9022
Far Cry 2
-
#7416 benn van abban a sufniban, ha közel mész még hangot is ad. -
#7415 Én kérek elnézést. azt hittem hogy az elején mutatja a videót -
#7414 Nézd végig a videót -
#7413 uhhh létszi segítsetek,elakadtam a legelső gyémántkereső résznél,még tényleg a legelején,és azt írja,hogy valszeg a házban van a cucc,de nekem már 2 helyen is megállt a zöld fény,és világított folyamatosan,de nem volt sehol se....PLS segítsetek,nagyon jó game!!! -
saca79 #7412 Katt a fenti (warez topik) linkre oszt olvasd a FAQ-ban -
saca79 #7411 Nekem ati 2600xt vel 8.12 es driver-el simán megy,ezek szerint a jövőben nem érdemes beruházni újabb ati kártyára? -
#7410 Valaki árulja már el h hohyan tudnék multyzni ezzel a szarral PLEASE -
#7409 nekem is csinálta. fejezd be a főküldit, ha nincs fegyverboltos küldi akkor vállalj be még 1-2őt a főszálból és megint működni fog. -
bazsi0 #7408 Megcsináltam a 4 fegyverárus küldetést és 20%-nál tartok és azóta nincs új és azt szeretném tudni hogy ez normális vagy elszúrtam valamit mert egyszer 1 főküldetés közben bementem a boltba és kiírta mit kapnék legközelebb ??, -
#7407 Probáltam ahotfixet is meg régi drivereket is,de semmi változás!
Akkor igymarad ez az ati szarsága lesz!
:( -
crossy104 #7406 Hasonló gépem van, mint neked. Nálam is beugrál / laggol/ valamiért.Több drivert is kipróbáltam, még a 8.12 bétát is. Semmi változás.Talán a hotfixet kellene kipróbálni.Azt még kihagytam, azt gondoltam a 8.12 catalyst megoldja, de nem. -
#7405 Srácok,vki mondja már meg h hogyan tudnék ezzel a gémmel multizni?????Mert lenne mapom is hozzá és nagyon kíváncsi vok a multyra.PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!44 -
#7404 sanszos a driverhiba. Ati kiadott valami hotfixet ehhez meg a Clear Skyhoz próbáltad vele? -
Zeulogus #7403 Ennyi infóból nem egyszerű kitalálni :D nekem nem csinált ilyesmit, tehát a patch és társai kizárva, maradt a géped. Próbáld meg egyel régebbi videókártya driverrel, nekem volt olyan hogy azzol jobban ment. Jobb ötletem most így hirtelen nincs -
#7402 Hello lányok!
Segitsetek, remélem van megoldás a problémámra!
Az a szitu ,h a játék akad nekem, de nem ugy mint ha kevés lenne neki a memo vagy ilyesmi ,hanem ici pici század másodperces akadások vannak egyfoyltában!
szinte tökéletesen fut a játék semmi lassulás soha csak azok az ici pici ugrálások!
Minta gödörben mennék egyfolytában még gyalog is!
Mindenböl a legujabb van fent, videjo kari driver, dx ,hangkártya driver ,minden a legujabb!
ati 4850 ,E8400, 4G memoriával hajtom ez nem lehet gond!
Miaszar lehet????? -
#7401 Nálam is év játéka.
GTA IV egy optimalizálatlan hulladék. (Sajnos, mert maga a játék über lenne)
Ez viszont pöpecül fut. -
#7400 akkor jo azthittem már 2 is van -
#7399 Egy patch jött ki eddig semmi több! -
#7398 Ide tettem fel a pályát -
#7397 Ez a 2 1.01 patch ez most egy új patch? Jólenne ha kijavítanák már azt a hülye hibát az ugrásnál amikor ugrok mintha beakadna a levegőbe és ezt mindíg akkor csinálja amikor a leginkáb nemkéne. -
#7396 Valaki anno írta, hogy van egy saját készítésű pályája, amin sokat melózott. Érdeklődött szeretné-e valaki kipróbálni...
Akkor most megint leírom: én szívesen tesztelném!
Dobja ide a fájlmegosztóra feltöltött fájl linkjét, vagy ívelje erre a címre: [email protected] -
#7395 Ok ,szivesen. -
#7394 Jól van, ne bomolj :D
Köszi! -
#7393 Vazze ,leülsz a gép elé és veszel egy fegyot ezt nem tom másképp mondani ott van az ajtoval szembe. -
#7392 Ő, ezt most nem értem. -
#7391 A pc-én vegyél. -
#7390 Abba a "városba", ahol az egész játék indul, ahol nem lehet lövöldözni? -
#7389 Vennék de nincs ott a tag:) -
#7388 Vegyél fegyot de írja is hogy mit kell csinálni. -
#7387 szerintem menj vissza a városba, ott lehet vállalni küldetést. bár úgy emlékszem, hogy a kocsma nyitva volt nálam az elején.
fegyverkereskedő meg asszem ahogy haladsz előre, majd megjelenik. -
#7386 Helló!
2 kérdésem lenne: az elején elküld a csóka Mike kocsmájába, de ahogy nézem az zárva. Mellette a fegyverkereskedő nincs a helyén, várjak. De meddig?
Rosszul csináltam valamit? Már elmentem gerillát lőni de semmi változás. -
saca79 #7385 Ez nem volt túl érdekes.... Ülj le fiam eggyes! -
#7384 azondja a gamma rakjak fel ujabb vga driver
megtettem
erre eltünt (atlatszó lett) a víz
miez nem jó a legujabb nv driver? -
#7383 Hellótok !
Érdekességképpen írom csak, hogy a Far Cry 2-t úgy töröltem le a gépről, hogy el se kezdtem vele játszani.
Majd máskor... -
Dave0092 #7382 nem beszélve arról, hogy a Far Cry első része több helyet foglal mint a 2. rész :D ez nevetséges :). ez a szar gta meg 34 gigát foglal a vincseszteremen, mert 14 giga amit letöltöttem, meg 20 amit feltett, és olyan gépen amin megy a fc2 minden maxon akadásmentesen, hát itt megy full akadva buggolva, ocsmányul a gta -
Grifidos #7381 Ja, persze csak a következő patch már remélhetőleg megoldja a memory leak hibát amitől állandóan CTD-zik...
Mielött valaki elkezdene vau-vau ugatni...a gyári is. Mert hogy (egyenlőre) sajnos megvettem... -
saca79 #7380 Igen és azt ne felejtsük el hogy azért a GTA IV terjedelme egy "csipettel" több mégse jobb rajta semmi (a gépigényt ne is említsük).Az FC2 -őt nem tudom hogyan tudták az Ubisoft-os hölgyek urak belezsúfolni egy DVD-nyi méretbe de le a kalappal előttük és ráadásul elfut a legtöbb PC-n.
+ az ára..... RESPECT!! -
#7379 Catalyst 8.10-et használok, semmi bajom nem volt. -
#7378 Nemtom de az én FC2-be az ellenségnek is be szokott ragadni a fegyója. legalábbis az van hogy lőnek aztán egyszer csak abba hagyják és elkezdenek hátrálni meg birizgálni a fegyvert :D -
Borg #7377 Nekem ilyen gondom nem volt. Egyedül annyi, hogy némelyik fegyver modellje néha bevillogott fehéren.