Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
88GTX 2G E8500
88GTX 2G E8500
Október 21.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
NEM ERÕSZAKOLNÁL MEG NÕKET
NEM GYILKOLNÁL GYERMEKEKET
AZ ILLEGÁLIS LETÖLTÉS BÛN
A BÛN TÖRVÉNYELLENES
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
A Crysis - amit szintén a Crytek alkotott - is ilyen stílusra épül mint a Far Cry 1. része, hogy elõször emberi ellenfelek ellen kell harcolni, utána meg mutáns szörnyek ellen. A Crysis esetében meg földönkívüliek ellen. Én nem gondolom, hogy azért raktak volna az elsõ részbe ilyen génszabályozott úriembereket, mert nem volt mit kitalálniuk, hanem mert úgy gondolhatták, 20 pályán keresztül kicsit unalmas lesz Krieger professzor zsoldosainak végeláthatatlan hadait leabálni.
Crysisban ugyanez a koncepció csak kicsit eredetibb megvalósításban. Itt sem akarták, hogy kizárólag koreaiakat lõdözzünk, netán még elmélyülnének a faji elõítéleteink. <#vigyor>#vigyor>
Viszont ez a 2. Far Cry epizód nem Crytek-es találmány, közvetkezésképpen nem kell attól tartani, hogy a meglõtt színes bõrû milicista bõre alól zöld trutyi folyik majd, vagy hogy ellenfeleink 3 méteres ugrásokkal közelednek felénk, hogy aztán két könnyed vágással csináljanak belõlünk saslikot.
Sõt még ûrhajót sem fogunk látni, sem ûrpolipokat akik - 200 fokos fagyasztósugárral igyekszenek majd kellemes perceket szerezni, kompenzálva az 50 C fokos kánikulát.
Szal, ebben a játékban csak emberi ellenfelek lesznek, méghozzá nemcsak a háromnegyedéig.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Na márcsak három nap <#vigyor2>#vigyor2> három a maygar igazság<#crazya>#crazya>
88GTX 2G E8500
Persze a második részben is egyszemélyes hadsereg leszünk de valahogy az egész hihetõbben van tálalva. Nekem a videók a Blood Diamond és a Lord of War filmek hangulatát idézi. Afrika, fegyverek, buli junta.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Mert én eddig a videók alapján csak zebrát + antilopot láttam!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Köszi a kritikát, részben jogos is volt: a retail tényleg kereskedelmi forgalomba kerülõt jelent. Rosszul tudtam, ennyi. Gondolom Te soha nem tévedsz. Akkor javítom a kedvedért a hivatalos levélben írtak alapján: "an early code"
Másrészt köszönöm a véleményt az oldalamra. Bár szerintem olyan fikázzon, aki jobbat csinál... mert a lehetõség adott. <#crazya>#crazya>
...valamint egy negatív reklám is reklámértékû <#taps>#taps> Köszi <#vigyor3>#vigyor3>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
vagy csak pont egy futár cég mellett laksz 😊 én még sosem kaptam meg semmit aznap, pedig nem lakok messze pesttõl
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Szóval a házhozszállítás lehet mégsem olyan jó,mivel ha 22.-én jön akkor23.-án hoznák,de akkor nem szállítanak mert ünnepelnek 😞
Maradt a felmenetel.
Next PC upgrade: 2022
amikor a warheadet vettem akkor sem volt kiirva sõt még a telefonban is 8ezret mondtak, aztán mikor kihozták akkor már csak 7300at kelett fizetnem
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szó nincs 300FT-ról: A csomagküldés díja súlytól, értéktõl és a kiszállítási címtõl függetlenül 990
Akkor lehet házhoz hozatom mert fel Pestre a busz/vanat jegy oda vissza az is 1000 ft kb.
Next PC upgrade: 2022