Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Igen, de a mai játékok gépigényét elnézve, már csak abban bízok, hogy Lowon is szép lesz egy játék.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

extra sensory
"Nekem mindenképpen olyan játék kell, ami Lowon is szép lesz."

Nem. Neked mindenképpen olyan gép kell, amin a jó játékok is rendesen futnak. <#buck>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Prince23
Ja hát én nem faágakra gondoltam... XD

gyuri12: nem vagyok biológus meg földrajz ász. de remélem érthetõen vezettelek rá paraszti ésszel, h mire gondoltam ez alatt 😄

Bokafix2
El kell hogy keserítselek, mert ha nem láttad volna a videót, akkor közlöm, hogy ebben a játékban is szétlövik a fákat. A trélerben is benne volt.
Nyilván nem mamutfenyõket riasztópisztollyal, de kisebb vagy közepes méretû fák ágait igenis szétlövöldözik, ugyanúgy mint a Crysisban.
Ha majd egyszer elmész Afrikába oroszlánra vadászni, próbáld ki. Egy erõsebb vadászpuskával is simán szét tudod lõni a fa ágait, ha jól célzol.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

"szavannai erdõtûz"
a szavanna és az erdõ is két külön dolog, nincs szavannai erdõ😄

Peetboy
Nekem mindenképpen olyan játék kell, ami Lowon is szép lesz. Mert a Crysist hiába vártam, Lowon über ronda. Amúgy meg rengeteg játékot lehetne még csinálni régi játék motorokkal. Szép színeset, élethût és mégis elmenne a régi gépeken is. Kimeríthetetlen játékot lehetne csinálni 2-3 évvel ezelõtti gépigénnyel és nagyon szépen nézne ki.
Én például örülnék egy olyan játéknak is, ami úgy nézni ki mint a Far Cry elsõ része.

Prince23
Meg a játék fizikája is tovább lesz fejlesztve Crysishez képest a trélerek alapján, pl simán csinálhatunk egy szavannai erdõtüzet 😄D S remélem lesz is reagálás rá... persze az ottani afrikai négerek lehet lesz@rják éppen a katasztrófát... õket csak a fegyver fogja érdekelni

bertino
"És ami a legjobb a FarCry2-ben, hogy Lowon gyönyörû lesz, kevés lesz a gépigény(!)..."

nahát, már játszottál vele ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

snowkid16
És ami a legjobb a FarCry2-ben, hogy Lowon gyönyörû lesz, kevés lesz a gépigény(!), és a határ a csillagos ég ami a grafikát illeti (a trailerben mondták ezeket, de én is megcsodáltam).Már nagyon várom a game-t.

Prince23
Ez a játék a Crysist mindenképpen lealázza! A crysisban fegyverrel írthattuk simán a nagy fákat, modernkori favágóként állhattunk be, itt nem hinném h lehetesz majd benne ilyen hülyeség.

Synchronous
Az egyik legjobb a játékban, (amiben szvsz a Crysist is veri) az a környezeti elemek egymással való kölcsönhatása és életszerûsége. Az ingame videóban szépen prezentálva is lett ahogy pl. az egyik füves földterületen tûz üt ki és a szél szépen fújdolgálja a lángokat szerte szét.
Nem ám úgy, hogy 5 méterrel arrébb a fû spontán csak úgy belobban, hanem szépen nyomon lehet követni a tûz útját, ahogy halad fokról fokra. A robbanáskor keletkelzett füst és por lassabban oszlik szét, illetve ülepszik le mint más játékokban.
Másrészt az egyik videóban mikor az emberünk belelõtt egy faházba, az egyik kivágódó fadarab megsebezte a kezét. Az ellenfelek hitelesebben reagálnak a támadásokra és jobban össze is dolgoznak.
Nagyon tetszett továbbá, hogy a sûrû növényzet valóban akadányozza a közlekedést, nem csak úgy átmegyünk rajtuk, vagy kicsit félrehajlanak az ágak, hanem tényleg lelassulnk beléjük akadunk stb.
Mikor hõsünk szalad néha apró földdarabkákat illetve fûszálakat rúg fel és egy pillanatra látszanak a képernyõ alsó részén. Igaz ehhez figyelni kell, hogy észrevegyük. Más FPS-ben viszont nem nagyon láttam ilyen szintû fizikát.
Mindent egybevetve sztem több szempontból jobb lesz, mint a Crysis.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

szerintem a szavazást értelmetlen folytatni..mindegy ki lesz a 2. és a 3. az 1.ugy is Grebber lesz

