9022
Far Cry 2
  • gduck
    Persze! Csak a színes dolgokhoz szabad nyúlni,a többit a szervízben intézik! Szal ha lerobbansz a játékban, használjad a mobilt és hívjad a szervízt! Ha pedig 1x lelőnek, akkor már nem játszhatsz a játékkal!
  • koschwarz
    mi a baj? a golyót is a kiskéseddel szeded ki a combodból, harc közben. ez komoly?

mi a faxért kell már a kákán is csomót keresni?
  • elite
    Nincs új a nap alatt...
  • elitehun
    Tulajdonképpen 5 nap mert 23-án minden zárva van
  • Adam II
    Sok még ez a négy nap.
  • gduck
    Pontosan! Az csak egy fórum idézet ;)
  • NEOreg3
    ő csak idézett valahonnan, ez nem az ő véleményét tükrözi
  • Seth
    Vadássz le egy vérzebrát, éjszaka....egyedül....,például
  • felony
    Ha egysíkúak a feladatok, akkor mondjál néhány lehetőséget, amivel változatosabbá lehetett volna tenni a küldetéseket.
  • mikiking
    "Fontos megemlíteni, hogy az AMD semmiféle támogatást nem nyújt ehhez a meghajtóhoz, illetve mivel nem ment át a szokásos teljes tesztprocedúrán, ezért csak felkészültebb felhasználóknak ajánlott."
    Ez mit akar jelenteni amúgy ?
  • Tib
    Mint említettem, ez RETAIL verzió. A kiadott (nem béta) már lényegesen jobb lesz patch nélkül is...
  • gduck
    Érdekes vélemény! ..... Inkább nem mondok semmit :D
  • priluki
    :D aha ugy ,persze! én fogalmaztam rosszul :)
  • gduck
    Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg az új NVIDIA béta driver
  • Newfronter
    # Radeon™ HD 4800 series
    # Radeon™ HD 4600 series
    # Radeon™ HD 3800 series
    # Radeon™ HD 3600 series
    # Radeon™ HD 3400 series
    # Radeon™ HD 2900 series
    # Radeon™ HD 2600 series
    # Radeon™ HD 2400 series
    # Radeon™ X1950 series
    # Radeon™ X1900 series
    # Radeon™ X1800 series
    # Radeon™ X1650 series
    # Radeon™ X1600 series

This hotfix

* Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems

A leírás szerint nem növekszik a teljesítmény a nem crossfire rendszeren, de én ennek ellenére feltenném, gyenge gépen az a 3-4 FPS is sokat számíthat.
  • Lowosan
    A DirectX 9es Hotfixet azt minden ATis használhatja vagy csak akinek Crossfire van a gépében?
  • elite
    Úgy érted ragadozó?
  • priluki
    :DD Viszont most ,hogy mondod,nagyon kevés az állat benne,igazábol vadállattl nemis tlálkoztam,csak bölény,zebre,antilop.. van benne egyáltlán vadállat?
  • SötétBarom
    Szabotázs, gyújtogatás, lopás, hiénákkal megetetés, stb :DDD
  • priluki
    -Nemtudom nekem 1 fejlövés és legngyobb négerhrcos is lefekszik..
    -Járöröznek az utonállok,ezért nem kell az uton menni hanem kuszni mászni a gazba..
    lehet hogy egysikuak,végülis Fps,menni,ölni,menni,ölni..,nemtudom mit akarsz még csinálni,segélycsomagokat osztogatni?! :D
  • extra sensory
    Majd a peccsek kijavítanak néhány hibát, a többit meg le kell nyelni. Ugyanis a Tökéletes Játék mint olyan, nem létezik. Bár jó volna.
  • grebber
    "

A grafika szép, de:
    -kurvára idegesítő, hogy 6-7 G3-as golyó kell egy emberbe, hogy meghaljon
    -félpercenként megtámadnak az útonállók
    -hülyén mozog a karakter
    -egysikúak a feladatok (tiszta GTA4 menj oda, ölj meg mindnekit, menekülj el)
    -a sztori jóval gyengébb

Tiszta Crysis feeling csak konzolon. Nagyon szép, csak játék nincs mögötte."
  • grebber
    Far Cry 2 Xbox 360 bétateszt
  • Shep
    A cikk alatt van egy negatív vélemény ami azért elgondolkodtató, mármint az ami szerinte gyenge a játékban.
  • Kandurex
    hm, ezt jól lesz nem elfelejteni X2 kártyám van :/
  • Nathan66
    Ez a welcometothe jungel inkább welcome tothe reality :/
  • Nathan66
    meg az a lángszóró
  • Nathan66
    Mint egy2Ds játékban úgy esnek össze
  • Shep
    Játék még nincs, de hotfix már igen, azért ez elárul valamit :)
  • Newfronter
    ATi Catalyst for Far Cry 2

This hotfix

* Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems
    * Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire™ compatible systems
  • grebber
    Ez a welcome to the jungle-s trailer elég tré ahogy a lövés után összeesnek a karakterek az valami félelmetesen gyengére sikerült!
  • strebacom
    Remélem ez már a dx10.1-et használja....vagy minek az ATI karim...
  • Szasza20
    Biztos nagy külömbség lesz 10. és 10.1 között
  • NeBby
    22!
  • Bokafix2
    Eu-ban meg 24.
  • kifli
    usankába jelenik meg 21.-én asszem
  • adammmmmmm
    Most akkor mikor fog megjelenni. Most a gamekapocson azt írták 24-én. Azon az oldalon amit gduck linkelt ott meg 23-van. Most akkor nem 21-én fog.
  • Shep
    Hát az összes Ramboban egy jó jelenet volt mikor a sebébe lőport szórt és begyújtotta :)
  • Shep
    Úgy lenne az igazi, ha kajálni is kellene, meg inni és akkor elő lehetne venni a Bear G-s -féle Ultimate Survivalos technikákat :)
  • adammmmmmm
    Jóvan rambónak távirányítható golyói voltak mert célozni azt nem célzott de mindent eltalált. Ha meg már ott tatunk hogy egyszemélyes hadsereg akkor a call of duty, meg jóformán minden fps-t dobhatnánk a kukába.