Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Jónak tûnik. A puska a COD4-bõl koppintás. Hangulatos szép játék lesz. <#eljen>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

lac coo
Na, lassan mindenki megérti miért is mondtam anno, hogy a Crysis egy ötlettelen szar 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tib
Mivel nincs hivatalos idõpont, nem lehet tudni.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

elitehun
Synchronous
lol, nem tudtam, hogy a játékhoz komplett autószerelõi ismeretek is szükségesek. <#vigyor>
Lehet, hogy 4-5 tudományos szakkönyvvel kell majd leülni játszani, mert azok nélkül nem lehet végigvinni. <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

bertino
<#taps>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Legkésõbb okt 24

Sziaztok mikor jelenik meg a game?
bakvarnyu
rambo is simán kibírná

az biztos...de ütõs kis trailer az tuti

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

elitehun
nagyon jó lesz!!<#vigyor>
Az nem lehet kellemes amikor ki van törve a karja és visszafordítja <#wilting>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Prince23
Már azóta már hivatalos ténnyé vállt😊

elitehun
Tudom de akár hiszed akár nem én is kb ezt gondolom
Szasza20
Az mindegy hogy milyen hír! Csak találtam és beszúrtam

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

grebber
Oké. Küldöm a mailt nekik.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Hivatalosan intézkedtem egy "peticiót" KandurEx felé 😄 Off miatt.

Ability
Holnap délig évrényes a szavazás, de az eredmény már nem fog változni, már nem igazán érkezik új szavazat, a jeleng állás pedig eléggé behozhatatlan. Írj a szerkesztõségnek szerintem.
grebber
Azt én sem értem miért zárták be.

Prince23
Minek zárták be a FC 3 topikot. most offalhatunk rendesen itt.

Bokafix2
Még mielõtt elájulnátok, hogy hó és jégmezõ vár a játék 3. részében elmondom hogy én meg azt olvastam megtartják Afrikát.

Éljenek a niggerek, a hõség és a majomkenyérfák... <#crazya>

Katt!

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tib
De ismerõs ez a szöveg! <#nyes>

elitehun
Én nem tudom elképzelni a végtelen hómezõkön kutyaszánnak való haladásunkat, aminél ha kilövik az egyik ebet, beugrunk egy iglu takarásába és onnan harcolunk a jegesmedve hátán lovagoló eszkimó terroristákkal, akik meg akarják olvasztani a sarki jeget és elárasztani a Földet vízzel...<#zavart2>
Shep
Hát erre inkább nem mondok semmit, sose értettem azokat az emberek akik idõt és pénzt nem kímélve csak úgy hobbiból valamelyik sarkvidékre mennek kirándulni. Egy az, hogy rohadt hideg van, de se víz se kaja, ha valami baj van kinek szólsz, vagy hova mész, ráadásul végeláthatatlan fehérség az egész, jó hogy vannak hegyek amik jól mutatnak, meg ilyesmi, de azért szerintem egy trópusi szigeten nagyobb a látványosság. Arról nem is beszélve, hogy mi lesz a történet, fókavadászat, esetleg néha napján találkozunk majd 1-1 eszkimóval? Vagy pecázás a Vosztok-tavon? 😊 A ránk támadó ellenségek meg úgy fognak kinézni, hogy gyilkos hópelyhek (ezekbõl lesz több féle, a legkeményebb a piros hópehely), õrült eszkimók lándzsákkal, hó alól elõbukkanó gyilkos zúzmó, a fõgonosz aki pedig az egész mögött áll nem lesz más mint a Gonosz Spóra?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
ja... mászkálni a végtelen jég/hómezõn... :|

grebber
Off: Far Cry 3-al kapcsolatban márha igaz:

"A dzsungelszigetek már nem annyira menõk, mint pár éve. - mondta Patrick - Nincs kizárva az Északi sark, mint helyszín, mert még nagyon a munkálatok elején tartunk."

Északi sark az rettentõ jó lenne!

extra sensory
Én meg már azon gondolkoztam, ki lesz a házigazdája. <#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

bertino
nem volt nehéz kikövetkeztetni, hogy ez lesz.

