Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Majd kb az elsõ koccanáskor pár másodperccel késõbb robbant csak fel.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Elakadtam. Tudna vki segíteni? Kb 8%nál tartok és valami fickót kell kiszabadítani. Free the captive from the back room at the slaughterhouse! Akármit csinálok nem jön velem. Valami olyat mondott h fel kell fegyverezni de bármit is csinálok semmi.<#help>#help><#help>#help>
Én végigvittem és csak egyetlen egy helyen pöcsöltem vagy 20 percet (a vége felé egy sziklán való átjutás).
Visszatérve az alap problémádra: mi van ha nem találsz meg egy gyémántot? Semmi. Ha meg maximalistaként mind kell, akkor szenvedj meg érte: amúgy meg ez a cél minden eldugott dolognál...
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
A en masinam igy muzsikal .... 8.10 hotfix nelkul . A 8.11-el csak a baj van.
Ha valaki CF-et hajt akkor nem ajanlott 8.11-es 64bit-es rendszerhez telepiteni.
Elofordul hogy X2-es kartyaknal nem aktiv a CF. A prolema X48 ; X58 lapoknal all fent ( bar az x58-hoz mar csinaltak javitast).
ゾルターン
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Amúgy meg kíváncsi lennék, vajon értelmes egész mondattal megfogalmazott indokokkal meg tudod-e mondani, hogy miért nem tetszik?! Nem egy okkal alátámasztva és nem "Csak mer xar és kész!" mondattal. <#nezze>#nezze>
De az ilyen sílusú gyerekeknek a tanulság:
A játékot letörlöd, a DVD-t elégeted (feltéve ha kiírtad), nem ajánlod senkinek és nem jössz ide többet... <#taps>#taps>
Abban kellene segitseg hogy a HOTFIX telepitse hogy tortenik ??? Csak egyszeruen telepitem a mar fent levo driver-ra vagy van valami amit meg tenni kell ??
Elore is koszi<#worship>#worship>
ゾルターン
2. A vagonba be lehet ugrani.
3. Nem a játék a szar, hanem Te vagy szerencsétlen.
Tipp: nagyon sok nem elérhetõ hely mellé egy autóval (de nem buggy-val) odaállsz és az autóra, majd utána arról felugrassz rá...
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
www.gamedroid.hu
Ekkora szart már rég láttam.
Nade akkor hogy a francba szerezzem meg az a gyémántot? Nem bírok bejutni a vasúti kocsiba...hogy ugorjak fel? T
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Akinek valami újabb fajta gépe van az nyugodtan felrakhatja, mert semmivel nem rosszabb, mint az XP.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