Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Átvizsgáltam a terepet négyzetméterenként,mindenkit megöltem.Még most sem tudom kinyitni az ajtót!
elitehun
És én mit mondtam? <#nezze>
Azért nem tudud kinyitni az ajtót, mert nem öltél meg mindenkit. Amit kinyírtál mindenkit már kitudod nyitni az ajtót.
elitehun
Hello nekem is az a bajom, hogy: "Nem tudom az ajtót kinyitni!Már próbáltam mindent de sehogy nem nyílik!A tetõn keresztül is próbáltam bejutni de úgy sem tudtam."
Mi lehet a gond ?
Miért forogna? Ennek a játéknak elég erõs single része van. Engem a multi része egyáltalán nem érdekel.

értem köszi
elitehun
Akkor az lesz a baj hogy nem öltél meg mindenkit. Lehet hogy az egyik elszaladt
Nem tudom az ajtót kinyitni!Már próbáltam mindent de sehogy nem nyílik!A tetõn keresztül is próbáltam bejutni de úgy sem tudtam.
elitehun
Kinyitod az ajtót
Hogy kell kiszabadítani a foglyot a vágóhídról,a szobából?????

HELP
elitehun
Ja hoppá. Csak siettem és véletlen volt <#gonosz3>
koschwarz
muszáJ

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

elitehun
Úgy van hogy elvállalod a fõküldit. pár mp után felhív a haverod hogy találkozzatok. te elmész oda meghallgatod amit mond de nem muszály elvállaljad. tehát ha ránézel akkor megjelenik a kéz jel de nem muszály e-t nyomni. érted?
meg még van az a pont ha ott csinálok küldit az is jóó ???
ÉS HOGY TUDOM UTÁNA ELVÁLALNI UGYANUGy megkell nyomni az e
meg már sajna meghakt a csaj haverom az nem jó mi ???meg ha a haveromnál csinálom a küldeiket az is jó ????
elitehun
Elõgg felhív telefonon és azután lehet elvállalni ha akarod
Ha elvállalsz egy küldetést (térkép) akkor megjelenik a barát-féle küldetés is (napló).
hol lehet baráti küldiket válalni ??
elitehun
Mért mi a baj singel-el?
még vinyón van 😄 ezt benézted
amúgy a játék tetszik csak az nem hogy a pc már szinte csak a multi körül forog
Doomista
ad odaa a gamet ha nem teccik majd én eladom lécci

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

basszák meg ezek is csak multis .... ra gondolnak:@ tököm tele az egésszel
Tib
Az 1.02-es javítás részletei itt vannak.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

mit javít az újj peccs?
hali hol lehet haver küldiket csinálni???
Doomista
szoval én is letöltöttem szerinted ? khm,ha ennyire akarod,csinálok neked egy kbszt fotot,hogy én bzdmeg megvettem ezt a kbsztt játékot,bzmg egy szavadba kerül és csinálok...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

w77d
akkor meg írj a supportnak és ne nétd az itteni embereket hülyének hogy odaadják a cd-kulcsukat...

képzeld havertól van meg a játék....és azt írja hogy nem jó a serial..pedig megvette...ne vagyok olyan g...i hogy ilyen fa.....gokkal akarlak szivatni...
ja és bocsi..már megvan..mert van aki van oylan rendes hogy az emberbe nem csak a rosszat keresi...sztem magadból indulsz ki hogy te töltöd a játékokat mint a hülye....nem tisztelve a gyárat és azt hogy mennyi pénzt fordítottak rá...szóval sztem nyugodtan be...tod,ha már így állunk
na csááá
w77d
a kurva anyjáért van, hogy 20 percig megy 40fps-el utána meg leesik 7-10fps-re?? ez azóta van, amióta megvan az új monitor és 1920X1200-ban játszok. Ez lehet attól?? De mondjuk ha leveszem a legkissebbre a felbontást, akkor is 10fps 20 perc után...

w77d
adok én, de elõbb utalj át 7000ft-ot..

gduck
Nálam is mûkszik rendesen 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Doomista
ez krv gyenge probálkozás volt. ennél még azis jobb lett volna,ha azt irtad volna,hogy nem vettem meg a játékot,és nincs is patchom hozzá,serialt nemtudok,ugyhogy valaki adjon...

