Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah ezért mondom. régen elsõ résznél még nem volt probléma.
És érdekesmód emlékezetes lett, és nem a nagy gépigényérõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Gépigény lehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HeadHunter86
Ez így igaz. És nem mindig csak azokra kell gondolni akiknek bika gépük van. Így a kisebb pénztárcájú emberek is élvezhetik. Szerintem jót tett a FC-nak hogy nincsnek szörnyek, szabad bejárhatóság stb stb. Itt azért látni fejlõdést. Én UBISoft-ba csak 1x csalódtam, de akkor nagyot. Assassin's Creed-be pedig, azt nagyon eltolták.

DarkSector
Cod4...jericho...bioshock...stb mind szebb, nem csak a crysis-hoz képest, csak cry-ban van nagy szabadság.

extra sensory
Én pl. sosem hasonlítom egy játék 2. részét egy másik játékhoz. Én mindig az 1. részhez hasonlítom, és úgy vonom le a következtetést, hogy ahhoz képest mennyire jelentõs a fejlõdés.
Lehet az FC2-t a Crysishoz hasonlítani, de nem érdemes. A Crysis olyan játék, amit a legfullabb beállításokkal egyetlen mezei felhasználó sem tud tökéletesen futtatni. Lehet csúnyább lesz az FC2, de akkor csak a Crysishoz képest csúnyább és nem úgy általában csúnya.
Ha nem hasonlítgatod össze Crysishoz hasonló atombika gépet igénylõ gémekkel, akkor még pazarnak is tûnik és megállja a helyét az idei felhozatalban.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

HeadHunter86
Túlbonyolítod 😄
Gondolj csak bele: robbantóeszközök használata, enemy megsebesítése. Beragadó fegyók, intelligens ellenség, éjszakai lopakodás, nappali rambózás, vagy az égbe repíteni egy egy bázist. Autós üldözések. Ez mind mind olyan ami egy FPS-t izgalamassá tesz, tolja az adrenalint, és nekem más nem is kell. Adrenalin+látvány+izgalom, Ezt meg is adja.

DarkSector
Értem akkor a feladványok a grav fegyóval szarabbak lesznek, mint a far-ban a logikai részek?
vagy mire céloztál.

videóban látható is.
megölhetsz 1 embert 3 féle módon.
késsel lövöldözéssel, vagy égess fel mindent.
Papám ez eszméletlen izgi...😛

HeadHunter86
Szerintem épp hogy Dead Space van túlhipe-olva, Saw interjú bla bla, nyomják a színészek hogy így jó játék meg úgy jó. Én nem azt mondom hogy nem jó, de szerintem unalmas lesz kissé. Mész és ölsz, no taktik, max néha parázol kicsit.
Elöbb lesz unalmas a DS, mint a FC2.

DarkSector
Nem ... én tudtam, és akiknek mondtam, kiröhögtek.
Én csalódtam benne, és ez egy átbaszás megint, amit már kezdek unni.
Kurva ubifasz.

Tudod sok embernél mézesmadzag, hype-> azonnal elõrendel, (hiába mondja az ember, hogy zsákbamacska).
És ez iszzonyat dühítõ.<#vigyor3>

PL dead space érdekesmód egyeltalán nem mondanám ugyanezt, pedig az is új játék, nincs régi referencia, minrt far esetében az elsõ résznek.

DarkSector
Jah biztos....
starwarsnál is a ps2-es grafikát mutogatták embereknek, hogy felhívják a figyelmüket a játékra.

HeadHunter86
Igen és? Eddig is tudtuk hogy így fog kinézni, nem értem mit problémázol. Menj aludni. Mert látom kicsit zavarodott vagy.

DarkSector
Jah ésmárpedig?
semmi gond, én ilyenkor senkire nem haragszok, csak kíváncsi vagyok más érveléseire, meglátásaira, háátha valami elkerüli figyelmemet.
Ne fogjátok vissza magatokat. <#vigyor>

HeadHunter86
DarkSector, ha Editor alapján ítéled a grafikát, akkor azt ne tedd, mert tuti hogy ott ki van spórolva jópár feature, mivel a videókon se így nézett ki az emberkénk keze. Nem az lesz a FULL, arra mérget vehetsz.

DarkSector
szeretek vitatkozni, de most az egyszer tutira nincs igazatok!!!

Crysis-ban nézd meg a fegyókat...no komment, többit már nem is kelll....

ne légy rest megnézni!!!!!!!!!!!:

Far Cry 2 ahogy valójában kinéz!!!!!

