Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heyho, azt tudja valaki, hogy ranked szervert indítva, hogy lehet saját vagy mások által készített pályával futtatni? Mert csak nem dedikált szerver esetén engedi, de több olyan ranked játékban vettem már részt ahol custom map volt...

elitehun
Ököl jel a fõvárosban már más is leírta
Ny Papa
Én arra vagyok kiváncsi,hogy hol találom a templomot

elitehun
Vagy pl.: olyan videót is láttam ahol a csávónak alig volt élete és tudta gyógyítani magát míg alap beállításon halhatatlanok vagyunk!
elitehun
A map editorban hogy lehet kiválasztani hogy milyen fegyver legyen nálam? Mert láttam videót ahol a csávónál lángszóró vagy sniper volt.
A map editorban hogy lehet kiválasztani hogy milyen fegyver legyen nálam? Mert láttam videót ahol a csávónál lángszóró vagy sniper volt
elitehun
Amit a legelején kapsz? Asszem azt annak a néger csávónak a bárnál
Ny Papa
nem találom ,hogy hova kell vinni a kazettát. Valaki irja le. Ezzel kinlódok már egy hete.

Ny Papa
igen

elitehun
Most nem azért de te télleg 65-70 közötti vagy?
elitehun
Jaaaaaa
Akkor mért nem azt kérdezi hol van a gyógyszer <#idiota>
Apus
ökölbe zárt kéz szimbolum. (kérdés esetén a kérdõjel szimbólum használata ajánlott)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

elitehun
mivan?
Ny Papa
Sziasztok. A térképen a templomot mivel jelzik,ahova magnókazettát vinni kell.
elõre is köszi.

elitehun
Vagy pl.: olyan videót is láttam ahol a csávónak alig volt élete és tudta gyógyítani magát míg alap beállításon halhatatlanok vagyunk! Senkinek nincsen ötlete?
elitehun
A map editorban hogy lehet kiválasztani hogy milyen fegyver legyen nálam? Mert láttam videót ahol a csávónál lángszóró vagy sniper volt
elitehun
thx! kipróbálom
Apus
kijöszöl a kunyhóbol és úgyemlékszem balról megkerülöd.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

elitehun
Azt én is tudom de nem találtam ösvényt :S
Most én vok vak vagy meg kell kerülni stb
Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Apus
ha beálltál a garázsba rendesen (nem lóg ki a plató) akkor ottlesz a haverod aki mondani fogja a teendõket.

Tib
fel kell menni a kunyhó mellett lévõ hegyre 😉

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

elitehun
Kéne egy kis help
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén az aksit választottam de nem találom a helyet ahol robbantani kéne. segítenétek?
Shep
Van egy olyan küldetés a második térképen ,hogy ha a havernak segítek akkor el kell egy teherautót vezetni egy garázsba az északi városba, igen ám, de hiába parkolok be a kocsival a garázsba semmi nem történik. Mi lehet a gond?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Melyik drivert használjuk:

Tib

Hehe haha... nem fáj a lába? <#wilting>

elitehun
Két autó egyben van? mert kicsit homályos a kép
na szóval ilyen
Én is találkoztam ilyen sziklába bújt emberrel, de annak a kalapja kilógott, szóval tudtam merre van. Odapörköltem egyet az M79-essel és többet nem káromkodott. 😄

Ja, ez történt. De attól még egyértelmûen bug volt, hogy nem engedett gyógyszerhez jutni. De a végén én is a dokinál ébredtem, és mehettem gyógyszerért. 😊

elitehun
Nekem az AC-vel volt ilyen gondom a régi videó karimmal
elitehun
De van benne vér! Néhány (ezer) hsz elõtt írtam hogy ebben a játékban a legélethûbb a vér <#violent>
Egy kérdés. A játékban nincs vér? Leszúrtam egy fickót machete-vel aztán semmi. Lelõttem semmi. Most tényleg? No vér?
elite
Nekem sem volt underground, se pap, se semmi. Az utolsó végzetes roham után majd ott térsz magadhoz, és akkor kapsz célpontot, hogy gyógyszerhez juss.... No para

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Apus
banyek mit szivatott engem is egy ilyen eset. dragunov volt nála, énmár lestem mindenfelé, senki. rohangászok mint a hülye, fel a sziklára erre pisztollyal osztott, néha kilógott a flinta. elszaladtam onnan 😄

Tib
Elindult a dedikált Far Cry 2 TESZT szerverünk! <#taps>
Lehet menni tesztelni és visszajelzéseket leginkább az FC2.hu fórumába várnék ezzel kapcsolatban. <#awink>

A szerver:
- v1.01-es játékkal fut.
- nem csak alap pályát tartalmaz! A szerveren való játékhoz ajánlott (nem kötelezõ) elõre leszedni a "Forgotten Valley" pályát innen.
- mivel teszt jelleggel fut, történhet leállás (de reméljük nem lesz)
- adatai minden FC2.hu oldalon regisztrált számára láthatóak (nincs kicsillagozva) a jobb felsõ sarokban
- jelszavazva van, hogy elsõsorban hazai játékosok legyenek rajta. Tehát ha valaki a mások számára is látható fórumba vagy a chatbox-ba beírja a jelszót, nem tesz boldoggá...

Nem tudja vki, hogy hol lehet megtalálni a billentyû konfigurációs fájlt? Találtam két .xml-t de abban nincsenek benne a gombok. Ugyan is az a bajom, hogy Az interact-ot meg a beszállás a jármûbe gombot én az Enteren szeretem. De azt nem lehet beállítani. Azt mondja, hogy nyomjak meg egy gombot. Az enterre csak újra beadja ezt. Gondoltam átírom manuálisan.
elitehun
Van egy képem amiben az ellen egy sziklában van (!) és onnan lõ és a világért nem tudom megölni sehogy mert csak a fegyvere (a hátán) lóg ki néha! Fel akarom ide rakni de mivel nagy ezért a netre akartam a kepfeltolto.hu-ra de oda nem engedi (nem tudni miért) :S
Nem ajánlanátok egy hasonló oldalt?
Bocsi, elírtam.

A pap az elsõ térképen van, ahol a játék elsõ fele játszódik.
Én már a második térképen tartok. Ott elvileg egy doktor látna el gyógyszerrel, de nem jelenik meg a helyén, és a gép nem adja küldetésbe a gyógyszerszerzést.

A pap az elsõ térképen van, ahol a játék elsõ fele játszódik.
A papot már megölték.[/spoiler]
Én már a második térképen tartok. Ott elvileg egy doktor látna el gyógyszerrel, de nem jelenik meg a helyén, és a gép nem adja küldetésbe a gyógyszerszerzést.

gduck
A paphoz kell menni. Nincs a templomban? A magnókazi megvan már amit oda kell neki adnod?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Na egyre szebb a helyzet.
Megvolt az elsõ maláriaroham gyógyszer nélkül. 'H' betûre nézegeti a dobozt, tök üres. De a menüben csak nem kapom feladatul, hogy gyógyszert szerezzek.
Ugyanúgy csak "keress küldetést" van megadva feladatul. Természetesen hiába mentem a dokihoz gyógyszerért, a doki nincs a helyén. Próbáltam más fekete kézfejes ikonú helyeket keresni a térképen, de nincs több, csak az az egy a városközpontban.

Jólértem akkor, hogy most meg fogos pusztulni és nem fogom tudni végigjátszani a játékot egy hülye scriptelési hiba miatt?

Áhh! nem adtam annyi gyémántot érte! 😄
Köszi. Amúgy próbáltad az álcaruhát, van változás?

Az álcaruha elvileg arra jó, hogy ha a bozótban meg lapulsz mozdulatlanul gugolva, akkor nehezebben vesznek észre.

Ha nincs a helyén a doki(én sem találtam amikor vissza mentem) akkor keress a térképen olyan fekete kézfej ikont amin van sárga háromszögben 1 fekete felkiáltójel, mint a többi küldetést jelölõ ikonoknál. Õk majd adnak pár útlevelet amit el kell vinned 1 másik helyre, és ott majd kapsz gyógyszert! 😊

Két kérdésem lenne:
-Mi ez az álcaruha? Van valami gyakorlati haszna? Mik a tapasztalatok?

-Elmentem a második térképre, végzem a feladatokat, jött a maláriaroham, bevettem az utolsó pirulát. Elmentem a dokihoz, aki nemrég mondta, hogy hozzá kell fordulni gyógyszerügyben, de nincs a helyén, ahol a múltkor találkoztunk. Mivel nem akartam hogy a következõ rosszullét a sivatag közepén érjen, gyógyszer nélkül, átaludtam néhány napot egy közeli safe houseban, de nem jött újabb roham. És az orvos még mindíg nincs a helyén.

Ilyenkor mi van?

Doomista
nincs csomag áramlás...ezt mire értsem...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
mért rugott ki a punkbuster ? mi a rákom van most akkor ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

elitehun
Nincs mit 😊