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Tib
Kíváncsi lettem volna, ha van egy olyan opció a szavazásban, hogy "nekem mindegy" vagy épp "senki", akkor hányan szavaztak volna arra <#taps>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Tigristank
A 2 nem mindig függ össze. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Peetboy
Igen, azt mondtam nem lesz olyan szép, mint amennyit beszélnek róla. De attól még az én gépemhez nagy lesz a gépigénye.

elitehun
elõbb még azt mondtad hogy nem jó a grafja most meg már azt hogy reméled elmegy a gépeden?
Peetboy
Igen azt remélem is, hogy job lesz a játékmenete mint a Crysisnak, nem olyan unalmas. De azt is remélem, hogy elmegy a gépemen, és Lowon is szép lesz.

elitehun
NEM a grafika a lényeg. az is fontos de nem az a lényeg és játékmenetileg ez sokkal jobb les mint a crysis
Peetboy
Nekem nem jön be annyira. A grafika le van butitva, és csak annyira rajzolták meg a textúrákat, amennyire még nem ronda.

elitehun
nekem is
PyRex
én nem tudom, lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem jobban bejön, mint a crysis (grafikailag is)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

elitehun
Ez egy nagyon állat játék lesz az tuti<#vigyor><#vigyor>
Teljesen olyan mintha télleg minden élne
egyébként nagyon bejövõs az amikor szürõdik át a napfény mozgás közben a fákon stb. és a Hangos is bomba jók....

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

buldozer99
Ez überbrutál lesz...<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Forca Barca

Peetboy
Hajrá Grebber! Aztán ha nyersz, akkor néha nézz is be ide! <#vigyor3>

Prince23
Csõ Party 😄 aztán irány a CoD 4

PartyService
go logan ^^

Clark addict

Prince23
Elég kiegyensúlyozott a szavazás állása e pillanatban.

lac coo
Na vajon honnan ? 😄DDD
De nem baj, nyílván így csinálná mindenki, én is 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ability
Igen, jól lebuktatták magukat. Bár nekem az admin oldalon amúgy is van egy valag statisztika. 😄
azt meg honnan tudod ? 😄

lac coo
Szal biztos ami biztos, mindenki szavazott egyet magára 😊))))

Ability
Narancs színnel emeli ki azt az opciót, amire voksoltatok. Minden szavazónak kiemeli a saját választott opcióját.
Prince23
Nekem is narancs 😄
egyéni mutató

nem értem az én % aim miért vannak narancs szinüvel ? a másik 2 meg kék..

Prince23
Sztem meg ez lesz az ász grafikailag és sokkal optimalizáltabb (?) lesz!
Nézzetek meg újra, nem tom volt e már:

Ingame tréler

gyönyõrû! sztem a crysis nem übereli.

Peetboy
Bár a Crysisnál jóval kisebb lesz a gépigénye.

lac coo
Crysis szerintem is szebb, de aztán itt ki is fújt, döglött az egész úgy ahopgy van ...

Ebben legalább van valami élet, és telis-tele van ötlettel!
Remélem nem kell csalósnom a kedvenc címemben 😊))) Az, hogy milyen csilli-villi a grafika, a komoly játékost nem érdekli 😊))))

grebber
Az hogy melyik szebb mindenki döntse el maga,mert két teljesen máshol játszodik és másik azok a dolgok amiket elõtérbe helyeztek.
Gépigényileg nemtudom hogy überelheti-e valami a Crysist<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Peetboy
Szerintem ronda lesz ez a játék. A Crysis kenterbe veri grafikában az biztos. A képeket elnézve ez már most látszik is. Azért mert nagy lesz a gépigénye, még lehet ronda egy játék.

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kaptam fülest,hogy nem én vagyok az egyetlen,szóval ........ és msn en ha van fent 6 ember nekem max.

bertino
pff...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BiG G
miki ne toborozz msnen szavazókat, ez így nem ér 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Prince23
Én már le is mondok a reményrõl. Sok sikert a 2 versenyzõnek, még lehet valami.
és köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott!

Ability
Aug 29. 12:00, de lehet módosítani. Nem tudtam mikor teszik be a modik, ezért adtam rá egy kis pluszt.
Prince23
Aug. 29 reggel a hátáridõ lejárta?

Ability
Várjátok ki a 3 napot, fõleg most, hogy kezd szorosabb lenni.
Úgy látszik ma el is dõl

Prince23
LOL jó látni a szavazást xD végre már.