Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt hagytam abba az olvasást 😊
röhejes hogy (nem kell vita, csak vélményt írok) még mindig nem látták be hogy mekkora lemaradásban vannak technikailag, és ilyen megveszem õtmegõt hogy a nevemmel aláírhassam stb. dolgokkal próbálkoznak, miközben az egész játékipar fejlõdését lassítják. a mi hátrányunkra.
u dont have to listen anybody else but me
tököm kivan h karácsonyig semmi nem jön ki...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
az én gépemen menne közepesen sztetetk??
Amit tudni lehet, hogy a Far Cry 2 az E3-on egy Dell XPS quad core rendszeren, valamint 2db (SLI) GeForce 8800 Ultra videókártyával futott.
A Ubisoft viszont kijelentette, hogy szeretné közepes konfiggal is játszhatóvá tenni, de ehhez még optimalizálniuk kell. Támogatni fogja a DX9-et és DX10-et is.
Valamint megjegyzésre méltatható, hogy a motreáli fejlesztõ csapat egy Pentium 4-es géppel és egy darab GeForce 6800 kártyával futtatja!
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Ha szabad hinni a UbiSoft mérnökeinek, akkor az AI bármilyen helyzetben alkalmazkodni tud majd az õt körülvevõ helyszínhez, napszakhoz, és idõjáráshoz. A programozáskor figyelembe vették, hogy ellenfeleink többsége csak amolyan felfegyverzett civil lesz, az emberek sokszor nem fognak majd csapatban dolgozni, és közel sem lesznek olyan tapasztaltak, mint egy igazi katona. Lesz majd egy morálrendszere is az ellenfeleknek, ha például egy táborban elõször a kapitányt nyírjuk ki, akkor az emberek összeszedetlenebbek lesznek, és agyatlanul támadnak ránk, ha pedig mondjuk az orvost, akkor alig mernek majd kibújni a fedezék mögül.
Nem semmi átalakításokon ment tehát keresztül a Far Cry, zárásként pedig nézzük meg, hogy milyen gépet kell építenünk 2008-ra. A fejlesztõk nem mondtak még minimum gépigényt, de azt elárulták már, ha maximális beállításokkal, akadás mentesen akarjuk élvezni a Far Cry 2-t, akkor szükség lesz egy legalább kétmagos processzorra, egy DX10-es (lehetõleg GeForce 8***) kártyára, és ha minden igaz, legalább 2 GB memóriára. Van tehát mire gyûjteni, de megéri!
Szerencsére helyt áll a gépem rá 😄D
Next PC upgrade: 2022
http://itcafe.hu/hir/kalozok_irtak_az_ubisoft_jatekanak_hivatalos_javitasat.html
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
véletlen raktam rá drop shadow-t :|
igy már nem olyan..
de szivesen várok mindenféle építõjellegû kritikát =)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Tényleg jó, gratula! <#taps>#taps>
esetleg csere?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
...értek én a szép szóból, ha értelmes ember (aka PyRex) értelmesen mondja. Bárcsak más is ilyen lenne...<#fogmosas>#fogmosas>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ha leírom az a baj (reklám), ha nem írom csak infót adok akkor meg az? El kellene dönteni mi legyen... <#wilting>#wilting>
A userbar-om 19 pixel magas, az önarcképed meg 300 pixel. Na akkor ki cseszi szét a topic-ot?! <#vigyor>#vigyor>
A userbar semmi másra nem utal, csak arra, hogy aki használja mit szeret.
Hol regeltem én újra? Tudod Te mit beszélsz?! Primitíven viselkedsz, sajnállak...

OFF -->
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
HA NEM ÍROD LE A CÍMED AKKOR MI A JÓ *****************************-nak UTALGATSZ RÁ KÉR SORBAN, ÉS CSESZED SZÉT A TOPICOT IDIOTA USERBARoddal?!?
#1008: A fõhõs bal alkarján lévõ "Morte" szó tetoválva annyit tesz olaszul, hogy Halál. De hogy olasz-e amit oda írtak vagy nem, az jó kérdés... Remélhetõen a sztoriból kiderül majd miért van az odaírva
Az élmúlt 1 héten (<#kuss>#kuss>) egy rakás új kép és videó (in-game és videó) jött ki, érdemes utánanézni.
7 különbözõ címet nem írok le, a sajátomat, amin meg mind rajta van nem kifizetõdõ leírni <#eplus2>#eplus2>