9022
Far Cry 2
-
#3185 Nem neked ment belarus csak véletlen rányomtam a "válasz erre" -
#3184 2 napot fél lábon is -
Boroskóla #3183 Nemtudom a játék megjelent e már,de már ATI soknak van hozzá driver hotfix
XP hez
Vistához -
#3181 Hagyjuk már ezt... :/ -
#3180 Gondolkoztam már azon ,hogy veszek bele még 1GB ramot.De kössz az infót! -
#3173 Őőőő... megjegyzem ez nem én voltam, hanem az ál mama2. Mert van egy ember aki beregisztrált a ugyan úgy mama 2 néven, csak az ő nickéjbe a mama után három szóköz van, az enyémbe meg kettő!
Szóval nem én voltam az előbb, hanem az ál mama. Az eredeti én vagyok. Aki nem hiszi, nézze meg a regisztráció időpontját... -
#3172 Én fontért vettem, bocsi a link valamiért már euróban mutatja ;) Esetleg EZ A LINK
UI: csak "megijedtem", remélem itthon nem megy feljebb az ára -
#3170 Hát logikus hogy ha nem fog menni, akkor nem fogod játszani...
De sztem emaitt ne aggódj mert eldöcög az. Ramot kellene még lopni sztem legalább 1 Gb-ot a gépbe, és máris virítana. -
Hellsing47 #3169 ha te 45-ért vetted és most meg 60 akkor nem 10font az árkülönbség :| -
#3168 Ha nem fog menni akkor nem fogom játszani majd játszok mást. -
tmisi #3166 Sőt ha nagyon angyalok vagyunk, akkor még + hozzá egy oprendszer, NOD32 vírusvédelem, stb... -
#3165 HOPPÁ! Az UbiStore 10 fonttal megemelte a gyűjtői változat árát Én még 45-ért vettem! -
#3164 Az úgy már sok... -
#3163 szóval vett egy 150-180 ezres gépet, de gondolom a játékot meg nem vette meg hozzá... -
#3162 összedob egy új konfigot.
Ahova játok fórumozni, ott volt egy olyan eset, h egy kölök játékhoz mérten vett gépet, konkrétan a Crysis Warheadhez. -
jodamester #3161 Mert ha nem, akkor mit fogsz csinálni? De most komolyan érdekel... -
#3160 Beállításokat nem tudjuk nem vagyunk jósok!Menni fog ez a biztos. -
#3159 1024 min-medium -
#3158 Persze, sőt, szerintem vegyél ki belőle ezt azt, hogy követhető sebességű legyen az akció! ;)
-
#3157 Sziasztok!Szerintetek menne ezen a konfin ez a játék?Alaplap:Gigabyte,Grafkártya:GeForce ASUS en9600gso 512MB 128bit DDR2,Proc:AMD 5000Dual-Core 2,60GHZ,Ram:1GB.És milyen beállításokkal? -
#3156 Túlságosan fénylik minden, már olyan mű az egész. -
#3155 Ez amúgy átirat?
Nem párhuzamos fejlesztés? Csak kérdezem, fogalmam sincs... Mert pl. a CoD4 az volt, mármint párhuzamosan csinálták, ha jól tudom. -
#3154 háteztnemhiszemel... xD
IQ-szűrőt a regisztrációba!!!! -
moralosan #3153 Ez már bennem is megfogalmazódott, a konzolátiratoknál az egérrel való játékon érezni lehet, hogy valami nem 100%. Valahogy nekem már csak az irányítása miatt is jött be a Crysis, a CoD-okról és Half Life-okról nem is beszélve :). -
#3152 Egyébként gondoltam beírom, én csak most jöttem rá:
E: használat, járműbe lépés
Q: molotovkoktél -
#3151 még a videókon is szebb volt a növényzet. tuti nem a rendes játékbeli kinézett szerintem. -
#3150 Még jó, hogy válaszoltál a kérdésre... -
#3149 nekem csak dx9es vga-m van,a játék meg támogatja a dx10et is.szóval biztos hogy nem így néz ki a játék.de nekem ez is bőven elég lesz. -
#3148 tényleg borzalmas, hogy van képük ilyet kiadni 2008-ban.
-
#3147 lehet,ez volt a legmagasabb beállítás,szerintem ez nem a maximum.de viszont nem szaggatott,pedig nincs túl jó gépem. -
#3146 Editorban lehet állítani grafikát?Mert ez nem tűnik maxnak vagy ha ilyen akkor gázos. -
#3145 Hú, gyorsan töröljék ezt a képet, mert ha Darksector meglátja ezt a csúnya fegyót, népirtást rendez. -
#3144 Meg szép az magyar nyelv is :) -
jó ez editor -
#3142 sakkor mi van? -
#3141 Ott a pont -
#3140 Ahogy a konzolos részlegben konzolosok.. Nem muszáj ide járni, mi sem járunk oda nagytöbbségben. -
Ragnar360 #3139 kár, hogy itt szinte csak pc-sek vannak -.- -
#3135 Aha, aha, értem. Köszi!
És egyszeri megvásárlással hány napig lehet majd játszani vele? :) -
Cefre #3134 Köszi