Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha értem. Kösz a fordítást! 😊

Akkor talán majd valami javítás helyre teszi ezt problémát?
Használhatóvá válik, helyesen mûködik majd ez a rögzítés - vissza játszás dolog?
De jó lenne! 😊
elitehun
Az hogy a benchmark tool-ban sok bug van pl ha beülsz az autóba nem mutatja hogy mozog csak a játékos nézetben és az AI teljesen használaton kívül van
elitehun
Úgy hogy mielõtt lõsz akkor jobb egérgomb és amerre célzol arra megy a rakéta de ne engedd el a jobb egérgombot
Tovább keresgélve találtam valamit, de mivel nem tudok angolul így sajna nem értem!
Ez lenne az:
" You can use the benchmark tool to play them but after what I have experienced is that a lot of things in the playback is really unsynced and bugged!
When you for eksample enter a car it won't show the car moving, just the playerview, the AI is also totally out of order.. "

Itt találtam rá: http://forums.facepunchstudios.com/showthread.php?t=631582
Lehet azért mûködik ilyen furán a vissza játszásom, mert nem eredeti a játékom? <#szomoru1>
Hello srácok.

Utána néztem hogy mire is jó a játékban a numerikus 8 billentyû.

Ha meg nyomod akkor fel veszi azt ahogy játszol, ki is írja a bal felsõ sarokba amíg tart a felvétel, vagy is amíg újra le nem nyomod a billentyût, hogy "Recording Playback..."

No.. ezeket a felvételeket, amik a Dokumentumok\My Games\Far Cry 2\Benchmarks\Playbacks mappában találhatóak a játék teszt programjával lehet újra megtekinteni.
Még hozzá úgy, hogy el indítod a teszt programot, és a General fülön alul a lenyíló menüben lehet kiválasztani az általad rögzített jeleneteket tartalmazó felvételt. Alapból "Playback (Playback 2008-12-13 01-14-04) néven található a listán, persze nálatok más lesz a dátum hisz bisztos nem éjjel 1/4 2kor szórakoztok vele! 😄

Na szóval.. ki választod a neked szükséges felvételt, és katt a nagy Launch Benchmark feliratu gombra és már tölti is be.
Természetesen a Game settings fülre kattintva lehet variálni milyen beállításokkal akarod újra nézni a felvételt.

Én ki is próbáltam, csak valami nem stimmel, mondjuk nem is igazán értem mi lehet vele a gond, talán én nem jól csináltam valamit? Nem tudom!

A lényeg hogy mikor rögzítettem az eseményeket, akkor ugye szépen be célzotam a roszarcokat, és likvidáltam õket. Eddig oké is, na de mikor vissza játszottam a tesztprogrammal a felvételt, akkor az elenségek nem ott voltak, vagy nem egészen ott ahol a felvétel idején. ráadásul nem pontosan az történt a visszájátszáskor mint ami a felvétel idején!

Lõvõm õket ugyan onan ahol eredetileg álltam, de õk nem ott voltak ahol eredetileg, (némely felvételnél viszott ott voltak ahol eredetileg, vagy nagyjából ott :S ) ha nem kicsit arrébb. Persze hogy nem találom el õket! Vagy épp csak az elsõ lövés talál, de aztán a többiek meg egész más fele mozdulnak el. Össze vissza mászkálnak, lõnek rám én meg álom a golyózáport mint állat! 😄

Ja igen.. próbáltam olyat is hogy be szállok kicsiba a rögzítés ideje alatt, erre a vissza játszáskor mit látok? Hát azt hogy nem is a kocsiban ülök, ha nem csak úgy siklok a levegõben, abba az írányba amerre a kocsival mentem! A kocsi nem is látszott, még a hangját se lehetett hallani!

Ha ki írt valamit a játék a képernyõre, mondjuk csörög a telefon, a hívás fogadásához nyomd meg az "5-ös" billentyût, és mondjuk konkrétan még a játék legelején jártam, és ugye elõ jött a segitséget tartalmazó képernyõ, akkor meg állt a felvétel magától, nem rögzített tovább!

Vagy pl: ez esetben én fel vettem a telefont, akkor a hívó hangját hallottam, de bekapcsolt feliratok ellenére a képernyõn rögzítés közben nem jelenetek meg. Olyan is volt hogy fel vettem a telefont rögzítés közben, de asszem.. nem emléxem pontosan de mintha ment volna tovább a felvétel de se felirat nem volt látható telefonálás közben, se a hívó fél hangja nem volt hallható!

Tudja valaki mi lehet a probléma?

Mert így nem túl sok, szinte semmi értelme fel venni azt ahogy játszol, esetleg hogy meg mutasd valakinek hogy hol talál valami érdekes dolgot, vagy egy adott küldetést hogy lehet meg csinálni.

Kösz hogy végig olvastad! 😊

Shep
Hát lehet irányítani a rakétát miután kilõtted 😊 EZ már a HL1-ben is benne volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evil
Tényleg jobb a 2. map arról nemis beszélve hogy az elsõn nálam véletlenszerûen fagyott, a másodikon megy egyszersem <#idiota>

Azt hogy? Nálam van Carl Gustav, de ugyanúgy egyvonalban lõ, mint az RPG-7.
Amúgy tényleg sokkal jobb lett a játék a második térképen.

Tinman
Sajnos nem... szûz win telepítés után is u.e.
Olvasgattam már más helyeken ott is ez van sok Audigy 4 és X-Fi tulajnak. :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hiba
miert van az hogy nem is ram tartja a fegyveret az ai es megis én sérülök?

Apus
nem valami kodekpack akasztja meg?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Tinman
Ja még annyit, hogy hang letiltásával gyönyörûen megy a játék... vicc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

elitehun
Fogalmam sincs mi lehet a gond. Elvileg futnia kéne rendesen
Tinman
Srácok!

Mi lehet a gond?

Elindítom, menü bejön, új játék, kiválasztom xy karit és tölt. Kb. 3 percig töltöget és MEGAKAD sokszor a hang. Aztán vagy kilép az asztalra, vagy elindul de pár mp-en belül beakad az egész és 20 mp-ig is úgy van... vagy a kép folyamatos vagy a hang, de együtt nem és elcsúszik!

Megvettem a játékot, feltelepül gond nélkül, minden driverem új, próbáltam Vista és XP SP3 alatt is szûz telepítéssel.

Konfig lényegesebb elemei:
-Q9300 Quadcore 2.5 GHz /nincs tuning!/
-Gainward 4870 1 GB
-Corsair 4 GB 1066 MHz
-Raid 0, hely bõven van
-Creative SB X-Fi gamer hangkártya

Próbáltam már a sok helyen leírt "vedd le a hardveres gyorsítást a hangkártya beállításoknál", de az sem segített semmit.
Minden más gyönyörûen fut kivéve ezt a hulladékot.<#help>

elitehun
Ja télleg Carl-G 😄
MBP Schaefer
Carl Gustav

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
Akkor ha csinálgatod a fegyveres küldiket hamarosan elérhetõ lesz
Shep
50% ha jól emlékszem.

elitehun
Ja igen az valamilyen G...
elitehun
Az a G vagy hogy hívják. meg lehet majd venni a fegyverboltban egy idõ után. hány %-nál jársz?
Shep
Kezd megváltozni a véleményem a játékkal kapcsolatban most, hogy átjutottam a másik helyszínre, végre változatos a táj, lehet domb/hegy oldalakból több száz méterrõl távcsövessel operálni és valahogy hangulatosabb lett az egész.
Elindultam egy konvojt elintézni, éppen egy sziklaszurdokon vágtam át, hogy elérjem a célt mikor felvillant bennem, hogy milyen jó lenne ha a hegyoldalból lõhetném szét RPG-vel, és ahogy kiérek a szurdokból pont a hegy aljában megy a konvoj és adhattam nekik 😊

Hogyan tudok olyat mint a videokban is volt, hogy a korszerûbb rpg-vel a levegõbe felfele lõtt és valamennyivel távolabb a lövedék bombaként csapódott be?

bodesz
vki regeditbõl nemtudná nekem kiszedni a regeket(megkeresi regeiditben HKLM\Software\ubisoft\far cry 2 mappát és kiexportálja nekem) és feldobni vhova?
nemrég behalt a vinyóm és nem sokat lehetett visszahozni.a feltelepített játékot visszatudtam hozni de az isoját nem :S és most elég fos a netem is TY CHELLO.
patchelni szeretném de nincs benne regekben :S
pls vki help akinek van fölös pár perce.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Apus
a városban lévõ 2 csapat adja a fõszálat.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

kryst
Ebben a játékban van valami fõ küldetés? Mert vannak ezek a pontok ahol adnak feladatot, pl. minta a fegyverkereskedõ is, de ezen kívül van valami kötelezõ küldetés is? Vagy csak ezekre a pontokhoz kell visszamenni?

Apus
Na végigjátszottam, hát nem volt semmi😊 Számítottam valami ilyesmire a végén, de azért meglepett.

elitehun
Kipróbálom.
De a valóságban vagy a játékban? <#idiota><#ravasz1>
gduck
Aludjál reggelig és kezdjél el sétálni a napfelkeltében! A fényhatások, az állatok, a hangok, ÁÁÁÁÁ TÖKÉLETES!!!!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
SZUPI!

Apus
én benyomtam a dobozba aztán ott is felejtettem😊

Shep
Megtaláltam az arany AK-t, ezt nem lehet a raktárban tárolni mint a többi fegyvert, ha elkopik annyi?

Doomista
nah nem szoltam ! mostmár van rendesen dm,tdm server jea !!! fc2 multi rulez 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bodesz
vki regeditbõl nemtudná nekem kiszedni a regeket és feldobni vhova?
nemrég behalt a vinyóm és nem sokat lehetett visszahozni.a feltelepített játékot visszatudtam hozni de az isoját nem :S és most elég fos a netem is TY CHELLO.
patchelni szeretném de nincs benne regekben :S
pls vki help akinek van fölös pár perce.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

elitehun
Buszozzál
hali mindenkinek!
12% -nál tartok most, jó játék amugy de kezdem kicsit unni. Ami zavar hogy sokat kell autózni vagy hajózni, ide-oda. Minden utközben jönnek a ellenfelek ami nekem elég fárasztó már. Kinek mi a véleménye?
Doomista
zsir :] TDM lesz ? nekem a favoritom a team deathmach....jo az a csapatos ölögetés + ha van csapatmunka is

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

valaki?
Tib
Ha végre beindul a dedikált szerverünk, akkor majd több magyarral találkozhatsz <#email> Hogy ez mikorra lesz meg? E hét elejére szerettem volna, de kitolódik a végére, esetleg a jövõ hét elejére. <#nyes> Persze ahogy beindult, egybõl sípolok! 😉

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

gduck
Lassan két hónapja megvan a játék és alig találkoztam magyarokkal 😞

UI: CD-KEY beírást én is megszívtam anno 😄

inkább az a baj, hogy nincs semmi küldetés benne... elkell menni a pálya végére, ahol kinyirsz egy embert, aztán ennyi a küldetés... meg vannak a felrobbantos teherautós küldi is ami annyibol ál, hogy köröznek folyamatosan elötted... elég ha elálod az utját kocsival és aládobsz egy gránátot.

Tib
Errõl pár napja már másnak megírtam itt: #7440 (2008. dec. 08. 19:48)

Tib
Ne ranked kategóriában nézelõdj és ne csak DM játékmódban... És nézz szét késõ délután, vagy inkább este... ennyi 😊

Doomista
kicsit csalodtam az multiplayer részében...egy ranked server volt,amin tudtam játszani,kemény 3 ember...legalábbis a lista többet nem mutatott...komolyan ennyire leszrja mindenki a multi részét vagy mi van ? szrtm a multi jobb mint az single mód 😄 legalább csordulna a lista serverrel teli 😄

Igen, ez meg a másik. Tûzharc, szerelés, tûzharc, szerelés. Néhány óra után halálosan unalmas tud lenni ez a játék.

Apus
engem tulajdonképpen nem is az õrposztok zavarnak, mert átsuhanok ratuk aztán vagy kilövik a kocsit vagy nem. hanem az a sok autós farok. lementem a MArina mellé busszal, tragacsba be, és mindig megjelent egy here aki üldözni kezdett. olyankor kocsiból ki, fejét szétlõni, kocsit szerelni, beszáll, félperc mulva megint jön egy genya és így tovább. többet szereltem azt a szart 500 méteren, mint a gearhead garage-ban 2 nap alatt.

Én még nem láttam játékot, ami alapötletre,grafikára, kidolgozottságra ennyire tuti lett volna, és amit ennyire tönkretettek volna a monotonul ismétlõdõ értelmetlen tûzharcok.

Ezekkel a keresztezõdéseknél újratermelõdõ és azonnal az életedre törõ ellenfelekkel gyakorlatilag tönkretették a játékot. Szép volt, ubisoft!
Legutóbb az Assassin Creedet sikerült kinyírni ugyanezzel a módszerrel.
Mikor tanulják már meg végre, hogy a monotonitás a játékfejlesztõ legnagyobb ellensége?

hali
tervben van a játék megvétele,1 kérdésem lenne
sokan játszanak vele online?

Apus
köszönöm!

elitehun
Egy boríték jelzi valahol jobb oldalt alul miután felhív valaki és krákogós hangon mond valamit