Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Bárcsak már ott tartanánk hogy indítjuk<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Prince23
Gondolom reklámozzák az nvidiát ezzel. És ezek szerint az ubisoft logó után az nvidia logó fog minket köszönteni mikor éppen inditjuk a fc 2-õt.

VRSDM
"lehetõleg geforce"
itt hagytam abba az olvasást 😊
röhejes hogy (nem kell vita, csak vélményt írok) még mindig nem látták be hogy mekkora lemaradásban vannak technikailag, és ilyen megveszem õtmegõt hogy a nevemmel aláírhassam stb. dolgokkal próbálkoznak, miközben az egész játékipar fejlõdését lassítják. a mi hátrányunkra.

u dont have to listen anybody else but me

poppe
nézzétek már meg a crysis topik faq-ban az ajánlott rendszerkövetelményt, lol 😄
tököm kivan h karácsonyig semmi nem jön ki...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

akkor jó lesz az optimizálás,szerintem még lowon is szép lesz.
az én gépemen menne közepesen sztetetk??

Tib
Hivatalos gépigény?! Még nincs is <#vigyor>
Amit tudni lehet, hogy a Far Cry 2 az E3-on egy Dell XPS quad core rendszeren, valamint 2db (SLI) GeForce 8800 Ultra videókártyával futott.
A Ubisoft viszont kijelentette, hogy szeretné közepes konfiggal is játszhatóvá tenni, de ehhez még optimalizálniuk kell. Támogatni fogja a DX9-et és DX10-et is.
Valamint megjegyzésre méltatható, hogy a motreáli fejlesztõ csapat egy Pentium 4-es géppel és egy darab GeForce 6800 kártyával futtatja!

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

elitehun
ha ez igaz akkor a gépem jó lessz<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>(leszámítva a DX10-et)
JSbyMSI8800
Hát ha ez tényleg igaz, akkor az én gépem is kiáll a próbatételnek 😊

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Hát,akkor nekem marad a box.

Prince23
Pár infók, hivatalos gépigény!!!!!!

Ha szabad hinni a UbiSoft mérnökeinek, akkor az AI bármilyen helyzetben alkalmazkodni tud majd az õt körülvevõ helyszínhez, napszakhoz, és idõjáráshoz. A programozáskor figyelembe vették, hogy ellenfeleink többsége csak amolyan felfegyverzett civil lesz, az emberek sokszor nem fognak majd csapatban dolgozni, és közel sem lesznek olyan tapasztaltak, mint egy igazi katona. Lesz majd egy morálrendszere is az ellenfeleknek, ha például egy táborban elõször a kapitányt nyírjuk ki, akkor az emberek összeszedetlenebbek lesznek, és agyatlanul támadnak ránk, ha pedig mondjuk az orvost, akkor alig mernek majd kibújni a fedezék mögül.

Nem semmi átalakításokon ment tehát keresztül a Far Cry, zárásként pedig nézzük meg, hogy milyen gépet kell építenünk 2008-ra. A fejlesztõk nem mondtak még minimum gépigényt, de azt elárulták már, ha maximális beállításokkal, akadás mentesen akarjuk élvezni a Far Cry 2-t, akkor szükség lesz egy legalább kétmagos processzorra, egy DX10-es (lehetõleg GeForce 8***) kártyára, és ha minden igaz, legalább 2 GB memóriára. Van tehát mire gyûjteni, de megéri!

Szerencsére helyt áll a gépem rá 😄D

Lehet ezzel is ösztönözni akarnak a dobozos verzió megvásárlására. <#eplus2>

gduck
LOL! Ez naon durva<#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Lol ezt elkurták ilyen még szép hogy nem lesz mert nagyon sokan netrõl töltik eredetibe.

Next PC upgrade: 2022

bertino
grebber
Milyen másolásvédelemrõl beszélsz?

Next PC upgrade: 2022

Tib
Ehh, a Ubisoft kissé túllõtt a célon a másolásvédelemmel... <#lama> Reméljük a Far Cry 2 nem jár majd így <#boxer>

VRSDM
akkor a GTTV le van maradva.

gduck
#962-ben volt 9 napja linkelve (azóta törölték a hozzászólást), de nem lényeges <#wave>

A fickó bal karja szar,de amúgy jöhet!

VRSDM
na 😉 errõl van szó!

valóban
véletlen raktam rá drop shadow-t :|
igy már nem olyan..
de szivesen várok mindenféle építõjellegû kritikát =)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

VRSDM
a fõszereplõ fazon layer-en nyomj egy 1 esetleg 2px-es feather-t mert így ronda a széle, mintha meg lenne hátulról világítva.

VRSDM
amikor linkelte 10órája volt neten, ahhoz képest eléggé új.

Tib
Esetleg csere! <#nyes>
Tényleg jó, gratula! <#taps>

gduck
A videó már nem új 😄 de amúgy egyetértek veled, ez ajáték kell nekem is. Ami amúgy azt jelenti, hogy eredetiben!

Prince23
Ideje lenne upgrade-olni a bannert😄

elitehun
király<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps><#taps>
unatkoztam
esetleg csere?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

VRSDM
<#puszi> by: más

Tib
Kedves PyRex! Az alább leírt petíciótokat benyújtva kijelenthetem, hogy a továbbiakban mellõzöm a userbar használatát ezen a fórumon. <#worship>

...értek én a szép szóból, ha értelmes ember (aka PyRex) értelmesen mondja. Bárcsak más is ilyen lenne...<#fogmosas>

PyRex
Kedves Tib! Megkérnélek több ember nevében, hogy a userbar-t a továbbiakban ne használd a hozzászólásaidban. Köszi!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

elitehun
én csak azt mondtam hogy muszály megszerezzem 😄
VRSDM
döntsük el egyszerûen :] hamarosan folyt.köv.

Tib
<!-- OFF
Ha leírom az a baj (reklám), ha nem írom csak infót adok akkor meg az? El kellene dönteni mi legyen... <#wilting>
A userbar-om 19 pixel magas, az önarcképed meg 300 pixel. Na akkor ki cseszi szét a topic-ot?! <#vigyor>
A userbar semmi másra nem utal, csak arra, hogy aki használja mit szeret.
Hol regeltem én újra? Tudod Te mit beszélsz?! Primitíven viselkedsz, sajnállak...

OFF -->

VRSDM
ilyen már a max pain 2-ben is volt 😛PP

Szerintem akinek netje van,és ért a torrentekhez ,vagy van pénze eredetiben..... annak igy is ugy is meglesz

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

elitehun
Új videó A játékban ha rálõsz egy golyóval és robbanószerrel teli ládára akkor a golyok kilövellnek. Az százas hogy ezt megszerzem.
A számból vetted ki a szót.

VRSDM

HA NEM ÍROD LE A CÍMED AKKOR MI A JÓ *****************************-nak UTALGATSZ RÁ KÉR SORBAN, ÉS CSESZED SZÉT A TOPICOT IDIOTA USERBARoddal?!?

gduck
Jó lenne, de még nincs hivatalos dátum! Egyenlõre november-december környékén várható!

Tib
Ájm bekk <#taps> Lehet sírni vagy nevetni... esetleg legyinteni. De a tényállás változatlan: sok új hír jön ki a FC2-rõl <#nyes>

#1008: A fõhõs bal alkarján lévõ "Morte" szó tetoválva annyit tesz olaszul, hogy Halál. De hogy olasz-e amit oda írtak vagy nem, az jó kérdés... Remélhetõen a sztoriból kiderül majd miért van az odaírva

Az élmúlt 1 héten (<#kuss>) egy rakás új kép és videó (in-game és videó) jött ki, érdemes utánanézni.
7 különbözõ címet nem írok le, a sajátomat, amin meg mind rajta van nem kifizetõdõ leírni <#eplus2>

Prince23
Gamezone szerint szeptember 2-án jön ki...

elitehun
mind1 hogy hogy hány vidit látok de ez a játék akkor is király<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
gduck

elitehun
Jó kérdés<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
gduck
Most olvastam egy E3-as interjút, abban 2008 decembert írtak <#shakehead>

bordy
ki az a Morte?

Prince23
bordy
meglátjuk. nekem szimpi eddig ez a dunai motor vagy mi, szal amit csináltak.

gduck
Pedig érdekes videó! A PC-s gépigényre az mondja benne Clint, hogy a múlt héten játszott vele egy 3 éves P4-es "single core" gépen, amiben 6800-as VGA volt és egészen jól ment 😊 Természetesen a felsõ határ a "csillagos ég" 😄