Miért okosabbak a férfiak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"hogy önhibáján kivül jutott oda ahol van"
miért hol van? tényleg lenézõ vagy.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
talán azért mert a kedvességet többre értékelem
de ha ezen a fórumon vannak az okos nõk...
hát akkor úgy látom az ész és a kedvesség kizárja egymást
elvakult, fanatikus, aggresszív állatok" - Ehhez annyit, hogy mondja ezt egy tipikus árja, aki lenézheti bármelyik embertársát. Szerintem te vagy fanatizálva, ha ezt komolyan gondolod. elvakult: Te látod egy szempontból a dolgokat, de másokat nem fogadsz el. fanatikus: te nem tudod indolkolni az állításaid. agresszív-fanatikus: Te látod állatoknak a nõket, ami eléggé szélsõséges és agresszív, és ezt sem igazolod.
végigolvastam, freakkel értek egyet, de akinek más a véleménye nyugodtan sorolja fel a nõi feltalálókat/felfedezõket/sakkvilágbajnokokat
úgy érzem azért van itt olyan ember is akinek a férfi testében "nõi" lélek lapul
de most még egy dolgot megtudtam az ilyen "emberekrõl" és a nõkrõl:
elvakult, fanatikus, aggresszív állatok
én pont ezért sem nézem le a szakmunkásokat, mert tudom, hogy elõfordulhat, hogy önhibáján kivül jutott oda ahol van és lehet, hogy többre is képes lenne. mint ahogy van is olyan aki késõbb továbbtanul... na, de mindegy. ha te eldöntötted, hogy én elõítéletes vagyok, akkormi hiába mondom, hogy nem...
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
"de szerintem õk sem buták, de nem is képesek úgy gondolkodni, mint pl. egy fizikus vagy jobb filozófus." Megint az érdeklõdési körrel lett keverve az okosság. És ha ez szerinted igazság, akkor bizony lenézed a szakmát.
Jó, a topik tényleg baromság, mert még nem tisztáztuk, hogy mi az az okosság.
Egyébként az nem gáz, ha a férfi fodrászok buzik, attól még õk a legjobb fodrászok az országban.
Festõt ismerek olyat, aki nagyon értelmes és széles látókörû, kõmûveseket nem ismerek, de szerintem õk sem buták, de nem is képesek úgy gondolkodni, mint pl. egy fizikus vagy jobb filozófus.
És leírtam, mivel nem értek egyet benne.
Azért kedves vagy, hogy olyanokat idézel tõlem, amiket én is idéztem. 😛
De pedig lenézed. 😊
egyébként egyáltalán nem nézem le egyik szakmunkást sem, se a kõmûvest, se a kozmetikust.
fölösleges azon tanakodni, hogy mit jelenz az, hogy OKOS. az egész kérdés hülyén van feltéve.
az egész tök relatív: einstein is okos volt mári küri is és az én magyartanárom is, meg apukám is...stb.
szóval most el kéne döntenik hogy vitázunk e az eleve rosszul feltett kérdésen, vagy megfogalmazzátok helyesen???😊))))
pl: miért gondolják a fréfiak, hogy többet érnek a nõknél?????
Hogy ne nyúljak messze, ez elõzõ munkahelyemen dolgozott egy nõ is, mint elektrotechnikus, a kézügyessége bármelyik férfi technikusét kenterbe verte, nagyon percízen megcsinált mindent, de egyszerûen nem érdekelték a mûszaki dolgok, neki a tranzisztor egy kis 'kütyü' volt, amit be kell forrasztani, - így nem lehetett 100%-os a munkájában . Ha érdekelné (mert ilyen is van), jobb lehetett volna bármelyik munkatársánál ...
Egyébként az nem gáz, ha a férfi fodrászok buzik, attól még õk a legjobb fodrászok az országban.
Festõt ismerek olyat, aki nagyon értelmes és széles látókörû, kõmûveseket nem ismerek, de szerintem õk sem buták, de nem is képesek úgy gondolkodni, mint pl. egy fizikus vagy jobb filozófus.
