Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt most nem egészen értem, (nem kötekedni akarok...), de hogy jön ide a GTA4?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Amúgy több vége is lehet a játéknak?
Mert végigvittem, elõször a kék küldik aztán a piros 😊 Szóval mivan ha egybõl a piros után megyek, ugyanazt a befejezést kapom?
Amúgy meg valami hihetetlenül ütõs a játék maxon elsimítássál brutálisan szép a fû, meg úgy az egész.. Víz is nagyon bejött, jó eltérni a crysisostól.. A leégõ növényzet aztán viszi a pálmát..
Játékmenet kicsit hosszadalmas sok autózással ahogy itt írták, de nekem bejött még azis mondhatni kellemes ennyire szép vidéken autózni XD
Hangulat végig megvolt, vége fele meg már trükköztem pl amikor valakit megkelett ölni a városban, odamentem mellé körbenéztem hogy honnan lehet jól rálátni, elmentem a városon kívülre a hegyre kocsival, feljebb másztam a sziklán és onnan lõttem fejbe szegény fószert <#idiota>#idiota>
Szóval ahogy elnézem a GTA IV hatalmas sikereit, szerintem ez lesz nálam az abszolút év legjobbja, 10/10 😊
Egyébként egy feladathoz nem úgy kell elmenni hogy bevágom magam az elsõ autóba oszt megyek, hanem.
1. Olyan autó kell amin lövegtorony van.
2. busz, ha nem is megy oda pontosan, de sokat megspórol
3. ki lehet kerülni az ellenõrzõ pontokat akár teljesen is, tehát keresztül kasul pl. át a sivatagon, vagy akár a vasúti sínen is lehet autókázni 😊
Ettõl függetlenül ez az ellenõrzõpont ellenség újratermelõdõs baromság leállhatna.
Ált. snpier van nálam és messzirõl megoldom pár lövéssel a problémát. Ezzel a legkönnyebb a harc.
Olyan problémám lenne ,hogy a multiplalyer részben nem muködnek a billentyûzetbeállításaim ( a single részben viszont tökéletesen megy )
Ha valaki találkozott hasonló problémával és sikerült megoldani , az írja meg légyszi.
Köszönöm!
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
Olyan kérdésem lenne azokhoz akik megvették eredetiben a játékot, h vannak e szerverek? Mennyi?
Meg akarom venni, de nem hallottam semmit arról h vannak e szerverek.
Engem csak a Multi érdekel. Még a tört változattal játszottam hamachin és nagyon tetszett. A Single Player nagyon nem jött be.
Neten szeretnék játszani. Érdekelne h mennyi szerver van és h sokan vannak e fenn?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
melyiknek a legszebb a keze?<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
köszi elõre is
köszi a válaszokat.