Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Next PC upgrade: 2022
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kérdezem, hogy tudnék játszani neten, mert ubi.com-ra be se tud lépni, erre vedd meg eredetiben (két példányban is meg). Sok bamba, rosszindulatú, tizenéves kölykök.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...Elvben 14 pálya lesz az alap. A szerkesztõvel készített multi pályákon max 6 jármû lehet...
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Hatmagos Intel proci
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
(sorrend: Hiv. oldal , Magyar oldal , warez topik és máris szimmetrikus)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Igazából szerintem túlzás ez a háttér, engem elvakít, és túlságosan vozna a tekintetet, mellette szinte már nehézkes egy hozzászólást olvasni, illetve sok vele a baj, mint látod. Ha nektek tetszik, akkor maradjon, nekem nem jön be, de ezzel valszeg egyedül vagyok. Amúgy ha már méret, akkor javaslom, hogy a közepét vágjátok ki, legyen egyszínû fekete pl. és akkor csökkeni fog a mérete. Arról a részrõ beszélek, amit úgysem látunk, mert takarja a fórum.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Köfönöm! <#vigyor>#vigyor>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Mondom sajnos még topikszerkesztés terén amatõr vagyok eddig ez életem munkája kb amit itt csináltam.
De azt nemtudom hogy lehetne megvalósítani hogy mindenki ugyanígy lássa.Mertha nagyobbra csinálom akkor kissebb felbontást használok látják majd szarul.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
javaslat, a wazet topik képet javítani kellene
na by, majd jövök megjelenéskor 😊
Ez a komment törölve lesz!!!
SZERK: már lehet 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN