Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tib
Nem zavar ha lesz, számomra közömbös.

Csak azért, hogy módosítsa a bannert, nem látom értelmét. Kérdésekre meg más is tud válaszolni. FAQ-ot meg lehet közösen írni és adminnal betetetni (aka szavazás). De végül is mindegy... ahogy érzitek <#smile>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Tib
...na de volt már olyan videó is, aholy okt.1. volt a dátum... <#smile>
Majd akkor lesz hivatalos megjelenési dátum, amikor a hivatalos oldalukon fent lesz <#nyes> Mert nem tartom valószínûnek, hogy titkolóznak, de azért a pontos dátumot engedik kitenni a viszonteladóknak <#wilting> Azaz nem sok értelme lenne <#confused>

poppe
de mindenhol
okt. 21. észak-amerika
okt. 24. európa
van írva, eléggé valószínûsíthetõ, bannerba mehetne (valsz. megjegyzéssel)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

gduck
NEM TUDOM ENNÉL ÉRTHETÕBBEN ELMONDANI, HOGY NINCS "H I V A T A L O S" megjelenési dátum!!!!! CSAK SPEKULÁCIÓK (amik nagyon közel járhatnak a valós dátumhoz!)

UI: és ne kötekedjetek, mert már több mint fél éve napi szinten figyelem az FC2 híreket <#wave> Itt a fórumban meg "ki lesz a gazda" és "miért nincs kiírva a dátum" mostanában az állandó téma <#guluszem1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

2 láda <#hehe>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

poppe
kire szavazzak?

a heinekent szeretem

<#wink>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Ability
Ha a modik elvégzik a szükséges módosításokat, akkor a banner alatt majd meg fog jelenni a szavazás. Azt, hogy mikor teszik be nem tudni.
hol lehet nyomon követni ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Ability
Na megcsináltam a szavazást a három jelölttel, és írtam a modi topikba, hogy tegyék be a szükséges kódot. 3 nap határidõvel jár le a szavazás, utána már csak az eredményt fogja mutatni.
Prince23
Te most erre rágtál be?
"inkább halgattál volna xD"

Mert ezt írtam neked, nem értem mi a sértõ benne. Nekem is szoktak ilyeneket írni és másoknak is, de nem rohanok neki oszt fenyítem h kussoljon a köcsög pmbe.

Majd valaki elmagyarázza neked akinek van türelme az ilyen kis tücskökre.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Prince23
Hallod, minek írsz nekem ilyen fenyitést pm-be?!

Idézlek:
"Jó lenne ha leszakadnál rólam köcsög!"

Mit ártottam én neked?
ott a smiley xD vagy nem értelek

Prince23
Mien 2 pont?😮

Jogos a 2 pont.

Published by: Ubisoft
Developed by: Ubisoft Montreal
Release Date: October 21, 2008
Genre: First-Person Shooter

örüljünk ha októberbe ideér , bár szerintem csak november

Prince23
November már hihetõ lenne...
inkább halgattál volna xD

Tuti nem jön szeptemberben, nem frissítették az adatbázist még.
A HG jelölteknek azért illene tudni a megjelenést, legalább sacc/kb.<#nezze>várható megjelenés

én példáu l nem akarok,mert karácsony utan veszem meg a 4 magos processzort,és csak azzal fogok jáccani

gduck
Házigazda csok olyan legyen, aki a játék megjelenésekor nem akar játszani! Ugyanis ha valaki napi néhány ezer kommentet moderálni akar, annak nem lesz ideje a játékra! Ezt tartsátok szem elõtt!

bertino
megvárom, míg találsz egy kommentet ebben a topicban, ahol leírom, vagy akárcsak célzok arra, hogy hg szeretnék lenni 😊

annyi büntetésem volt már a kedves moderátoroktól, hogy én ezen a portálon sose leszek seholse házigazda.

hála a jó istennek.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Nem errõl van szó! Különben is már több mint két hete felhozódott a szavazás, ami tõlem származik 😄
És mibõl gondolod, h én leszek a hg? hm? te tuti nem rám szavznál 😄
Különben mindenki magából indul ki.

bertino
jolvan, tudjuk, hogy HG akarsz lenni minél hamarabb :o

Prince23
Húha hallod e: már a Nfs undercover topikban már réges rég van hg (pedig az november). és még sorolhatnék itt topikokat

bertino
nem lehetett kihagyni 😄

de télleg egy vicc ez a rohanás...

bertino
hûha.

már csak 2 hónap van addig, amíg valaki törölgetheti a nem ide illõ kommenteket.

hûha.

