Miért okosabbak a férfiak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az meg hogy a fordrász csajok, meg a varrónõk buták... hát lehet, de én nem láttam még okos ácsot, vagy lakatost, vagy kõmûvest vagy festõt... pedig az ugyan az a kategória!
amúgy osztom Kata véleményét, hogy eza topik baromság!:)))))))
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
A témát baromságnak tartom, pláne ilyen formában megcímezve. Mindkét nemném elõfordulnak írók, tudósok, feltalálók, egyetemi professzorok, gazdasági vezetõk. Ugyanúgy van mindkét nemnél olyan is, aki a szimpla élethez is hülye, és megoldhatatlan feladatot jelent egy mondat értelmezése, KRESZ szabályok megértése, és megtanulása, izzó kicserélése, stb. Az arányokat meg ne feszegessük, mert itt most nagy okosságok hangzottak el: hogy persze, van ilyen is, olyan is, de azért a nõk nagy részét nem lopnák el az eszéért. Itt egy óvatos mosollyal annyit tudnék legfeljebb konstatálni, hogy az illetõvel csak ilyen nõk álltak szóba eddig - ennek meg gondolom nem a nõk a hm... az okai. :)
Szóval a topik elejét olvasva még volt egy-két - szerintem - értelmes gondolat, de aztán belefulladt a nagy férfiúi önbizalomba, önteltségbe, és kategorikus kijelentésekbe - melyek valljuk be - elég nevetségesek.
További kellemes csevegést.
[/cserf][/fülünyúl]
1. Határozott nem !
2. Pláne ! :P
A fodrász, szakács, divattervezõ témához megint visszatérve, csak annyit, hogy olvasd el a #108 -ast.
Egyébként rájöttem, hogy részedrõl mire megy ki a játék! Nõpárti és többször szinte férfiellenes hozzászólásaiddal:
1: Csajozni akarsz a fórumon :))
2: Látens buzi vagy :) (Meg ne sértõdj, viccelek)
- ki milyen jó földesúr lett volna a középkorban, és
- ki mennyire tartja a nõket ..
Ott van #98-ban a példa, Frei dossziés, 1 nõ dolgozik 1 meglehetõsen férfi szakmában, tök különleges . És fordítva is igaz, 1 férfi dolgozhat 1 nõi szakmában, azokat mondtad te . És lenézheted a nõk munkáit, hogy buta nõ is tudja csinálni, de azt tedd hozzá, hogy okos férfi meg nem ... nincs érzéke hozzá, nem erre született . Ha esetleg egy igen, arról úgyis hallani fogsz valahol, mert tök különleges ...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ez a teóriád igencsak gyenge lábakon áll.
Minden jó kozmetikumot férfiak terveznek, a nõknek csak annyi közük van hozzá, hogy õk a fogyasztók.
A mesterszakácsok is MINDIG férfiak. A kozmetikus pedig egy egyszerû munka, nem valami nagy szám, sok buta nõ tudja csinálni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ugyanmár. Hány "sztárfodrász" nõt ismersz? Ugyanígy ruhatervezõt? Vagy szakácsot? (Stahl és Horváth rozi nem ér) :) Szerinted a kozmetikumot kis vegyésznõk fejlesztik?
Sajnos ezekben a témákban is a férfiak az elismertebbek. Pech.
Viszont fizikusok/feltalálók/matematikusok/sakkozók nem nagyon lehetnek nõk, vagy legalábbis nem lehetnek olyan jók, mint a férfiak.
De ez a hétköznapi dolgok közül a szakácsságra is igaz, a legjobb szakácsok férfiak.
A legtöbb mûvész férfi.
Azt gondolom, hogyha igazságot akarom mondani, hogy a férfiak képességei jóval meghaladják a nõkét, de ez a mindennapi életben nem feltétlenül mutatkozik meg.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A tanulmányi eredmény az a szorgalom kérdése, nem függ össze az ésszel, az okossággal. Szerintem ezen nem nagyon lehet veszekedni :)
Bár az ilyen dolgoktól én is a falra tudnék mászni sokszor.
...és amikor egy ilyen után becsukom a szemem és azt mondom magamban h. mit keresek én itt, még jön a kérdés h. "Most mi a baj?" :)
Néha azért nem árt egy pici gondolkodás.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
egy csomó dolgot fel tudnék sorolni, de...
viszont a nõk többségébõl hiányzik a logikai képesség
meg a megfigyelõ képesség,
kíváncsiság, hogy egyes dolgokat még jobbá tudjanak tenni,
persze ez erõs túlzás....
csak azért jutott eszembe, mert egyszer a Frei dossziéban láttam
egy nõt aki amerikában egy vadászrepülõ -fejlesztõ mérnöki csapatban
dolgozott, õk tökéletesítették a vadászgépeket, plusz a nõ még
berepülõ pilóta is volt.
-ez nem semmi.
Csakhogy a világon õ volt az egyedüli nõ, aki ilyen
fejlesztõ mérnöki-brigádban dolgozott,
ellentétben a több ezernyi mérnök társával a világon....
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
- Tegnap átmentem a fodrász csajhoz, mert megkért hogy nézzem meg a villanybojlert, mert nem jól folyik belõle a meleg víz...
Már megnéztem, meg minden, mondom neki, hogy elõbb nem volt
víz, ezért akadozhat a melegvíz, de addigra már helyre állt a vízfolyás...
De azért mondott még valamit a csaj ami megfogott.
- Ugye ez nem GÁZBOJLER ?
<#wow1>#wow1><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Háááát könyörgöm ott van a falon egy bazinagy áramtalanító kapcsoló..
meg látni ahogy a villyanvezeték be van kötve...
a gázcsõ meg messzire elkerüli a bojlert. ÁÁÁÁÁÁÁÁááááááá
És egyébként sem látni gázlángot a bojler alatt. Áááá
4 éve van már itt a fodrászcsaj, és még mindig nem
tudja hogy milyen bojler is ez gáz, vagy villany??????
Hát ilyen kérdéseekel fársztanak engem a nõk,
gondolom titeket is. DDD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
- mert nem nõk
és miért nem ismerik ezt el a nõk?
- mert nem férfiak
<#eplus2>#eplus2>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Jéééééééééézusom .... <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Hmm, tényleg, a másodikhoz SOKKAL több IQ szükséges...... Te is nõ vagy, mi? Ne szégyelld, szép még lehetsz!
Riszpekk
"a férfiak szeretnek problémákat megoldani, a nõk meg inkább elmesélni szeretik, ilyen egyszerü"
gyerekek, ezek következmények, amiknek OKA van
a férfi és a nõi agy felépítése messze nem egyforma, ettõlfogva elég logikátlan dolog lenne azt képzelni, hogy mégis egyformán mûködnek
"Sok dolog van, amiben sokkal jobbak, pl. fodrászat, kozmetika, bármilyen szépség- és ruhaipari témák, és még hosszan-hosszan lehetne sorolni, csak azért, mert más az érdeklõdésük és a beállítottságuk, nem szabad õket kevesebbre tartani"
Ugyan, ezek mind nagyon komoly intelligenciát igénylõ dolgok. Bazzeg öcsém, beszélgettél te már két szónál többet kozmetikussal vagy fodrásszal? Ha igen, és elég okosnak találtad, akkor csak sajnálni tudlak.
Hidd el nekem, az átlagnál több nõvel volt már dolgom, és imádom is õket, nélkülük nem semminek lenne értelme, de azt képzelni, hogy szellemileg egy szinten állnak velünk, iszonyatosan lúzer dolog. Az okos nõ pontosan tudja, hogy soha nem lesz olyan okos mint az okos férfi, és ez bõven elég az érvényesüléshez.
Riszpekk
azért mert más a két nem érdeklõdési köre, köze nincs az észhez
a férfiak szeretnek problémákat megoldani, a nõk meg inkább elmesélni szeretik, ilyen egyszerü
azért mert gyakorlatiasabbak a férfiak, NEM okosabbak
tudod, IQ és EQ
Egy férfi nem ronda, a nõk látnak bennü(n)k szépet, ahogy a férfi is szépnek látja a nõket (többségét, izlés kérdése ..)
És a szellemi szint (okosság) nemtõl független, pont úgy, ahogy két keze, 2 lába és 1 feje van nõknek is férfiaknak is .
És nem érzem magam "nõiesen tompának", hanem a nõket nem érzem semmivel se kevesebbnek, mint egy férfit . Ebben semmi különös sincs, nem a középkorban élünk, nem is a magadfajta rövidlátó konzervatív emberek vitték elõre az emberiséget ...
És persze, hogy nincs annyi nõi feltaláló, hisz a nõk teljesen más beállítottságúak, mint a férfiak, ebben sincs semmi különös, és azért, amiért többségüket nem érdekli a tudomány, vagy bármilyen férfias téma, még nem kell / szabad lenézni õket . Sok dolog van, amiben sokkal jobbak, pl. fodrászat, kozmetika, bármilyen szépség- és ruhaipari témák, és még hosszan-hosszan lehetne sorolni, csak azért, mert más az érdeklõdésük és a beállítottságuk, nem szabad õket kevesebbre tartani, mert bármikor összetalálkozhatsz egy nálad sokkal okosabb és erõsebb nõvel ...
a nõk szintén genetikai alapon lesznek kisebbek, szebbek, érzékenyebbek és szõrtelenebbek stb stb stb
kivételek mindig vannak (szõrös nõ, nyeszlett pasas és így tovább akár fizikai akár szellemi szinten), de nehogymár ebbõl induljunk ki
ha ennyit sem vagy képes felfogni, akkor már értem, miért érzed magad nõiesen tompának......
"Hol van az leírva, hogy Edison azért találta fel a szénszálas izzót, mert okosabb volt a nõknél ?"
NYILVÁNVALÓ, hiszen maga a tény önmagát igazolja. Mivel Edison és feltalálók/felfedezõk 99%-a férfi, semmi alapunk nincs azt gondolni, hogy a nõk is képesek lennének ilyesmire. Ha elég okosak, miért nem használják ki?
Riszpekk
Ennek mi köze az okossághoz? Tanulni, gyakorolni bármit lehet, de a genetikát nem lehet átverni.
Riszpekk
persze hogy van hülye pasi és okos nõ, de nem mindegy, milyen arányban
Riszpekk
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
SZÉP nõt nem lehet kihasználni, BUTA nõt annál inkább
Riszpekk
ugyanilyen tény, hogy a nõk szebbek a férfiaknál, nincs ezzel semmi baj
Riszpekk
Pofára, cickóra?
Autóra, lakásra, mobilra...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.