Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Nem értem miért jácotok vistán... az a rendszer nem játékoknak való.

Srácok az miért van hogy nem tudok váltani gránát és m.koktél között ill. a karabélyom csak 3as sorozatokat lõ.Eddig nem ez volt a jellemzõ,vagy ahogy haladok a véga felé így nehezedik?

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Én ezt a missziót gyorsan rövidre zártam, mivel kapásból rájuk robbantottam a kócerájt, így fel sem ajánlott semmit 😄
84 %-on vagyok a játék végigjátszásban . Van egy olyan missziom hogy : Go to Sepoko kill Greaves and his aide .
Ha a két figura közül valamelyiket kinyirom ad egy kékkel jelölt missziót : Or return to Port Selao and kill Walten Purefoy outside the APR Headquarters .

Megcsináljam-e kékkel jelölt missziót vagy mind a kettöt kinyirjam ( akkor nem kell a kéket csinálni ) ? Mi a jelentösége ennek a sztorivonalon a játékmenetbe ? Mit javasoltok ? Mit csináljak ?
Én vistán toltam végig, semmi gond nem volt.
Bocs, ha volt már.
Szerintetek miért fagyogat a játék Vista alatt? Ugyanezen a konfigon XP alatt nem tapasztaltam ilyet.
Szükségem van valami Vista patchre, vagy az 1.01 segíthet?

karikusz
Akkor siess a boltba, mert elkapkodják elõled...😮

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Suzaka
Üdv

Annyi kérdésem lenne hogy egy kisebb multiplayer pályán low-med közt élvezhetõ (nálam 20-30FPS) szinten futna egy ilyen konfigon: 1gb DDR400,3500+ A64, és ATI X1950 pro?

Elõre is köszi

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^

snowkid16
Már volt XD, azért mondom XD

Valaki nézze már meg 😄
Prince of Máté
Telefon?😄

snowkid16
Cöhh, már unom a várakozást -.-'. Valaki elmenni az 576-ba ? Én már túl sokszor voltam, és hülyének fog nézni XD

Stefling
576.hu 18.-ára, azaz mára írta a megjelenést, viszont cdgalaxis.hu, november 20-21-re írja, na mostmár csaktán lesz valami belõlük , mert már 1 hónapja csúszik, ez már túlzás, már a cod5-öt is kétszer végig vittem.. 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Prince23
sztem itt már mindenki lewarezolta<#hehe>

Persze már ki is törõltem annyira jó :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

A JÁTÉK CSAK 6.900,- Ft MAGYARÍTVA! MONDJ NEMET A WAREZ -RA!
Ja ha megjelenne..

karikusz
hehe..látom van ilyenekre egy másik topic....sorr...😉

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Hali!

Ha valakinek van magyaritása az dobjon már meg egy privivel... köszi 😉

empty flamethrowerrel?😊
Doomista
ugye nem pörkölted meg öket ? :]

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nem csináltam róla screenshot-ot de komolyan van,nem kamu ilyen nagy madárpók vagy mi a f@sz.

elitehun
Ez elvileg egy lövöldözõs játék
elite
Nem.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

És azokkal nem tudok lespanolni vagy valami?
elitehun
Az jelzi az ellenséges táborokat
elitehun
Muti már egy képet az off topikba
Megtudná valaki mondani, hogy amikor a térképen van egy fekete színû katona és mellette egy lakat(ha arra megyek, mindig lõnek rám) van ott mit tudok csinálni?
van nem is kicsi,és fel lehet venni dobálózni vele.

elitehun
Van a crysisban pók?
w77d
nna kipróbáltam a játékot, nagyon pöpec a játék részletessége. Rakétavetõvel emgküldtem egy autót és az kegyetlen valósághûen robbant fel és repült fel, de nem olyan irreális akciófilmesen, hanem éppen csak hogy az oldalára dõljön 😊 a grafika meg isteni 😊

Én se találkoztam még a többiek által említett állatsereggel.Egy két zebra antilop ja meg kecske a házaknál és ennyi.

