Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nem. Neked mindenképpen olyan gép kell, amin a jó játékok is rendesen futnak. <#buck>#buck>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
gyuri12: nem vagyok biológus meg földrajz ász. de remélem érthetõen vezettelek rá paraszti ésszel, h mire gondoltam ez alatt 😄
Nyilván nem mamutfenyõket riasztópisztollyal, de kisebb vagy közepes méretû fák ágait igenis szétlövöldözik, ugyanúgy mint a Crysisban.
Ha majd egyszer elmész Afrikába oroszlánra vadászni, próbáld ki. Egy erõsebb vadászpuskával is simán szét tudod lõni a fa ágait, ha jól célzol.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
a szavanna és az erdõ is két külön dolog, nincs szavannai erdõ😄
Én például örülnék egy olyan játéknak is, ami úgy nézni ki mint a Far Cry elsõ része.
nahát, már játszottál vele ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem ám úgy, hogy 5 méterrel arrébb a fû spontán csak úgy belobban, hanem szépen nyomon lehet követni a tûz útját, ahogy halad fokról fokra. A robbanáskor keletkelzett füst és por lassabban oszlik szét, illetve ülepszik le mint más játékokban.
Másrészt az egyik videóban mikor az emberünk belelõtt egy faházba, az egyik kivágódó fadarab megsebezte a kezét. Az ellenfelek hitelesebben reagálnak a támadásokra és jobban össze is dolgoznak.
Nagyon tetszett továbbá, hogy a sûrû növényzet valóban akadányozza a közlekedést, nem csak úgy átmegyünk rajtuk, vagy kicsit félrehajlanak az ágak, hanem tényleg lelassulnk beléjük akadunk stb.
Mikor hõsünk szalad néha apró földdarabkákat illetve fûszálakat rúg fel és egy pillanatra látszanak a képernyõ alsó részén. Igaz ehhez figyelni kell, hogy észrevegyük. Más FPS-ben viszont nem nagyon láttam ilyen szintû fizikát.
Mindent egybevetve sztem több szempontból jobb lesz, mint a Crysis.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Teljesen olyan mintha télleg minden élne
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
De nem baj, nyílván így csinálná mindenki, én is 😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nézzetek meg újra, nem tom volt e már:
Ingame tréler
gyönyõrû! sztem a crysis nem übereli.
Ebben legalább van valami élet, és telis-tele van ötlettel!
Remélem nem kell csalósnom a kedvenc címemben 😊))) Az, hogy milyen csilli-villi a grafika, a komoly játékost nem érdekli 😊))))
Gépigényileg nemtudom hogy überelheti-e valami a Crysist<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
és köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott!