Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Jegyzettömbbel se tart soká megcsinálni, még nem hallottam ilyen eventmakerrõl. Az a baj az ilyen segédcuccokkal, hogy nem mindig kompatibilis a legújabb verzióval.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Álltalában eventek után kapsz nemzeti területeket. A csehek bekebelezésésnél a cseh területeket kapod meg, Danzig után néhány lengyel területet(nem az összeset), a Weserübung után meg Dániát kapod meg.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

matthias92
hello
van egy eventmaker nevû program, leszedtem. olyan eventet akarok az mds-be, hogy németeknél a kezdés után felajánlja, hogy politikát váltanak... meg effélék

Üdv! Németekkel játszok, a kérdesem a következõ: Miért van az, hogy ha a 36-s kampányt indítom el csak 3 francia provinciára van core-m (meg Luxemburgra), ha bekebelezem 38ban Ausztriát, akkor ugye rá is lesz, de szept 1jén (a 38-s kampány kezdetén) is csak ennyi core-m marad. Míg ha a 38-s kampányt kezdem akkor lesz lengyel területekre, dánra is, valamint Csehszlovákia több területére. Vhogy nem oldható meg hogy legyen máshova is core-m az elkezdett 36-s kampányomban?

vagy konkrétan: Hoi Wiki
tényleg értelmetlen..
google
matthias92
kicsit értetlen kérdés: mi a linkje a hoi wikinek?

arzheimel kór tünetei jelentkeznek má ezekszerint nálam... elgurult a kavintonom 😄
sry ez 2x jött XD
Üdv!
Lenne egy olyan intim kérdésem hogy alap HOI2-höz honnan vagy kitõl tudnám megszerezni a HSR modot?
A sima hoi2-höz tud valaki csinálni scenairot
Lenne egy olyan kérdésem hogy alap HOI-hoz a HSR modot hol tudom letölteni?
Na végre rendesen mûködik! Végleges 1.2-es verzió:

NSIP 1.2

Muki100
Értelemszerûen amit szeretnél, javaslom a többi már megírt event tanulmányozását, a paradox fórumokat, és a HoI2 wikit. Egyébként nem kell hozzá sok ész.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nazi Sweden Improvement Pack 1.1

Rájöttem h kihagytam egykét dolgot, szal kijavítottam a német zászlókat stb...
matthias92
na de mit írok jegyzettömbbe?

Nazi Sweden Improvement Pack 1.0

- Doomsday 1.3a verzióhoz
- Új horogkeresztes svéd zászlók 😊
- Német-Svéd szövetség a 36-os és 38-as scenario-ban
- Fejlesztett ipar és gazdaság
Muki100
Csak megnyitod az event fájlát, megnézed hogy mennyitõl szabadak az event id-k és írod jegyzettömbben.

Hát igazából még én sem játsdzottam soha, jó lenne valaki olyannal játszani akinek van némi tapasztalata

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Azt hogy kell?
Sziasztok. Nincs kedve valakinek multizni egyet?

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Engem is érdekelne ez az event készítés dolog.
matthias92
Sziasztok!
Szeretnék érdeklõdni, hogy hogy tudok a ModernDayScenarioban a Németekhez eventeket írni meg amúgy összességében?
Pls. naon fontos 😊
Köszi!

Csak tudod én a radikális megoldások híve vagyok! 😄 😛
I.C.ram
ki is lehet simán kapcoslni... 😛
Visszatérve a játék felgyorsítására: Az is nagyot segít, ha kitörlöd a music mappa tartalmát. A zene úgyis csak mellékes.
TH0R
köszi! Már töltöm is le xD

Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.

I.C.ram
Megnyitod a mentés-t szövegszerkesztõvel. Lehetõleg wordpad vagy notepad-del.

Megkeresed a saját országod. Ezt úgyl ehet a legkönnyebben, hogy megyjegyzed, hogy mennyi a belligerence-d a jatékban, és a wordpad keresõjébe beírod, hogy "Belligerence = <és ide a számot, amit megjegyeztél, elég az elsõ két számjegyet beírni, mert összevissza kerekít, és lehet, hogy nem tlaálja meg>" és ezt a számot átírod annyira, amennyire akarod.
Megvan, editorral.
hát persze! köszi. lehet h én vagyok a hülye de a mentést nem tudom szerkeszteni.
I.C.ram
a belligerence-t értelemszerûen...
mit?
I.C.ram
átírod a save-ben....
Nem tudja valaki, hogy mit tudok csinálni ahhoz h ne támadjanak be engem a szövetségesek? (valszeg a belligerence-em miatt) Bármilyen megoldást jó. Egyébként a németekkel vagyok. Ismerek egy kódot, h nowar, de nekem nem mûködik.
Na megvan. Doomsdayhez itt lehet letölteni.
Honnan lehet letölteni?
Pluskast
Historical Stony Road a teljes neve. Rengeteg event van benne hûen követi a történelmi eseményeket. Szerintem a legjobb ilyen mod mert az ai is javítva van elég rendesen. Ha jól emlékszem a doomsday-hoz is kiadtak egy változatot.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

TH0R
Az érdekes.. mert én úgy kezdem a gémet, hogy Ausztriával szüvi.. aztán Csehók, jugó, románok hadüzenet és úgy háborúdzok az elején 😊

Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.

ne támadd meg jugoszláviát.sajnálom garantálják a fügetlenségét jugoszláviának így mindig hadat fognak üzenni.csak késõbb támadhatod meg a jugókat.úgy 40 ben

Valaki segítsen pls. Ausztriával szöviben megtámadtam a jugókat de németek állandóan hadat üzennek. ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
az eu 3 nál jobb.fõleg harc terén(a hoi 2 a legjobb az összes ilyen típusú játék közül harc terén).

Milyen ez a játék EU3hoz képest? jobb/rosszabb , összetettebb, bonyolultabb?
I.C.ram
Éppen ezért engine hiba. Sok strat van, ami sokkal bonyolultabb mozgásokat is képes szimulálni realtime.

Ne felejtsük el, hogy a HoI igen kicsi költségvetésbõl készült, szóval ne várjunk csodát az enginetõl. EU3 engineje már jóval jobb, bár az is hajlamos lassulásra, de sokkal kisebb mértékben.
nem csak engine hiba egyszerûen lehetetlen fenntartani azt a sebességet

Értelemszerûen az a jó, ha pluszban van.
I.C.ram
Ha az, amire gondolok, akkor a békekötésnél mutatja. -100%-tól +100%-ig. Azaz azt mutatja, hogy milyen tárgyaló pozicióban vagy, és ki szabhatja a feltételeket.
Lenne egy intim kérdésem: mi az a warscore? 😄
I.C.ram
Sehogy. Engine hiba.
Ja.A lassulást hogy lehet kiküszöbölni.
hát õszintén már nemtudom pontosan honnan szedtem, de akinek szüksége van rá vegyen fel msn-re ([email protected]) és már küldöm is