9022
Far Cry 2
-
#3133 21.-e előtt nem engedi a játék elindítani magát. -
#3132 Honnan lenne eredeti, és miért nem? Még időlimit is van? -
#3129 Üdv, tudtok valamit a játék multijáról ? -
#3128 Az az értesítést kérek nyomógomb lenne (régebben megrendelés volt...) -
#3127 "Hosszas konzol keresgélés (és egy 3 LED-es hiba után) után sikerült egy jól eldugott kis konzol kuckóban sátrat verni és bekapcsolni a gépet!"
-
nono55 #3126 Bocs, béndzsa vagyok, de CD Galaxisban hol lehet rendelni? Sehol nem találom... -
#3125 Mert hivatalosan csütörtökön jelenik meg! Szerda éjfélig meg pont annyi idő van hátra, amennyit az óra mutat! Persze ha szerencséje van valakinek, akkor már előbb hozzájut :) 21.-e előtt (amerikai megjelenés) még az eredeti sem indítható
nono55: #3121 -
nono55 #3124 No, még annyit, hogy honnan rendelhető? -
nono55 #3123 köszi! -
#3122 Ha 22-én jelenik meg, és ma 20-a van, akkor miért van még hátra 2,508 nap? -
#3121 http://cdgalaxis.hu/PC/14900/far-cry-2.html -
#3120 Magyar felirat lesz benne! -
nono55 #3119 Azt nem tudja vki, hogy magyarul jön-e ki? -
#3116 Nemtudjátok,lesznek e a játék során társaid,akik segítenek a harcban? -
#3111 továbbiakban csak a játékról beszélgessünk -
#3109 -
#3108 Tib írt egy tesztet: ITT
-
#3096 Játékról valaki? -
Harry Seldon #3092 Igen, értelmi képességeim sajnos meglehetősen behatároltak. Fábry és Kazincy, látom, válaszottál. :) -
Harry Seldon #3086 Ne már.. CD Galaxison holnapra ígérik. :(
24.-én zárva lesznek, nem? -
nono55 #3083 Én úgy tudom, hogy 24.-én jelenik meg. -
nono55 #3082 Nem rossz...Viszont egy ilyen kaffer bivallyal nem szeretnék találkozni... -
Harry Seldon #3081 Részemről be is fejeztem, nálam innentől kezdve Ontopic van.
Már alig várom egyébként a holnapot, remélem, tényleg az van, amit a webshopban kiírtak és kapható lesz a játék. -
#3080 Harry azért ne vidd túlzásba
REAKTOR:
A fegyverek néha beragadnak majd. Majmokról meg oroszlánokról nem tudok de gazella, zebra meg gnu lesz benne. Jah meg madarak. -
#3077 FAR CRY 2 FLASH JÁTÉK Egész jó kis játék. Érdemes kipróbálni. -
#3073 Vissza a játékhoz ,német ubisoft tv bemutatóban azt láttam ,hogy a fegyverek is betudnak szarni . Nem tudom láttátok e már? Meg az érdekelne lesznek majmok meg oroszlánok benne -
#3070 A "Jackal-hunt" játékban cevys (©HarryProf) még mindig benne van az első tízben! HAJRÁ! Én az előkelő 2297. helyen vagyok -
#3069 levezetőnek királyos, az ilyen túl tanult társadalom ítészeknek meg tökéletes rúgás :D -
#3068 Tudod mindenki magából indul ki Régi de jó duma. -
#3067 ezt kétlem, csak locsogsz és próbálod magad intellektuálisnak beállítani, ugyan már...emlékszel? 90%...te írtad, bele illesz a saját kritikádba -
#3066 Nincs és... általánosítottál, ami hiba.
A szleng meg egy fórumos társalgásban olyan természetes, mint ahogy kék az ég.
Érdeklődnék amúgy az általad említett "nyócker" felől, hogy az milyen magyar szó? -
Harry Seldon #3065 De azért tökéletesen precízen úgy reagálsz mindenre, ahogy gondolom, miközben írom a posztokat. Most is így lesz. :) (Nem reagálsz inkább? de. :D) -
nono55 #3064 Nem baj, akkor megnyomom a gombot a rucimon...Az AK-s ukránok csak azt fogják hallani, hogy "mákszimumármór" és hazavágom őket a határon túlra. Vagy visszaszorítjuk egységeinkkel Prypia-t térségébe aztán lehet jáccani "sztólkerest". :D -
#3063 Kiegészíteném azzal, hogy offline lapot nem veszek már évek óta.
Miért ne támogassam pér forinttal azt az oldalt ahol a legtöbbet olvasgatok, fórumozok? Ennyiért nem, hogy előfizetést sem kapok egy évre, de 1 db. Gémszarhoz sem jutnék hozzá. -
Harry Seldon #3062 IT Worker mint további százmillió (? vagy több?) ember a világon. Oké, és? :D
Ráfényesíteni? Ez valami újmagyar szó? -
#3060 a csillag a moderátorsággal jár, ingyen van, miért ne használjam? :) -
#3059 tükör? ugyan már? nem ismersz csak általánosítasz...! -
nono55 #3056 Te is biztos, mert annyi csillagod van, mint a szomszédomban lakó Bella Dandártábornok Úrnak. Húzza is a vállát...Nehéz teher...xD -
#3055 ezek nem tények, hanem a szubjektív társadalom kritikád, abba a kategóriába tartozol aki azért fikáz mert attól különlegesnek képzeli magát, felül emelkedsz az átlag embereken és felülről szemléled a világot...pedig ha hiszed, ha nem, ilyen a világ -
Harry Seldon #3054 Már válaszoltam jóember... Jó kis tükör lett a jellemzés, nagyon magasra ismertél, igaz? :D