Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
1 év és végzek vele.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nem készitene valaki 1 jármûlistát ???
Shep
Hát egyszerû, de nagyszerû, ellenben a FC2-vel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tib
Nem, nincs lehetõség rá. De ezt a sztori alatt, egy bizonyos határpontnál felugró ablak is tudatja veled, hogy ha tovább mész, nem tudsz majd visszafordulni... Ha végigvitted, az azt jelenti a határponton túl haladtál <#vigyor>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

w77d
a Doom3-nak kimondottan jó története volt..

tib az mire jó amit belinkeltél ???
kryst
Végig sikerült vinnem a játékot. Viszont a mellék küldetés nem vittem végig teljesen. Van esetleg valami lehetõség arra, hogy a fõküldetés végigjátszása után még végig lehetne vinni a háttérküldetéseket is?

Tib
Moddereknek elsõ lépésként az adatok felderítéséhez itt egy kis finomság:

Far Cry 2 Archive Viewer

Ja meg valami bugra gyanakszom.
A történetben nem tudok továbblépni ,a fegyverkereskedõ sincs a helyén.
elitehun
De mért zavar az hogy nem találsz gyémántokat? Nem nagy ügy
Ha valakinek volt ilyen problémája légyszi írjon (gyémántkeresés)
az a gáz,h csak a játékban fakó.így,ezen a képen sokkal jobbnak néz ki.ez mért lehet??!
szevaszztok....biztos volt már róla szó, de gyógyszer kell, és akinél elõszõr vettem, na az a forma nincs ott😄...mit kéne csinálni?...köszike

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Shep
És amikor a HL2 4 CD-jét belegyömöszölték egy db DVD tokba? A közepén teljesen szét van nyílva :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Starfighter
Megvettem a játékot, és szomorúan tapasztalom, hogy olyan fokon igénytelen a "tálalás" hogy az borzasztó. A dobozt borító egyhén gyûrött, és a borító is elég igénytelenül van belevágva. Jó, mondom magamba, biztos véletlen kaptam ezt a rondább darabot, de mikor kinyitottam látom, hogy a lemez nincs benne a foglalatba, hanem egy papírtokba van belerakva és belevan hányva a mûanyag tokba, aztán kinyítom a kézikönyvet, fekete-fehér az egész, és a képi illusztrációkból SEMMI sem látható, annyira fekete mint a szén. Az olcsó árat ezen spórolják meg vagy mi? Más játékok ebben az árkategóriában sokkal igényesebben vannak megcsinálva. Nemszoktam kiakadni egy játék csomagolásán, de ez annyira felbosszantott.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

Shep
Mi volt olyan jó ebben a történetben? 2 mondatban össze lehet foglalni, ettõl még a Doom3 története is jobb.

Én nem látom különösebben fakónak. De a menüben jónéhány ilyen beállítás van, színhõmérségklet, kontraszt, fényerõ. Próbáltad már ezeket állítgatni?

MBP Schaefer
Sziasztok!
Nem tudok egyetlen multiplayer serverhez sem csatlakozni : " Próbáld késõbb " szöveget ad ki minden esetben. Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszönöm!

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

elitehun
Én nem látom szürkésnek. Valszeg a monitoroddal van baj.
grebber
Kép beszúrása és oda beteszed a linket!

Next PC upgrade: 2022

http://iaro.3dmax.hu/kep/farb.JPG nálam így néz ki,bár a kép nem adja vissza igazán a játékban tapasztaltakat,ott sokkal fakóbb és szürkés minden.másnál is így néz ki?mert,ha igen,akkor elég gáz a sok szürke fa,meg növényzet.
elitehun
De sztem a játék végét rontották el <#csodalk>
Tegnap én is végigvittem.
Azt kell,hogy mondjam,hogy a történet az 10/10 nálam.
Küldetések lehettek volna változatosabbak.Történet miatt nálam 10/9.
Nem tudom, nem értem hogy a gyémántokat mért nem mutatja a game,egyszerûen hiába megyek bármerre a kijelzõ sehol sem jelez .Sehol sem villog .
Már próbáltam hogy a belinkelt képeken megkeresem ahol pontosan vannak,ott sincs semmi<#falbav>
Tib
...nope...
passzolok <#vigyor>

Tib
A külön letölthetõ magyar szövegrész a hivatalos magyar Far Cry 2 kiadásból lett kimásolva. Ebbõl következik, hogy a 2 megegyezik.
Igen, van benne számos, gyakran észrevehetõ félrefordítás, vagy éppen helyesírási hiba <#wilting>
Ilyen például az egyik alap multis pálya neve is: Mud Maze >> Õrült útvesztõ <#fejvakaras> (A nem angolosok kedvéért: Mud = Sár ; Mad = Õrült)

grebber
#7632-re valaki?

Shep
Hát ha van is benne, nem igazán feltûnõ, mellesleg a gyári lemezen is az a felirat van.

üdv. azt olvastam, hogy a játékhoz a letölthetõ fordítás nem annyira megbizható, mármint hogy vannak benne félrefordítások meg stb....valóban igy van? végülis mivel nem rpg és nicnsenek benne olyanszintû párbeszédek igy nekem csak a sztori megértéséért lenne rá szükségem
Shep
Tudom azért is volt ott a "😄" Már eleve ez a jégmezõs dolog (ki tudja igaz e).

grebber
Ha ez ilyen lett attól se várj sokat!

Shep
Mert mindenki elmenekült 😊 Ja ami engem nagyon zavart, hogy akit lelövünk az utolsó erejével még kiugrik a jármûbõl. elég komolytalan, mennyivel jobb lett volna, ha emberünk rángatja ki a kocsiból, vagy csónakból. Az meg, hogy egyik irányba sem lehet elkötelezni magunkat, valamint gyakorlatilag a döntési képességünk abból áll, hogy az egyes küldetésekben azt csináljuk amit a haver mond, vagy csak simán felrobbantjuk/lelõjük amit/akit kell. Na majd a FC3-ban a jégmezõkön még nagyobb változatosságra számíthatunk 😄

w77d
ami súlyos, hogy a kifejezetten civil falvakban sincsenek civilek...

A fegyverkereskedõvel még sohasem találkoztam(nem lehet hogy bug?)
+ Az autón sem villan ki soha a zöld led
<#falbav>
Na végigjátszottam én is. Nekem nagyon tetszett.
Pedig volt egy olyan idõszak a játék elsõ térképén, amikor felmerült bennem hogy nem fogom végigvinni, de miután elvittem a második térképig onnan már folyamatos volt a dolog.

Szerintem vitathatatlanul az év egyik legjobb játéka lett. Gyönyörû, jól optimalizált, majdnem bugmentes.

Egyetlen hibája az, ami miatt sokan félbehagyták. Az õrposztos és a kocsival követõs emberkék lemészárlása és az azt követõ kocsijavítás baromi monotonra sikerült. (mint azt már sokan megjegyezték elõttem)
Eleve elbénázott dolog, ahogy más zsoldosok viselkednek a játékban.
Nem kicsit vicces az, hogy bárkivel találkozol a vadonban, az amint meglát, azonnal meg akar ölni, akár gyalog van, akár kocsival. Mintha a játékos karaktere lenne a közellenség, akinek minden házfalon ott lóg a fényképe.
Mintha egymillió dolláros vérdíj lenne a fején. Emellett hiába dolgozunk egy frakciónak, a frakció emberei attól még ugyanúgy meg akarnak ölni, ha a vadonban találkozunk.

Amúgy nemtudom figyeltétek e, hogy bár az egész játék az afrikai emberek szenvedésérõl szól, civilek egyáltalán nincsenek a játékban. Se nõk, gyerekek, öregek, vagy fegyvertelen férfiak. Egyedül ugyebár az egyik NPC karakter nõ, meg néhány speciális házban ücsörög néhány fegyvertelen néger.

De ezeket a hibákat leszámítva szerintem óriási játék lett.

grebber
Tedd fel a képedet pl IDE
És a kép beszúrása gombra menj rá utánna oda beteszed a linket amit kaptál az iaron!

na így néz ki nálam(bocs a kis kép miatt,remélem,látható)
grebber
Az melyik effekt amikor futunk egy ideje és elfárd a csávó és ilyen feketeség homályosság lesz??

Mert így a 2. végigjátszásnál már rohadtul irritál ez a fos.

w77d
a fegyverkereskedõ csak ritkán van a helyén. Fegyvert venni a számítógéppel tudsz az asztalon

Hali
Semmilyen villanás nincs amikor autóban ülök+a fegyverkerskedõhöz kellene mennem ,õ nincs a kis helyén .Gondolom elõtte össze kellene szednem egy két követ.Úgyhogy nemtudok továbbjutni.<#falbav>
w77d
nyomj egy képet a fûrõl, fáról....

a felirat már megvan,de a szín még mindig kérdéses
hali!
honnan lehet,letölteni azt a bizonyos 2 fájlt??
és még egy kérdés,nem tudom,mivel van a gond,talán a videokártyámmal,de nálam a zöld tök szürke,a fák,a bokrok,a fû,mind szürkés árnyalatú.
lehet,h ilyen és kész?
elitehun
de ki is kell cserélni 2 fájlt amit letöltesz
üdv. ebben a játékban a magyar feliratot elõlehet varázsolni valahogy ugye? a fájlok között kell vmit átnevezni ha jól tudom..jól tudom? és ha ez igy van, akkor teljes értékû a honosítás? mármint nem maradtak benne angol szövegek,hanem élvezhetõ?
Tib
Lehet azért nem villog a zöld lámpa az autóban, mert kiégett az izzó benne? Próbáltad megszerelni az autót? <#vigyor>
Poént félretéve, rettentõ sok helyen van gyémánt, amit a térkép mellett a kezedben tartott, vagy éppen jármûveken elhelyezett nav.rendszer lámpája jelez. Kizártnak tartom, hogy ne villogna... Csak ha jármûvel közlekedsz, hamar kikerülsz az észlelés sugarából. Na meg persze lehet akkor pont az utat nézed.
...na de hogy ha direkt figyeled és mégsem látsz egyetlen villanást se, azt furcsának találom <#nemtudom>

elitehun
Akkor max nem találsz gyémántokat. Nem nagy ügy
Hali
Tudom hogy le van írva ez a gyémántkereséses dolog,de az elsõ óta amit automatikusan bead (és ott van közel a házhoz)nem találok egyet sem.
Úgy láttam a kisvideóban hogy az autóban lévõ keresõ zölden világít.
Furcsa mert nálam egyáltalán nem villog ez,már arrafelé is voltam ahol a berakott képeken is mutatja a gyémánt helyét ,de semmmit sem csinál,és ha kiszállok akkor sem.<#integet2>
elitehun
Messzebb is megnézted mert pl én egyszer a puszta közepén láttam egy csávót céltalanul bolyongani (persze rajtam kívül XD)