Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Békés Ünnepeket Kívánok Minden Gamernek!!!

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ez azért gáz, mert a mortarral(aknavetõ) mindíg csak a becsapódási pont korrigálásával lehet célozni, ember legyen a talpán, aki elsõ lövésre célbatalál vele.
jó lehet h már le volt írva de nincs kedvem most visszaolvasni...
ma karácsony alkalmábol szijjel kockulom magam fc2 multin.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
szoba: hamachiszoba
pass: farcry
Van h megment egyí barátom ha megölnek, van h nem... mi dönti el h megment vagy sem?
A gyógyszert meg észre fogod venni mikor el fogy. Be veszed az utolsót mikor megint rohamod van, és el dobja majd az üres dobozt, miután be vette az utolsót.
Mi elõtt újra rohamod lenne akkor jelzi majd hogy menned kel valahova gyógyszert szerezni. Ha lenyomod az Esc billentyût jobb oldalt írja majd hogy keresned kell gyógyszert. Asszem mutatja majd a térképen hova kel menned. Ha jól emlékszem. Sárga kör jelzi a célhelyet.
Valamint meg tudom valahogy nézni mennyi malária-gyógyszerem van vagy akkor tudomc sak emg ha elfogy?
Megmondana alaki hogy az ujsagiro pasi hova tunt Mike barjabol aki az elejen adott nekem egy szalagot, hog vigyem el a papnak? Az mondta hogy ha talalok meg szalagokat, akkor adjam neki oda, de nem talalom az urget 😊
5let?
Battletag: coolpet#2467
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Magyarul: a minõség a fontos, nem a mennyiség. Ha így nézzük, a STALKER CS-t végigvittem elõször pár óra alatt, de játszani hetekig tudtam vele. És ezzel a FC2-vel is ugyanez a helyzet. Ha nem csinálod meg a feladatokat tökéletesen, akkor tulajdonképpen téged csak az ambicionál, hogy a végén elolvashasd a stáblistát? Hehe! Ez is lehet egy cél.
Goka Falls-nál vagyok, meg kell ölnöm a fickót, de nem tuok feljutni a hegyre, hogy kell?
A terkepeken a gyemantok ikon a bal felso sarokban azt jelzi hogy azon a teruleten ahol eppen vagyok hany gyemant talalhato? Es addig szurke amig ossze nem gyujtottem mind?
Coolpet
van valakinek a bolti arnal olcsobban elado felesleges peldanya...?
Seven-Four-Seven--Heavy
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Olyan uncsi mint az állat.Nagy lelki erõ kellett hopgy 2.ra nekikezdjek de hát most már magyar és ez egy nagyon kicsi plusz!
Most másodszorra 3óránál vagyok és 30%.
Különben minek összeszedni minden gyémántot?
Most tolom 2-od szorra csak a fõ küldetéseket csinálom magyarul értsem is mit csinálok nem lesz több szerintem 9-10 óránál.De lehet hogy kevesebb.
Minden gyémántot összeszedtél?
Csak a "vérpistikéket" tudod ilyennel hülyíteni!
Amúgy kritizálni általában csak olyannak illik, aki jobbat tud ... egyebekben csak arra mutatsz, hogy milyen ember lehetsz.
Neked szar, másnak tetszik ... szerencsére nem vagyunk egyformák. Ha nem tetszik valami, hát ne játsz vele és kész. Ennyi. Tetriszezzél tovább <#beka3>#beka3>
Hogy tudom beallitani hogy a magyar feliratot hasznalja a game? Megvan a common.fat-ban, megneztem.
Registryben 2 helyen is lehet alitani, de akkor meg hianyol fileokat.
ha meg az FC2init.ini-bn irom at az Englisht Hungarian-ra, akkor meg elindul aztan meg rogtok ki is lep.
5let?
Ha nem csak jármûre, akkor van más útja is: a magas szikláról elrugaszkodás <#vigyor>#vigyor>
Van aki próbálta már a rocket-jump módszert? <#nevetes1>#nevetes1>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community