Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lehet a gond ?
HELP
meg már sajna meghakt a csaj haverom az nem jó mi ???meg ha a haveromnál csinálom a küldeiket az is jó ????
amúgy a játék tetszik csak az nem hogy a pc már szinte csak a multi körül forog
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ja és bocsi..már megvan..mert van aki van oylan rendes hogy az emberbe nem csak a rosszat keresi...sztem magadból indulsz ki hogy te töltöd a játékokat mint a hülye....nem tisztelve a gyárat és azt hogy mennyi pénzt fordítottak rá...szóval sztem nyugodtan be...tod,ha már így állunk
na csááá
nem tudnátok nekem leírni a far cry 2 serialját? mert ami van hozzá arra azt írja hogy nem jóó....elõre is höszi..sziasztok
Ha ez igaz, akkor elképzelhetõ, hogy hamarosan várható egy hotfix is... <#lama>#lama>
Ezek nem tesztelik, amit kiadnak?! <#falbav>#falbav> <#duma>#duma>
Nem bolondultam meg, csak megtaláltam a még frissen közzétett 1.02-es javítócsomagot a Far Cry 2-höz <#taps>#taps>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha esetleg füstöl a kocsi, akkor megjavítani és úgy tovább.
Ha segítség kell ezt használd (1.01 patchel): http://dlh.net/chtdb/chtdl.php?lang=eng&id=47209
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
Igazság szerint egy olyan modra várok ami vagy kiiktatja a checkpointokat vagy hosszabb idõ múlva telepíti vissza az ellenfeleket. Esetleg van olyan cheat vagy trainer amit aktiválva láthatatlanná tudok válni az ellenfél számára?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ott lehet ki/be kapcsolni hogy: " Játékbeli legyõzhetetlenség "
Azt hogy a emberke abban a videóban amit említettél, hogy válthatott másik fegyverre, azt nem tudom.
Biztos tudja milyen parancsot kell be írni a consloe-ba. Amit a Tab feletti nullável lehet elõhívni.
Egy parancsot próbáltam ki amit abból a listából választottam, amit a kérdõjel "?" beírása után meg.
Vagy is ezt: showFps 1
Erre a parancsra bal felsõ sarokban meg jelenik az fps számláló, mutatja az aktuális fps értéket. Amit természetesen látni a szerkesztõben az ablak alját húzódó adatok végén.
Vagy pl.: olyan videót is láttam ahol a csávónak alig volt élete és tudta gyógyítani magát míg alap beállításon halhatatlanok vagyunk!
http://data.hu/get/885536/Far_Cry_2_-_magyar_felirat.rar.html
Tudna valaki segiteni?
Elakadtam a játékban.Valami foglyot kellene kiszabadítani,de nem tudok bejutni hozzá.Ahol a térkép jelöli ott vagyok.
Köszi