-Tisztáztuk, mi az okosság, mégsem errõl megy a vita.
-Buzik: Több nõi lélek szorult beléjük, mint az átlagba, és most megint elõjön a munka. Attól hogy valaki jó fodrász, nem bizonyítja azt, hogy okos, de azt lehet, hogy fejlettebb a szépérzéke. Ezen vitázni megint offtopic.
-"kõmûveseket nem ismerek, de szerintem õk sem buták, de nem is képesek úgy gondolkodni, mint pl. egy fizikus vagy jobb filozófus." - Ezzel többszörösen cáfoltad magad. 1. Nem ismered õket, hogy alakítasz ki róluk képet? 2. õk sem buták, de nem is képesek úgy gondolkodni, mint pl. egy fizikus vagy jobb filozófus. - Ez a mondat magáért beszél. Nem buták, de nem lehetnek okosak. 😊 Kõmûves, aki továbbtanul építésznek házakat tervez. Tudod mi az a statika?
100 fodrászból 90 nõ, annyiból sokkal több mesterfodrász, mint a maradék 10 férfibõl . De persze azokat hallod, mert a média azokat fújja föl .
Azért, mert a nõknek más az érdeklõdési köre, nem lesznek kevesebbek vagy butábbak . Van, amit õk csinálnak jobban, van, amit a férfiak, és van sokminden, amiben egyik fél se feltétlenül jobb a másiknál (és egyre több ilyen van) .
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébként ez butaság, hogy a nõknek jobb az érzékük hozzá.
És mint már mondtam, nem különleges a férfifodrász, max. az átlagos fodrászatokban, de a legjobbak mind férfiak a médiától függetlenül.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
bocs a kirohanásért, asszem nem kéne idejárnom, akkor megérném a 30-at...!
Aki lenézi a nõket, nem csak az õk utálatát nyeri el, hanem minden nõket tisztelõ férfiét is .
De más téma, nem firtatom ..
Aki lenézi a nõket, nem csak
És sokkal több nõi mesterfodrász van, csak - mivel különleges és formabontó - a férfiakat nyomja a média . És a nõknek jobb is az érzékük hozzá, ahogy a szépségápolás minden más területéhez .
Valószínûleg, még nem láttál engem itt, amikor télleg berágtam valamire... <#hehe>#hehe>
[/cserf][/fülünyúl]
Ismerek nagyon buta férfit, akire már-már azt mondja az ember, hogy veszett fejsze nyele, de ismerek nagyon okos nõt is.
Az másik dolog, hogy nincs érzékük a férfiaknak a kozmetikussághoz.
Én férfi fodrászhoz járok, és a fodrászatan az egy darab férfi fodrász a legjobb, 2× akkora forgalma van, mint a többi nõi fodrásznak együtt, de õ sem mesterfodrász és a nõk sem.
A mesterfodrászok viszont tényleg férfiak nagy többségében, azt gondolom.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
1. Egy okos ember nem állítja magáról, hogy okos.
2. Aki valóban okos, arról mások fogják ezt állapítani.
3. Itt kategorikus kijelentés volt, hogy a férfiak okosabbak, és ezen kijelentés a férfi fórumozók billentyûzetérõl hangzott el.
Ha most ezt a férfi logikát és egot nézzük, akkor ezek szerint az az okos, aki mondja magáról. Akkor ha több nõ állítaná magáról, hogy okos, akkor a nõk okosabbak lennének? <#idiota>#idiota> Remélem, kiérzõdik a mondatokból az irónia, és a paradoxonok. Ezekre most ne reagáljon senki, csak amolyan lenge eszmefuttatásnak, hangos gondolkodásnak szántam. A dacos, és sértõdött megjegyzéseket most próbálja meg mindenki összeszorított foggal visszatartani, elszámolni 10-ig, vagy 1649382-ig, és utána belegondolni, hogy mennyire hülyeség is, amit írtam itt. Aztán ennek fényében folytatni itt a disputát.
[/cserf][/fülünyúl]