Prince23
Szerintem már ideje lenne elindítatni a szavazást a jelöltekkel. Ennyi erõvel már meglett volna múlthéten is a házigazda SZÓBAN ill. leírva, pl. vki mondta volna h legyél te, és ok már hg is.
Szal aki eddig nem jött jelöltetni magát, akkor nem is akar hg lenni. Már mi soxor voltunk itt, és írtunk is ide és irunk, és eddig hárman vagyunk úgy gondolom mehetne már a szavazás, mert így soha sem leszünk meg, és már csak 2 hónap!

Valaki majd dobjon egy privátot ha már el lesz döntve h ki a házigazda...bár 5 percenként nézem az sg-t... és én még nemvoltam szoval kiprobalnam 😊

gduck
Egen, az nagyon valószínû hogy október vége, de ubiék még mindig nem "nyilatkoztak" a hivatalos dátumról! Különben meg tökmind1, a lényeg hogy már csak 2 hónap 😄

UI: nehogy kötekedésnek vegyétek <#wave>

poppe
ez jó hír, én okt 24-et tudtam eddig 😄

Prince23
Gamefaqs szerint is okt 21 lesz Amerikában, mikor megjelenik,
európában csak a mi Nemzeti Ünnepünk után fog egy nappal késõbb.

grebber
Október 21 IGN
Október 21 Gamespot
Gamespy-on is Október 21-e van.
Na ezekszerint már nem október 1.

Next PC upgrade: 2022

gduck
Hol?

grebber
Október 1-re van írva a megjelenése!

Next PC upgrade: 2022

gduck
Ha lenne pontos dátum, akkor biztos ott lenne! DE NINCS még hivatalos megjelenési dátum!!! <#wave>

Tib: Ha lesz házigazda, akkor automatikusan megszûnnek a "ki lesz a házigazda" hozzászólások is <#fogmosas>

Ez jó ötlet....tegyétek beee, waze<#eljen><#eljen><#hehe><#worship>

poppe
egy megjelenési dátumot kéne inkább betenni a bannerbe 😊

elitehun
mit zavar hogyha lesz??
Tib
Minek ide házigazda?! Tényleg nem értem... <#nemtudom>
És mostanság csak ez a téma <#falbav>

Mert nem sokára jönnek a "Kijött már a játék?" "Van mûködõ crack?" "Honnan tudom letölteni?" és hasonló kommentek.

de amugy mért is lett olyan fontos hogy legyen házigazda?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Már több mint egy hete itt dekkolunk, csak szóltam, h ideje lenne felgyorsulni 😄

bertino
mert ?
rohantok valahova ?

Prince23
Na nincs több jelölt, senki sem akar hg jelölt lenni?
Holnapra jó lenne ha már beindulna a szavazás :S

Olyanról hogy "Teaser trailer" még nem hallottál, a te szótárad szerint az akkor képhiba <#hehe>, igazítsd ki magad 😊) De ha az ingame meg a renderelt-et nem nézzük, nem is mondtál nagy butaságot <#alien2>

Prince23
Így sosem leszünk meg emberek!

jelenlegi jelöltek akkor:

grebber
mikiking
Prince23

VRSDM
1héttel az ötlet kitalálása után 😄

u dont have to listen anybody else but me

Prince23
Már ma rég szóltunk, grebber személyesen már szólt is, már van intézkedés!

VRSDM
szavazás 😄😄😄
leírtam már hogy ABILITY - DESIGO - VRSDM közül valakinek írjatok pm-et, de hát mindhiába. mindenki csak " kéne csinálni ezt " de nem történik semmi.

amúgy egy kis igazítás...
tralier - ingame videó a játékról
teaser - renderelet kedvcsináló a játékról...

rem. nem mondtam butaságot 😄

u dont have to listen anybody else but me

Engem vegyél ki szerintem, én konzolon fogom játszani, és itt a Pc-sek között sokan nem szeretik azt.