9022
Far Cry 2
-
kisoti #7620 Átvizsgáltam a terepet négyzetméterenként,mindenkit megöltem.Még most sem tudom kinyitni az ajtót! -
#7619 És én mit mondtam? -
Bastardee #7618 Azért nem tudud kinyitni az ajtót, mert nem öltél meg mindenkit. Amit kinyírtál mindenkit már kitudod nyitni az ajtót. -
#7617 #7613 -
tomesz #7616 Hello nekem is az a bajom, hogy: "Nem tudom az ajtót kinyitni!Már próbáltam mindent de sehogy nem nyílik!A tetőn keresztül is próbáltam bejutni de úgy sem tudtam."
Mi lehet a gond ? -
bgabor #7615 Miért forogna? Ennek a játéknak elég erős single része van. Engem a multi része egyáltalán nem érdekel. -
sztanyo28 #7614 értem köszi -
#7613 Akkor az lesz a baj hogy nem öltél meg mindenkit. Lehet hogy az egyik elszaladt -
kisoti #7612 Nem tudom az ajtót kinyitni!Már próbáltam mindent de sehogy nem nyílik!A tetőn keresztül is próbáltam bejutni de úgy sem tudtam. -
#7611 Kinyitod az ajtót -
kisoti #7610 Hogy kell kiszabadítani a foglyot a vágóhídról,a szobából?????
HELP -
#7609 Ja hoppá. Csak siettem és véletlen volt -
#7608 muszáJ -
#7607 Úgy van hogy elvállalod a főküldit. pár mp után felhív a haverod hogy találkozzatok. te elmész oda meghallgatod amit mond de nem muszály elvállaljad. tehát ha ránézel akkor megjelenik a kéz jel de nem muszály e-t nyomni. érted? -
sztanyo28 #7606 meg még van az a pont ha ott csinálok küldit az is jóó ??? -
sztanyo28 #7605 ÉS HOGY TUDOM UTÁNA ELVÁLALNI UGYANUGy megkell nyomni az e
meg már sajna meghakt a csaj haverom az nem jó mi ???meg ha a haveromnál csinálom a küldeiket az is jó ???? -
#7604 Előgg felhív telefonon és azután lehet elvállalni ha akarod -
totya4 #7603 Ha elvállalsz egy küldetést (térkép) akkor megjelenik a barát-féle küldetés is (napló). -
sztanyo28 #7602 hol lehet baráti küldiket válalni ?? -
#7601 Mért mi a baj singel-el? -
ricsa008 #7600 még vinyón van :D ezt benézted
amúgy a játék tetszik csak az nem hogy a pc már szinte csak a multi körül forog -
#7599 ad odaa a gamet ha nem teccik majd én eladom lécci -
ricsa008 #7598 basszák meg ezek is csak multis .... ra gondolnak:@ tököm tele az egésszel -
#7597 Az 1.02-es javítás részletei itt vannak. -
ricsa008 #7596 mit javít az újj peccs? -
sztanyo28 #7595 hali hol lehet haver küldiket csinálni??? -
#7594 szoval én is letöltöttem szerinted ? khm,ha ennyire akarod,csinálok neked egy kbszt fotot,hogy én bzdmeg megvettem ezt a kbsztt játékot,bzmg egy szavadba kerül és csinálok... -
#7593 akkor meg írj a supportnak és ne nétd az itteni embereket hülyének hogy odaadják a cd-kulcsukat... -
blackbull #7592 képzeld havertól van meg a játék....és azt írja hogy nem jó a serial..pedig megvette...ne vagyok olyan g...i hogy ilyen fa.....gokkal akarlak szivatni...
ja és bocsi..már megvan..mert van aki van oylan rendes hogy az emberbe nem csak a rosszat keresi...sztem magadból indulsz ki hogy te töltöd a játékokat mint a hülye....nem tisztelve a gyárat és azt hogy mennyi pénzt fordítottak rá...szóval sztem nyugodtan be...tod,ha már így állunk
na csááá -
#7591 a kurva anyjáért van, hogy 20 percig megy 40fps-el utána meg leesik 7-10fps-re?? ez azóta van, amióta megvan az új monitor és 1920X1200-ban játszok. Ez lehet attól?? De mondjuk ha leveszem a legkissebbre a felbontást, akkor is 10fps 20 perc után... -
#7590 adok én, de előbb utalj át 7000ft-ot.. -
#7589 Nálam is műkszik rendesen ;) -
#7588 ez krv gyenge probálkozás volt. ennél még azis jobb lett volna,ha azt irtad volna,hogy nem vettem meg a játékot,és nincs is patchom hozzá,serialt nemtudok,ugyhogy valaki adjon... -
blackbull #7587 halii!!
nem tudnátok nekem leírni a far cry 2 serialját? mert ami van hozzá arra azt írja hogy nem jóó....előre is höszi..sziasztok -
#7586 Központi szerver frissítve, a játékosokat már felengedi -
#7585 Az 1.02-es patch feltétele után több külföldi jelezte, hogy nem tud kapcsolódni a UBI szerverre, mert rossz névre és jelszóra panaszkodik a program, vagy csak csatlakozási hibára
Ha ez igaz, akkor elképzelhető, hogy hamarosan várható egy hotfix is...
Ezek nem tesztelik, amit kiadnak?! -
#7584 Jííííhá! Itt a Messiás!
Nem bolondultam meg, csak megtaláltam a még frissen közzétett 1.02-es javítócsomagot a Far Cry 2-höz -
#7583 A vízvezeték felrobbantása után, el kell menni a bányához segíteni a havernak, de akármit csinálok mindig meghal, nem lehet megmenteni valahogy? -
#7582 Nem tudom miért problémázik mindenki a checkpontokon, egyszerűen csak át kell robogni rajtuk, és ha elkezdene követni egy fegyveres jeep, akkor csak megnyomni a c betűt és szarrá lőni őket.
Ha esetleg füstöl a kocsi, akkor megjavítani és úgy tovább.
Ha segítség kell ezt használd (1.01 patchel): http://dlh.net/chtdb/chtdl.php?lang=eng&id=47209 -
#7581 Vannak modok a játékhoz vagy várhatóak?
Igazság szerint egy olyan modra várok ami vagy kiiktatja a checkpointokat vagy hosszabb idő múlva telepíti vissza az ellenfeleket. Esetleg van olyan cheat vagy trainer amit aktiválva láthatatlanná tudok válni az ellenfél számára?