Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy lehet átjutni a sivatagon mer én nyilat nem látok addig tok menni az uton ameddig jön egy sûrû füstös rész ott mindi összeesek? ami itt van valami? vagy csak egy jó poén?
snowkid16
Jöjjön már ki -.-

elitehun
Mi van Jézussal?
Freddycom
dídzsúz <#vigyor2>

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

dzsízusz

Tib
"azért itt fárasztó egyfolytóba jobbklikket nyomni + még nehezebb is lõni."
Fárasztó, mi?! Gyerünk 10 fekvõtámasz!
...LOL... ennyire egy puhány, vagy épp ennyire lusta ember vagy?
És nem kellene neked egy 1 egér klikkre távcsõ + autoaim + 1 shoot kill + 999 gyémánt beállítás?! <#idiota>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

>>>Akinek nem megy a diamond trackeres feladat (gyémánt keresés), kattintson erre a szövegre!!<<<
O máj gád... 😄 eddig hány embernek segített ez?^^

Valahogy meg lehet oldani azt hogy egyszeri jobbklikkel fennmaradjon a zoom? mint codban. Ott is láttam olyan configot, ami épp ilyenre fordította meg, az kar98 hoz jóvolt, de azért itt fárasztó egyfolytóba jobbklikket nyomni + még nehezebb is lõni.

snowkid16
Én kettõt is 😄, de már bíztató, a kpi srác azt mondta, hogy 2 hete is késhet (Nov. 5-én) 😄, jó jel :d

Maxtreme
Tõlük már láttunk 1-2 dátumot 😊

snowkid16
Na Nov. 18-án kéne kijönnie az 576 szerint.

snowkid16
R*hadjanak meg, jóvan, kezdem tölteni még 1 hét , és elindul a töltés-.-

Hát ez nagyon gáz... Úgy néz ki nem az Automex forgalmazza mint az elsõ részt. Itt a lényeg: "Az egész világon már 3 hete megvásárolható a boltokban a Far Cry 2, kivéve hazánkban. Hogy mi ennek az oka? Ezt próbáltuk kideríteni!
Körbetelefonálva számos forgalmazót, a kérdés nyitott maradt. Csúszik, de nem tudják meddig és miért. A játék az ígéretek szerint honosítva jelenik meg. Ezért pár nappal ezelõtt elküldtem 1-1 email-t a Ubisoft-nak és egy Magyarországon élen járó hivatalos fordító csapatnak (feltételezve, hogy a CD Project csinálja ezt is), hátha tud valaki valamirõl. Az eredmény magáért beszél: míg a Ubisoft visszaírta, hogy utánanéznek, addig a CD Project csak elolvasta a levelet, de válaszra nem méltatott.

Egyre inkább zavart a még mindig konkrétum nélküliség, így újból telefont ragadtam és felhívtam az eddig a levelemre nem válaszoló CD Project budapesti telefonszámát, ahol egy fiatalember készségesen elmondta, hogy nem õk fordítják a gammát, hanem valószínûleg a hazai forgalmazó, az An-Tec Kft.
Az An-Tec Kft-t felhívva és egy kezelõn "átverekedve" egy kedves nõi hang közölte, hogy igen, hozzájuk tartozik a játék forgalmazása. De a konkrétumok itt ki is fújtak, mert... Az hogy õk lokalizálják, vagy már készen kapják kézhez, azt nem tudták megmondani. Viszont a játék hazai érkezéséig még állítólag hátra van kb. 2 hét!!! De hogy 2 hét amíg õk megkapják, vagy amíg a kiskereskedésekbe eljut, az szintén talány még a cégnek is. És hogy miért?! Mert az ezzel foglalkozó An-Tec kolléganõ állítólag pár napja beteg..."
Hírforrás
hitfix fent... 8.11 fent,de HDR -t mért nem lehet bekapcsolni ? vista 64

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

gduck
MP map lesz?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SeanJRRussel
Sziasztok!!
Valaki nem tudja h az általam készített mapot felehet e vhova tölteni h másik is tudjanak rajta játszani??Már több napja csinálom és még nem avgyok kész vele,de ha már ennyit gürizek jó lenne ha értlemet nyerne a sok munka.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Vista alatt ,fent van a 8.11 Ati driver,mit csinaljak,hogy 10.1 be tudjak jáccani ? mi kell hozáá ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Tib
A probléma ma kiderült: alapvetõen nem a honosítással van probléma... <#crazya>

snowkid16
Tud valaki egy olyan magánvállalkozót aki csinál pólót, mint pl. A Mirror's Edge polója?
Most tényleg az Automex forgalmazza?

snowkid16
cöh, én azon lennék (ha télleg honosítás problem van), hogy gyertek gyerekek, fordítsuk már le, mert nem lesz bevétel. Azért nem írtam le normálisan, mert már tépem a hajam ezektõl<#mf2>

rambuu
Hali!
Na magyar verziós lessz ebbõl valaha?

koschwarz
bármi is az oka a késésnek, azért sokat kockáztat a forgalmazó...ugyanis akik nem tudnak várni már letöltötték és végigjátszották...napról napra csökken a bevételük...<#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Tib
A térkép széleit általában megmászhatatlan hegy vagy kordon védi.
Szerintem Te a sivatagban jársz, ahol a térkép egyik felérõl a másikra kell átmenni (nyíl jelzi az irányt, de a célállomást nem látni). Itt ha nem az úton haladsz, hanem a homokbuckákon, akkor elájulsz és visszaesel pár méterrel <#vigyor3>

köszi
Freddycom
Pontosan. De jobb, mintha mondjuk láthatatlan fal lenne, amin egyszerûen nem tudsz átmenni

üdv
egy kérdés hátha kapok választ is 😄
most mentem átt egy olyan területre ahol nincs semmi jel a térképen van viszont 4 gyémánt amibõl 2 már megtaláltam viszont ha tulságosan bemegyek akkor összesek és visszatesz egy térkép szélére mi ez a hely? a térkép szélét így oldották meg?
Tib
Igen csúszik és senki nem örül ennek. De Te honnan tudod, hogy a "gyökér magyarok nem bírnak lefordítani egy játékot"? Mi van, ha import probléma van? Vagy ha épp korhatár besorolásra vár? Esetleg a magyar borítóterve miatt csúszik? <#nemtudom>
A Crysis WH nem csúszott... mivel az egész játékot a budapesti stúdió csinálta.

...az ilyen megy hõbörögni az utcára és díszburkolatot dobálni... <#violent><#wilting>

saxicola
Az EA-t sok mindenért lehet szidni, de legalább a honosításra nagyon ügyelnek. Sztem jó a minõsége a felirataiknak (Mass Effect, Crysis stb), és a határidõ náluk szent. Külön honosító brigádjuk van, zehát nem meglepõ, hogy elkészülnek a munkával.
Sterling te nem magyar vagy? Mert ha igen akkor magadra is mondtad a gyökérséget. Amúgy is honnan tudod, hogy mennyi a munka egy fordításnál.

www.gportal.hu/bioshock

Stefling
Már lassan 1 hónapot csúszik a lokalizált gém, mert a gyökér magyarok nem bírnak lefordítani egy játékot.. bezzeg a crysis warhead nem csúszott nagyot fõleg hogy az szinkronos is .... :S

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Doomista
nemtom mé halasszák ennyire -.-

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A játék megjelenése az év vicce, jól meg szervezik õsze vissza írták 5.e 11 .e most meg Far Cry 2 (Megjelenés elõtt) elmegy tõle a kedvem már sõt..<#gunyos1><#mf1>

nem kell itt szenvedni. vannak nagyon jó programok, neki lehet álni fordítani 😊

elitehun
Ezt ugyanúgy le lehet írni normálisan is attól még ugyanúgy nem válaszol rá senki<#ravasz1>
snowkid16
Mikoooooorr jönnn mááááár meeeggg magyaruuuuul, eeez aaa ffooooosss Automex-tõl ?!

Frank99
dikkmá!

Rajzolj egyet magadnak!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

elitehun
Ezaz! Örüljön hogy egyáltalán van fegyver a játékban<#idiota>
extra sensory
Aranyból? De igényes itt valaki. <#idiota> A cigányfegyók nem is jók má'?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

elitehun
Valahonnan le lehet tölteni emberek által készített map-okat? Lehetõleg ne a ubisoft oldaláról
elitehun
Aha. Akkor tessék
Freddycom
de neki konkrétan aranyból kell

snowkid16
Most már a hajamat tépem, mindjá letöltöm ezt a játékot, és az Automex most fog elveszteni egy vevõt<#mf2>

elitehun
Desert Eagle-t egy küldetés után meg tudod venni a boltból
Sziasztok.. Tud valak valami infot ,hogy hol találok az arany szünû ak47-es hez hasonló eldugott fegyvereket a térképen? Pl Desert eagle- stb? 😊
gduck
ÁÁÁ! Mennék multizni, erre nem megy a FarCry2 szerver... áhhh

snowkid16
Na mostmár rlfönthetnék mikor jön ki az FC2 pc-re -.-'. Itt rágom a körmömet. ME (Mirror's Edge) is késik pc-re , ez azért már több a sokknál -.-, de legalább nem a magyar hibázott hanem a Dice 😄.

gduck
PS3/XBOX360 Far Cry 2 Collector Pack (angol) kapható a cdgalaxisban! Érdekes PC-s nincs, azt tobábbra is csak külföldrõl lehet megvenni... A magyar verzióról még mindig semmi hír!

elite
Nem tudom, vagy itt, vagy a másik fórumon írt valaki arról a jelenségrõl, hogy ha egy hordó teteje x méter távolságból látszik, akkor szimpla hatszög alakú. Akkor legyintettem rá, de tegnap vettem a fáradtságot, hogy megnézzem magamnak, és tényleg!
Az AF bekapcsolása javítana ezen?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

😊 azóta már rájöttem, természetesen nem nVidia van, hanem egy HD 2600xt.

A mentés lett rossz, hogy miért nem tudom, de töröltem és megy szépen.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

#6644-nek szolt de így még érthetõ is xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

menje-labol-tbesv-eddmeg

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu