Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
feltettem a pacsott,majd magyaritottam és amikor ilinditom a jatékot akkor akkor elindul majd elfeketedik a képernyö és visszajön a deszktop! mi a baj?
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Ez a szánalmasság és a gyerekesség tetõfoka. Hogy lehet egy borítóra ilyet tenni?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
név:fc02
pw:asdfg
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
A 6905-ben van leírva a másolás menete.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

thx a választ.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Feltettem én is, a játékot külföldrõl korábban rendelõk számára <#eljen>#eljen>
de több mint a semmit😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
(lévén a medve nem játék, a nõ nem ember, a windows meg nem szerver)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Amint beindul, visítok az részletes infóval <#nyes>#nyes>
A Ubisoft bejelentette, hogy november vége felé jelenik meg a konzil verziókhoz az új letölthetõ csomagjuk! A "Fortune's Pack" néven futó DLC (downloadable content) 4 új pályát, 3 új fegyvert és 2 új jármûvet fog tartalmazni.
1. A Data_Win32\worlds mappában:
worlds_english.dat ÁTNEVEZÉSE worlds_hungarian.dat-ra
worlds_english.fat ÁTNEVEZÉSE worlds_hungarian.fat-ra
2. A Data_Win32 mappában:
sound_english.dat ÁTNEVEZÉSE sound_hungarian.dat-ra
sound_english.fat ÁTNEVEZÉSE sound_hungarian.fat-ra
common.dat FELÜLÍRÁSA (a magyarításból)
common.fat FELÜLÍRÁSA (a magyarításból)
3. FC2Init.ini fájlban az English-t át kell írni Hungarian-ra.
UI: Thanks<#worship>#worship> Maxtreme
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN