Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért, hogy módosítsa a bannert, nem látom értelmét. Kérdésekre meg más is tud válaszolni. FAQ-ot meg lehet közösen írni és adminnal betetetni (aka szavazás). De végül is mindegy... ahogy érzitek <#smile>#smile>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Majd akkor lesz hivatalos megjelenési dátum, amikor a hivatalos oldalukon fent lesz <#nyes>#nyes> Mert nem tartom valószínûnek, hogy titkolóznak, de azért a pontos dátumot engedik kitenni a viszonteladóknak <#wilting>#wilting> Azaz nem sok értelme lenne <#confused>#confused>
okt. 21. észak-amerika
okt. 24. európa
van írva, eléggé valószínûsíthetõ, bannerba mehetne (valsz. megjegyzéssel)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
UI: és ne kötekedjetek, mert már több mint fél éve napi szinten figyelem az FC2 híreket <#wave>#wave> Itt a fórumban meg "ki lesz a gazda" és "miért nincs kiírva a dátum" mostanában az állandó téma <#guluszem1>#guluszem1>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
a heinekent szeretem
<#wink>#wink>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"inkább halgattál volna xD"
Mert ezt írtam neked, nem értem mi a sértõ benne. Nekem is szoktak ilyeneket írni és másoknak is, de nem rohanok neki oszt fenyítem h kussoljon a köcsög pmbe.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Idézlek:
"Jó lenne ha leszakadnál rólam köcsög!"
Mit ártottam én neked?
ott a smiley xD vagy nem értelek
Published by: Ubisoft
Developed by: Ubisoft Montreal
Release Date: October 21, 2008
Genre: First-Person Shooter
annyi büntetésem volt már a kedves moderátoroktól, hogy én ezen a portálon sose leszek seholse házigazda.
hála a jó istennek.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És mibõl gondolod, h én leszek a hg? hm? te tuti nem rám szavznál 😄
Különben mindenki magából indul ki.
de télleg egy vicc ez a rohanás...
már csak 2 hónap van addig, amíg valaki törölgetheti a nem ide illõ kommenteket.
hûha.
Szal aki eddig nem jött jelöltetni magát, akkor nem is akar hg lenni. Már mi soxor voltunk itt, és írtunk is ide és irunk, és eddig hárman vagyunk úgy gondolom mehetne már a szavazás, mert így soha sem leszünk meg, és már csak 2 hónap!
UI: nehogy kötekedésnek vegyétek <#wave>#wave>
európában csak a mi Nemzeti Ünnepünk után fog egy nappal késõbb.
Október 21 Gamespot
Gamespy-on is Október 21-e van.
Na ezekszerint már nem október 1.
Next PC upgrade: 2022
Tib: Ha lesz házigazda, akkor automatikusan megszûnnek a "ki lesz a házigazda" hozzászólások is <#fogmosas>#fogmosas>
És mostanság csak ez a téma <#falbav>#falbav>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Holnapra jó lenne ha már beindulna a szavazás :S
leírtam már hogy ABILITY - DESIGO - VRSDM közül valakinek írjatok pm-et, de hát mindhiába. mindenki csak " kéne csinálni ezt " de nem történik semmi.
amúgy egy kis igazítás...
tralier - ingame videó a játékról
teaser - renderelet kedvcsináló a játékról...
rem. nem mondtam butaságot 😄
u dont have to listen anybody else but me