9022
Far Cry 2
-
#2686 ITT -
peter01 #2685 Pedig rambo is 1 egyszemélyes hadsereg és volt a Tv-be is szoval biztos igaz. -
peter01 #2684 Én már le se merek feküdni aludni mer aztán arra fogok ébredni hogy vagy ég a ház vagy hogy macsétával vagdaljátok le a végtagjaim. Na de mégse off legyen az egész az az effekt se tetszik mikor meggyullad 1 ember -
#2683 kicsit ellenvéleményezésbe futott a postjával a fiu... :D -
moralosan #2682 Ugye ez most nem komoly, hogy 1-személyes hadseregként végigmészároljuk Afrikát?
Nem, nem komoly. -
#2681 talán azt várod hogy majd ott szétszedi a blokkot megnézi neked a gyertyákat pikk pakk összerakja 4-5 óra alatt és már mehetsz is tovább -
#2680 pont most nem tudtak eleget fizetni hogy ne tegyék bele -
#2679 vajon komolyan gondolod, hogy egy egy szabad tájon, ahol 500 méterről lelőnek menet közben és bekrepál a verdád, amit 20 percnyi szerelés után talán tulélsz és tovább fogsz menni ?
kicsit gondolkozz. -
peter01 #2678 Most nem azt mondom hogy úgy lehessen szerelni az autót mint a street legal redline-ba de ez azért így hülyeség, oké hogy olyan hatást akarnak elérni hogy minden "él" és minden amortizálodik, de akkor töltsön bele vizet vagy hagya ott a a szavanna közepén. -
adammmmmmm #2677 Ne legyél már enyire komoly. Ennyi erővel már pár küldetés után abba kéne hagyni a játékot mert túlságosan szétjuggaták szerencsétlent. Az oké hogy operálja magát de azok nem gyógyulnak egyből be:D
Nekem elmenne a kedvem a játéktól ha megkéne tanulnom autót szerelni csak ezért:D -
adammmmmmm #2676 Most akkor mikor fog megjelenni. Most a gamekapocson azt írták 24-én. Most akkor nem 21-én fog. -
#2675 Ez csak 1 játék... -
#2674 értem én, autószerelő FPS -re vágysz -
peter01 #2673 Ugye ez most nem komoly hogy füstöl a blokk meghúz 1 csavart és már mehetünk is tovább... Vajon a progrmozok láttak már nyitott motorháztetőt? -
#2672 Az atival szemben már rég hátrányban vannak, mióta azok a világra szabadították az új csúcsragadozót a 4870X2-t, szal egy ideig még tuti egyenlőtlen lesz az állás, akkor minek azzal a 10.1-gyel vacakolni. -
#2671 5 nap és kint lesz pcén is? és mikor megjelenik még kell várni 1 napot hogy meglehesen venni? és az igaz hogy 7000 lesz? nagyon jó ár egy ilyen játékért :) -
#2670 iszonyatosan jó játék itt egy gameplay amit felvettem katt -
#2669 akkor sem értem mért kell egyből leszarni. Ha nem érdekel akk nem kell hozzáfűzni semmit... -
priluki #2668 Lehet szokni persze de amint irtad bill+egér,amugy nekem egész jol megy realisztikon meg no célkereszt nyomok mindent boxon is.. Amugy a tüz magátol elalszik,azt meg hogy nö e a növényzet... még nem volt türelmem 1 napot ülni egy fa elött :DDD -
#2667 Nem az ATI-ra mondtam, meg a játékgyártóra, hogy leszarom őket - bár előbbit akár :) -, hanem maga a technológiát!
Nem azért, mert nekem nVidia-m van, mert ha látnád, mondtam, én dx10-et se használok. Pedig azt már 2 éve tudja a VGA-m (8800GTS-es volt 2 éve), de még életemben nem használtam ki ezt se.
Érted? -
barmi #2666 Majd a fosvidia elintézi egy kis zsozsóval hogy az ubiszoftosok egy pecs segítségével eltávolításk a dx 10.1-et a játékból mint ahogy azt az Assassin's Creed esetében is tették .... Nehogymár hátrányba kerüljenek az Atival szemben... -
#2665 Nemtom mért kell egyből így vagdalkozni egy ilyen hír halattán? Azért mert odaírta hogy atisok örülhetnek és neked nem az van? Ha nem érdekel nem kell rá válaszolni. Most azért mert végre egyszer az atinak kedvez egy játékgyártó már is le kell szarni... -
#2664 DX9-en is qrva jól fog kinézni, az tuti. Sok különbséget szerintem nem fog látni egy halandó játékos, max azok akik a feature-okra csorgatják a nyálukat.
Meg akik minden nap SG-re beírják hogy milyen konfigon megy neki Very Higon a FC2, 70FPS-sel. -
#2663 Nő a növényzet csak lassan mert a valóságban is ha levágod 1 fa ágát akkor nem 10 mp alatt nő vissza gondolom itt is sok idő -
#2662 Ki nem szarja le a DX10.1-et?
Én még a DX10-et is leszarom! Max. ha XP-n is lenne dx10, akkor érdekelne, de ilyen meg nem lesz. -
#2661 És mi van a növények növekedésével, ma megnéztem egy tucat Far Cry 2-es videót és sehol se láttam utalást rá, max fél évvel ezelötti videóban, de az ugye ilyenkor már nem igazán aktuális, mert ha az lenne akkor nyomatnák még most is a növényzet növekedését. -
#2660 Ez is faja -
#2659 Fudzilla -
#2658 Bocsi, de ezt nem hiszem el. Gamestar olyan mint a Blikk, vagy a Story, az se igaz amit kérdeznek...
Ráadásul más forrásból én nem is hallottam ilyet. -
#2657 Ja fákra átterjed és a szél is terjeszti. 1:30-nál mutatja a tüzet -
#2656 A tűz végül, hogy lett megoldva? Elalszik magától/eső kell neki? Fákra átterjed? -
#2655 Hát volt itt a fórumon is ilyen illető :) Én legtöbbet a Black-el játszottam PS2-n (egy délutánt kb.) meg is csináltam vagy 4-5 pályát, de hát valami borzalom volt, magamon röhögtem, gyakorlatilag csak akkor volt esélyem, ha folyamatosan mozogtam és ilyen ráhúzásokból lődöztem le az ellent, pontos célzás meg esélytelen volt, nyilván lehet szokni a dolgot, meg pontosabban lőni, de akkor is FPS-re bill+egér az igazi. -
#2654 Tanulj meg írni (csak jó tanács) -
#2653 Am van valami trükk az Xbox játékot leszeded, ugye, azt a gép nem ismeri fel...De ott vannak az Daemon tools, meg valami más is van amivel "felismer". Nem tudom ponotsan a nevüket.
Hol lehet dobozst venni:( -
#2652 nemtom robbanás szerintem nem olyan szép meg amikor a kocsiról lő gépfegyóval ott kb olyan mint sa-ban a torkolat tűz vagy mi az isten. Remélem ez konzolos videó volt és szebb lesz pc-n -
#2651 teszt+képek radeon hd series topikban volt már gondoltam beteszem ide is :) -
#2650 Hallod, hol rendelted elő a dobozod? :( -
adammmmmmm #2649 Nem lőtte fel az enemit a géppityuhoz. Az enemi éppen mászot fel a géppityuhoz de még közben lelőtte az emberünk. -
priluki #2648 Miért van valaki aki ezt meri állitani ? :DDDD A controller bohockodni jo másra nem sztm :D Aki mást állit hazudik,vagy védi a kis dobozát ,hogy miylen jooo. A consolok miatt lesznek egyre arcad-abbak sajnos a játékok... -
#2647 Üdv a dzsungelban! Trailer