HeadHunter86
Crysis azt adta amit kellet. EGy pörgõs 1x kijátszós szép FPS-t. Semmi több. De ez elég is volt. Far Cry azért többet ad.

HeadHunter86
Hülyeségeket beszélsz. A játék értékelései se ezt mutatják, szinte mindenhol 90% felett kapott, de legtöbb helyen 95% felett, ami valljuk be nem arra utal hogy egy fos-hugy unalmas bugos valamivel lenne dolgunk.

És ha a Crysis-bõl leveszed a tájat,akkor mi marad?Szerintem ha abban nincs az a környezet grafika ami van,akkor az még egy tucat fps-nek is gyenge lenne...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Igénytelen karakterek, és fegyók, a tály az nem minden egy fps-ben, ahol a fontos szerep a karaktereken van meg a fegyókon amiket végig látsz a képernyõn.
jah és nagy szép táj, gondolom a sok nyilt füves területet mondod, 6-7 kopár fával díszítve nem?

DarkSector
Na elõszöris a grafika nem csúnya, hanem nem szép.
a csúnya a karakterekre mondtam.
Stalker hasonlat pedig nem grafot takar, hanem hogy az elsõ rész többet ért abban az idõben mint most 2008 végén ez.
Ennyi.
Crysis-ban meg nem volt ekkora terület, végülis igazad van.... meg jármûvek sem jah oké.

Tûz helyett meg voltak élethû robbanások....

HeadHunter86
Na várjunk csak én még mindig hiszem hogy ez egy jó játék.
ELmondanád hogy szerinted miért nem az. Én lejjebb már kifejtettem hogy szerintem miért jó.

DarkSector
THX.
örülök, hogy egyetértünk.

Mint mondom én pont ellenkezõleg látom, hogy más láma, aki azt hiszi, hogy a méret számít!
Én azt mondom, hogy ez egy átlag játék lesz.

És sokan a megváltót látják ebben, hogy krájziszkiller far2 lesz.
Hehehehe

HeadHunter86
Kit érdekel hogy csúnya, a játékélmény visz mindent. Szerintem irtó összetett a játék, a STALKERT oda-vissza veri. Azzal kellene hasonlítgatni, nem pedig a Crysis-sal, mivel itt is szabadon bejárható területet kapunk, járgányokat, beragadó fegyókat, eszméletlen sérülési modellt. Alvás lehetõsége, többféleképpen megoldható küldetés és még sorolhatnánk...
Szabadság, ez a kulcsa ennek a játéknak, na meg a fizika, minden fizika alapú, a fák mozgása, a tûz, stb stb. Szerintem ezek a dologok visznek benne mindent.
Na meg a hosszú játékidõ, amit itt megkapunk.

HeadHunter86
Nálatok a méret arányos a játék minõségével?
Nevetségesek vagytok, fõleg te DarkSector.

DarkSector
Kis méret nagy játék, avagy nem a méret a lényeg......PREY!!!! MUST HAVE!!!

Egyetértek.<#vigyor3>
De karakterek sztm csúnyák.

rage
Az biztos, láttunk már FPS-t ami 100 Kbyte(!)-ot foglalt csak, s egész jól el lehetett vele játszani, még nagyon csúnya se volt 😊

Krieger

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Balumann
Játszottam én már jobb játékkal (legalábbis jobban tetszett) mint a Crysis, aminek jóval kisebb volt a mérete, vagy nagyjából ugyan ekkora. Sõt, szép játékot is láttam már ekkora méretben.
Mindenesetre lehet tényleg sokan fognak csalódni benne, és Crysisnál is lehet jobb.

Na persze,szebb mint a Crysis,de rosseb tudja hány négyzetkilóméter szabadon bejárható terület.Hát aki tényleg ezt várta,az csalódhat is...

rage
Az értékeléssel nem várunk addig míg mondjuk legalább kijön a játék, s megnézzük ? 😊

Amúgy lehet, hogy a 12 GB nevetséges, nem tudom, de pl a Sacred 2 az egész pontosan 21 GB-ot foglal el feltelepítve 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Balumann
Telepítés elején azt írta, hogy 6 giga szabad hely szükséges, feltelepítve viszont (illetve ezt már a telepítési hely megadásánál is írja), 3,17 giga helyet foglal csak.
Kiváncsi vagyok, hogy ez tényleg a teljes-e, és tényleg csak a többi nyelv miatt lesz nagyobb esetleg az eredeti, illetve másik release. Ettõl még tényleg lehet jó, ki tudja mit tud az új engine.

DarkSector
Nem csak a méret.
az nem lep meg sokakkal ellentétben.
csak sokaknak valszeg nagy csalódás lesz, mert pont az van amit te mondasz!!!

Nem egy crysis!!
Mivan???
Jobbnak kellett volna lennie.....

Az más, hogy játéknak nem rosz, de ehhez fûzõdõ remények...háát szerintem sokak így voltak vele.

Egyszerûen csalódtam a játékban.
Jó lesz abból a szempontból, hogy..már megint egy játék, de ez közel sem akkora durranás, mint amit a felhasználóknak beadagolnak a dumával.

DarkSector
Huh megllepõdne mindenki, hogy a rendszerigényeknél sokszor miket írnak.

Sokszor kell c-n hely, amíg telepíted ideiglenessen, meg utána ha terjeszkedni akar. a 12 még így is nevetséges.

Most nem tudom veled mi van már...
Nem mindegy hány giga feltelepitve?Eleve a kint lévõ verzio csak az angol nyelvet tartalmazza.
Kinézetrõl meg annyit,ha csak úgy fog kinézni pc-n jól futva mint a 360-as verzio,szerintem már nem lesz csalódás.Nem,nem egy Crysis full,de ha mellé vesszük hogy itt mekkora területen játszódik az egész,ahol oda mész ahova akarsz,máris más az állás...

rage
Azért jó nagy eséllyel nem 3.4 GB lesz majd a teljes játék feltelepítve. Fõleg hogy az eddig megjelent rendszerigények 12 GB-ról írnak.

DarkSector
Sorry most nézem nem ide kellett volna írnom...<#miaz>

DarkSector
Über fárkrájról nemrég írták:
"feltelepítve 3.4GB..."
Gondolom sokan elõrendelték! Ebben van nagy üzlet....megveszed, amit még nem is láttál.

<#vigyor1><#levele>

DarkSector
4.x lett akkor mostmár nem is lesz jó?

DarkSector
Neten is ezt a sk láma dumát olvastam, már elnézést.
azért kisebb talán, mert tömörítve van nem???
LOL stalker nézzétek 1 dvd-bõl csinál 1dl-ert.

Meg mindenki azt hiszi, hogy:
"asztabazdmeg farcry2 ...istenem ez iszonyatodabasz"

Én mindenhol mondogattam, hogy a videókban is lehet látni, hogy egy gány lesz az egész, és sokan csalódnak majd. Na tessék az elsõ dózis!

Nézzétek gyors ingém videókat. röhelyessek a fegyók, és iszonyatgázak a karakterek, szögletessek, kb fear kinézetûek, ami manapság már nem egy nagy teljesítmény.
A mézesmadzag mi?

És ha meg lebutították konzolokról???
Soha nem tudni...

saxicola
Szerintem nagyon kedvezõ áron jön a game, tehát ne warezoljunk ha lehet.

www.gportal.hu/bioshock

Prince23
amúgy azt mondják, h csak angolul van meg, szal még kg 4 nyelvicsomag hiányzik, ami kitenne kb 6 gigát...

Szasza20
ja hát én egy 5-6 gigás méretre számítok, de inkább 6

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Bucser
vagy csak normálisan optimalizálták a textúrhákat. ennyi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

saxicola
Remélem nem igaz, hogy csak egy dvd méretû lesz a játék. Manapság egy 3,86 gigás játéktól nem sokat várhatunk. Az XBOX 360-as verzió is nagyobb. Akkor a Pc-snek is legalább annyinak kellene lennie.

www.gportal.hu/bioshock

Bokafix2
Az tuti jó lehet...

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

kifli
nem érted a lényeget reménytelen....
Freddycom
Persze h van, Crossfireban ugyanez <#wave>

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Bokafix2
Annál is van jobb, de most nem jut eszembe a neve. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Azt érdemlem meg amit megveszek, mert én fizettem ki érte azt a rakás pézt!
HeadHunter86
Ha azt se tudod mi ér a karid, vagy mit tud, meg sem érdemled.
Ennyi pénzért azt se tudod mit vettél?
Ez kb. olyan mintha azt kérdeznéd, hogy egy Audi R8, tud e 100km/h-val menni.

Különben nem villogok!
gduck
Ezt a warezbe irogassátok, légyszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3,4GB telepítve

Pokerface86: SZÁGULD!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN