan, hiszen a Fallout 3 gyûjtõi kiadása által szerzõdtetett szupermutáns imádja a minigun zaját. A listán még elõkelõ helyet szerzett magának a Spore és a Far Cry 2 és hónapok óta elõször nem látni WoW-t a Top10-ben. Na de majd holnaptól...

1. Fallout 3 / Bethesda / $49
2. Command & Conquer: Red Alert 3 / EA LA / $46
3. Fallout 3 Collector's Edition / Bethesda / $69
4. Spore / EA Maxis / $50
5. Far Cry 2 / Ubisoft Montreal / $50
6. The Sims 2 Apartment Life Expansion Pack / EA Maxis / $20
7. Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy / Her Interactive / $16
8. The Sims 2 Double Deluxe / EA Maxis / $20
9. Fallout 3 Survival Edition (Amazon.com Exclusive) / Bethesda / $120
10. Command & Conquer: Red Alert 3 Premier Edition / EA LA /

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

kirol
Ok, köszi, ilyeneket én nem tudtam.

õõõ...ati ccc...asszem megvan a hiba :|
nvidia karid van ahhoz nem ati driver kell

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

felraktam, ment rendesen. Gép újraindít, Ati CCC felrak, utána indításnál fagy. Hotfix felrak fagy. Régi képernyõillesztõt vissza, még minidg fagy. Mi az anyja van vele, tud valaki segíteni? Vista Ultimate 32 bit.

Hibaüzenet:

Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: FarCry2.exe
Alkalmazásverzió: 0.1.0.1
Alkalmazás idõbélyegzõje: 48e2993f
Hiba – modul neve: Dunia.dll
Hiba – modul verziója: 0.1.0.1
Hiba – modul idõbélyegzõje: 48e298db
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00a78ada
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 6988
További információk 2: 4ce6c70f409c034cacc5203f56077b4c
További információk 3: b598
További információk 4: 6a9c456daff42bd7c14e8c7600f55387
valaki help.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Apus
na akkor ezért lõttek valagba amikor odamentem gyémántért 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

grebber
Piros területre meg ne menj csak sunyiba,mert ott alapból támadnak!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

elitehun
Vagyis Ne lõj...
xD
elitehun
A térképen sárgával jelölt területeken egy egyszerû szabály van: Nem lõj és téged se lõnek!
kirol
De az elején van. Nem sok idõm, meg kedvem van játszani vele. 😊

teddymac
öö mi lenne ha nem lönél le senkit ?
Ez nem a játék elején van ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

kirol
Játszani akartam vele egy csöppet, valami Maliya apjának kell valami kazettát egy templomból elhozni, de ha lelövök egy csávót, utána tömegével jönnek az ellenségek. Már halmokban áll a hulla, de nincs vége.

Ezt miért van?

Kicsit idegesítõ! Hát nem olyan nagy szám ez a játék szerintem. Nem hinném, hogy végigviszem.

grebber
Nem igen!

kirol
Na megjelent ma magyarul?

elite
Én értelmét látnám, csak pénzem nincs rá <#nyes>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Shep
Kár, hogy egyelõre semmi értelmét nem látom egy ilyen kártyának.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Aki esetleg VGA vásárlás elõtt áll és tetszik neki a game akkor összekötheti a jót a hasznossal:

NVIDIA GTX 260/280 BiA: Hell's Highway és Far Cry 2 játékokkal

Amúgy ez egy régi hír: Far Cry: CD a DVD tokban

Ezen esõs délután unalmas perceinek kitöltésére álljon itt egy tanulságos kis történet, melyet Caliban nevû kedves olvasónk küldött a szerkesztõség postafiókjába:

"Minap a Media Marktban vettem egy DVD-s Far Cry-t, de nagy pofára esésemre 5 db CD volt benne. Visszamentem reklamálni, mire felbontottuk majdnem az összes "DVD-s" Far Cry-t (4-5 db-ot) és mindben CD volt. Még jó, hogy visszakaptam a pénzem. Magyarországon, ha minden igaz az Automex csomagolja, õk lõhették valószínûleg ezt a hatalmas bakot. A helyzet szerintem elég botrányos, lehet, hogy a piacon lévõ összes "DVD-s" Far Cry dobozban CD-k vannak. Ennél már csak az lenne jobb, ha a CD-s verzióban rejtõzne az a fránya DVD. Szóval csak óvatosan, én még várok a "Real-DVD-ROM" kiadásra."
Az Automex már 2004-ben is a topon volt...
Forrás, az eredeti: Far Cry 1 baki
snowkid16
Ekkora csirkéket, rákerestem a FC2-re és semmi nem hozott ki náluk. 2:1 a wareznak -.-

snowkid16
<#boxer><#boxer><#falbav> Nincs ilyen -.-

Ne rájuk haragudj, õk csak árulják. Az Automex Kft-nek lehet megköszönni, úgy tudom õ a forgalmazó.
elite
Leszedtem a patchet az 5.1-es hang miatt. Mûködik is faszán, de egy kis problémám van vele. Ha a géppuskás jeep-be ülök, és normál gázzal megyek elõre, valamint elõre nézek (amerre beszállás után alapból néz a szereplõ) a motorhang olyan fura szaggatott, mintha nem tudná eldönteni, hogy hová pozicionálja be. Tudom, hogy ez nem egy létkérdés, de azért zavar. Van más is aki tapasztalta ezt?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

snowkid16
Am nVidia 6600-on ment a Crysis kicsire véve mindent XD(mondjuk SM3-as kártya). Ki vagyok akadva, hogy a r*hadék 576kbyte MA sem tudja mikor lesz. Mondja a srác nekem, hogy LEGKÉSÕBB Pénteken jön meg...cöh..<#zavart2>, Igen, -halkan-ezt mondták a múlt héten, meg azelõtt is-halkan-. Gondolkozok a warezben, ha ez így fog tovább menni -.-'

