Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szleng meg egy fórumos társalgásban olyan természetes, mint ahogy kék az ég.
Érdeklõdnék amúgy az általad említett "nyócker" felõl, hogy az milyen magyar szó?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
www.gamedroid.hu
Miért ne támogassam pér forinttal azt az oldalt ahol a legtöbbet olvasgatok, fórumozok? Ennyiért nem, hogy elõfizetést sem kapok egy évre, de 1 db. Gémszarhoz sem jutnék hozzá.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ráfényesíteni? Ez valami újmagyar szó?
www.gamedroid.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Te, szabolcs az nem fennt van? Veszprémhez képest biztos és talán BAZ megyén kívül, mindenkinek fennt van. 😄
Ott aztán lehetne a négereket meg az ukránokat osztani egy PA-val. 😊)
Én nem mertem ilyen módon írni, mert a topik látogatóinak a 99% nem hiszem, hogy érti azt amit írtál.<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Játékhoz visszatérve pedig, számomra már az is nagyon szimpatikus, hogy végre kimozdultak az eddig megszokott környezetbõl, és Afrikát választották. 😊
Minden új játék elõtt megy a nagy találgatás, meg tesztek nézegetése, nevesebb gamer oldalak pontozása...Nevetséges. Aki ezekre ad, az is nevetséges. Lefikázni egy játékot mert egy videón láttam ezt meg azt...Nevetséges. Warezos játékról véleményt írni lehet, -szépen csendben- de jobban teszi az aki lopja, ha csendben marad. Ellopni egy szoftvert bûncselekmény, nem hogy ezt még a világhálón felháborodva és teli torokból üvöltve szétkürtölni...Nevetséges. Az átlagéletkor 15...Nevetséges. Aki ezekkel az emberekkel leáll vitatkozni...Nevetséges. PC-Konzol verziókat összehasonlítani, nemhogy nevetséges, hanem gyerekes és értelmetlen. Én csak a saját szememnek hiszek, ha MEGVETTEM a játékot, talán visszajövök ide, leírni a vélemenyemet a játékkal kapcsolatban, esetleg segítve ezzel a vásárlás elõtt álló gémer kollégák döntését. Azt hiszem egy ilyen topik errõl szól, nem pedig a VAN WAREZ, DE KREKK MÉG NINCS HOZZÁ! és hasonló, értelmetlen hozzászólásokból. Senkit nem érdekel. Minden embernek más és más az értékrendje, nem minden embernek tetszenek ugyanazok a játékok, errõl nem is kell beszélni. Ha valakinek nem tetszik vagy nem érdekli a Far Cry 2, akkor -kérdem én- mi a Szent szart keres ebben a topikban? Egyáltalán, hogyan keveredett ide? Ha viszont érdekli a játék és a vele kapcsolatos hírek, beszámolók, olvassa végig és pár sorban kommentálja a személyes tapasztalatait vele kapcsolatban. Nem kérünk -szmélyszerint én- olyan beszólásokat, hogy ez egy szar, meg bugos, meg csúnya...stb. Ha valakinek ilyen aggályai vannak, üljön le a gépe elé és készítsen egy olyan játékot, ami a FC2-õt veri és minden igényét teljes mértékben kielégíti, egyébként meg nézzen magába és utánna véleményezzen bárminemû játékot.
Egyébként: TEGYE MÁR FEL A KEZÉT AKINEK EREDETI WINDOWS VAN A GÉPÉN!
lassan már be sem nézek ezekbe a topicokba, mert én meg az összehordott hülyeségektõl, az önjelölt szakértõktõl, na meg attól a kibaxxotul kifinomult ízléssel rendelkezõ idiótáktól kapok agyérgörcsöt, akik kiakadnak ha a játékban a karater orra nem vet árnyékot a saját arcára, tehát a játék szar!
amit végképp gyûlölök, az az, amikor valaki a lekalózkodott játékot köpködi, teljesen jogosulatlanul.
már szinte közhely, de az ilyenek csak az élet nevû játékot tudnám ajánlani.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Pistike a nyóckerbõl a 5 nm-es szobájából egy hokedlin ülve pontosan azt a látszatot tudja kelteni, hogy értelmiségi, igazi hozzáértõje minden témának, mint Józsika Budáról, aki ugyan kiváló anyagi helyzetben van, de életében nem olvasott könyvet a felsõtagozatos kötelezõkön kívül.
