Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Tegnap elszállt a winfosom,és újra kellett raknom.Odalett mindenem,köztük a játék mentései.58%-nál jártam.Vki átküldené nekem a mentéseit errõl a százalékról vagy kicsit elõbbrõl?nem akarom elõröl kezdeni.köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gondolom voltmár kérdezve, de az exluzív tartalomhoz hogyan lehet hozzáférni? Beírtam a kódot, el is fogadta, de semmi új opció. A sztorin belül lesz valami változás?
Elõre is köszi!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
....most féltek,mi ?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
-hogyha megyek keresni faszit,hogy adjon küldetést,és átakarok menni az "örposzt"-okon,akkor mér lõnek rám??? meg volt egy küldetés,amikor iratokat kellett elvinni egy fószerhez,aki meg adott cserébe gyógyszert(nem a paphoz!!) akkoris ki kellett irtanom a ház körül ólálkodókat,hogy bejuthassak...meg mindig mondja,hogy ne bízzak senkiben...nem értem a szorit....DE AMÚGY ISTEN JÁTÉK,A TÛZ A LEGSZEBB BENNE 😛P
Next PC upgrade: 2022
Miután aktiválva lett a programmal, vagy beírta az ember a rejtett küldetésekhez a CE verzióhoz kapott kódot (errõl bõvebb infó itt), a menüben lévõ LEGEND menüpont jobb alsó sarka kibõvül egy borítékot ábrázoló, újabb ikonnal: Special Mission.
Új játékot kezdve vagy meglévõt betöltve rövid idõn belül érkezik egy telefonhívás. Az igen torz hang ezt mondja:
"I have information on your mission. You're not the first to be sent after the Jackal - there was another man before you. He went silent - presumed dead. But it now appears he might have been compromised. His informants were dropping messages at an abandoned shack to the Southeast. Intercept the message and track down his informants. Locate the missing man and eliminate him."
Aztán a térképen egy kis boríték jelzi az aktuális bónusz küldetés helyét...
Ezekrõl bõvebb infót már pár hónappal korábban a fenti címen írtam, valamint vannak róla képek is itt.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Kurvára nemtudok angolul de szerintem az extra menüben (vagy mi a neve)lesznek elérhetõek ezek a küldetések.De csak tippelek.
Ott még nem tartok bocs 😊 Egyébként én írtam hogy szép a grafika nagyon, viszont valamiért nagyon fárasztja a szemem, feltehetõleg az utófeldolgozás miatt ami nem kikapcsolható sajnos.
Nekem inkább az ATI HOTFIX nem tetszik, mert ha megyek elõre, akkor szakaszosan ugrik elõrébb a figura, (nem szaggat). A sima 8.10-essel nincs ilyen gondom.
Csak egy tipikus hiba szokott lenni, amikor egy játék valami ( egyébként is) felesleges kódekpakk miatt nem megy normálisan.
Másrészt valami gond csak lehet, mert a te vasadon tökéletesen kellenne futnia a játéknak.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
adeex7: nem a legelsõ gyémántra gondolsz? mert az ottvan, hogy kijösz a házból, benyomja üziben, hogy hogyan kell keresni. van ott egy másik házikó, abban van benn az asztalon. a lényeg, hogy arra van amerre folyamatosan világít,tehát nem villog.
Most ott vagyok hogy a térképen odavezett az elsö fegyverárushoz,de az nincs ott!!
Mit csináljak már mentem ezer kört de nem akar érkezni az árus????
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
Nálunk meg a szomszéd házban lakott egy hülye, az meg a négytalálatos lottószelvényét tépte össze... :-D