M@TriX
én éppen ezt hiányolom (ezért talán az "Ambient" opció felel nem?). szóval nálam alig vannak állatok, néha látok pár zebrát (pont egy párat, azaz kettõ.)

láttam eddig egy darab Antilopot, meg pár kecskét. Szóval pl a Crysis után ahol van halom pók meg rák mondjuk sokkal többet vártam ami a környezetet illeti. A tûz persze bruti meg a fák is szép meg stb, de a környzet elég üres nekem.

Vagy csak nekem? valami beállítást elcsesztem?

Vagy egybõl jött FoV tuning, jöhetne valami Animal tuning is. Elefánt meg gepárd, vagy akár csak több a meglévõkbõl...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Írtam nem is olyan rég hogy a MEDIA MARKT katalógusban kb egy hete benne volt a magyar verzió "potom"5900 ért.Na kiváncsiságból megkérdeztem egy eladót,aki természetesen azt a választ adta hogy megnézi.Persze a polcon (10 perc keresgélés után)sem találtuk.Aztán jött az újabb löket-szerinte már mind elkelt de megnézi a raktárban-Ekkor már nem tudtam hogy sírjak e vagy nevessek azt az arckifejezést meg kellett volna örökíteni az utókor számára.Még hogy mind elkelt 😊Persze további 10perc sem vezetett eredményre.Gondoltam megosztom vele a titkot a játék elvileg még még meg sem jelent,és ekkor mintha atombomba robbant volna."na ne már a gyerek otthon ezzel játszik"ezek után menekülõre fogtam az irányt mert azt hittem hogy valamiféle összeesküvés áldozata vagyok,és mindenkinek megperzselték az agyát.Na ez a híres magyar üzletpolitika mikor már az eladók is elhiszik hogy van pedig nincs!

grebber
Én láttam sokat tettem is be róla képet volt ahol egy kis helyen volt vagy 10 db és ott 3 féle legalább!

Next PC upgrade: 2022

Tökéletesen egyetértek az ipon álltal leírtakkal "gyönyörû látvány -unalmas játékmenet".[/b] Bár ezzel azért vitatkoznék "Körös-körül zebrák legelésznek, ha épp nem a szomjukat oltják, ami nyugalmasabb periódusban igazi szafari-hangulatot teremthet." Én a játék alatt elvétve ha találkoztam a kecskéken kívül állattal.

grebber

w77d
csaaaak??? azthittem legalább 8 XD

grebber
Attól függ ,ha csinálsz melléküüldetéseket és mászkálsz minden fele nézelödsz keresgélsz gyémántokat akkor akár 20 óra is lehet.De csak ha fõküldiket akkor max olyan 8-10 óra.

Prince23
3.8 giga 😄

w77d
sziasztok! hány gigás a játék? kb hány játékóra a tartalmi lényege?

küldim oda nincs csak véletlen gyémántkeresés közbe keveredtem erre a térképre
uhhogy az lesz a gond lehet amit mondasz
köszi
Tib
Ezen a helyet tudsz a térkép egyik felérõl a másikra átmenni, de csak akkor, ha az úton haladsz. Ha letérsz róla, összeesel és visszadob. A kérdés már csak az, hogy az-e a feladatod része, hogy átjuss a túlsó részre. Mert ha nem értél el addig a küldetésig, lehet egyáltalán nem enged át.
Mi az aktuális küldetésed célja? Pls egy újabb képet a menürõl (jobb felsõ részen fel van tüntetve az aktuális feladatod)

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Freddycom
Így van

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

gduck
De! DX10 alatt nem lehet kikapcsolni, alapból be kapcsolva <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Freddycom
nem az van h el van halványítva?
Ha DX10-ben játszol, akkor az mindig be van kapcsolva. El van halványítva, de be van kapcsolva.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

HDR-t miért nem lehet bekapcsolni ??? 64 es vista + hotfix driver minden

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Tib
Lécce linkelj be egy ingame és egy térképes PrintScreen-t a helyrõl, ahol elakadtál <#email>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

SeanJRRussel
Jah Jah mp mapot csinálok

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb