Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
amúgy a repair upgrade-ek érnek valamit? így is tudok verdákat javítani, akkor minek kellenek??

Stefling
A játék várható magyarországi megjelenése: 2008. nov. 20 du.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Esetleg akkor leírhatnád, hogy milyen géped van 😄
Olyan esetleg elképzelhetõ, hogy a gépem kicsi a Vistának ÉS a játéknak egyszerre? Mert amikor kifagy, akkor viszi a gépet is, és reseten meg cipõtalpon kívül semmit nem tudok vele csinálni. Befagyás elõtt három "halk ciripet" hallat a játék, gyors egymásutánban.

elite
A geometry és shadow beállításokat érdemes very highra visszavenni, azok tapasztalatom szerint zabálják az FPS-s, viszont nem sok (számomra észrevehetetlen) látványbeli romlást jelentenek.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Nekem volt olyan is, hogy telibe kaptam rakétával az autójukat, de az nem robbant fel, hanem benneragadt a rakéta 😊
Majd kb az elsõ koccanáskor pár másodperccel késõbb robbant csak fel.
w77d
gyerekek én lefosom a bokám ennek a játéknak az életszerûségén. Rakétavetõvel sikerült olyan szögben eltalálnom egy közeledõ autót, hogy gellert kapott a rakéta és fölrepült majd nem messze a prérin becsapódott.. ez után pedig egy tûzharcban felrobbant a kezemben a mesterlövészpuskám... Imááádom ezt a játékot, ilyen jót már régen gameltem 😊

Ha már a legelején elakadsz egy egyszerû vagonba beugrós résznél, akkor mi lesz veled azoknál a gyémántoknál, amiket csak sárkányrepülõvel lehet megszerezni? 😄
Shep
CDG-n 21-22. van írva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Vitan ugyanúgy megy minden mint xp-n legalábbis én amit megnézem így volt, volt ami még jobban is. Ráadásul a vista stabilabb. Igaz nekem a video kártya drivert marha sokáig rakja fel, ami számomra érthetetlen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bence94
bárcsak nekem is ilyen lenne!<#szomoru1><#rinya>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Stefling
Pedig tökéletesen visz minden gámét 😊 Semmi gond nincs vele, Vista rulz!

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

elitehun
Ha megnyomod az esc-t és jobboldalt egy felkiáltójel van akkor megvan csinálva a küldetés és vehetsz fel másikat
Hello
Elakadtam. Tudna vki segíteni? Kb 8%nál tartok és valami fickót kell kiszabadítani. Free the captive from the back room at the slaughterhouse! Akármit csinálok nem jön velem. Valami olyat mondott h fel kell fegyverezni de bármit is csinálok semmi.<#help><#help>
na holnap megyek Debrecenbe,a plázában megkérdem van e már,vagy mikor jön😊Kíváncsi vagyok mit mond a srác
Tib
Ha valamiben már perc után megakadsz és egy nap alatt sem jössz rá a megoldásra, bár az ezzel játszók nagy százaléka simán rájött, az azt jelenti, hogy a Te kreativitásod vagy megfigyelési készséged az átlagon aluli... és nem azt, hogy a játék egy rakás kaki.
Én végigvittem és csak egyetlen egy helyen pöcsöltem vagy 20 percet (a vége felé egy sziklán való átjutás).

Visszatérve az alap problémádra: mi van ha nem találsz meg egy gyémántot? Semmi. Ha meg maximalistaként mind kell, akkor szenvedj meg érte: amúgy meg ez a cél minden eldugott dolognál...

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

gurubefree

A en masinam igy muzsikal .... 8.10 hotfix nelkul . A 8.11-el csak a baj van.
Ha valaki CF-et hajt akkor nem ajanlott 8.11-es 64bit-es rendszerhez telepiteni.
Elofordul hogy X2-es kartyaknal nem aktiv a CF. A prolema X48 ; X58 lapoknal all fent ( bar az x58-hoz mar csinaltak javitast).

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

gabesz752
Azt írják, hogy plusz 38%. Ezek szerint igaz.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Ha valamiben perc után megakadok...és egy nap alatt sem jövök rá a megoldásra akkor vagy én vagyok egy idióta debil...vagy ez egy rakás szar.

Shep
Rakjátok fel az új nvidia drivert, nekem egy kevés fps-es helyen +10-et adott ami azért elég jó 😊

25 órát játszottam eddig a játékkal közben 129km gyalogoltam 195km vezettem 2 km úsztam és még csak 54%-nál járok. Ez egy sima "afrika maraton" ahol néha lõni kell egyet -kettõt... Mellesleg ez a Nasreen Davar csaj nem is rossz

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

A nyír1-i boltról van szó?

somdav95
Jaja énis tõle kérdezem folyton hogy megjött-e már, lehet hogy kicsit unja a pofám, de jól álcázza <#idiota><#vigyor>

Tib
Szerintem a játék és a Te szád között a szád nyerte a "mocskos kurva szar" fogalmat. <#kuss> Semmi baj nincs azzal, hogy nem tetszik. Kinek ez, kinek az. Így kerek a világ. De a dolgok nem tetszését értelmesen is ki lehet fejezni...

Amúgy meg kíváncsi lennék, vajon értelmes egész mondattal megfogalmazott indokokkal meg tudod-e mondani, hogy miért nem tetszik?! Nem egy okkal alátámasztva és nem "Csak mer xar és kész!" mondattal. <#nezze>

De az ilyen sílusú gyerekeknek a tanulság:
A játékot letörlöd, a DVD-t elégeted (feltéve ha kiírtad), nem ajánlod senkinek és nem jössz ide többet... <#taps>

Nem lehet bele ugrani...kiztárt...és ez egy kibaszott mocskos kurva szar! A legszarabb amit életembe láttam!

gurubefree
Sziasztok

Abban kellene segitseg hogy a HOTFIX telepitse hogy tortenik ??? Csak egyszeruen telepitem a mar fent levo driver-ra vagy van valami amit meg tenni kell ??

Elore is koszi<#worship>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Na pont errõl papoltam anno a clear sky-ban.Ugyanis egyesek azt állították hogy az teljesen élethû hogy 70kg.-ny cuccal ugrálsz meg futsz stb,mert egy átlag amerikai katona is annyi felszerelést hord,hát én megnézném hogyan ugrálna egy karabéllyal meg két teli tártáskával.(és hol van az még a 70 kilótól)Jó ha 30 centit tudna szökkenni a kopasz.Ebben a játékban szer.ez teljesen rendben van hacsak nem szöcske a karakter amit az elején választottál.

snowkid16
Hát igen, csak ész kéne hozzá <#idiota><#fejvakaras>

Tib
1. Megnézném 3 fegyverrel a oldaladon mekkorákat ugranál. Kb mint egy béka...
2. A vagonba be lehet ugrani.
3. Nem a játék a szar, hanem Te vagy szerencsétlen.

Tipp: nagyon sok nem elérhetõ hely mellé egy autóval (de nem buggy-val) odaállsz és az autóra, majd utána arról felugrassz rá...

Apus
én simán ráugrok a motorházra amikor kiszállok, vagy megyek teherautóval és osztom géppuskával a tetût 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

snowkid16
Elismerem, hogy a Vistának is vanna jó dolgoaik, újításaik, meg minden, de xp valahogy gépbarát, meg valami Ucc vagy mi az felhasználó a Vistában help, az nem idegesít. FC 2-re vissza, hááát minjárt letöltöm xD. 576kbyte.ban a kopasz hapsi (Nyh.) már biztos ismer 😄, én bírom õt 😄. Fog sms-t írni ha megjön <#nyes>

snowkid16
Aha, haveromnak felsõkategóriás laptopja van vistával, azt fagyogat neki XD. De mindegy, nem vagyok Vista ellenpárti, csak szimplán nem szeretem. Kinek nem inge, ne vegye magára!

Oké..egy kibaszott ideges láma vagyok...de a tetõre sehol nem lehet felmászni. Ez pedig továbbra is egy szar. Kész.

Vegyél b ekét nyugtatót, meg egy láma-görcsoldót, aztán mász fel a tetõre észlénykém, és onnen be tudsz jutni a vagon tetejére.

www.gamedroid.hu

Oké, elegem is lett. Ez a játék egy nagy betûs SZAR! Micsoda faszság...a kurva gyémántos táska ott van egy kibaszott vagonban...de oda be nem lehet ugrani...mert olyan a csávó mint valami béna szar..aki úgy 10 centit bír ugrani...hogy lehetett valamit ilyen szarra megcsinálni?

Ekkora szart már rég láttam.

w77d
a kurva életbe de fel tudnak idegesíteni a rohadt autós ellenfelek. Kiszállok a kocsiból erre elüt. Várok, hogy a célpontomat leszedjem mesterlövésszel, erre motorbõgés és már ki is terültem. Az MI-nél ezt a gázolásos dolgot kicsit tulzásba vitték, volt hogy épphogy csak gurult az ellen a kocsival és halál. Valós helyzetben még el sem esnék, ááááááááááá

Áhhh...segítsetek márt mert megõrülök. Gyémántot vagy mit kell keresni, még a legelején. Meg van...nem arról van szó, értem hogy kell megkeresni...ott van a második vasúti kocsiban...de hogy megyek be?! Nem tudok oda felugrani...mi a fene ez? Egyébként is észre vettem hogy a fõszereplõ kissé béna,,,alig bír ugrani.

Nade akkor hogy a francba szerezzem meg az a gyémántot? Nem bírok bejutni a vasúti kocsiba...hogy ugorjak fel? T

w77d
64Bit alatt is 😉

gduck
Nálad lehet valami gond, VISTA32bit alatt atomstabil 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

w77d
na ez volt most velem is XD

Apus
Szerintem is borzadály unalom, de a grafika és az atmoszféra kárpótol. Elindítom és k.b. 4-5 óra múlva veszem észre, hogy még mindig tolom 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

w77d
legyen már elfelejtve ez a hülye vista ellenesség. Én már régóta használom és semmi bajom vele! Fõként játszok rajta, és sokkal stabilabb mint az xp volt. semmi pénzért nem tennék vissza xp-t...

w77d
én 5 órája játszom szinte egyhuzamban és abszolút nem untam, most már csak szimplán picit elfáradtam 😊

Én végigjátszottam úgy, hogy nem igazán untam rá. Csak kreativitás kérdése, vagy tartani kell néha pár nap szünetet 😊
Igen. Hihetetlen szép, meg klasszul ég minden...csak éppen elképesztõen unalmas! sajna
w77d
gyerekek hihetetlen jó és gyönyörû ez a játék! természetesen megveszem eredetiben is amint kapható a boltokban!

somdav95
Ahoz képest ugyan úgy mennek rajta a játékok mint xp-n. Annyi különbséggel hogy az Xp fagyott néha.. xD

somdav95
Ma voltam az 576-ba. A hapi azt mondta hogy nem tudják hogy mikor fog megjelenni magyarul, mert nekik se szállítottak még, szegénynek már a töke kivan velem, mondta hogy vegyek egy xbox-ot és meg lenne oldva a problémám <#vigyor> ( Gondoltam letudom én tölteni is, de ha ilyen olcsó akkor inkább elmegyek kifizetem, már a multiplayer-ért.. 😊 )

davidka003
Nem értem miért mondanak faszságokat a Vistáról. 15 órát játszottam vele Vistán és semmi akadás vagy fagyás és a többi játék is tökéletesen fut.
Akinek valami újabb fajta gépe van az nyugodtan felrakhatja, mert semmivel nem rosszabb, mint az XP.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

És ezen nem is csodálkozunk, hogy nem érted.