Bokafix2
LoL... Rekordidõ alatt le is zárták az FC3-mas topikot. <#idiota>

Peetboy
De úgy mondom, a következõ Crysist csinálták, amikor kijött az 1. rész. De szerintem akkor már a Warhead is kész volt, csak még optimalizálták.

bertino
már hardwireden is kint van.

Tib
Teljesen megalapozott a hír, mivel Patrick Redding ezt a Videogaming247-nek nyilatkozta: www.videogaming247.com

elitehun
A warhead bemutatja az õrmester szemszögébõl az elsõ részt
elitehun
Megelõztél
Bokafix2
Az az elsõ rész kiegészítõje, nem a második rész.

Peetboy
A Crysisnál is ez volt. Amikor kijött az elsõ rész, már javában dolgoztak a 2. részen a Warhead-en.

gduck
Lehet benne vmi igazság, mivel ahogy lent is írtam a játék már januárban béta stádiumban volt (a hivatalos nyilatkozat szerint tartalmilag teljesen elkészült) így hát a fejlesztõ csapat egy része már dolgozhatott máson is 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bokafix2
"Ez egy olvasó által beküldött hír, mely a Gamekapocs "Küldj Híreket" funkciójának segítségével került ki az oldalra. A hír nem tükrözi a stáb munkáját és véleményét."

Ez még abszolút nem hivatalos adat, tehát még semmi sem biztos. Még elõször azt is fel kell mérniük milyen sikere lesz a 2-dik résznek éas majd annak fényében lehet kalkulálni a 3-dik résszel.

Szasza20

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Synchronous
Ki mondta, hogy minden a vga-n múlik? A játékok köztudottan mindenre érzékenyek, ne hidd, hogy egy combos videókártya miatt fütyörészve fut majd neked az FC2.
Kérlek szépen, még a cache memória mérete is számít, ami gyorsítja a processzor memória elérését.
Letesztelték több játéknál is és fõleg az FPS-eknél mutatkozott meg, hogy nem mindegy mekkora a belsõ cache. Ha nagyobb volt a mérete a játékok sebessége is emelkedett mert nõtt a számítógép teljesítménye. De mást is lehetne mondani, ami még fontos, pedig mi figyelembe sem vesszük. Pl. amikor valaki processzort akar venni semmilyen adatnak nem néz utána csak az órajel érdekli, meg hogy hány magos a proci és ezzel el van intézve. Pedig ott van a processzorokba épített nagyon gyors elérésû kis méretû memória, a regiszter. Egyáltalán nem mindegy, mennyi van belõle a processzorban. Igaz ez a kutyát sem izgatja, pedig ez a kis memória jelentõsen hozzájárul a teljesítmény növekedéséhez.
Aki egy kicsit jobban ért a hardverhez ugyanannyi pénzbõl sokkal jobb gépet tud összerakni játékhoz, mint aki nem.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Prince23
Te inkább halgassál 😄D Aláírásodra értem 😄D
Mondjuk nekem is megfelel a követelményeknek a mostani, májusban ujjitott felhozatalom.

aha..mivan?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Egyáltalán nincs rossz gépje... honnan ez a baromság? minden a vga-n múlik, ezt megmondták világosan és h 2 magos proci legyen.

egyáltalán nincsen rossz gépe
próbáltam irónikus lenni :|

Bokafix2
Miért ne? Nincs annyira rossz gépe.

elitehun
Hadd reménykedjek<#rolleyes>
ne reménykedj <#wow3>

elitehun
akkor az enyém csak elég lesz neki<#vigyor4>
gduck
P4 3Ghz+6800GT karin jól játszhatónak és szépnek mondták a játékot 😉 Ezt is adták meg minimumnak, szal lehet a 6600GT kevés lesz neki...

Mindenesetre biztos jól optimalizálták, mert már január végén béta stádiumban voltak, szal bõven volt rá idejük 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

VRSDM
jó a fizikája? :C azért áll a bambuszbódé két rpgtûz között mert jó a fizika :C

u dont have to listen anybody else but me