Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Ha a két figura közül valamelyiket kinyirom ad egy kékkel jelölt missziót : Or return to Port Selao and kill Walten Purefoy outside the APR Headquarters .
Megcsináljam-e kékkel jelölt missziót vagy mind a kettöt kinyirjam ( akkor nem kell a kéket csinálni ) ? Mi a jelentösége ennek a sztorivonalon a játékmenetbe ? Mit javasoltok ? Mit csináljak ?
Szerintetek miért fagyogat a játék Vista alatt? Ugyanezen a konfigon XP alatt nem tapasztaltam ilyet.
Szükségem van valami Vista patchre, vagy az 1.01 segíthet?
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Annyi kérdésem lenne hogy egy kisebb multiplayer pályán low-med közt élvezhetõ (nálam 20-30FPS) szinten futna egy ilyen konfigon: 1gb DDR400,3500+ A64, és ATI X1950 pro?
Elõre is köszi
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ja ha megjelenne..
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ha valakinek van magyaritása az dobjon már meg egy privivel... köszi 😉
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

láttam eddig egy darab Antilopot, meg pár kecskét. Szóval pl a Crysis után ahol van halom pók meg rák mondjuk sokkal többet vártam ami a környezetet illeti. A tûz persze bruti meg a fák is szép meg stb, de a környzet elég üres nekem.
Vagy csak nekem? valami beállítást elcsesztem?
Vagy egybõl jött FoV tuning, jöhetne valami Animal tuning is. Elefánt meg gepárd, vagy akár csak több a meglévõkbõl...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Next PC upgrade: 2022
uhhogy az lesz a gond lehet amit mondasz
köszi
Mi az aktuális küldetésed célja? Pls egy újabb képet a menürõl (jobb felsõ részen fel van tüntetve az aktuális feladatod)
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ha DX10-ben játszol, akkor az mindig be van kapcsolva. El van halványítva, de be van kapcsolva.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community