halii!!
nem tudnátok nekem leírni a far cry 2 serialját? mert ami van hozzá arra azt írja hogy nem jóó....elõre is höszi..sziasztok
Tib
Központi szerver frissítve, a játékosokat már felengedi <#taps>

Tib
Az 1.02-es patch feltétele után több külföldi jelezte, hogy nem tud kapcsolódni a UBI szerverre, mert rossz névre és jelszóra panaszkodik a program, vagy csak csatlakozási hibára <#wilting>
Ha ez igaz, akkor elképzelhetõ, hogy hamarosan várható egy hotfix is... <#lama>

Ezek nem tesztelik, amit kiadnak?! <#falbav> <#duma>

Tib
Jííííhá! Itt a Messiás!
Nem bolondultam meg, csak megtaláltam a még frissen közzétett 1.02-es javítócsomagot a Far Cry 2-höz <#taps>

Shep
A vízvezeték felrobbantása után, el kell menni a bányához segíteni a havernak, de akármit csinálok mindig meghal, nem lehet megmenteni valahogy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Baggio73
Nem tudom miért problémázik mindenki a checkpontokon, egyszerûen csak át kell robogni rajtuk, és ha elkezdene követni egy fegyveres jeep, akkor csak megnyomni a c betût és szarrá lõni õket.
Ha esetleg füstöl a kocsi, akkor megjavítani és úgy tovább.
Ha segítség kell ezt használd (1.01 patchel): http://dlh.net/chtdb/chtdl.php?lang=eng&id=47209

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Adam II
Vannak modok a játékhoz vagy várhatóak?
Igazság szerint egy olyan modra várok ami vagy kiiktatja a checkpointokat vagy hosszabb idõ múlva telepíti vissza az ellenfeleket. Esetleg van olyan cheat vagy trainer amit aktiválva láthatatlanná tudok válni az ellenfél számára?

Apus
8.10 és 8.12-vel nekem jól ment, hotfixet nem néztem. (3870 1 gigás)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

w77d
ki milyen drivert használ?? a hotfix-el jó volt nekem a game, de ezzel a nyamvadt 8.12-vel nagyon szar..

Mikor meg nyitod az editort, akkor jobbra a panelen alul van 2 lapfül, katt a 2.-ra! Szerkesztõbeállítások a neve.(már ha fen van a honosítás!)
Ott lehet ki/be kapcsolni hogy: " Játékbeli legyõzhetetlenség "
Azt hogy a emberke abban a videóban amit említettél, hogy válthatott másik fegyverre, azt nem tudom.
Biztos tudja milyen parancsot kell be írni a consloe-ba. Amit a Tab feletti nullável lehet elõhívni.
Egy parancsot próbáltam ki amit abból a listából választottam, amit a kérdõjel "?" beírása után meg.
Vagy is ezt: showFps 1
Erre a parancsra bal felsõ sarokban meg jelenik az fps számláló, mutatja az aktuális fps értéket. Amit természetesen látni a szerkesztõben az ablak alját húzódó adatok végén.
elitehun
A map editorban hogy lehet kiválasztani hogy milyen fegyver legyen nálam? Mert láttam videót ahol a csávónál lángszóró vagy sniper volt.
Vagy pl.: olyan videót is láttam ahol a csávónak alig volt élete és tudta gyógyítani magát míg alap beállításon halhatatlanok vagyunk!
w77d
senki? 8.12-es catalyst van fönt...

Itt meg találod!
http://data.hu/get/885536/Far_Cry_2_-_magyar_felirat.rar.html
honnan lehet magyarosutást letölteni ??? valaki válaszoljon már
w77d
nem tudjátok mitõl lehet az, hogy kb 20percig megy a játék 40fps-el, aztán hirtelen visszaesik 10fps-re??? Ja és játék induláskor is várnom kell egy 2 percet, mert 10fps-el indul aztán megy föl......

Hello

Tudna valaki segiteni?
Elakadtam a játékban.Valami foglyot kellene kiszabadítani,de nem tudok bejutni hozzá.Ahol a térkép jelöli ott vagyok.

Köszi
Tib
A templom? Debrecen van, a Kossuth téren! <#idiota>

Ha tényleg egy hete ezzel kínlódsz, akkor szedd le a játékot és cseréld el egy csörgõre... <#falbav>