Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó a játék csak van egy "kis" bajom vele.
az lenne hogy a térképen mindig csak azt a körzetet jelzi ahol vagyok igy nagyon nehezen jutok el küldetés felvevõ helyszinre,pl. a kocsmába.
valahogy nem lehet egészbe vagy kisebbe behozni a képet?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
3GB ram
videókártya:Intel® GMA 4500M(DirectX 10)
ezen menne a játék???
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Annyit azért konyítok a gépekhez hogy ekkora balf@szságot ne kövessek el.A játék nem "barkácsolt" teljesen szûz,elõtte raktam újra.A telepítés helye ha jól emlékszem a Far Cry2 mappa beljebb nem kell mászni de javíts ki ha tévedek!
De értelemszerûen a telepítõ csak akkor tud az angol nyelv visszaállításához szükséges biztonsági másolatot készíteni a nyelvi fájlokról, ha az még nem összebarkácsolt (tehát olyan ahogy telepítve lett) játék verzió.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SpeedShare
zShare
MediaFire
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
ja és kérdeznék vmit: az arany bányás résznél meg hal az a Ferenc nevü csávó, aki csicskáztat mindig engem... kb. 6 gyógyszert bele toltam de nem éledt ujra aztán ennyi, ez most normális? vagy én toltam el vmit?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Nekem se fagyott egyszer sem.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Vettem ilyen elsõdleges meg másodlagos ládákat, de hiába. Be megyek a fegyver bolt melletti raktárba fel veszem a csipát, de mikor fel venném a géppuskát, muszáj el dobni a csipát. Nem lehet nálam 1szerre csipa és mittom én AK-47, vagy másik gép puska?
Csak halkan, mert ez illegális...
A vízi növények mindenen átütnek valamiért!
Amúgy a 4-es spec slotba menõ gépfegyverek lószart sem érnek szerintem, nem érdemes diamondot áldozni rájuk... közelharcra nem jók, mert csak ironsighttal tudsz célba lõni, anélkül már a második golyó is a hold felé megy, annyira szórnak... igy meg közelharcra egy UZI ezerszer hatékonyabb, specbe meg a sniper dartot kell tenni.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
De kellene jobb gépkarabély mint ami most van.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pass: maxtreme
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64