Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nagy felbuzdúlva, csináltam egy Mirror's Edge rajongói topicot. Szeretném fejleszteni bannerek, olyan mint a tied, csak ugye nem FC2-s. Ha megended, hogy majdnem olyan legyen, mint a tied, nagyon megköszönném. Ha még segítenél is azt is nagyon megköszönném. Várom válaszod. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy csináltad, ezt a szép témát.
(Egyrészt poén volt, mástrész igaz is mert az 58 perc nagyon kis idõ <#vigyor5>#vigyor5> )
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ami az editorban tetszik. Nem olyan Cryengines, mert ott csak a neve van kiírva, de a képe a objektumnak, és úgy próbáld meg kitalálni, mit hogyan, itt meg azért gyönyörûen megvan. Még hol lehet elõrendelni ajándékokkal a FarCry2-t? Nagyon tetszik, és pólót is akarom<#buck>#buck>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az idei esztendõ egyik legjobban várt FPS-e a masszív szingli kampány mellett multis fronton sem kíván szégyent vallani.
A rendkívül zsúfoltnak ígérkezõ ünnepi szezon egyik befutója lehet az elõdjére már csak névleg hasonlító Far Cry 2. A Dunia motor hajtotta gyönyörûség bizonyára alaposan megizzasztja majd a többség konfigurációját, bár aki inkább a konzolos verziók valamelyikébe óhajt beruházni, kisebb eséllyel találkozhat ezzel a problémával. A szépség tehát adott, mint arról már számtalan kép is videó révén meggyõzõdhettünk, s az elõzetes információk, no meg a fejlesztés különbözõ stádiumaiban leledzõ tesztpéldányok után lassan meg lehet kockáztatni, hogy a hangulat és a játékmenet is rendben lesz. A mutiplayerrõl viszont mindmáig kevés szó esett.
A Ubisoft Montreál végre elárulta, hogy a szokásos Deathmatch és Team Deathmatch mellett lesz még Capture the Diamond (Zászló helyett gyémántot kell rabolni. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egybõl a Jules Verne féle Dél Csillaga ugrott be, amiben egy felbecsülhetetlen értékû, eredetileg feketének hitt gyémántot üldöznek, amely egészen véletlenül egy strucc gyomrában kötött ki.) Az negyedik és egyben utolsó játékmód pedig a hangzatos Uprising nevet kapta a keresztségben. Ez nem másról szól, mint egy VIP személy biztonságos kísérgetésérõl A pontból B-be. A szingli kampányból megismert jármûvek (motorcsónak, terepjáró, sárkányrepülõ) kivétel nélkül megtalálhatóak és használatra foghatóak a többszereplõs játékmódokban is.
A napszakok és az idõjárás változása, az uralkodó (bár olykor szeszélyes) széljárásnak megfelelõen terjedõ tûz nem csak a parázs tûzharcok hangulatának fokozására alkalmas, hanem egészen újfajta taktikák kidolgozását, továbbá állandó alkalmazkodást és a rögtönzést igényel.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Az én véleményem szerint a Cdgalxisban kb. a megjelenési dátum alapján rakták fel a játékot! Nem hiszem hogy már lennének szállítási infóik, éppen ezért nem lehet tudni hogy lesz-e náluk gyûjtõi változat! (Az sincs kiírva náluk, hogy lesz magyar felirat a játékon. Pedig ha jól tudom lesz 😉 )
Ezzel szemben a 2-ben már gyönyörû zebrácskák sétálgatnak a szavannán (többek között) Vajon ezeket is le lehet majd lövöldözni? <#vigyor1>#vigyor1>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
u dont have to listen anybody else but me
Next PC upgrade: 2022
ha most ráfogom hogy a gépem kevés egy forumhoz akkor körberöhöglek
ha meg azt mondod hogy nem veszed észre hogy görgõzésnél ugrál az egész és nem folyamatos akkor meg vak vagy.
lehet választani.
a visszaszámláló viszont jó ötlet 😊
már csak felül az SG fejlécet kéne megcsinálni hogy teljes legyen a "téma" 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