Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

az jó akkor,mert utálom az egyedüli fps-eket.

Prince23
Azt az 1 az alapot, BARÁT-nak hívják. Haverból sok van, de barátból csak egy... ez itt is így minõsül a fc2-be

Prince23
Ja olyan lesz mint a stalker, csak gondolom egy kicsit kevesebb dialogusokkal...
Haver ott mindenki, akivel felveszed a kapcsolatod... és igen segíteni gog neked az a vki.
meg megkérhetsz tagokat, h kémkedjen neked x után... szal igen lesznek sok haverjaid 😄

kösz ia választ.
énis a gamestar-ban olvastam ezeket.

elitehun
Nem. Tudtommal több haver lessz de 1 az alap. Vagy valami ilyesmi és a küldetésekkel tudsz több havert szerezni. És ha lement teljesen az életed akkor jön 1 haver és megvéd meg ad 1 pisztolyt
azt irják hogy lesz benne egy haver ?
az végig lesz ?
vagy csak 1-2 pályáig?
Jó lenne ha magyarul jelenne meg,mert itt is kell sokat beszélgetni meg fel lehet fogadni bandákat és segitenek neked.

Prince23
A végén azt hiszik, hogy UFO gabonakör xD

Shep
Ez mind igaz, de ha messze vagy, nem vesznek észre olyan könnyen. valamint egy magas helyrõl jól belátható a terep és megtervezhetõ a támadás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

VRSDM
háztetõ a gémer világ legnagyobb baromsága, 100%ig ki vagy szolgáltatva, onnan le nemjössz sérülés nélkül, viszont õk könnyen kiszednek, (már ha okos az AI/multiplayer)
kilõni sem tudsz senkit ha már egyszer észrevettek, épp csak a fejed kell hogy kidugd és már kapod is az áldást...

u dont have to listen anybody else but me

gduck
Ezt magyarázom: a magas fûbõl nem látsz ki! Ergo: nem hasalsz le benne, hogy onnan lövöldözzél! Viszont sima terepen, háztetõn, stb. kellene a hasalás! Az ok, amiért kivették (magas fû) sztem hülyeség!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

VRSDM
tovább csavarva a ladbát, minek hasalni (elbújni) ha nincsen az emberünkön semmilyen rejtõzést elõsegítõ ruha. az emberi bõr úgy világít a természet színeibõl kifele hogy a hülye is észreveszi ha csak a keze nincs befestve egy katonának, vagy szerintettek ha olyan nagyon jól elbújtatok hasalva akkor nincsen mögöttetek letarolva a fél búzamezõ? pöttyet feltûnõ ha végigkúszva csinálsz egy gabonakört 😛

a lényeg hogyha valaki nagyonkemény távcsöves kisunyizós akar lenni, akkor úgyis 500méterrõl fog lõni, oda meg tökmindegy hogy hasalsz vagy gugolsz észrevétel szempontjából. ennyi.

azonban én akárhogy is veszem ez egy játék! még mindig
vagy esetleg az hogy legyilkolsz párszáz embert majdhogynem egyedül az valóságos?
élethûnek maradjon meg a grafika, de a játékélmény sosem lesz az

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

AZ MGS a legnagyszerûbb bújócskázós játék,a Spliner Cell(még ha szeretem is a sorozatot) a nyomába sem ér. Semmiben.

Prince23
A Double Agent már jóval szabadabb volt, (csak kevés fedezék) játék lett...

de a splinter cellbe nagyrészt épületekbe vagy.
ott meg minek hasalnál ?

Prince23
Ha már itt tartunk a hasalás témánál, akkor vegyük alapba a nagy lopakodó tetralógia legnagyszerûbb játékát, a Splinter Cell-t. Ott volt hasalás? NEM! Lopakodni meg csak úgy lehet, hogy a sötétség tulajdonságaival és az árnyékok kijátszásával lopakodunk.
persze ez mindenkinek szól 😄

VRSDM
Hasalás...
mint írtam a valóságban a HASALÁS mint mozdulat B.A.R.O.M.S.Á.G.
ha írtátok "jó lenne lehasalni a magas fûbe, és onnan osztani az áldást" hasalj már le egy mezõn, egy igazi mezõn, ahol akár csak 30centis a fû (nem 60-100) mit látsz ki? semmit ...

másrészt nem mindegy hogy hasalsz vagy gugolsz? hasalásnak egyetlen értelme ha egy fedezék mögé csak úgy férsz be, ennyi, meg ha valóban sniper létet élsz, de mivel itt nem lesz az (az 50méterrõl lövöldözést senki ne nevezze nekem annak).
és hogy miért hozom fel mindig a valóságot? mert ez a játékot hangoztatták annyira annak...

továbbá.
nem mondom hogy nem lenne jó a hasalás, de nélküle sem lesz semmi különb...

lac coo
Gondolom beta teszterek sokasága játszotta már oda-vissza a játékot, valszeg az õ véleményük alapján került ki a játékból a hasalás ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Az elején(meg most is) azt magyarázzák,hogy mennyi lehetõség van a játékban,lehet halkan,ügyesen,taktikusan,ramboként játszani benne. A hasalás meg nagyon fontos,fõleg egy ilyen "szabad" játékban.😉

elitehun
Kicsit egyet is értek veled és nem is. Mert télleg gáz hogy nem lehet hasalni de ez nem egy splinter cell... Az egyik vidiben sem lopakodik a csávó (max a küldetés elején). Ez a játék inkább rambo stílusú.
Shep
Én a singlerõl beszélek, multiban meg a snipernek az a dolga, hogy kempeljen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jó hát akkor ennyi erõvel kivehetik a snipert is,mert "hülye köcsög 600 méterrõl lelõ".
Egy valamennyire is realisztikus fps-be igenis lehessen lehasalni.Ettõl még lehet jó,de érthetelen hülyeségnek tartom ezt a döntést,ami nem válik a játék javára.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lac coo
Akkor rossz játékban keresed a lopakodósdit (kempelösdit) ! 😊))Ennyi.Éppen hogy ezt szeretnék elkerülni. Meg aztán két méteres fûben minek lahasalni .....

Nagy kedvenc FC éppen emiatt vált szinte teljesen játszhatatlanná .. Legutolsó patch óta mindeki fekszik valami jó bugos helyen és onnan osztja az áldást ...

Két méteres nem két méternyi 😄

Megvettem egy régebbi gamestart ( a két hónappal ezelõttit ) amihhez adták a Knights Of Temple-t (régi kedvenc game-m és nem volt meg 😄),ott olvastam hogy lehet egy tábort kiirtani ugy hogy mesterlövész puskával messzirõl,vagy bemenni a tömegbe vagy lopakodni.
most ha valaki szeretne lopakodósdit játszani akkor a hasalás szükséges hozzá,fõleg ha egy két méter hosszú mezõben vagy

Hát lehet hogy én agyilag nem vagyok kifejlõdve,de egy lehasalás had legyen már alap mozdulat manapság egy korszerûnek tartott,sõt jelen esetben az FPS-ek elmezõnyébe igyekvõ játékban.
Arról nem beszélve hogy a játék környezete,stílusa, adja magát arra hogy a nagy nyílt szabad területen lehasalok a bokrok közé,egy fa mellé,stb..., és onnan osztom az áldást.
Mert teszem azt a Doom 4-be nem lesz lehasalás,azt hiszem jobban elfogadható döntés lesz.

elitehun
ennek sok értelme nincs mert van egy 18+-os játék pl a GTA IV. van egy 17 és fél éves csávó aki még fél évig nem veheti meg.<#confused><#confused>
lac coo
Esküszöm kõ keményen be kéne tartani a játékok korhatárait, legalább agyilag kellõen kifejlett emberpéldányok játszanának velük ....

lac coo
Aztaqrva 😊)))

Nem mindegy, hogy térdelve vagy fekve lövöldöztök ????? 😊))))<#lama><#lama><#lama>

Sõt, lehet szitakötõk, meg pókok a falevelek között sem lesz mint Crysis.ban, helyette -remélem- lesz valami normális, ötletes, izgalmas játékmenet 😊)))

Nagyon Looool :-D

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

elitehun
ne legyél pesszimista<#ejnye1><#ejnye1>
2008-ban egy akcio játékban nem lehet lehasalni... Hát elég szánalmas.
Kiváncsi lennék arra az indokra mi volt az ami ezt a döntést eredményezte.Gyorsan adják ki már,mert még tesztelik egy kicsit aztán már lõni se lehet benne (közös megegyezésre a béketüntetõkel)...

nem elbassza attól még biztos kurva jó lesz,de lehetett volna brutálkurva jó is <#idiota>

DaemoonHunter
Pedig nagy feeling lenne a fûben hasalás , amúgy leégetem a mezõt máris meg van oldva a dolog😛
Remélem elmegy a gépemen mediumon, a cryis ment, ennek is jólenne...

PyRex
igenpersze: ez az EGÉSZ játékot totálisan elbaszta, omg.... ^^

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
aha, ezt nevezik kempelésnek és igencsak elbassza a multiplayer játékélményt 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Remélem lesz hozzá valami patch vagy legalább utólag beteszik a hasalást.

ja,mint a filmekbe.
most hogy kiderült hogy nem lehet hasalni nálam elbaszta a játék élvezetét és hangulatát.

Shep
Miért szenvedés? Megnyomsz egy gombot és kész. Valamint sokkal hangulatosabb mikor befekszel egy magaslaton a fûbe és onnan sniperezed az ellent.

VRSDM
Nekem nem hiányzik, maga a hasalás nem egy okos dolog, addig jó amíg nem vettek észre, de ha kiszúrtak akkor szevasz, mire felkelesz már 4-5 golyót fogsz a popódban 😛

Shep
Okos embereknek arra is lenne megoldása 😊 Amúgy singleben lehetne hasalás sokkal jobb lenne a játékélmény, de hát õk tudják.

VRSDM
szerver szinten szabályozva lenne :|

Prince23
Természetesen h jobb lesz... a crysisnál csak a grafika és a hangulat dominált. Itt minden fog!

Shep
A gond az, hogy Pistike kikapcsolja a füvet csak ,hogy ne zavarja meg legyen +1 fps-e, te bekapcsolod => Pistike lát téged, te nem látod õt 😊

JSbyMSI8800
Sokkal jobb lesz, mint a Crysis!
Még ha csak az AI mozgását is összehasonlítod a Crysis-ével, már az is jobb a Far Cry 2-õbe!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

elitehun
százas hogy ez jobb lesz
bertino
ez remélem jobb játék lesz, mint az

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tomsteel
Lehet le fogtok fejezni, de azért a Crysis engem elsõ látásra elragadott, ez meg valahogy olyan "egy a sok közül"-nek tûnik nekem videók alapján, pedig nem vagyok crysis fanatik. <#wow3>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

gduck
Jah, lehet igazad van 😉 Minden esetre marad a gugolás 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN