Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Békés Ünnepeket Kívánok Minden Gamernek!!!

Apus
pisztoly helyére uzi, gránátvetõ a primary slotba, dart gun a specialba, azt kész. a legjobb kombó szerintem.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Apus
mortar úgy megy, hogy letámasztod, kilövöd a füstöt, aztán R-el váltasz és nyomja neki a gránátot. nagy fos fegyver egyébként.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Ez érdekes, nekem 4 lõszer volt hozzá, aztán kifigyott.
Ez azért gáz, mert a mortarral(aknavetõ) mindíg csak a becsapódási pont korrigálásával lehet célozni, ember legyen a talpán, aki elsõ lövésre célbatalál vele.

"szerkesztõsége" 😄DDD
Egy kérdés. Kíváncsiságból kipróbáltam a Mortart. Ám... fura, hogy a lõszer nem fogy belõle. Amit meg kilõ az meg csak sárga füstöt hagy aztán szevasz. Semmi. Eltûnik a lövedék. Az ellen is így lõ vhogy. Elõbb sárga füst majd bumm. Mintha a sárgával lehetne belõni aztán meg jöhet a rendes. De az hogy?
Tört játékkal csak hamachin tudsz játszani!
Törölt felhasználó
#7704 erre vki tud válaszolni?
jó lehet h már le volt írva de nincs kedvem most visszaolvasni...
Doomista
viszont <#wave>

ma karácsony alkalmábol szijjel kockulom magam fc2 multin.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tib

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Törölt felhasználó
ha vki szeretne játszani hamachin:
szoba: hamachiszoba
pass: farcry
jah közbe eszembe jutott még vmi:
Van h megment egyí barátom ha megölnek, van h nem... mi dönti el h megment vagy sem?
Gondolom azon a területen annyi gyémánt van elrejtve amennyit jelez a kocsi gps-e az adott részén a térkének.
A gyógyszert meg észre fogod venni mikor el fogy. Be veszed az utolsót mikor megint rohamod van, és el dobja majd az üres dobozt, miután be vette az utolsót.
Mi elõtt újra rohamod lenne akkor jelzi majd hogy menned kel valahova gyógyszert szerezni. Ha lenyomod az Esc billentyût jobb oldalt írja majd hogy keresned kell gyógyszert. Asszem mutatja majd a térképen hova kel menned. Ha jól emlékszem. Sárga kör jelzi a célhelyet.
SZeretném emgkérdezni h a térképen a zónák sarkainál a gyémántjel a számmal jelent vmit vagy csak dísznek van?
Valamint meg tudom valahogy nézni mennyi malária-gyógyszerem van vagy akkor tudomc sak emg ha elfogy?
Apus
késöbb fogsz vele találkozni még.

coolpet
Hali megint.

Megmondana alaki hogy az ujsagiro pasi hova tunt Mike barjabol aki az elejen adott nekem egy szalagot, hog vigyem el a papnak? Az mondta hogy ha talalok meg szalagokat, akkor adjam neki oda, de nem talalom az urget 😊

5let?

Battletag: coolpet#2467

Törölt felhasználó
vki megtudná mondani hogy hogy lehet neten játszani a gaméval vagy csak hamachin keresztül lehet tört verzióval?
gduck
Én kb 90-120 óra játékidõre számítok, persze csak ha végigrohanok a játékon <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Azért kedves "barátom", mert ez a játékosság lényege! Nem a skalpokat gyûjti az ember, nem csak letudni akarja egy-egy új megjelenést és utána büszkén verni a mellét, hogy ezt is megcsináltam. De látom nem érted ezeket a finomabb dolgokat.
Magyarul: a minõség a fontos, nem a mennyiség. Ha így nézzük, a STALKER CS-t végigvittem elõször pár óra alatt, de játszani hetekig tudtam vele. És ezzel a FC2-vel is ugyanez a helyzet. Ha nem csinálod meg a feladatokat tökéletesen, akkor tulajdonképpen téged csak az ambicionál, hogy a végén elolvashasd a stáblistát? Hehe! Ez is lehet egy cél.
snowkid16
Megvan <#szeret>

snowkid16
Köszi szépen, megnézem 😉

Apus
ahogy mész, ugye elérsz egy vízhez. szemben van egy feljárat, ilyen kis ösvény. én is pöcsöltem ott elég sokat mire rájöttem.

snowkid16
7000FT-t neked sok? Akkor vegyél a LG a Legjobb Választásos Gameket.

snowkid16
Hello!
Goka Falls-nál vagyok, meg kell ölnöm a fickót, de nem tuok feljutni a hegyre, hogy kell?

coolpet
Skacok!

A terkepeken a gyemantok ikon a bal felso sarokban azt jelzi hogy azon a teruleten ahol eppen vagyok hany gyemant talalhato? Es addig szurke amig ossze nem gyujtottem mind?

Coolpet

leonforce
szevasztok..
van valakinek a bolti arnal olcsobban elado felesleges peldanya...?

Seven-Four-Seven--Heavy

Shep
Az a baj, hogy a történet egy nulla, gyakorlatilag majdnem mindegy érted -e vagy sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Hát ha neked ez nonplusszultra akkor csinálgassad csak.Engem nem érdekeltek a fegyverek amit elszedtem ellenféltõl azzal irtottam õket.De majd még boltba fogok mászkálni venni.

Next PC upgrade: 2022

hát a mellékszál ban van a legtöbb izgalom új fegyvereket szerezhetsz meg mindent!!!!!!
grebber
Mit akarsz megtudni még a játékról a fõszálon kivül?
Olyan uncsi mint az állat.Nagy lelki erõ kellett hopgy 2.ra nekikezdjek de hát most már magyar és ez egy nagyon kicsi plusz!
Most másodszorra 3óránál vagyok és 30%.

annak mi az értelme hogy csak a fõ küldiket csinálod ??????semmit nemfogsz megtudni a játékról
12 órája játszom a játékkal és még csak 20 % vagyok és mindent csinálok autázgatok gyilkolok gyémántokat keresek új jármûveket meg õrhelyeket tisztiktgatok meg annyi mindent lehet a játékba csinálni hogy az valami hihetetlen, képtelenség 12 óra alatt kivinni !!!!!!
grebber
Igen 12 óra a game ha nem csinálsz sok mellékküldetést.
Különben minek összeszedni minden gyémántot?
Most tolom 2-od szorra csak a fõ küldetéseket csinálom magyarul értsem is mit csinálok nem lesz több szerintem 9-10 óránál.De lehet hogy kevesebb.

de amugy egy AK-val Egy golyószoroval meg egy uzival simán végiglehet vinni akkor meg minek a szaros gyémánt kapsz eleget
mi az a sims
az minek mármint a gyémánt semmi értelme az nélkülis megy
SIMS-ezzél ... szerintem Neked való lehet <#ravasz1>
Hahahahahah: 12 óra?
Minden gyémántot összeszedtél?
Csak a "vérpistikéket" tudod ilyennel hülyíteni!
Kicsit többet!!!
Gyémántlelõhelyek (térkép): ITT!!!
a magyarfeliratot ugy lehet betölteni hogy lekell tölteni.de haküldesz egy msn cimet vagy valamilyen cimet akkor elküldöm neked hogy te is élvezd " EZT aJÓ játékot Amit kb 12ora alatt végig nyomsz
Mit vársz egy játéktól? Nobeldíjat nem osztanak egy-egy kijátszásért! Bírom a fikázást, csak valójában kit érdekel (?!)
Amúgy kritizálni általában csak olyannak illik, aki jobbat tud ... egyebekben csak arra mutatsz, hogy milyen ember lehetsz.
Neked szar, másnak tetszik ... szerencsére nem vagyunk egyformák. Ha nem tetszik valami, hát ne játsz vele és kész. Ennyi. Tetriszezzél tovább <#beka3>
Ez a játék nem nagy pukkanás. még a legkeményebb beállitásokon is kicsit uncsi.grafika OK.Játszás OK.csak uncsi.mindig szerelni menj ide oda (kocsival motorcsonakkol busszal gyalog vagy uszva)Megcsinálsz minden küldetést lessz jo fegyvereid aztán várod a nagy véget aztán semmi.Röviden ennyi.
coolpet
Sziasztok!

Hogy tudom beallitani hogy a magyar feliratot hasznalja a game? Megvan a common.fat-ban, megneztem.
Registryben 2 helyen is lehet alitani, de akkor meg hianyol fileokat.

ha meg az FC2init.ini-bn irom at az Englisht Hungarian-ra, akkor meg elindul aztan meg rogtok ki is lep.

5let?

😄😄😄am arra gondoltam 😄😄 köszi az eligazitást
Tib
Ha repülõ/sikló jármûre gondolsz, akkor igen.
Ha nem csak jármûre, akkor van más útja is: a magas szikláról elrugaszkodás <#vigyor>
Van aki próbálta már a rocket-jump módszert? <#nevetes1>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

és még az érdekelne hogy csak azzal a sárkányrebulúlõféleséggel lehet repülni ???
grebber
Mindenfelé találhatsz jármûveket amiket vezethetsz!

a jármûvek a fokozatosan várnak elérhetõvé???
grebber
Kis keresgélés a google-be.

Ezt és ezt találtam így elsõre.