A net egy hatalmas játszótér, ahol személyiség illúziók acsarkodnak egymással.
Közben a netezõk 90%-a egy teljesen szürke, totálisan jellegtelen ember, akik a nyomoronc hétköznapjaikbõl próbálnak kitörni azzal, hogy a netre merészkedve ezerszersével felfújt egóval próbálnak egy olyan látszatszemélyiséget kreálni, amihez a valóságban a közelében nem járnak, nem járhatnak.
Játék kritikák orrba-szájba: Szellemi önkielégítés. Ha már más szellemi, intellektuális lehetõsége (tehetsége) nincs, akkor inkább egyfolytában a nála tehetségesebbet fikázza, ezzel azt a illúziót keltve magában, hogy a fikázás tárgya-tárgyai-személyei sem többek-tehetségesebbek nála. Pedig de. 😄
www.gamedroid.hu
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Régebben: megjelent egy játék, max az újságban volt róla elõzetes vagy demó!
Most: itt az internet és fél évvel a megjelenés elõtt elindított marketing hadjárat!!!
A JÁTÉKKAL MEG SEMMI BAJ, CSAK A HOZZÁÁLLÁSSAL <#szomoru1>#szomoru1>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Meg az is unalmas, hogy minden játékot úgy lehúztok a sárga földig (még a megjelenés elõtt) meg minden kis apró szar miatt elégedetlenkedtek. Jó szar lehet úgy játszani, hogy minden apró hibától agyérgörcsöt kaptok, miért játszotok egyáltalán ha ekkora csalódást okoz?
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Szrintem a személyes tapasztalat dominál majd úgy is. A stalker clear skyt is leírták minden szarnak mégis sokan játszanak vele és ott elemi problémák tönkelege volt benne. <#nevetes1>#nevetes1>
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
kérdés ,hány GB -s a játék?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
de akkor is az animációkkal is gondok vannak.
nézted már ezt az új 2 napos videót??????????
na most erre mit monnyak?
mert csak ennyi jutott eszembe:
"mi ez a szar?"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nemtuom. G36C fun!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
Nekem inkább crysis-ban a kék lények okoztak hányingert. azok a havas részek...degáz......<#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#vomit>#vomit>
remélem nem basszák el. 😛
Különben is okos enged...
Crysis, Far Cry, Call of Duty, stb... mindig arra váok mikor jelenik meg egy újabb Deus Ex, Bioshock, Metal Gear Solid vagy akár egy Oblivion, kaliberû tartalommal töltött játék. Talán majd most a Fallout 3... de egyre ritkább. A minap is inkább játszottam Riddick-el, mert abban még van valami fantázia.
Errõl szól a piac. Az ember öregszik, változik az értékrendje. A fiatalnak még el lehet adni a DX összes effektjével ellátott ufós, szörnyes észnélkül lövöldötõs akciójátékot Z kategóriás sztorival (lásd Crysis - ami valóban az igényesebb fajtábül van ugyan de egyszer végigjátszós) - de egy idõ után az ember azt veszi észre, hogy mikor éppen ubotkaszezon van, akkor nem a 2006-2008-as játékokat veszi elõ, hanem a '90-es 2000 elsõ éviben készült darabokat. mikor még nem 4 nagy kiadó futószalagán jöttek a játékok, hanem 20-30 kisebb cég konyhájából. Manapság már kevés ilyen van. Blizzard sem a régi, hol van a régi Westwood a régi iD soft, a Team17, Psygnosis és a többi fejlesztõ akik valóban jó játékokat gyártottak? Mindegyik az EA, Ubi, Atari és a többi mammutgyárban, kemény határidõvel, olcsó ötletgazdákkal.
Hiszen a szart is el lehet adni a mai effektekkel és pár nagyfelbontású textúrával, minek feccöljenek bele többet?
Ennyi. Jön a FC2, ki fogom próbálni, mert szeretem a játékokat. De nem várok semmit. Hacsak 640x480-as felbontása lesz, DX6-os effektekkel, de a gép elé szögez, úgy mint a régiek, hogy arra eszmlek, hajnalodik, akkor jó játék.
Viszont ha akármilyen szép is, de 1-2 órán belül eszembe jut, hogy kilépjek, akkor csak egy a sok közül.
[merlinw.org]