Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
megoldodott.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
multi modban beakarom irni az online kulcsot..irja hogy CD kulcs,akkor nyilván a dobozban találhato sorozhatszám az...csak az a gáz,hogy a sorozatszámom végén egy "nulla" van,amit nem tudok beütni oda sehogysem...ha 0-t irok elöhozza a konzolparancsmenüt felülröl...help me !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

HEllo!

Tegnap elszállt a winfosom,és újra kellett raknom.Odalett mindenem,köztük a játék mentései.58%-nál jártam.Vki átküldené nekem a mentéseit errõl a százalékról vagy kicsit elõbbrõl?nem akarom elõröl kezdeni.köszi
Shep
Merre találok amúgy siklót?(nem vizit 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát igen, de engem leginkább az zavar, hogy üres a játék, az egész abból áll, hogy elmész A pontba küldetésért innen B-be megölni/felrobbantani valakit/valamit ezután megint vissza A-ba és ennyi. A változatosság abból áll, hogy melyik úton mész, és, hogy közben hány ellent ölsz meg, jó lehet úgy is, hogy a haver által javasolt módon jársz el ami közbeiktat még két pontot mert 1. találkozol a haverral 2. még meg kell szerezni valamit, meg a végén még azt a szerencsétlent meg is kell menteni. És az 50m után újraéledõ ellen meg elég "életszerû". 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Apus
üdv urak!
Gondolom voltmár kérdezve, de az exluzív tartalomhoz hogyan lehet hozzáférni? Beírtam a kódot, el is fogadta, de semmi új opció. A sztorin belül lesz valami változás?
Elõre is köszi!

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

elitehun
De nem a ubisoft csinálta az elsõ részt. lehet hogy a ubi-s srácok hentelõsek xD
snowkid16
Besz*rok, nekem nagyon tetszik 😄

adeex7
nem vagyok gyáva,de ehhez a történethez nem illik ez a hentelõs fíling...mint ahogy az FC1-ben se a hentelésen volt a hangsúly 😊

elitehun
Asszem van
elitehun
Ne légy gyáva nem lehet olyan könnyen meghalni. naésha meghalsz akkor sincs semmi<#wow3>
adeex7
engem is ez bánt benne...kocsival alig merek menni valahova XD ahol bisztonságba vagyok,az a "város",ahol a pap is van :SS

Veletlenul a FC2-ben nincs kulsonezetre kod vagy ilyesmi? Singleplayerben

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Az egyik legigenysebb, a golden sample sorozattal, valogatott ramokkal.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Doomista
megjött a fc2...megyek multira,féljetek...
....most féltek,mi ?

Shep
Nem értem ezt a játékot, hiába segítek az egyik oldalnak azok is lõnek rám, de másik oldal is alig várja, hogy segítsek nekik, hát ez így elég érdekes, elég Rambos lett ez a játék egyedül egy ország ellen.

Na kérem,normál beállításokon nálam is szépen fut.
valaki el tudná nekem küldeni a játék registry fájlát?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Jó gyártó igen.

Next PC upgrade: 2022

Húú! Pont most akarok venni egy 9800 Gt-t, és szeretném a Far Cry 2-t is. Amúgy ez a GAINWARD jó gyártó? Lehet hogy megveszem. Kössz hogy megosztottad velünk.<#worship><#worship>

privi ment.

elitehun
Azért mert mindenki az ellenséged csak a fejesek nem mert Õk is titokban üzletelnek veled. És az útleveleket egy családnak vitted el hogy ki tudjanak jutni az országból
adeex7
na sikerült túljutnom az ominózus gyémántkeresésen,és immár 22%-nál állok!! de több dologgal nem vagyok tisztában a sztorit illetõen:
-hogyha megyek keresni faszit,hogy adjon küldetést,és átakarok menni az "örposzt"-okon,akkor mér lõnek rám??? meg volt egy küldetés,amikor iratokat kellett elvinni egy fószerhez,aki meg adott cserébe gyógyszert(nem a paphoz!!) akkoris ki kellett irtanom a ház körül ólálkodókat,hogy bejuthassak...meg mindig mondja,hogy ne bízzak senkiben...nem értem a szorit....DE AMÚGY ISTEN JÁTÉK,A TÛZ A LEGSZEBB BENNE 😛P

grebber

Rage47
Van már valamilyen konzolparancs, vagy hack, amivel az õrjáratok respawn idejét meg lehet hosszabbítani?
Doomista
576nak ennyi...nem küldik a csomagot ! cdgalaxirol megrendelve...holnap hozzák <#miaz><#nyes><#taps>

Tib
Ez csak aktivál egy pár rejtett küldetést a játékban. Nincs se extra menü ahol elérhetõ, se semmi.
Miután aktiválva lett a programmal, vagy beírta az ember a rejtett küldetésekhez a CE verzióhoz kapott kódot (errõl bõvebb infó itt), a menüben lévõ LEGEND menüpont jobb alsó sarka kibõvül egy borítékot ábrázoló, újabb ikonnal: Special Mission.
Új játékot kezdve vagy meglévõt betöltve rövid idõn belül érkezik egy telefonhívás. Az igen torz hang ezt mondja:
"I have information on your mission. You're not the first to be sent after the Jackal - there was another man before you. He went silent - presumed dead. But it now appears he might have been compromised. His informants were dropping messages at an abandoned shack to the Southeast. Intercept the message and track down his informants. Locate the missing man and eliminate him."
Aztán a térképen egy kis boríték jelzi az aktuális bónusz küldetés helyét...

