Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Nem tudok egyetlen multiplayer serverhez sem csatlakozni : " Próbáld késõbb " szöveget ad ki minden esetben. Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszönöm!
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
Azt kell,hogy mondjam,hogy a történet az 10/10 nálam.
Küldetések lehettek volna változatosabbak.Történet miatt nálam 10/9.
Már próbáltam hogy a belinkelt képeken megkeresem ahol pontosan vannak,ott sincs semmi<#falbav>#falbav>
passzolok <#vigyor>#vigyor>
Igen, van benne számos, gyakran észrevehetõ félrefordítás, vagy éppen helyesírási hiba <#wilting>#wilting>
Ilyen például az egyik alap multis pálya neve is: Mud Maze >> Õrült útvesztõ <#fejvakaras>#fejvakaras> (A nem angolosok kedvéért: Mud = Sár ; Mad = Õrült)
+ Az autón sem villan ki soha a zöld led
<#falbav>#falbav>
Pedig volt egy olyan idõszak a játék elsõ térképén, amikor felmerült bennem hogy nem fogom végigvinni, de miután elvittem a második térképig onnan már folyamatos volt a dolog.
Szerintem vitathatatlanul az év egyik legjobb játéka lett. Gyönyörû, jól optimalizált, majdnem bugmentes.
Egyetlen hibája az, ami miatt sokan félbehagyták. Az õrposztos és a kocsival követõs emberkék lemészárlása és az azt követõ kocsijavítás baromi monotonra sikerült. (mint azt már sokan megjegyezték elõttem)
Eleve elbénázott dolog, ahogy más zsoldosok viselkednek a játékban.
Nem kicsit vicces az, hogy bárkivel találkozol a vadonban, az amint meglát, azonnal meg akar ölni, akár gyalog van, akár kocsival. Mintha a játékos karaktere lenne a közellenség, akinek minden házfalon ott lóg a fényképe.
Mintha egymillió dolláros vérdíj lenne a fején. Emellett hiába dolgozunk egy frakciónak, a frakció emberei attól még ugyanúgy meg akarnak ölni, ha a vadonban találkozunk.
Amúgy nemtudom figyeltétek e, hogy bár az egész játék az afrikai emberek szenvedésérõl szól, civilek egyáltalán nincsenek a játékban. Se nõk, gyerekek, öregek, vagy fegyvertelen férfiak. Egyedül ugyebár az egyik NPC karakter nõ, meg néhány speciális házban ücsörög néhány fegyvertelen néger.
De ezeket a hibákat leszámítva szerintem óriási játék lett.
És a kép beszúrása gombra menj rá utánna oda beteszed a linket amit kaptál az iaron!
Next PC upgrade: 2022
Mert így a 2. végigjátszásnál már rohadtul irritál ez a fos.
Next PC upgrade: 2022
Semmilyen villanás nincs amikor autóban ülök+a fegyverkerskedõhöz kellene mennem ,õ nincs a kis helyén .Gondolom elõtte össze kellene szednem egy két követ.Úgyhogy nemtudok továbbjutni.<#falbav>#falbav>
honnan lehet,letölteni azt a bizonyos 2 fájlt??
és még egy kérdés,nem tudom,mivel van a gond,talán a videokártyámmal,de nálam a zöld tök szürke,a fák,a bokrok,a fû,mind szürkés árnyalatú.
lehet,h ilyen és kész?
Poént félretéve, rettentõ sok helyen van gyémánt, amit a térkép mellett a kezedben tartott, vagy éppen jármûveken elhelyezett nav.rendszer lámpája jelez. Kizártnak tartom, hogy ne villogna... Csak ha jármûvel közlekedsz, hamar kikerülsz az észlelés sugarából. Na meg persze lehet akkor pont az utat nézed.
...na de hogy ha direkt figyeled és mégsem látsz egyetlen villanást se, azt furcsának találom <#nemtudom>#nemtudom>
Tudom hogy le van írva ez a gyémántkereséses dolog,de az elsõ óta amit automatikusan bead (és ott van közel a házhoz)nem találok egyet sem.
Úgy láttam a kisvideóban hogy az autóban lévõ keresõ zölden világít.
Furcsa mert nálam egyáltalán nem villog ez,már arrafelé is voltam ahol a berakott képeken is mutatja a gyémánt helyét ,de semmmit sem csinál,és ha kiszállok akkor sem.<#integet2>#integet2>