A Witcher Enhanced-el is eljátszották már, most ez, és így várjuk a Fallout3-at is... a honosított Mass Effect-hez a kieget és pöcst meg már nem is várom... <#nemtudom><#gunyos1>
macleody
Balkán??? Hol élsz? Az egy kánaán. Jobban teszitek ha menekültök innen. Fusson ki merre lát.
Na az lenne csak az igazán magyar megoldás. Inkább ne...

Úgy szerintem nagyobbat csalódnál, hogy be volt ígérve és mégsincs!

BattleTag: zydar#2910

Prince23
Legalább mondhatnának/hazudhatnának annyit h a hétes esedékes a megjelenés<#hehe>

Stefling
Magyar felirattal már megjelent PS3-on, legalábbis 576.hu szerint... kivi vagyok lesz-e pc-re is ma...

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Na, másik fórumon srác rátelefonált a terjesztõre. Kérdésére a megdöbbentõ válasz: NEM TUDJÁK, MIKOR KERÜL BOLTOKBA A FAR CRY 2!!!

Na, ez egy viccc, ezeket lógatni kéne, mi ez, balkán? Az... Szánalom...

www.gamedroid.hu

Biztos valamelyik törpe karakterrel játszik!!

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

ok rendben van köszi a választ

davidka003
Nem támogatja a SM3.0-át és az miatt nem megy a játék.
3 éves kártya, nem meglepõ, hogy semmi új dolog nem megy rajta. Aki játszani akar annak fejleszteni kell. Sajnos a PC az ilyen. Vagy lehet venni konzolt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Maxtreme
Azon nem is fog menni..

Radeon X800

davidka003
Sz*r a géped. Annyira nehéz lenne letöltés/vásárlás elõtt tájékozódni, hogy fut-e a gépeden? Milyen VGA-d van?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kössz azért ennyire hülyének ne nézz inkább ne írjál hozzál semmit ha nem tudsz normálisan segíteni!!! Köszi

Egyébként ez tényleg szánalmas. Ott van pl a Witcher felújított verziója ugye. Szeptember közepén jelent meg, a szokásos szöveg szerint nálunk "kicsit" késõbbre ígérték (elõször) szept. vége max október elsõ hetére. Erre most ott tartunk, hogy december elejére van ígérve. A dolog azért is roppant bosszantó, mert semmiféle utómunkát (fordítás, szinkron, stb) nem igényelt ami miatt az ember indokoltnak látná valamilyen szinten a csúszást. A multilanguage miatt ott figyel a magyar hang, felirat, boldog boldogtalan töltheti (igaz nem csak warezba, az elsõ kiadással rendelkezõk letölthetik a készítõ oldaláról legálisan). Szóval akkor most mi van? Mi az akadálya a kiadásnak? Tudom én, hogy nem csak annyiból áll, hogy rásütik a lemezre, azt mehet a boltba, hanem rendezni kell a jogokat a kiadóval, kismillió bürokratikus gátat kell átugrani, stb, de ez így nagyon nem frankó.
FSAA= full screen anti aliasing. Ha érdekel a téma: FSAA
zorrobomber
kapcsold be a monitort

Na, ma sem lehet kapni a Far Cry2-t az országban. Ez már elkeserítõen és sírvaröhögõsen szánalmas.

Szépen fogom magam és megrendelem a CE-t külföldrõl, a magyar forgalmazó pedig bassza meg az anyját. Ennyi!

www.gamedroid.hu

Üdv all az mitõl van hogy nincs kép hang az van kép az nincs😞

Freddycom
én se, egyszerûen odafordítom a fejemet, és leveszem.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Én nem értem mit csinálsz te, csak simán eléjük állok és leveszem. Semmi mászókázás...
Jo probálkoztam már sokmindennel de a forgotáras gránátvetõt valahogy sehogysem sikerült levennem . A 12.7 mm-es nehézmesterlövészt is csak egyszer sikerült levennem . Miért ? Azokkal ami a középre vannak akasztva nincs gond ? Az M-16 ossal sincs gond mert a sarokba van egy kis kupac ami felemel de szembõl azt se lehet leszedni ! A középsõ ládikákra fel se tudok kuszni lelök a progi igy nem tudom leemelni a polcról a forgotáras automata gránátvetõt .
Freddycom
van vmi különbség az FSAA és az AA között? az AA-t vágom,a másikat kevésbé

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Hát a magyar verzióról meg annyit hogy a mai MEDIA MARKT-os katalógusban benne van 5900ft-ért magyar felirattal.Vagy ez csak kamu lenne?

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

gduck
Ha létrehozol egy játékot a készített mappal, akkor az a többieknek a csatlakozáskor letöltõdik 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN