Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor talán majd valami javítás helyre teszi ezt problémát?
Használhatóvá válik, helyesen mûködik majd ez a rögzítés - vissza játszás dolog?
De jó lenne! 😊
Ez lenne az:
" You can use the benchmark tool to play them but after what I have experienced is that a lot of things in the playback is really unsynced and bugged!
When you for eksample enter a car it won't show the car moving, just the playerview, the AI is also totally out of order.. "
Itt találtam rá: http://forums.facepunchstudios.com/showthread.php?t=631582
Utána néztem hogy mire is jó a játékban a numerikus 8 billentyû.
Ha meg nyomod akkor fel veszi azt ahogy játszol, ki is írja a bal felsõ sarokba amíg tart a felvétel, vagy is amíg újra le nem nyomod a billentyût, hogy "Recording Playback..."
No.. ezeket a felvételeket, amik a Dokumentumok\My Games\Far Cry 2\Benchmarks\Playbacks mappában találhatóak a játék teszt programjával lehet újra megtekinteni.
Még hozzá úgy, hogy el indítod a teszt programot, és a General fülön alul a lenyíló menüben lehet kiválasztani az általad rögzített jeleneteket tartalmazó felvételt. Alapból "Playback (Playback 2008-12-13 01-14-04) néven található a listán, persze nálatok más lesz a dátum hisz bisztos nem éjjel 1/4 2kor szórakoztok vele! 😄
Na szóval.. ki választod a neked szükséges felvételt, és katt a nagy Launch Benchmark feliratu gombra és már tölti is be.
Természetesen a Game settings fülre kattintva lehet variálni milyen beállításokkal akarod újra nézni a felvételt.
Én ki is próbáltam, csak valami nem stimmel, mondjuk nem is igazán értem mi lehet vele a gond, talán én nem jól csináltam valamit? Nem tudom!
A lényeg hogy mikor rögzítettem az eseményeket, akkor ugye szépen be célzotam a roszarcokat, és likvidáltam õket. Eddig oké is, na de mikor vissza játszottam a tesztprogrammal a felvételt, akkor az elenségek nem ott voltak, vagy nem egészen ott ahol a felvétel idején. ráadásul nem pontosan az történt a visszájátszáskor mint ami a felvétel idején!
Lõvõm õket ugyan onan ahol eredetileg álltam, de õk nem ott voltak ahol eredetileg, (némely felvételnél viszott ott voltak ahol eredetileg, vagy nagyjából ott :S ) ha nem kicsit arrébb. Persze hogy nem találom el õket! Vagy épp csak az elsõ lövés talál, de aztán a többiek meg egész más fele mozdulnak el. Össze vissza mászkálnak, lõnek rám én meg álom a golyózáport mint állat! 😄
Ja igen.. próbáltam olyat is hogy be szállok kicsiba a rögzítés ideje alatt, erre a vissza játszáskor mit látok? Hát azt hogy nem is a kocsiban ülök, ha nem csak úgy siklok a levegõben, abba az írányba amerre a kocsival mentem! A kocsi nem is látszott, még a hangját se lehetett hallani!
Ha ki írt valamit a játék a képernyõre, mondjuk csörög a telefon, a hívás fogadásához nyomd meg az "5-ös" billentyût, és mondjuk konkrétan még a játék legelején jártam, és ugye elõ jött a segitséget tartalmazó képernyõ, akkor meg állt a felvétel magától, nem rögzített tovább!
Vagy pl: ez esetben én fel vettem a telefont, akkor a hívó hangját hallottam, de bekapcsolt feliratok ellenére a képernyõn rögzítés közben nem jelenetek meg. Olyan is volt hogy fel vettem a telefont rögzítés közben, de asszem.. nem emléxem pontosan de mintha ment volna tovább a felvétel de se felirat nem volt látható telefonálás közben, se a hívó fél hangja nem volt hallható!
Tudja valaki mi lehet a probléma?
Mert így nem túl sok, szinte semmi értelme fel venni azt ahogy játszol, esetleg hogy meg mutasd valakinek hogy hol talál valami érdekes dolgot, vagy egy adott küldetést hogy lehet meg csinálni.
Kösz hogy végig olvastad! 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy tényleg sokkal jobb lett a játék a második térképen.
Olvasgattam már más helyeken ott is ez van sok Audigy 4 és X-Fi tulajnak. :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mi lehet a gond?
Elindítom, menü bejön, új játék, kiválasztom xy karit és tölt. Kb. 3 percig töltöget és MEGAKAD sokszor a hang. Aztán vagy kilép az asztalra, vagy elindul de pár mp-en belül beakad az egész és 20 mp-ig is úgy van... vagy a kép folyamatos vagy a hang, de együtt nem és elcsúszik!
Megvettem a játékot, feltelepül gond nélkül, minden driverem új, próbáltam Vista és XP SP3 alatt is szûz telepítéssel.
Konfig lényegesebb elemei:
-Q9300 Quadcore 2.5 GHz /nincs tuning!/
-Gainward 4870 1 GB
-Corsair 4 GB 1066 MHz
-Raid 0, hely bõven van
-Creative SB X-Fi gamer hangkártya
Próbáltam már a sok helyen leírt "vedd le a hardveres gyorsítást a hangkártya beállításoknál", de az sem segített semmit.
Minden más gyönyörûen fut kivéve ezt a hulladékot.<#help>#help>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elindultam egy konvojt elintézni, éppen egy sziklaszurdokon vágtam át, hogy elérjem a célt mikor felvillant bennem, hogy milyen jó lenne ha a hegyoldalból lõhetném szét RPG-vel, és ahogy kiérek a szurdokból pont a hegy aljában megy a konvoj és adhattam nekik 😊
Hogyan tudok olyat mint a videokban is volt, hogy a korszerûbb rpg-vel a levegõbe felfele lõtt és valamennyivel távolabb a lövedék bombaként csapódott be?
nemrég behalt a vinyóm és nem sokat lehetett visszahozni.a feltelepített játékot visszatudtam hozni de az isoját nem :S és most elég fos a netem is TY CHELLO.
patchelni szeretném de nincs benne regekben :S
pls vki help akinek van fölös pár perce.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nemrég behalt a vinyóm és nem sokat lehetett visszahozni.a feltelepített játékot visszatudtam hozni de az isoját nem :S és most elég fos a netem is TY CHELLO.
patchelni szeretném de nincs benne regekben :S
pls vki help akinek van fölös pár perce.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
12% -nál tartok most, jó játék amugy de kezdem kicsit unni. Ami zavar hogy sokat kell autózni vagy hajózni, ide-oda. Minden utközben jönnek a ellenfelek ami nekem elég fárasztó már. Kinek mi a véleménye?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
UI: CD-KEY beírást én is megszívtam anno 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ezekkel a keresztezõdéseknél újratermelõdõ és azonnal az életedre törõ ellenfelekkel gyakorlatilag tönkretették a játékot. Szép volt, ubisoft!
Legutóbb az Assassin Creedet sikerült kinyírni ugyanezzel a módszerrel.
Mikor tanulják már meg végre, hogy a monotonitás a játékfejlesztõ legnagyobb ellensége?
tervben van a játék megvétele,1 kérdésem lenne
sokan játszanak vele online?