Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A map editorban hogy lehet kiválasztani hogy milyen fegyver legyen nálam? Mert láttam videót ahol a csávónál lángszóró vagy sniper volt
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Lehet menni tesztelni és visszajelzéseket leginkább az FC2.hu fórumába várnék ezzel kapcsolatban. <#awink>#awink>
A szerver:
- v1.01-es játékkal fut.
- nem csak alap pályát tartalmaz! A szerveren való játékhoz ajánlott (nem kötelezõ) elõre leszedni a "Forgotten Valley" pályát innen.
- mivel teszt jelleggel fut, történhet leállás (de reméljük nem lesz)
- adatai minden FC2.hu oldalon regisztrált számára láthatóak (nincs kicsillagozva) a jobb felsõ sarokban
- jelszavazva van, hogy elsõsorban hazai játékosok legyenek rajta. Tehát ha valaki a mások számára is látható fórumba vagy a chatbox-ba beírja a jelszót, nem tesz boldoggá...
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Nem ajánlanátok egy hasonló oldalt?
Én már a második térképen tartok. Ott elvileg egy doktor látna el gyógyszerrel, de nem jelenik meg a helyén, és a gép nem adja küldetésbe a gyógyszerszerzést.
Én már a második térképen tartok. Ott elvileg egy doktor látna el gyógyszerrel, de nem jelenik meg a helyén, és a gép nem adja küldetésbe a gyógyszerszerzést.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Megvolt az elsõ maláriaroham gyógyszer nélkül. 'H' betûre nézegeti a dobozt, tök üres. De a menüben csak nem kapom feladatul, hogy gyógyszert szerezzek.
Ugyanúgy csak "keress küldetést" van megadva feladatul. Természetesen hiába mentem a dokihoz gyógyszerért, a doki nincs a helyén. Próbáltam más fekete kézfejes ikonú helyeket keresni a térképen, de nincs több, csak az az egy a városközpontban.
Jólértem akkor, hogy most meg fogos pusztulni és nem fogom tudni végigjátszani a játékot egy hülye scriptelési hiba miatt?
Ha nincs a helyén a doki(én sem találtam amikor vissza mentem) akkor keress a térképen olyan fekete kézfej ikont amin van sárga háromszögben 1 fekete felkiáltójel, mint a többi küldetést jelölõ ikonoknál. Õk majd adnak pár útlevelet amit el kell vinned 1 másik helyre, és ott majd kapsz gyógyszert! 😊
-Mi ez az álcaruha? Van valami gyakorlati haszna? Mik a tapasztalatok?
-Elmentem a második térképre, végzem a feladatokat, jött a maláriaroham, bevettem az utolsó pirulát. Elmentem a dokihoz, aki nemrég mondta, hogy hozzá kell fordulni gyógyszerügyben, de nincs a helyén, ahol a múltkor találkoztunk. Mivel nem akartam hogy a következõ rosszullét a sivatag közepén érjen, gyógyszer nélkül, átaludtam néhány napot egy közeli safe houseban, de nem jött újabb roham. És az orvos még mindíg nincs a helyén.
Ilyenkor mi van?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.