Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok.
jó a játék csak van egy "kis" bajom vele.
az lenne hogy a térképen mindig csak azt a körzetet jelzi ahol vagyok igy nagyon nehezen jutok el küldetés felvevõ helyszinre,pl. a kocsmába.
valahogy nem lehet egészbe vagy kisebbe behozni a képet?

w77d
gyerekek muszály megint leírnom hogy ez lett a világ legjobb játéka mind grafika mind tartalom terén.. Ma meg is vettem, nem volt pofám egy ilyen játékot warezolni...

tobias88
map editoros pályán hogy lehet amúgy játszani? (nem multiban)
elitehun
Ez konzolon van (sztem)
KaszaN
Utánanéztem jobban az editornak, és amit én a játékhoz kaptam, az a multiplayerhez van amiben nem lehet NPC-ket betenni na de akkor mi ez? És teljesen más a kezelõfelület! Nekem ez ke!!!<#whatever>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

norbi56
VGA miatt nem.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

T3200 (1 MB L2 gyorsítótárral, 667 MHz FS😎 2.0GHz
3GB ram
videókártya:Intel® GMA 4500M(DirectX 10)
ezen menne a játék???

elite
De azon a kártyán sajnos ne sok jót remélj...<#szomoru1>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

köszi találtam most szedem remélem jó lesz
vagy keress rá gugliba

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

igen a legújabb driver kell hozzá nézz szétt az Nvidia honlapján.

lehet már valakinek volt hasonló problémája!!be crackelem a játékot elötte felraktam a patchet is meg elvileg a megfelelõ cracket is aztán kiír vmi videokártya driver problémát és lefagy!!!asus geforce 7600gt-ém van talán újabb driver kell hozzá?vagy egyszerûen nem támogatja a játék a videokarimat??vagy mi lehet a gond nekem még nem volt gondom más játékkal videokártya miatt!!ha vki tud nekem újabb drivert a karimhoz az segitsen én nem találtam meg nem is értek hozzá annyira h pontosan mien driver kell hozzá!kössz
a maxtreme féle megvan és mûködik csak kiv.voltam megye a telepítõs is.hát nekem nem!

szedd le a telepitõset, és másolgasd be azt a pár file-t. és jó lesz. meg átkell irnod a FC2_Init-be a languagest Hungarian-ra

Ez érdekes mert a telepített programok listában szerepel a magyaritás viszon a játékot nem tom elindítani csak Safe Mode-ban és akkor sem magyar semmi.Valaki irjon már valami tippet mit lehetne vele kezdeni.

KEDVES TIBOR!

Annyit azért konyítok a gépekhez hogy ekkora balf@szságot ne kövessek el.A játék nem "barkácsolt" teljesen szûz,elõtte raktam újra.A telepítés helye ha jól emlékszem a Far Cry2 mappa beljebb nem kell mászni de javíts ki ha tévedek!

Tib
Valamit akkor jól ekqrtál, amihez meg mûvészet kell. 4 gépen teszteltem és mindegyiken rendesen telepítette. Lehet a telepítés helyét adtad meg xarul<#nyes>

De értelemszerûen a telepítõ csak akkor tud az angol nyelv visszaállításához szükséges biztonsági másolatot készíteni a nyelvi fájlokról, ha az még nem összebarkácsolt (tehát olyan ahogy telepítve lett) játék verzió.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Doomista
én még megsem kaptam a játékot -.- de remélem nem lesz hibás...perelek akkor ! <#schmoll2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

viszont valamit nagyon elqrt mert a játékot nem tudom elindítani!? Újra kell telepítsem lehet bepakolt valamit... VALAMI 5LET?

Nekem telepítésnél ezt irja " A WINDOWS NEM TALÁLJA A magyar szöveg.install.bat fájlt.

köszike😊

Tib
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A magyar feliratozás v1.01-es telepíthetõ változata letölthetõ az alábbi fájlmegosztó oldalakról:
SpeedShare
zShare
MediaFire

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Evil
4870x2 😊

milyen érdekes hogy utolsó bogyó van a dobozban meg rázza és olyan hangja van mintha csumig tele lenne erre ki nyitja és durr csak 1 😄 meg h csávót fejbe lövöm sniper dartal és el kezd sirdogálni 😊
ja és kérdeznék vmit: az arany bányás résznél meg hal az a Ferenc nevü csávó, aki csicskáztat mindig engem... kb. 6 gyógyszert bele toltam de nem éledt ujra aztán ennyi, ez most normális? vagy én toltam el vmit?

elitehun
Az óránként kicsit túlzás. És nem kell minden egyes rohamnál gyógyszert venni. Elég a harmadiknál!
mesterséges inteligencia is fasza, csávót fejbe lövöm a másik oda megy és el kezd forogni shotival a kezében azt is fejbe lövöm aztán már durr jönnek kocsival és tudják hol vagyok pedig kb. rohadt messze vok+bokorban ahhol simán el bújok... 😄

nem akadtam el csak nem értem a lényegét miért van ez így... meg az hogy a barát fel hív hogy csináljam meg ezt neki ha a fõ küldi elött meg csinálom azt neki és mit ad nekem? jobb esetben ad 1 stukkert rosszabb esetben meg mondja hogy Majd segítek és hát igen segít, a helyszínen áll azt nézi a fákat közben haggya hogy szét lõjjék õt szal még élesszem is fel õt... ha legalább lenne vmi csapatjáték is benne =D

És miben kellene segíteni,mert semmi konkrét dolgot nem írtál le hogy elakadtál valahol vagy v.mi.(amúgy amikor felveszed a küldetésed az UFFL és az APR fõnõke is mondja hogy mindenki ellenség lessz a bázison kívûl.)

Én azt nem értem de nagyon hogy miért van az hogy pl.: az 1ik el küld hogy derítsem fel az arany bányát de egész végig az úton lõnek rám azok akiktõl fel vettem aztán az ellenség frakcióbol ki nyirok pár embert a bányánál fel veszem a telefon-t, jön 1 csomó ember akitõl fel vettem a küldit és szarrá lõnek... ennek mi értelme?...a játékon végig ugy kell menni hogy gyüjtögetem a hülye gyógyszert óránként + senki se segít? mert már kezdem ezt unni

Freddycom
Embert nem lehet lerakni, mert multiplayer editorja van. Abba meg értelemszerûen nem lehet embert lerakni.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

DART GUN aha azaz😊

KaszaN
Ért valameikõtök a játék editorjához? Nemtudja valaki hogy hogyan kell embereket lerakni?(ha lehet olyat)

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Sniper dart, és ammo upgrade után asszem 18 kill van benne.
Elviekben 3 kategória van elsõdleges,másodlagos, és különleges fegyverek.Az azonos csoportokban lévõket sajna nem tudod párositani de ha mindenáron AK mellé snipert akarsz akor így asszem lehet pl:AK47,M-79 gránátvetõ,és a sima PUSKA az a10 lövetû távcsöves( nem tom pontosan mi a neve) ezzel a kombóval mindent le lehet aprítani.

Köszönöm a válaszokat! 😊
nem sajna,és szerintem elég bugyuta megoldás az alkotóktól pl az assault fegyók nem párosíthatóak a sniperrel vagy mondjuk graned luncher az assultal(karabélyok) de meg lehet találni a neked opcionális összeállítást!

Apus
AK a primary helyre megy, sniperbõl a Dart Gun-t tudod vinni mellé, az a speckó heylre kerül. Ha vettél dobozt, annak annyi szerepe van, hogy az adott kategóriájú fegyvert beleteszed, így hozzáférsz a safe house-ban is.

Nekem se fagyott egyszer sem.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Nem kéne általánosítani. Egy darab fagyás vagy akadozás nélkül toltam végig a játékot.
Tudja valaki, hogy lehet e nálam 1szerre, mondjuk 1 AK-47 és 1csipa(sniper)?

Vettem ilyen elsõdleges meg másodlagos ládákat, de hiába. Be megyek a fegyver bolt melletti raktárba fel veszem a csipát, de mikor fel venném a géppuskát, muszáj el dobni a csipát. Nem lehet nálam 1szerre csipa és mittom én AK-47, vagy másik gép puska?
elite
Milyen VGA karid van?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Még szerencsés vagy, hogy CTD-el megúszod. Sokaknál graf fagyással köszöni meg a játék, hogy felraktad a gépedre. Instabil graf engine hibája,(hibás utasítást ad az engine a drivernek, és emiatt dob ki random. Más vga kártyák másképpen reagálnak erre..Ubisoft tud róla, hogy lépnek-e az már más kérdés)Talán a kövi 100-200Mb-os patch orvosolja. Próbálj minél frissebb graf drivert felrakni, az talán segít.

Csak halkan, mert ez illegális...

w77d
pedig a vizi rózsák vagy mi a fasz rendesen átüt a többi textúrán...

Én nem látok a képen semmi rendkívülit, az õrhelyeket csak megnyitni lehet ha a megfelelõ doboz-hoz odanyúlsz...de az õrök akkor is mindig ott lesznek.

tobias88
Másik kérdésem pedig az lenne, már rájött valaki, hogy az útkeresztezõdésben lévõ katonákat véglegesen hogy lehet eltüntetni?
tobias88
Ezt nem tudjátok miért csinálja a játék hirtelen? Nem játszottam vele 2 hete, de akkor még jó volt!

A vízi növények mindenen átütnek valamiért!
Nem mindig. Egy idõ után nem ad újabb küldetést, hogy ne lehessenek túl jó fegyvereid. Elõre kell haladni a fõ misszióval, és akkor egyszercsak megint lehet fegyverkereskedõset is csinálni.

Amúgy a 4-es spec slotba menõ gépfegyverek lószart sem érnek szerintem, nem érdemes diamondot áldozni rájuk... közelharcra nem jók, mert csak ironsighttal tudsz célba lõni, anélkül már a második golyó is a hold felé megy, annyira szórnak... igy meg közelharcra egy UZI ezerszer hatékonyabb, specbe meg a sniper dartot kell tenni.
Apus
ha továbbviszed a fõszálat, akkor elöbb-utóbb újra megjelenik a kereskedõ.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

A fegyverkereskedõhöz bármikor lehet menni küldetésért?Mert én akárhányszor mentem oda mindig üres volt és csak a számítógépen lehetett fegyvert venni.Most ott járok,hogy meg kell ölnöm a rendõrfõnököt.
De kellene jobb gépkarabély mint ami most van.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

jojo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://rapidshare.com/files/166854791/fc2hun.7z.html
pass: maxtreme

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Én 88% nál vagyok ugyanilyen problémával! Egy Reuben nevû csávóhoz nem jutok be! (Már 2 hete próbálom) És biztosan nem él már ellenség, mégsem látom a "kezet"! Pedig innen már nem szívesen adnám fel!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64