Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
van egy eventmaker nevû program, leszedtem. olyan eventet akarok az mds-be, hogy németeknél a kezdés után felajánlja, hogy politikát váltanak... meg effélék
Lenne egy olyan intim kérdésem hogy alap HOI2-höz honnan vagy kitõl tudnám megszerezni a HSR modot?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
Szeretnék érdeklõdni, hogy hogy tudok a ModernDayScenarioban a Németekhez eventeket írni meg amúgy összességében?
Pls. naon fontos 😊
Köszi!
Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.
Megkeresed a saját országod. Ezt úgyl ehet a legkönnyebben, hogy megyjegyzed, hogy mennyi a belligerence-d a jatékban, és a wordpad keresõjébe beírod, hogy "Belligerence = <és ide a számot, amit megjegyeztél, elég az elsõ két számjegyet beírni, mert összevissza kerekít, és lehet, hogy nem tlaálja meg>és ide a számot, amit megjegyeztél, elég az elsõ két számjegyet beírni, mert összevissza kerekít, és lehet, hogy nem tlaálja meg>" és ezt a számot átírod annyira, amennyire akarod.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.
Ne felejtsük el, hogy a HoI igen kicsi költségvetésbõl készült, szóval ne várjunk csodát az enginetõl. EU3 engineje már jóval jobb, bár az is hajlamos lassulásra, de sokkal kisebb mértékben.