Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az összes fõküldetést megcsinálva,40-bõl 35 mellékküldetéssel és 12-bõl 10 haveri küldetéssel (minden fegyvert megvásárolva hozzá az összes kézikönyvel,csak a jármûvekhez nem vettem kézikönyveket)nekem 35 és fél órát sikerült kihoznom a játékból!Ez egy nagyon hosszú játék!!!!!!(kár hogy sok az uncsi rész)

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

oké oké!vágom mit kell csinálni!thx a helpet....nem olvastam el végig a magyaritás menetét 😄!

Maxtreme
Üzbegisztánra kell állítani

sakkor mit kell csinálni?

Tib
az INI fájl tartalma inglissen maradt <#nyes>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Hali!
feltettem a pacsott,majd magyaritottam és amikor ilinditom a jatékot akkor akkor elindul majd elfeketedik a képernyö és visszajön a deszktop! mi a baj?

newil
hy...na én fölraktam,peccseltem majd magyarítottam és ugyanaz mint bármelyik másik verziónál - hibát ír ki és leáll.Ötlet?(Vista32)

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Freddycom
Mert ilyet nem mondanak, csak az 5 éves kisgyerekek.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

elitehun
Mért lenne szánalmas és gyerekes?
Freddycom
Bazzeg mi az, h "Azta, ez nagyon durva" a borítón???

Ez a szánalmasság és a gyerekesség tetõfoka. Hogy lehet egy borítóra ilyet tenni?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

DarkSector
Csak PS3 és X360-ra!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sgtfathi
Bocs alirtam a neved Maxtreme,Köszi a magyaritást!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Doomista
hát én már nem hamachizok szerintem...megjön az eredeti játék,és tolhatom onlinen,nem kell külön hamachizni meg minden...remélem sok magyarral fogok találkozni.<#hawaii>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sziasztok! aki akar jönni hamachin jácani az lépjen ebbe a hamachi szeróba (játékverzió 1.1)
név:fc02
pw:asdfg

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Maxtreme
640 low..

szerintetek a gépemen futna, láttam a gépigényt pont azért kérdezem mert közel áll hozzá

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Apus
ahogy Borg mondja, rosszul tetted fel a magyarítást, nekem ugyanez volt a problémám. A taxis beszélt, Jackal már nem, és más sem.
A 6905-ben van leírva a másolás menete.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

hogy lehet rosszul felrakni? bemásoltam mindent amit kellet aztán abba az ini-ben átírtam az english-t hungarian-ra! nem így kellet volna?
Szerintem rosszul raktad fel a magyarítást.
Tárgytalan, látom úgy is kicsomagolva 207MB<#szomoru1>

Nagyon jó müködik a magyaritás nagyon köszi mindenkinek a segítséget! Akkor elvileg nem is kell az egész amit letöltöttünk elég csak a hungarian.dat és a hungarian.fat fájl? (csak a méret miatt mert szeretném elküldeni valakinek)

oksi köszi megvan

de odáig én nem jutok el hogy kocsi javítás! egy szobában felébredek, egy ember áll az ajtóban és nem történik semmi!
pontosabban ezt írja 7zip archive is password protected please enter password for archive!

jobb gomb amit letöltöttél, extract it, beirod hogy: maxtreme és kicsomagolja utána engedi másolni a dolgokat.

skacok nekem van egy kis gondom a magyaritással azt irja mikor átt akarom másolni a hungarian.fat és a hungarian.dat fájlt hogy 7zip code protected enter the code. Valami ötlet?

ja akkor még nincs gyógyszered. javitsd meg a kocsid, menj el a PALA-ba vedd fel a küldetéseket, meg a paptól a küldetést, és akkor kapsz gyógyszert

a legelején
a játék elején tartasz?

meg az embereknek is csak a szája mozog de nem beszélnek az autós rész után!
nyomtam én h betût meg mindenféle betût de semmit nem csinál
maláriás vagy... nyomd meg a H gombot és beveszi a gyógyszert

kÖSZI A MAGYAR CUCCOT!!

sziasztok! van egy olyan problémám hogy az elején ugye megyek az autóval ott minden rendben, aztán rosszul leszek és felébredek egy szobában ahol odajön egy ember, aki egy szót se szól, pedig gondolom kéne beszélnie mert úgy mozog! nah aztán ki kell menekülnöm a vársoból aztán egy szobában találom magam és egy ember áll az ajtóban én meg nem tudok kimenni! az se beszél, gondolom kéne neki! szóval ez miért van szerintetek? kösz!
Doomista
zsir :]
thx a választ.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tib
szerintem a GLS 2-3 munkanap alatt ledobja az ország bármely pontjára

Doomista
ugyebár ezen a héten jött ki magyaritva a fc2,akkor elvileg kövi héten már megis jön ? vagy annyi a rendelö egyszerre,hogy lehet 2 hétbe is betelik mire megjön ?

Tib

Feltettem én is, a játékot külföldrõl korábban rendelõk számára <#eljen>

Kössz a gyors választ, hát 160 MB elég sok feliratokért
de több mint a semmit😊
grebber
Nincs csak felirat!

Next PC upgrade: 2022

Magyar hang is van?
<#worship><#worship><#worship><#vigyor>

Most ébredtem a tegnapi tivornya után. Kellemes volt erre fölkelni! <#worship>
Stefling
Nagyon nagyon köszike a magyar nyelvi fájlokat, cool!!!!!!!!! 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Adtak ki már linux ds-t vagy mi?

(lévén a medve nem játék, a nõ nem ember, a windows meg nem szerver)
gduck
Szupi! Szólj ha kell vmit segíteni <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tib
Hamarosan lesz magyar, rendes dedikált szerverünk.
Amint beindul, visítok az részletes infóval <#nyes>

Tib

A Ubisoft bejelentette, hogy november vége felé jelenik meg a konzil verziókhoz az új letölthetõ csomagjuk! A "Fortune's Pack" néven futó DLC (downloadable content) 4 új pályát, 3 új fegyvert és 2 új jármûvet fog tartalmazni.
Forrás: www.FC2.hu

gduck
Akkor így? <#wave>

1. A Data_Win32\worlds mappában:
worlds_english.dat ÁTNEVEZÉSE worlds_hungarian.dat-ra
worlds_english.fat ÁTNEVEZÉSE worlds_hungarian.fat-ra

2. A Data_Win32 mappában:
sound_english.dat ÁTNEVEZÉSE sound_hungarian.dat-ra
sound_english.fat ÁTNEVEZÉSE sound_hungarian.fat-ra
common.dat FELÜLÍRÁSA (a magyarításból)
common.fat FELÜLÍRÁSA (a magyarításból)

3. FC2Init.ini fájlban az English-t át kell írni Hungarian-ra.

UI: Thanks<#worship> Maxtreme

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Kapásból kihagytad a sound_english.dat és sound_english.fat átnevezést. <#smile>