Ezekrõl bõvebb infót már pár hónappal korábban a fenti címen írtam, valamint vannak róla képek is itt.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Evil
Nem túl kevés az fps ed azt azért szaggat?

grebber

kirol
Nekem nincs is "FarCry2IntelMissions.exe"-m.

grebber
However, the two missions brought to you by Intel Game On can only be unlocked by downloading and running the exclusive Intel Game On program below. Simply run FarCry2IntelMissions.exe from your PC to get access to the first mission: ‘The Morrocan’. Completing that mission unlocks the second mission: ‘The American’.

Kurvára nemtudok angolul de szerintem az extra menüben (vagy mi a neve)lesznek elérhetõek ezek a küldetések.De csak tippelek.

kirol
Mi ez az 5 MB-os 3 órás kiegészítõ patch? Hol jelenik ez meg a játékban, hogy indítható legyen?

Kell futtatni dx.diag-ot?

Van valami ötleted mitõl lehet? Csak dx 10-ben csinálja.

Evil
Nekem semmit se rángatott dx10 ben, tökéletesen ment végig élvezhetõen.

Helló!Valaki segítsen nekem légyszíves mert kidob a játékból.Mi lehet a gond legújabb ATI diver van fent.
Dx 10 miatt rángat.Dx9-be rakva a játékot, tökéletesen megy.Viszont nem értem, miért laggolva lehet csak játszani dx10-ben./ #7428 csak idézet volt./

"Amúgy több vége is lehet a játéknak?"

Ott még nem tartok bocs 😊 Egyébként én írtam hogy szép a grafika nagyon, viszont valamiért nagyon fárasztja a szemem, feltehetõleg az utófeldolgozás miatt ami nem kikapcsolható sajnos.
Nekem sem volt gondom vele. Most mintha nem lennének olyan fakók a színek, pl a fû zöldebb.
Nekem inkább az ATI HOTFIX nem tetszik, mert ha megyek elõre, akkor szakaszosan ugrik elõrébb a figura, (nem szaggat). A sima 8.10-essel nincs ilyen gondom.

Más fórumon irják többen, hogy náluk is volt ilyen jellegû szaggatás, és csak a 8.10 catalyst oldotta meg a problémát.A hotfix sem ért semmit.

Na végre végig vittem a játékot! Hát néhol már majdnem feladtam de összességében nem is volt olyan rossz. A történet és az újra termelõdõ emberek kikészítettek de a többi jó volt. Nagy csalódás de egyszer megérte végig vinni😊

Netrat
Leginkább semmilyen kódeket ne tegyél fel... A KMPlayerhez nem is kell.
Csak egy tipikus hiba szokott lenni, amikor egy játék valami ( egyébként is) felesleges kódekpakk miatt nem megy normálisan.

Másrészt valami gond csak lehet, mert a te vasadon tökéletesen kellenne futnia a játéknak.

4850-esem van 1gb, E8400 ill.4gb ram.Nálam is berángat folyamatosan.Nálam 64.bit vista van fent, de még kodeket nem tettem fel. KMPlayer van csak fent.Akkor milyen kodeket javasolsz? KLite jó lesz?

Apus
még annyit, hogy a folyamatos világítás nem azt jelenti, hogy rajta állsz a gyémánton, hanem az a pontos iránya. ergo nem a távot, hanem csak az irányt mutatja.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Apus
ülj le a géphez és vegyél egy fegyvert (3féle van az elején csak asszem)
adeex7: nem a legelsõ gyémántra gondolsz? mert az ottvan, hogy kijösz a házból, benyomja üziben, hogy hogyan kell keresni. van ott egy másik házikó, abban van benn az asztalon. a lényeg, hogy arra van amerre folyamatosan világít,tehát nem villog.

adeex7
milyen sufniban??? bocs hogy értetlen vagyok,de mondom nekem már 2 helyen is a fullra világított a zöld,egyszer abba a szobába,ahol van egy tv,meg egy szakadt ágy...nem tudom :S

128bit
na elkezdtem igy szaggatva játszani vele azért annyira nem vészes! 😊
Most ott vagyok hogy a térképen odavezett az elsö fegyverárushoz,de az nincs ott!!
Mit csináljak már mentem ezer kört de nem akar érkezni az árus????

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

Netrat
Érdekességképpen írom csak, hogy a Far Cry 2-t úgy töröltem le a géprõl, hogy el se kezdtem vele játszani.

Nálunk meg a szomszéd házban lakott egy hülye, az meg a négytalálatos lottószelvényét tépte össze... :-D

Netrat
Ezt valami szar kódek is okozhatja. Mi van a gépeden filmnézéshez?

Netrat
Nem tudjátok, készült már valamilyen iránytû-mod a játékhoz? Mert ez az egyetlen, ami hiányzik belõle. 😊

Mire kezdtem rendesen megunni az elsõ területet, átkerültem a nagytavashoz, de itt már tényleg nagyon elkellne egy iránytû, hogy ne kelljen örökké a térképet elõvenni.