9022
Far Cry 2
-
#2646 Akkor ezek szerint te, nem a -kontrollerrel is ugyanúgy lehet fps-ezni- csoportba tartozol? :) -
#2645 Ez az ipse sebészeti függőségben szenvedhet, hogy állandóan szúrkálja magát. Vagy csak szimplán drogos volt.
Az elején, mikor felrobbantja a kocsit és az felszáll a levegőbe, az enemi csak fél perc múlva zuhan le és épül be a betonba. Elhiszem hogy fentről vonzó a kilátás, de hogy ennyire?!
Közvetlenül ezután a kocsira szerelt géppityuval emberünk fellövi!!! a másik kocsiban ülő egyedet a másik kocsi géppityu állásához, hogy ő is tudjon tüzelni. Ilyen pontosan célozni?! Ez nem semmi! És még irányítja is a golyóival hogy merre menjen.
Egy biztos, ha egy hely megüresedik az FBI-nál, hősünket biztosan azonnal felveszik... -
priluki #2644 Persze nyomom boxon,de jobblenne Pc-n márcsak az irányitás miatt is,,jaja jol hasit az erőmű :D amint lesz pc-re ujrakezdem azon :)) -
xido #2643 Sneaky mission..erre a hülyéje hangtompító nélküli pisztollyal lövöldöz,hogy felfedezzék..ehh:)) -
#2642 Nem :D -
#2641 Nem tudom volt e már
Hogyan érhetjük el a célunkat 3 különféle módszerrel.:) -
#2640 priluki látom van atomerőműved meg dobozos is te is próbáltad boxos fc2-t? -
#2639 így van egyébként mikor a crysis készült olyan videók voltak hogy crysis DX10 jungel fight és ott tényleg sokkal szebb volt a játék csakhát kénytelenek voltak lebutítani . -
priluki #2638 Tök igazad van,ez megint csak parasztvakitás.. Semmiféle dx10 sincs nemhogy 10.1,röhely az egész .. -
#2637 Xboxra van már :) -
Harry Seldon #2634 Én bekómálok, mire mehetek a játékért a boltba. Szerda, igaz? Mondjátok, hogy szerdán mehetek érte és meg is kapom! -
#2631 Mi a frásznak a DX10.1 mikor normális DX10-es játék sem volt még, vagy ti tudtok mondani akár egy olyat is ahol a DX10 gyorsabb volt mint a DX9, mert ugyebár elvileg erről is szólna a dolog, persze eddig ezt még nem nagyon sikerült senkinek összehozni. -
#2630 Ha eddig tudtatok,azt a pár napot miért nem tudjátok kivárni?
Ahelyett,hogy itt nyálaskodtok,mennétek inkább csajozni,vagy segítsetek anyátoknak a házimunkában:)
-
#2628 miért vagytok ilyen hülyék?nem a pc-s verziót szivárogtatták ki hanem a boxosoat
akkor miért lenne most pc-n? -
mikiking #2625 hát akkor ennek sem lesz értelme sok -
Newfronter #2624 Az csak egy kis reklámszöveg hogy a legdrágább karit vedd meg. :)
Lesz gyorsulás 4850-en is szerintem, legalábbis reméljük. -
#2623 xp csak dx9-et támogat de a driver szerintem dx9-ben is fog javítani valamit -
mikiking #2622 csak vistával van változás ??? -
#2620 nekem is jó lenne ha vistát tennék fel de nem teszek.... -
#2618 mert a karid tudja a dx10.1-et nvidia meg nem -
mikiking #2617 süvít majd a HD 4870 X2 kártyákon, és szebb is lesz.
ez nagyon nem biztatóóó . és egy hd 4850 tulajnak ez miért jo amugy ? mint én -
Newfronter #2616 Far Cry 2 DX 10.1 támogatás!
Az ATi-sok örülhetnek! -
#2614 Hello!
Az xbox-os és a ps 3-as verzió is magyar felíratos lesz vagy csak a pc-sben lesz benne a magyar felírat? -
marco2 #2610 sziaztok ncorén ezt tették fel most Far.Cry.2.[PC.2008].Eng.Uncut[.iso+crack].by-LOKOM.rar by hate szerintetek? -
#2605 Szerintem ezt még senkisem tudja .. de nemhinném hogy olyan nagy külömbség lenne szal NOPARA -
#2604 köszi a válaszokat! én úgyis 1024*768ban fogom tolni, annál feljebb nem bírja a monitor (17colos CRT), ill bírná de 60 hzen. :) mostmár csak az a kérdés, hogy grafikai szempontból mit jelent a médium (mennyivel szarabb mint a high). az alap crysisban igen nagy különbság volt a kettő között. -
#2602 hát én 1280x1024 és 1680 x 1050 be nszoktam általában tolni:) ennél nagyobb nekem legalábbis nemkell -
#2601 OFF:
Felbontás függő! 1280x1024-ben nincs nagy difi, de magasabb felbontásokat sokkal jobban visz a GTX260! KIVÉVE: a Crysis, mert ezzel már 25+ FPS van veryhigh beállításnál az addigi 9+ helyett :D
Magasabb felbotásban viszont jóval gyorsabb!
UI: ha ezzel kapcsolatban van még kérdésed, inkább priviben -
#2600 nemtudom nem rossz gép szerintem de a VGA-tol sztem nevárj sokat -
priluki #2599 sztm medium.. -
#2598 ezzel a konfiggal kb mire számíthatok futás ügyileg: AMD Phenon x2 4400+; Ati HD3650 256 mb ram; 2 giga DDR2 (dual channel); winxp sp3 -
obe #2592 nem szabad 100%osnak venni amit a SRL eredenynek ad, 8800GTX-el semmi okod aggodni, max tämpontnak hasznälhato a meröprogi -
#2591 öhm amugy a GTX260 mennyire viszi jol a játékokat ? sokkal több fpst tud nyujtani mint pl az enyém vagy régebbiek ? -
#2590 jah igaz akkor nem kell beruháznom uj vga-ra :) -
#2589 tieden ugyan ugy fdog futni mint az enyémen :) -
#2588 Argh!
Akkor az enyém a minimum körül lesz. -
#2587 Szépen fog futni a gépeden: lásd: #2554 -
#2586 lefutattam systemrequirementslabot Far Cry 2 vel recomended a gépem , de a VGA-m majdnem minimum felett van eggyel :D ezek szerint nem tul jó hozzá, dehát majd meglássuk -
#2585 http://fc2.hu/news.php?extend.144
nézzétek meg 3db akciódús ÚJ video -
priluki #2582 Lesz benn hangtompito,ugy lehet majd fejleszteni a fegyvereket és meglehet venni rá,én még nem tartok ott,kb 5 orát nyomtam eddig és 8% nál vagyok :))