Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja! Egyet értek!

elitehun
Ja
Az normális, hogy 73 %-nál vagyok és megyek segíteni a gyémántbányához Hakibnak, lelövök mindenkit, de meghal Hakib?
LOL Te ennek örülsz???? Hát ez aztán baromi nagy élvezet, azon röhögni, hogy hogy csapod el.... az ilyen gondolkodásúakból lesznek a sorozatgyilkosok is...

koschwarz
"Szóval ahogy elnézem a GTA IV hatalmas sikereit, szerintem ez lesz nálam az abszolút év legjobbja, 10/10 😊"

ezt most nem egészen értem, (nem kötekedni akarok...), de hogy jön ide a GTA4?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Evil
Hát én sokat használtam a vonatsíneket, szerencsére eddig nemjött szembe a vonat <#idiota>

Amúgy több vége is lehet a játéknak?
Mert végigvittem, elõször a kék küldik aztán a piros 😊 Szóval mivan ha egybõl a piros után megyek, ugyanazt a befejezést kapom?

Amúgy meg valami hihetetlenül ütõs a játék maxon elsimítássál brutálisan szép a fû, meg úgy az egész.. Víz is nagyon bejött, jó eltérni a crysisostól.. A leégõ növényzet aztán viszi a pálmát..
Játékmenet kicsit hosszadalmas sok autózással ahogy itt írták, de nekem bejött még azis mondhatni kellemes ennyire szép vidéken autózni XD

Hangulat végig megvolt, vége fele meg már trükköztem pl amikor valakit megkelett ölni a városban, odamentem mellé körbenéztem hogy honnan lehet jól rálátni, elmentem a városon kívülre a hegyre kocsival, feljebb másztam a sziklán és onnan lõttem fejbe szegény fószert <#idiota>

Szóval ahogy elnézem a GTA IV hatalmas sikereit, szerintem ez lesz nálam az abszolút év legjobbja, 10/10 😊

Mivel én szeretem az autóverseny játékokat nem okoz gondot autókázni. Pláne hogy olyan grafikája van a jármûnek hogy összeszarom magam.
Egyébként egy feladathoz nem úgy kell elmenni hogy bevágom magam az elsõ autóba oszt megyek, hanem.
1. Olyan autó kell amin lövegtorony van.
2. busz, ha nem is megy oda pontosan, de sokat megspórol
3. ki lehet kerülni az ellenõrzõ pontokat akár teljesen is, tehát keresztül kasul pl. át a sivatagon, vagy akár a vasúti sínen is lehet autókázni 😊

Ettõl függetlenül ez az ellenõrzõpont ellenség újratermelõdõs baromság leállhatna.
Hát ez sajnos ilyen. Gondosan meg is szoktam válogatni, hogy éppen merre menjek. Sokszor áthajtok az ellenõrzõ pontokon, felesleges csatába bonyolódni néha.
Ált. snpier van nálam és messzirõl megoldom pár lövéssel a problémát. Ezzel a legkönnyebb a harc.

Ma egy kicsit jobban elmélyedtem a játékba, hát nem is tudom,gondoltam hogy sokat kell autózni,de ennyit gyerekek ez egy szafari szimulátor,negyedóra oda vissza megint, egy ellenõrzõ pont, soha el nem tûnõ ellenfelek üldözõbe vesznek, ki lövik alólam, a kocsit tíz perc gyalog bolyogás,küldi megint autóba megint egy ellenõrzõ pont és így, tovább, tovább, tovább,persze sokk helyen nem lehet rövidíteni átvágni, hanem szépen a kijelölt úton, nem ilyenre gondoltam..

Most vettem csak észre, hogy nincs hatással az élsimítás bekapcsolása a játék sebességére gyakorlatilag. Szinte ugyan az a frame no AA-val mint 4X-esnél. Eddig nem akartam rátenni, mert 30-45 körül ment nálam. DX10-be meg valamivel gyorsabb a játék, bár a teszt szerint inkább csak a max FPS a nagyobb.

elitehun
Nyomj H-t
MUERTE vs MERTE
Üdvözlet mindenkinek. Lenne egy nagy problémám hogy hogyan kell tovább menni a 2.dik részen ott ahol azt irja hogy megsebesültem gyogyitsam meg magam de nem tudom és nem tudok sehova sa manni mert egy fószer ott áll az ajtoban. Valaki segitsen. Köszönöm elöre is. Fontos lenne mert már a gép szétverés határán vagyok.

MBP Schaefer
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,hogy a multiplalyer részben nem muködnek a billentyûzetbeállításaim ( a single részben viszont tökéletesen megy )
Ha valaki találkozott hasonló problémával és sikerült megoldani , az írja meg légyszi.
Köszönöm!

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

Hali!

Olyan kérdésem lenne azokhoz akik megvették eredetiben a játékot, h vannak e szerverek? Mennyi?
Meg akarom venni, de nem hallottam semmit arról h vannak e szerverek.
Engem csak a Multi érdekel. Még a tört változattal játszottam hamachin és nagyon tetszett. A Single Player nagyon nem jött be.
Neten szeretnék játszani. Érdekelne h mennyi szerver van és h sokan vannak e fenn?

Köszi a tippet!Nagyon ötletes! Jellemzõ, nekem nem jutott eszembe... Én a csónakokat rugdostam korábban ide-oda. Kipróbálom!
koschwarz
figyusz, rugdoss el az utolsó nagy ajtóig (ami a fegyverraktár után nyílik a nagy térségre) egy ládát vagy széket vagy valami tárgyat (már nem emlékszem, de valami van ott), és akaszd be úgy, hogy ne tudjon becsukódni. ezután kimész, jönnek a behemótok, és visszaugrálva a helységbe, le tudod õket szedni. utána távcsövessel a láthatatlanokat a messzi magas helyeken. utána már mennie kell a maradék ellen kiirtásának.

koschwarz
mekkora...<#taps><#taps><#taps>

Hát megõrülök ma játszottam néhány percet és csodák csodájára le tudtam venni a fegyvereket úgyhogy csak néha kattan be a játék

Halo! A kérdésem még a Far Cry elsõ részére vonatkozna: hiába hozom be a konzolt (ami egyébként nálam a 0-ra jön be és nem a ~ -ra, ahogy mindenhol írják), és hiába írom be: god_mode_count=1, ami ugye a god mode akarna lenni, nem történik semmi. Végig szabályosan csináltam amúgy, csak az utolsó, Vulcan pálya a hadseregnyi ellenségével már kicsit sok nekem, nincs kedvem ötmilliószor nekifutni. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehet valóban használható god mode-hoz jutni? Köszi
elitehun
Lehet valami egyéni bug
elitehun
Ezt már sok ember mondta de én gond nélkül le tudom venni...
Valószínûleg bennem van a hiba de azt hittem hogy ez a játék már nem tud jobban kiborítani, hát tévedtem. Vettem egy fegyvert a boltban és nem érem el nem tudom levenni a falról már két órája szenvedek és nem megy, de ez még nem a lényeg egy olyan fegyvert nem tudok levenni amit már levettem nem is egyszer a falról de most egyszerûen nem megy ahogy bemegyek a raktárba bal oldalt az AK felett van egy rohamtávcsöves fegyver amit újabban nem tudok levenni mindíg az AK-t veszi le. Ráadásul egy olyan boltban ahol eddig is vettem a fegyvert (tudom hogy ez nem mérvadó de a raktárak sem ugyanolyanok asszemXD)

zorrobomber
Mit tettél be a gépbe?

Ha nem tudsz magyarul miért akarsz magyarul játszani egy játékkal?
gép

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Hová tetted be????<#idiota>

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

gyerekek betettem a Farc Cry 2 Hun verziót.de valahogy nincs magyar felirat.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

na ezt még biztos nem hallotátok Végigjátszottam = Áttfordítottam<#hehe>

Már te is kezded

koschwarz
kösz.

melyiknek a legszebb a keze?<#hehe><#hehe><#hehe>

Látom nem volt elég a játék magyar megjelenése,már egyesek a szado verziót várják!

Egyáltalán nincs,annyi hogy a kezük más😊.De amúgy tök mindegy.

koschwarz
megkérdem még1x: van valamilyen jelentõsége annak melyik karaktert választom?

Szega87
bemész a fegyverboltba, bepötyögöd a keresõbe az ebayt kiválasztod milyen mintás kommandó ruci kell és megrendeled utána meg elmented a gammát és kilépsz, tuti módszer

MUERTE vs MERTE
Üdv mindenkinek. Lenne egy kérdésem Hogy a Far Cry 2 höz honnan lehet leszedni magyarositást elöre is köszönöm.

elitehun
Ide csak perverzek járnak? xD
ewuk
fordítva érdekesebb lenne
w77d
persze, plusz gyémántok járnak érte XD

ewuk
engem az is érdekelne, hogy nemi kontaktust lehet-e teremteni az elhullott egyedekkel?
elitehun
Ja és a you tube-on van
elitehun
Nem folyik a vér csak fröccsen és nem látszódik semmi az állat belsejébõl
azért vagyok rá kíváncsi mert érdekel h hogy csinálták meg az animációt, mennyi vér folyik, és hogy látszódnak e az állatok csontjai, belsõ szervei

elitehun
Inkább ezt nézegesd
Maxtreme
Szerintem sürgõsen fordulj orvoshoz.

koschwarz
fura egy srác lehetsz te...<#wilting>

rakna fel képeket vagy esetleg videót arról, hogy állatokat gázol el, vagy késel meg, vagy lõ szitává?
köszi elõre is

elitehun
Ez a legfontosabb amit tudni akarsz? De mind1 is igen meg lehet ölni õket de ha a közelükbe mész akkor elfutnak. és nem csak a zebrákat hanem az összes többi állatot
nekem nem megy a gépemen a játék ezért nem tudom kipróbálni, ezért azt szeretném kérdezni, hogy meg lehet e ölni a zebrákat.
köszi a válaszokat.

SeanJRRussel
srácok,hol áés hogyan tudnék multyzni?????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb