9022
Far Cry 2
-
#3269 Képek:
-
#3268 Melyik oldalt a legolcsóbb a játék? -
#3267 nmtom XD -
#3266 A MAGYAR! És az angol verzióval mivan? Nem kapnak? -
#3265 Most beszéltem telefonon a magyar forgalmazoval és azt mondta a magyar megjelenés november ELSŐ HETE.
Ez van ... Sztem tó lehet élni.
Jah és 7K lesz -
Balinthun #3264 nagggyon jó az album!!! de má igazán jöhetne a játék! úgyis ha este nekiállok gyújtogatni reggel lesz mire minden leég! :D -
#3263 Hát pedig azt hittem a Hardbase-t kedvelik, vagy legalább a dance-t :) -
#3262 Bridgevally FC2 map! -
Hellsing47 #3261 pedig szerintem több mint valószínű
nem hiszem hogy pop, rock vagy akármi más zenét hallgatnának a feketék (főleg a lázadók) afrikában -
#3258 Nagyon remélem , hogy csak a magyarra vonatkozik , már nembírnám kivárni a novembert -
#3257 Ugye a játékban nem ezek, vagy ehhez hasonló zenék szólnak? -
#3256 Far Cry 2 Inspired African Hip-Hop Album ingyen letölthető -
#3255 Szvsz ezzel tudod visszavonni az 5-ból 1 aktivációdat. -
mac83 #3254 Tool will de-activate the current license on the computer contact the activation server to free up the activation, for future use.
Hopefully someone can modify and use that tool to remove activation away... I wish... -
#3253 Már galaxison feliratokoztam az értesítőre.Max addig tolom "mással" -
Hellsing47 #3252 hát nekem meg pont hogy az kéne :)
576-nál csak 24.-ig tolták el (eddig) -
#3251 Galaxisnet.hu
"A képviselet tájékoztatása alapján a megjelenés csúszik, várhatóan novemberben jelenik meg a játék itthon."
Ez szerintem csak a magyar feliratosravonatkozik.
-
mac83 #3250 ez mire jó? -
#3249 Editorban nincs full fizika. Editor alapján ne ítéljetek.
Direkt le van butítva a graf is, a szerkesztés miatt. -
#3248 elég érdekes a fizika az biztos -
#3247 Mert az az 1. rész. -
#3246 akkor Te csak azzal játszál életed végéig, ami fentvan ... :P -
mac83 #3245 katt
valóban 3.2 giga -
#3244 Már fent van a neten:D -
#3243 tudom mit értesz konzolhatás alatt én is utálom, de az editorban szerencsére tökéletesen PC-s az irányítás. -
informen #3241 Óriási különbség van a két ár között. Én semmilyen játékért nem adnék 12k-át és ezzel sokan így vannak, pláne a magyarok.
-
#3240 Mi ez a konzolhatás amiről beszéltek. olyan mint valami misztikus film címe.
A konzolhatás O_O -
nono55 #3239 lesz -
kokos #3238 konzolhatás?nincs konzolhatás! -
#3237 Emlékszem, anno a FC-t is valami 6k-ért vettem bevezető akcióban, és ezt is ennyiért kínálják, szerintem ez a követendő árazás, nem a 12k+, amit páran alkalmaznak.
Két dolgo érdekel. Gépigény a Crysis alapjátékhoz viszonyítva, és hogy mennyire érezhető az irányításon a konzolhatás. -
#3236 Hatalmas öngól lenne kispórolni. -
informen #3235 Multiplayer lesz benne? -
STFU #3234 hat, en letettem egy autot egy tartaly melle, lovok tartalyra felrobban es a kocsi meg vagyahogy nem elfele, hanem rarepult a tartalyra, erdekes volt -
#3233 Na már azt hittem begolyóztam :D akkor jól láttam. nemrég frissítették ezekszerint az oldalt :p -
nono55 #3232 ez zsír, kicsit assassin-es a grafja, de nekem bejön. -
#3231 5 perce néztem és még okt 22 volt kiírva. Hülye köcsögök! Na ezért fogja a jónép lewarezolni, mert 2 nap múlva már fennlesz a neten minden crackel együtt és senki sem akar még 2 hetet várni... -
#3230 Az ithhoni megjelenés november a boltokban az amcsi megjelenés meg holnap hivatalosan. -
#3229 hm valami miatt okt. 22-őt láttam az előbb, és most meg november. na ezt fullra nem vágom mostmár -
#3227 darksector...???
-
#3226 nekem nagyon tetszenek ezek a hangulatfokozó apróságok, ahogy "gyógyítja" magát, ahogy "megszereli" az autót, stb. stb.