Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ha a geped megeszik 450 W-ot akkor surgosen csereld le 😊
proci max 120W vidkari szinten (jol eltulozva)
egy 350es tapnak el kell vinnie a gepet ha 1 vinyo es 1 dvdiro van benne.
Skacok most olvasgattam miert vana dart rifleben olyan kurvakeves tolteny...
Mert a syrette-kbol (injekcio) toltheto, es ezert van nekem 15 skulom maxon hozza a medium elsosegely csomival.. Fenebe is, pedig jo puska...
Battletag: coolpet#2467
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
nekem 1680*1050ben jo grafon aa nelkul is gyonyoru egy 22es wide lcd monitoron 😊
Alkudj meg 😊
|Abit s775 IP35 pro XE
|Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB Socket 775 E6750
|HD 4870 512 ddr5
|Corsair PSU-450VX 450W12cm
|ThermalTakeVI1000BWS|DDR2 800MHz CSX Oc 2x2048Mb
Az természetes, hogy annyira lekell vennem a grafikát, hogy ha minden nagyon magason van akkor 2X AA-t már nem lehet rakni rá mert különben erõsen szaggat?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Ez megvolt, de csak darabokban, Így egész más.
Köszi!
Éppen néztem, hogy van AIRPORT, de még nem mentem arra, egyéb bokros teendõim miatt.
De ezek szerint jobb is <#wave>#wave>
Hallotam hogy lehet hamachin keresztül kitrükközni hogy utána a lan-on tudjak vele neten játszani.Erre a megoldásra lennék kiváncsi.
Remélem tudtok segíteni.
Elõre is köszi!
Elmondom mi a szitu
A to kozepen levo sziklara nem kell felmaszni, mert a gyemanttaska a vizben van egy repulogep roncs tetejen. Szenvedtem enis eleget, mire milimeter pontosan ra tudtam allni a roncsra(amit alig lehet latni), es ugy kinyitottam a taskat.
A kepeken szereplo gyemantot sarkirepulovel tudod megszerezni. A legelso kepen a tavoli szikla felett van egy fekete folt. Na arra van egy sarkirepulo, amivel le tudsz szallni a sziklara. Van meg egy ilyen tema a terkep jobb felso sarkaban a kanyonban, ahol szinten sarkirepulovel kell menni. A Fortnal meg az egyik varfalrol a kell ugrani a sziklakra es ugy visszafele menni. Vannak erdekes dolgok.
Itt egy gyemantterkep az elso haboru elotti szigetvilagrol.
Figyelem! Spoiler (jelold ki)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha kerdesed van csak irj 😊
És akkor még ott van a tó közepén álló szikla, ahova autóval eljutni képtelenség.
Biztosan lesz valami megoldás ... még megpróbálom aláaknázni ...
Láttam a fegyverboltban olyat, hogy "Hátizsák, rakéta" ... na nee ...:-), csak nem jetpackkal fogok majd közlekedni?
A másik megoldás az õrposztok elkerülésére, hogy autóbusszal közlekedik az ember. A térkép 4 sarkában és a középen elhelyezett buszállomás szintén azt biztosítja, hogy a célállomásokig max 1-2 õrhely állja az utadat. Valamint ugye a buszozás a leggyorsabb közlekedési forma 😊
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
*DMT = Dedikált Multis Társadalom<#taps>#taps>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hisz' azért is mûködtetünk rendes (dedikált) szervert, hogy a magyaroknak jó PING-es és hazai játéktere legyen, valamint játék közben magyarul kommunikálhassanak egymással <#nyes>#nyes>
Windows Vista: C:\Users\NÉV\Documents\My Games\Far Cry 2
elkövettem egy nagy hibát,egy haverom küldött egy DirectX10 for XP-t amit felraktam.azóta nem indul a farcry2.
próbáltam felrakni egy 9.0c-t,próbáltam újratelepíteni,csináltam rendszer-visszaállítást,de semmi.
az asztalon megjelenik a farcry2 felirat,aztán sötét képernyõ és kidob az asztalra.
leszedni sem sikerült azt a szart.
lehet,h újrarakom az egész rendszert,akkor viszont elvesznek a mentéseim.
nem tudja valaki,h hol vannak a mentett állások?
Karácsonyra kaptam.
5:17-nél vagyok és 4%.
És baromira élvezhetõ _játék_.
távol hangos: mpl
távol csendes: dart gun
mi kell még?😊
Az M79 ugyebár az Uzi helyére megy, amit semmi pénzért nem adnék ki a kezembõl, annyira tuti, az MPL meg ugye primary weapon. Elsõdleges fegyvernek gránátvetõt vinni? És mivel lövök majd távolra? Dart gunnal? <#idiota>#idiota>
mindent frissitetem,de csak a fegyverekkel nem lehet löni,a dzsip fegyoval meg a hajoéval lehet
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Egyébként IED-bõl hogyan tudsz 3-at lerakni? Csak azért kérdem, mert ugye az elsõ lerakása után detonátorra vált, és addig nem engedi a másodikat, amig azt fel nem robbantottad...
A gránátvetõ(M79) ugyanabban a kategóriában van, mint az Uzi.
Elõtte dragunov és RPG.
Igazából a dragunov kiválló volt, de késõbb az M16 jobban bevált, mert sokszor jól jött, hogy lehet vele hármas sorozatot lõni.
Mindenesetre rakétavetõ nélkül ki nem tettem volna a lábam, azzal egyetlen lövéssel ki lehetett iktatni az engem kocsivaé elütni szándékozó rosszarcokat.
A fegyverkinyitós-konvojos küldiket meg mind IED-vel csináltam. Baromi egyszerû volt. Kifigyeltem a konvoj útját, leraktam az út mellé három robbnószert, aztán csak vártam és a kellõ pillanatban nyomtam a gombot.
Na persze az MK19-esel szerelt terepjárók... nagyon durvák!
249es meg ugyancsak közelharc. Ha kifogyott az Uzi vagy éppen sokan vannak.